آی پی رو خودم میتونم یا باید برم شاتل ؟:10:نقل قول:
سرویس من Eco128 :21:
دیروز رفتم دفترشون دیدم همگی مشغول میل کردن ناهار هستن نخواستم جمعشون رو بهم بزنم :31:
Printable View
آی پی رو خودم میتونم یا باید برم شاتل ؟:10:نقل قول:
سرویس من Eco128 :21:
دیروز رفتم دفترشون دیدم همگی مشغول میل کردن ناهار هستن نخواستم جمعشون رو بهم بزنم :31:
یه سوال از دوستان کسی میدونه تو مودم smc چطور میشه یوزر پسووردی که داخلش ذخیره شده رو عوض کرد من تاحالا ندیدم نرم افزارش رو
اقا ما نخوایم اینترنت پر سرعت داشته باشیم کی رو باید ببینیم ؟ هان ؟
این چه وضعشه ؟ مثلا اینترنت پر سرعت Always Connect داریم / از دیشب تا امشب 20 بار دیس شده
24 ساعته چشم به چراغ Send / Recive مودم خشک شده بلکه یه تکونی بخوره
همش هم میگن دیتای کل کشور قطعه
یکی نیست بگه : مگه شهره هرته که دیتای کل کشور قطع باشه مرد حسابی
قطعی ش یه طرف / افت سرعت اونم 6 کیلوبایت بر ثانیه یه طرف دیگه / حالا دیگه نمودار پهنای باند عین نوار قلب شده ( اینو کدوم طرف جا بدیم ! ) هی بالا پایین میره سرعت ثابت قدیم کوش پس ؟
بیارین همون 56K هامونو پس بدین مثلا خواستن محدودیت سرعت رو وردارن ! اوومدن از بیخ و بن قطعش کردن
(( عصبانی در حد مرگ ))
--------------------
بچه ها ببخشیدا اگه ناراحتتون کردم ولی دیگه تحمل هم حدی داره آخه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اینا یه طرف دیروز مگا آپلود باز نمیشد امروز هم رپید شیر
نه بابا ماله من که خوبه.اینم تست سرعتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eco512 شاتل.
درسته اکثر شرکت ها خیلی افت سرعت داشتن حتی شاتل.اما نمیدونم که چرا سرعت من هیچ تغیری نکرده.:40:
ممنون:40:
نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری سبز تان هستیم :31:
خوب آره می تونید عوض کنید اگر شبکه نباشه یعنی چند تا کامپیوتر به هم وصل نباشه.نقل قول:
خلاصه می گم :
استارت منو - کنترل پانل - نتورک کانکتشن روی لوکال اریا کانکتشن راست کلیک کنید - properties رو انتخاب کنید - اونجا tcp/ip رو پیدا کنید کلیک کنید.
حالا م یتونید ip بدهید . یا عوض کنید.
اگر اون سه تا رو که هستند بگی می تونم کمک کنم ولی به راحتی اون عدد آخر ip address رو میتونی از 2 تا 240 به دلخواه بدی و اگر نبود هیچی تایپ کن :
192.168.1.10
کلید tab رو از کی برد بزن
دومی پر میشه خودش.
سومی گت ور رو بده :
192.168.1.1
خیلی خلاصه بود چون کمک خواسته بودی . نشد بفرما من کامل میگم یعنی از کارم میزنم تا شما مشکلتان حل بشه.
تشکرات و ممنون .
ای بابا!نقل قول:
این چه وضعشه آخه.....؟
ساعت 3 پاشدیم برای دانلود.....
دقیقا از ساعت یه رب به 4 قطع شدیم......
جالب اینجاست که با دایال آپ میشه وصل شد ولی با ADSL نه!
(چون الان با دایال آپ اومدم......)
یعنی چی آخه.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا اینترنت قطعه چرا پس با دایال آپ میشه کانکت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(عصبانی در حد کشت و کشتار)
موفق باشید :13:
سئوال ها جواب ندارندنقل قول:
ریشه یابی کنید
یعنی میشه گفت تا وقتی ایران هستید همین هست میخواید بخواید
نمیخواید نخواید
(منم از شاتل عصبانی هستم )
اینم سرعتش :
ماله صبانت هم تا پریروز مشکل در حد تیم ملی وجود داشت ولی دیروز مشکلی نبود . شب هم دانلود کرد ولی یه خورده سرعت کمتر شده بود
سلام
متاسفانه من از اون موقع تا حالا به هردري زدم مودم u.s.robotic رو نتوستم پيداش كنم حتي از تهران هم پرسيدم ولي نبود كه نبود الان هم وفقط دو مدل asus و D-link 2640 موجود هستش(وايرلس) حالا بين اين دو تا كدوم بهتره چون من كه زياد از مشخصاتشون سردر نياوردم
ای بابا.نقل قول:
من هفته ی پیش پرسیدم. از پاساژ سهند.
هم در طبقه ی پایین بود و هم در طبقه ی همکف.
البته یه چیز دیگه هم بگم:
اینکه در مودم های USR احتمال تقلبی بودن وجودداره (خیلی کمه هااااا)
ولی در Linksys ها این احتمال صفر هست.
قیمتشون هم تقریبا برابره.
ولی لینکسیس خیلی بهتره.
موفق باشید :40:
D-link.نقل قول:
میبینم که همه عصبانی تشریف دارن.هر کی تا حد مرگ و کشتار و نابودی و انفجار و وپ و تانک و مسلسل دیگر اثر ندارد .
ای کاربر آزاده حمایت حمایت .
به یک صدا جاودانه اینترنت عزیز ما ایران .
:31::31::31::31: ؟ :39:
شما باید بسازید و بسوزید مگر اینکه یکی از شما ها مثل ستارخان به پا خیزد و همه کاربرا یک طومار بفرستند به مقامات بالاتر .
سود مهمتر و واجب تر از کمک به شما هاست. (2 ریالی)
adsl تبریز و .... در شروع تحولی بس عجیب .
الفرار الفرار . شما در محاصره هستید تا فقط از یک راه نیاز تان را برطرف نمایید که برای ما سوداور هست. متاسفم.
:6: : عجب سخنرانی ضدانقیضی (:weird:) بود . ترور نشم خوبه :45:.
US robotic تحت گارانتی انفور ماتیک گستر هست
نمایندش هم توو تبریز آقای بنانی طبقه ی همکف پاساژ سهند هست / فروشگاه اذر رایان
حاج بیزیمتی خوب شد اوومدی یه سوال دارم ازت ( فقط یکی ) :
این اصطلاح ها یعنی چی ؟
LIR (Local IP Registrant) , Ripe Member , BGP
يكي از بچه ها رو كه فرستاده بودم سهند ولي بهم گفت كه پيداش نكرده فردا خودم ميرم بقول معروف كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من! :19:نقل قول:
LIR رو من Local Internet Registry شنیدم که در واقع ISP یا مرکزی هستش که تقاضای ثبت IP آدرس ها رو از Regional Internet Registry که میتونه مخابرات باشه میکنه و اونا رو به کاربراش ارائه میده.نقل قول:
RIPE:
BGP یا Border Gateway Protocol هم از پروتکل های اساسی Routing ه که از routing table که روترهای داخل ISP ها استفاده می کنن استفاده میکنه. کلا کاربرد این پروتکل تو اینترنته نه شبکه های محلی.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/RIPE
البته شرمنده پریدم وسط!، جناب BIZIMT خودشون استادن فقط خواستم در بحث مشارکت داشته باشم:46:
مراجعه كردم موجود نبود و موجود هم نخواهد شد!!نقل قول:
نمایندش هم توو تبریز آقای بنانی طبقه ی همکف پاساژ سهند هست / فروشگاه اذر رایان
ظاهرا همون دي لينك رو بايد بگيرم
نقل قول:سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط MaSoOd
حاج بیزیمتی خوب شد اوومدی یه سوال دارم ازت ( فقط یکی ) :
این اصطلاح ها یعنی چی ؟
LIR (Local IP Registrant) , Ripe Member , BGP
:27: من نمیدونم حاجی اطلاعاتم 0 شد نمیدونم چرا ؟
paranoid_android جون هم فرمودند که فکر می کنم :8: که تفصیر و خلاصه تعریفی باشه . درست یا نادرست پای خودتون.
حیف جوانی کجایی .
داش alizshah کجایی که دارم میرم به سوی تکنولوژی آخ جون :21: .
من که دیگه قصد ندارم اینجا بیام فقط برا سلام گفتن میام .
شرمنده ها adsl را یعنی مبحث تبریزش رو به شما سپردم و ما با یک عالمه تجربه همش رو زیر خاک میبرم . :27: . (فقط این زمینه تجربه ها رو ها !)
روز نو زندگی نو . خیلی عذر می خوام ولی همه شرکتها مثل هم هستند . بچه بازی کارهاشون . اصلا اصولی نیست. مهندسی نیست .با پول میرن دم و دستگاه adsl میگیرن میارن میشن isp و provid هم میاد کارهای راه اندازیشو میکنه و میره.
تو ایران اصلا آموزش و پیشرفت در ای جور جاها غیر ممکن هست. یا علی user های محترم .
خدانگهدار .
نقل قول:ای بابا!نقل قول:
چرا پس چرت و پرت میگی آخه...... :13:
یه چیزی بگو ما هم سر در بیاریم دیگه.... :19:
موفق باشی :11:
اخر تکلنوژِی تو ایران ؟:27: نکنه بدون خداحافضی گذاشتی رفتی ....:31:نقل قول:
چرا موجود نخواهد بوود ؟نقل قول:
یه زنگ بزن تهران / انفورماتیک گستر 88812353-021 با مجید پناهنده صحبت کن / ببین جریان چیه ؟
تازشم خود شرکت هم بخوای برات میفرسته /
خیلی ممنون الان دیگه اون ارور رو نمیده ولی هنوز هم نمیتونم به اینترنت وصل شم دلیلش هم اینه که قبلا تو Network Connections چهار تا آیکون بود ولی الان یکیش که بالای Local Area Coonection بود (اسمش یادم نیست) رفته ولی چراغ ADSL مودم روشنه الان چی کار کنمنقل قول:
کد:http://www.freezpic.com/images/3fqxxjw5rlym2twqsi.jpg
با سلام من الان چند سال است از صبانت استفاده می کنم ( 2.5 سال ) حالا 1 ماه مونده قراردادم تموم بشود می خواهم یک اطلاعاتی در مورد قیمت ها و حجم های ارائه شده برای سرویس های شاتل اطلاعاتی پیدا کنم در ضمن در مورد اینکه مثلا اگر 128 گرفتم سرعت همون 15 تا 20 می دهد یا مثل صبا سرعت قرارداد نیست ( البته صبا 2 روز است سرعت قرارداد کرده )
در مورد ساعات دانلود مجانی هم می خواستم توضیح بدهین به سایتش رفتمچیزی برای سرویس های اکو نیافتمکد:http://tabriz.shatel.ir/
با تشکر
البته نگین برو صفحه های قبل که حوصله خوندن صفحه های قبل را ندارم
خب من از شاتل استفاده نکردم تا حالا.....نقل قول:
ولی اگه در مورد همارا اصطلاعاتی میدادم.......
موفق باشید :11:
نقل قول:سرویس 128 نامحدود همون سرعت 128 را می دهد درکل سرعت قرارداد 128 در حدود چندهکد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Rates
در مورد همارا یک اطلاعاتی بدی ممنون می شوم چون می خواهم ببینم آیا بازم قرارداد را با صبا ببندم یا نه ( همیشه 1 ساله می بندم چون در اون موقع حجمش زیاده )
در ضمن در اوون لینک بالا قیمت ها همون است یا کاهش یافته ؟
مثلا برای 128 6 ماهه مقدار "" ماهانه مبلغ 30,000 ریال بابت آبونمان مخابرات، 6 درصد عوارض و مالیات به اشتراک افزوده میشود """ چه قدر می شود ؟
سرعت شبانه ( ترافیک مجانی ) برای اکو ها چه قدر است ( سرویس های محدودیت حجمی ) آیا همون سرعت قرارداد است ؟
چون قیمت شاتل در تهران و شهر های بزرگ دیگه یکیه همون سایت تهرانش همه چی توش هست
و اما همارا :
128 نا محدود 13 به بالا میده
فعلا کاهش قیمتی در کار نیست
مبلغ سرویس رو در 6% ضرب کن بعلاوه ی 3000 بکن
اگه منظور از اکو همون سرویس +128 همارا هست سرعتش 512 هست و جدیدا ا مگ ( آزمایشی )
چون زمان ارائه ی این سرویس محدودیت در ارائه ی سرعت بیشتر بووده همارا نمیتونسته مثل شاتل مستقیم بگه که 512 بنابراین اوومده اسم سرویس رو گذاشته +128
در کل اگه با صبا مشکلی نداری عوض کردن شرکت به نفعت نیست
اکو 512 : 2.5 gb ماهینقل قول:
ماهی 18900 میدی تبریز باشی عوارض اینطور چیرا نمی خوان
1 تا 7 شبانه رایگان هست تو این مدت میشه 1.4 دانلود کرد ( اخرشه )
معمولا 1 gb میشه
درکل اگه از صبا میشه بیشتر از 1 gb دریافت کرد همون جا بمون ...
من که از صبا الان 3 هفته است 1400 تا 1600 دانلود می کنم قبل اون 1.5 ماه تا 2 گیگ دانلود می کردم تا قبل اون 3 ماهم تا 900 مگا دانلود داشتم
پس فعلا صبا گزینه خوبی است البته دیشب کلا قطع بود ولی در کل هر روز تا 1400 تا 1600 دانلود دارم
مرسی از راهنماییاتتون
پس برم بازم قرارداد را تمدید کنم من نگاه کردم این سرویس های اکو برای هر ماه 2 گیگ می دهد که اصلا در مقابل صبا خیلی کمه چون صبا در قرارداد 1 ساله 50 گیگ می دهد که ماهی می شود 4 گیگ مثلا همارا برای 1 ساله همون 12 گیگ یعنی 2 گیگ در ماه می دهد
من كه ديروز رفتم همون آدرسي كه داده بوديد و ايشون گفتن اين مودم رو تموم كردن و ديگه هم اين مودم نمياد و گفت يا دي لينك بگير يا اس ام سي منم رفتم از دو تا مغازه بالاترش يه دي لينك گرفتم كه ديگه بيشتر از اين معطل نشم ولي چشم فردا به اين شماره اي كه داديد هم يه زنگ ميزنمنقل قول:
ممنون از توجه و راهنمائيهاي خوب شما:40::11:
نقل قول:نقل قول:
Help...:41:
دوست خوبم، شما از اینترنت کدوم شرکت استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
تا حالا شده که IP و DNS رو غیر فعال کنید.....؟؟
اینطوری:
فکر نمیکنم با انجام این کار مشکلی وجود داشته باشه.
نقل قول:
سرویس من Shatel Eco 128 ه
IP رو هم رو اتوماتیک گذاشتم هم رو دستی بازم نمیشه !
امروز صبح قاطی کردم ویندوزم عوض کردم نشد که نشد :31: !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم؛ اینجا مطرح کردید؟؟؟؟نقل قول:
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم:
فکر میکنم خیلی زود جواب بگیرید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
میریم چند روزی آنکارا .:40::40::40::40:نقل قول:
تو این مشخصه همه چی درسته.نقل قول:
اگر وصل نمیشه چه پیغامی میده ؟
کد سه رقمیشو بنویسید.
البته این رو هم بگم شما مدل مودم رو نفرمودید چون ای پی هایی که دادم معمول بود ممکنه مودم شما یه مدل دیگه هست که با این ای پی هاکار نکنه و برای گذاشتن روی اتوماتیک هم باید رایانه رو روشن خاموش کنی و مودم رو شاید ریست کنی که سخت میشه.
فکر کنم 678 رو میده آره ؟
بچه ها شما نمی خواین به این دوستمون کمک کنید. من که شانسی اومد اینجا شما توحید جان و مسعود جان و علیزشاه کمک کنید دوستان رو.
خیلی بهت خوش بگزره دوست من:31:نقل قول:
فقط یادت باشه از اونجا testspeed تست بگیر بزار (عشق توحید جان):31:
راستی منو چرا اخر اسمم شاه میزارید ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون علی صدا کنید
دارم دنبال جعبش میگردم یه بار هم با USB وصل کنم :2::19:نقل قول:
ارورش هم یادم نیست ولی دوتا ارور رو یکی در میان میده !!! ارور Disconneted و Username & Password !!
راستش چون مربوط به اینترنت تبریزه خواستم بگم من از ماکس نت دارم خیلی هم راضیم
کاهش 50 درصدی سرعت خدمات اینترنتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من که خدا را شکر هیچ تغیری تا به حال نکرده ثابته:(شاتل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
:40::40:
سلام
یه عضو قدیمی ولی جدید! :31:
من هم از همارا ADSL گرفتم، از دیروز نمی تونم با ADSL وارد اکانتم در یاهو و یا ADrive بشم. :41: البته با dialup حتی خود شرک همارا (9715302) این مشکل وجود نداره، همچنین با ف ی ل ت ... هم به راحتی می تونم لاگ این بشم، با شرکت هم تماس گرفتم گفتن تا 2،3 ساعت دیگه بررسی می کنن خبر می دن (من که بعید می دونم همارا از این کارا بکنه! :13: ) IP رو هم که قربونش برم n نفر با همین IP دارن تکنولوژی رو تجربه می کنن!!! ولی مثل اینکه فقط من اینجوری شدم پس فکر نمی کنم اون سایت ها با IP من مشکل داشته باشن.
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟