سلام.نقل قول:
منابع 9 ترمه رو از لينك زير دريافت كنيد
کد:http://pnuna.ir/archives/1388/07/10/191.html
Printable View
سلام.نقل قول:
منابع 9 ترمه رو از لينك زير دريافت كنيد
کد:http://pnuna.ir/archives/1388/07/10/191.html
body {background-color: white; font-family: "Tahoma"; font-size: x-small;direction: rtl} خبرگزاری PNUNA.IR : قائم مقام دانشگاه پیام نور حداکثر طول مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری PNUNA.IR : محمد مهدی فداکار گفت: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج میشود.
وی افزود: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند در دورههای کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دورههای کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی میشود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکانپذیر است.
قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.
دوستان با تجربه نظری می خواستم
من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه
چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟
یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم
كسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)
کسی میدونه منبع درس "مدیریت منابع انسانی" چی هست؟
منظورم اینه اسم مولف کتابش چیه؟
ممنون
شما بهتر بود اون قسمت رو پر نميكردين چون ديگه قالب ويرايش نيست. شما ميتونيد بعدا" مدرك ديپلمتون ببريد ولي الان انتخاب واحدتونو بكنيدنقل قول:
دوستان با تجربه نظری می خواستم
من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه
چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟
یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم
بسيار زياده. همه جا ريختهنقل قول:
كسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)
salam ,kasi midoone chetor bayad kelasaro entekhab konim man nemitunam varede saite kar mahjoob besham khaheshan yeki komakam kone mikham beram kelas:19:
دوستان رشته زمین شناسی در مقطع فراگیر چه جوریاست؟...هزینه دانشگاه و برگزاری کلاسها چه جوریه؟..بعد چه مدت طول میکشه..مرسی
سلام بروبچس خوب و گل پیام نوری
درسا را میخونید یا نه ؟
امتحانات رسید هاااااا :19:
من که دست و پا شکسته دارم میخونم :31:
موفق باشید :)
سلام
فرصت نمیشه خوند..مخصوصا اینکه حجم کتابا زیاده !
راستی..من خواستم برم برنامه و ساعت امتحانات این ترمم رو ببینم نتونستم پیداش کنم ! جاش عوض شده ؟!
بی زحمت ادرس دقیق بدین
سلام میثمینقل قول:
پس توی این مدت چی کار می کردی که میگی فرصت نمی شه خوند :دی
فعلا حوصله ندارم برم سایت اگه رفتم سایت و پیداش کردم بهت میگم . :31:
مگه از درس هایی که گرفتی پرینت نگرفتی ؟ اونجا نوشته بود .
مخلصیم :)
سلامنقل قول:
مهدی جان متاسفانه این کارمندی نمی ذاره بخدا :13:
از صبح ساعت 8 تا 6 بعد از ظهر دیگه نه وقتی می مونه نه حالی :41:
جالب اینجاست اینا خیر سرشون فراگیر رو طراحی کردن واسه کسائی که مشغله کاری دارن تا هم درس بخونن هم کار اما با این سخت گیری ها و حجم بالای کتب و دروس، باید 5 برابر دانشگاه های دیگه وقت بذاری :18:
ترم قبل یادمه تو قسمت مشاهده وضعیت امتحانات یا ثبت نام میشد دید الان میرم میبینم نیست !
بچه ها تاریخ امتحانات پایان ترم رو از کجا گیر بیارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://pnuna.ir/archives/1388/07/11/211.html
سلام
به به به ماشالا هزار ماشالا همه دارن بکوب درس می خونن
تو سایت گلستان اعلام کرده برای صدور کارت ورود به جلسه باید فرم ارزشیابی اساتید رو پر کنیم که تو همون سایت هست
من تو اون صفحه چیزی نمی بینم..شما چطور ؟
بچه ها دفترچه ارشد فراگیر کی میاد ؟
آزمونش کی هست ؟
موتوشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جزوه ی زبان عمومی پیام نور رو میخواستم
لطفا کامل باشه و همه ی مباحث گرامری کتاب رو پوشش بده
من یکی پیدا کردم که 6 صفحه بیشتر نبود
که بعید میدونم اون باشه
ممنون
دوستان کارت دانشجویی کی قراره بیاد ؟
تاريخ و نحوه ثبتنام در آزمون دورههاي فراگير كارداني به كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيام نور اعلام شد
کد:http://www6.sanjesh.org/Payam/1388/881002_01.php
تاريخ و نحوه ثبتنام در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه پيام نور اعلام شد
کد:http://www6.sanjesh.org/Payam/1388/881002_02.php
اگه منظورت کارت آزموه امروز از ساعت 2 بعد از ظهر رو سایت قرار گرفتهنقل قول:
دقیقا منظورم همین بود ..نمی دونم چرا زدم کارت دانشجویی..عجب سوتی ای دادما :13:نقل قول:
دفترچه کاردانی به کارشناسی پیام نور اومده ولی همش 4 تا رشته داره :31: و رشته ما که نرم افزار هست توش نیست :31:
دقیقا مثل پارسال هیچ رشته ای رو اضافه نکردن همونا بود که بود:13:
جزوه ی زبان عمومی پیام نور رو میخواستم
لطفا کامل باشه و همه ی مباحث گرامری کتاب رو پوشش بده
من یکی پیدا کردم که 6 صفحه بیشتر نبود
که بعید میدونم اون باشه
ممنون
لام
تو پیام نور کسی خبر داره رشته های بهداشتی درمانی هم داره یا نه ؟
سلام
من چند تا سوال دارم .... من تو کنکور کاردانی به کارشناسی سال 88 شرکت کردم و در یه دانشکده قبول شدم .. اگه الان انصراف بدم می تونم تو کنکور جامع علمی کاربردی شرکت کنم ؟
یا تا 2 سال پس از انصراف در هیچ آزمونی نمی تونم شرکت کنم ؟
این دانشگاه های علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی کامپیوتر ، سخت افزار دارن ؟ پیام نور چی ؟ فراگیر پیام نور چی ؟
اگه انصراف بدم می تونم در آزمون یکی از اینا شرکت کنم ؟
ممنون
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص آخرين مهلت ثبتنام در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (از دورهكارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته ) و كارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه پيام نور
19/10/88 تاريخ درج خبر
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته) و كارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه پيام نور ميرساند نظر به اينكه برخي از داوطلبان تاكنون نيز براي دريافت مدارك ثبتنام در آزمون دورههاي مذكور اقدام ننمودهاند، لذا با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
از ساعت 8 صبح لغايت 19(7 بعدازظهر) روزهاي يكشنبه 20/10/88 لغايت روز پنج شنبه 24/10/88 منحصراً در باجه اصلي مركزي هر شهرستان و در شهرستانهاي بزرگ مانند شهرستانهاي اصفهان، اهواز، تبريز، مشهد، شيراز و... در مناطق پستي شهرستانهاي مذكور نسبت به توزيع مدارك ثبت نام آزمونهاي فوق اقدام گردد.
از ساعت 8 صبح لغايت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي يكشنبه 20/10/88 لغايت روز پنج شنبه 24/10/88 داوطلبان شهرستان تهران منحصراً به يكي از مناطق پستي 11، 13، 14 ، 15 ، 16، 17 ، 18 و 19 مراجعه و نسبت به دريافت مدارك ثبت نام اقدام نمايند.
ضمناً به اطلاع ميرساند امكان ثبت نام الكترونيكي از طريق شبكه اينترنت نيز حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/10/88 فراهم گرديده و لذا داوطلبان ميتوانند حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/10/88 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بر اساس دستورالعملهاي مربوط نسبت به تكميل تقاضانامه الكترونيكي ثبت نام اقدام نمايند.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
سلام ميخواستم بدونم در پيام نور بعد چند بار مشروطي يا بعد چند سال دانشجو اخراج ميشه مرسي
دانلود رایگان منابع و سوالات رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر توسط فارغ التحصیلان این رشته
برای اطلاعات بیشتر و استفاده از منابع رایگان به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید
سلام بچه ها
اینجا کسی هست که با کاردانی کامپیوتر وارد پیام نور شده باشه؟
میخواستم بدونم با 81 واحد کاردانی نرم افزار در صورتی که 2 تا نمره کمتر از 12داشته باشیم چند واحد در رشته فناوری اطلاعات تطبیق میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
زمان ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه پیام نور از ۱۸ بهمن شروع و تا ۳۰ بهمن ۸۸ ادامه خواهد داشت.
برای ثبت نام و انتخاب واحد ترم دوم به سیستم گلستان مراجعه کنید
قابل ذکر است دانشجویان می بایست از تاریخ ۱۲ بهمن ۸۸ تا ۱۷ بهمن ۸۸ برای مشخص شدن زمان ثبت نام و انتخاب واحد خود به سامانه گلستان مراجعه نمایند
دوستان سلام
من به جزوات ارشد فراگیر رشته کامپیوتر احتیاج دارم
کسی این جزوات رو داره :
1- الگوریتم پیشرفته دکتر سید جوادی
2- پایگاه داده پیشرفته دکتر کیوانپور
3 - سیستم عامل پیشرفته دکتر حقیقت
اگه کسی صوت کامل کلاسهاشون هم داشته باشه من می خوام اگه مال پارسالشون یا امسال فقط کاملشو می خوام
تو اینترنت یه چیزهایی هست برای فروش با قیمتهای مختلف ولی کامل نیست و اونهایی که من می خوام ندارن مخصوصا در مورد الگوریتم دکتر سید جوادی و هیچ کدوم هم صوت کلاسهاشون رو ندارن یعنی در عمل به درد نمی خورن .
از دوستانی که سال قبل یا همین امسال با این اساتید کلاس فراگیر ارشد داشتن اگه کسی این منابع رو داره بگه تا باهاش تماس بگیرم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از 12 هر روز میرم سایت گلستان، ولی نه نمره را زده و نه روز انتخاب واحد!!!!
برای شما هم همین طوره؟ چی کار باید کنم؟
باید به منوی ثبت نام >ثبت نام اصلینقل قول:
برید که اونجا تاریخ و ساعت رو زده
اگه این منو رو ندارین احتمالا شهریه پرداخت نکردین یا اینکه پرداخت کردین اما توی سیستم ثبت نشده
شهریه ترم قبل را دادم و تو سایت هم هستنقل قول:
شهریه ی این ترم هم که تا ثبت نام نکنم ، مشخص نیست!
پس باید برم دانشگاه؟
سلام من ترم اول را از سایت مرخصی گرفتم و یه 72 تومن به حساب ریختم
حالا می خوام ترم دوم هم مرخصی بگیرم آیا می شه؟؟؟؟؟؟
کی باید این کار را بکنم؟؟؟؟؟؟؟
اول باید شهریه ثابت را بریزم بعد مرخصی رد کنم و یا بلعکس؟؟؟؟؟
این مرخصی برای ترم دوم با احتساب بر سنوات است ؟؟؟؟؟
ممنون از پاسختون
سلام
یه سوال دارم اگه دوستان میدونن فوری جواب بدن
من امسال حسابداری پیام نور قبول شدم
تو واحد های دیگه ی پیام نور رشته های دیگه رو هم قبول شدم
آیا الان میتونم به اون رشته ها برم؟
چه جوری تو یه سال همزمان چند واحد پیام نور قبول شدید ؟؟ من نفهمیدم :41:نقل قول:
منظورم اینه نتایج نهایی کنکور که اومد بعد از این رشته ای که الان دارم درس میخونم (حسابداری) رشته های دیگه توی واحد های دیگه رو هم قبول شدمنقل قول:
چه جوری تو یه سال همزمان چند واحد پیام نور قبول شدید ؟؟ من نفهمیدم
سلامنقل قول:
4 بار مشروطی اخراج
و برای کارشناسی هم حداکثر 5سال زمان تحصیل