:sq_14:آمیکو صفر 195 چیییییییییییییییییییییییی ییییی :sq_14:
Printable View
:sq_14:آمیکو صفر 195 چیییییییییییییییییییییییی ییییی :sq_14:
خدا به دادمون برسه چه خبره 195؟
سلام
دوستان این عکسو خودم تقریبا یک سال پیش تویه اتوبان کرج قزوین گرفتم خیلی قشنگ بود
مال شرکت هیوندا هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ حرفی نمیزنم....
از سرعت اسکانیا بگم یا از طراحی و ایمن بودن این ماشین سواری؟؟
کشنده؟کمپرسی؟تک جفت؟؟نقل قول:
من امروز یه آگهی دیدم ایویکو مدل 330 مدلش73 بود 75 میلیون :دی
جفت 195 تک 160 کشند نمی دونم ولی کمتر از 200 نباید باشهنقل قول:
کشنده؟کمپرسی؟تک جفت؟؟
من امروز یه آگهی دیدم ایویکو مدل 330 مدلش73 بود 75 میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تک اش رو از بابام پرسیدم شده 165 تومن.اینطور هم که میگفت خیلی داغونه بعد مدتی صداش چند برابر مایلر میشه گیرباکس با موتور خوب چفت نمیشه و دنده ها بد جا میره و خیلی اذیت میکنه....
نبینم به مایلر توحین بشه ها !!!:sq_8:نقل قول:
مایلر یعنی قدرت یعنی استقامت. یعنی فقط بنز مثل بنز !
ولی خدایی این بابا چی میکشه از دست تو شیرین :دی
فکر کن خسته و کوفته از سرویس بیای بعد دخترت تو خونه مشخصات فنی ایویکو رو ازت بپرسه :دی
:31:من که توهین نکردم :دی مایلر و صدای نالش ولی این آمیکو ها صدای خیلی وحشتناکی دارن!!خیلی هم زیاده صداش طوریه که وقتی از کنارت رد میشه انگار ماشین 50 سال کار کرده داره میاد :دیاتفاقا هر وقت هرف مایلر میشه بابام خاطره ای میگه که تو بندر عباس با اینا کار میکرده یه پراچ آب بوده و پاهاش........نقل قول:
:دی اتفاقا همین یک ساعت پیش رسیده :دی یه چند تا سوال پرسیدم :دی قیمت کامیون کمی خیلی کم افت کرده :دی راننده های حمل سوخت هم اعتصاب کرده بودن 50% به کرایه هاشون اضافه شده :دی
میشلن جفتی شده 4 تومن :دی
اینم یه اف هاش خوشگل عراقی عجب رنگی داره.
اگه ماشینون میفروختیم و لاستیک میخریدیم الان کلی روش رفته بود...!
کسی هست بره میشلن بخره؟
امروز تو جاده چندتا ماشین افغانی دیدم با این که ماشینای دسته دوم از المان خریدن بازم خیلی از ماشینای ما ها بهتره عشق ماشین المانی دارن هم man هم benz زیاد دارن volvo هم دیدم دستشون ولی گاری هاشون عجب چیزاییه یعنی میبینیش کیف میکنی
ما لاستیک میشلن خریدیم جفتی 4 میلیون توماننقل قول:
یه جفت برای جلو
واسه جلو حتما باید لاستیک پدر مادر دار باشه وگرنه از این چینی ها باشه میترکه و حالا یکی ماشین رو جمع کنه...نقل قول:
بله افغان ها هم ماشین های عالی دارن.
بچه ها قیمت های جدید رو ببینید........
اف هاش 13 شده 320 میلیون.....
اف ام 13 هم شده 295 میلیون....
پرمیوم هم شده 290 تومن.
ماشین خودمون هم جلوش میشلن هستش ولی دیگه چه خبره این همه گرون شده
بدبخت راننده چقدر کرایه میگیره مگه بخواد انقدر بده لاستیک
خدایییش دیگه صرف نمیکنه کسی انقدر پول ماشین بده بعد این همه خرج و این همه مکافات بکشه اونم با این کرایهنقل قول:
اف هاش 13 شده 320 میلیون.....
اف ام 13 هم شده 295 میلیون....
پرمیوم هم شده 290 تومن.
کلا سیستم حمل و نقل ورشکسته میشه با این وضع
:31:سلام امروز میخوام در مورد یه کامیون دخترونه صحبت کنم :دی که داخل کشور تنهای کامیونی هست که تو راحتی و نرمی مقابل اکتروس 1844 حرفی برای گفتن داره :دی ولی هیچی اکتروس نمیشه.....
مشخصات فنی:
رنو پرمیوم 440 از موتور 436 اسب بخاری برخوردار هست و آلایندگیش یورو 3 هست و از گیربکس zf آلمان که 16 دنده هست و 2 دنده عقب.حداکثر گشتاور اش هم به 2000 نیوتن بر متر در 100تا 1400دور بر دقیقه هست.
نرمی و راحتی این ماشین برای فنر های پارابولیک به همراه ضربه گیرهای تلسکوپی هوای فشرده در جلو و سیستم تعلیق بادی با کنترل از راه دور و کمک فنرهای تلسکوپی در عقب این کشنده است....
این کامیون به خاطر آیرودینامیک بسایر خوب توی پیچ ها خیلی خوب میتونه مانور بده که به خاطر مرکز ثقل پایینشه من خود یه بار دیدم :دی مثل مارمولک پیچ هارو رد میکرد :دی
بعد جلوتر پلیس جلوش رو گرفته بود کلی دلم خنک شد که از ما سبقت گرفته بود :دی البته ما 18 تن بار داشتیم و اون خالی :دی پرمیوم ریتارد های فوق العاده خوبی داره و باک 980 لیتری که استاندارد هست.
هم اکنون این ماشین توی شرکت آریا دیزل مونتاژ و وارد بازار میشه.که اینطور که میگن از نظر کیفیت کاملا مطابق استاندارد های اروپا و رنو تراکس هست ولی از بابام پرسیدم میگه لوازم جانبی وارداتی ها از کیفیت بهتری برخورداره..
اینم یه رنو پرمیوم اصل فرانسه...
اگه گفتید از کجا میشه فهمید یه رنو پرمیوم تولید داخل نیست :دی جایزه دارید :دی
درست نمیدونم ولی اینطوری دیدم تو این عکس و بقیه ماشینانقل قول:
رنو های داخلی این آینه جلو بالای شیشه رو ندارن:13:
:31:نه این نیست.....نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیق یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه و میدونم
این قسمت ها که مشخص کردم توی نمونه های مونتاژی مشکی رنگند ولی توی وارداتی ها نقره ای رنگ هستن
:31:آینه وسط شاید باشه...نقل قول:
اضافه کنم که این ماشین یکی از کم مصرفترین کشند های داخلی با مصرف 27 لیتر در هر 100 کیلومتر است..
:دی همش بابام چیز جدید یادش میاد بهم میگه منم اینو ویرایش میکنم :دی گیر باکس رنو های مونتاژ داخل zf آلمان هست ولی وارداتی ها برای خود رنو :دی
فضای داخل رنو بسیار کوچیک هست مخصوصا راننده که اگر کمی قدش بلند باشه پشت فرمون اذیت میشه :دی و خدمات پس ار فروش خیلی عالی داره مثل این شرکت های دیگه نیست..
یه چیزی هم هست فکر کنم این کامیون و مگنوم قبلا برای ماک بوده که توسط رنو خریداری شده یا اصلا رنو قبلا کلا زیر نظر ماک بوده :دی نمیدونم دوستان توضیح بدن :دی
البته این ماک بیشتر شبیه رنو پرمیوم های سری اول است.اسم این ماک کوانتومه.
اینم از ماک مگنوم و رنو مگنوم با اینکه اروپایی هست ولی هنوز هم اصالت آمریکایی خودش رو داره و رکابش پشت چرخ جلوش هست...
ماک
رنو
:31:رنو های مونتاژ داخل فقط سفید هستند ولی مونتاژ خود فرانسه رنگی و سفید هم توشون دارن :دی
یعنی همه رنوی های رنگی فرانسوی هستن ولی رنو های سفید شاید داخلی و شاید فرانسوی باشن البته الان دیگه فقط تولید داخل به صورت صفر موجوده :دی
حالا اگه گفتین این چیه :دی
گواهينامه رانندگي جديد پدر شما و البته سوئيچ اكتروس؟؟!!:sq_25:
چون شنيدم گواهينامه هاي جديد هوشمند ميشه و اون هم يه مدار چاپي هوشمند روش هست.
اگر اينجوريه، يه توضيح كلي در مورد اون بديد كه چطوري تعويض شد و چقدر هزينه داشت و معاينات و آزمايشات و احتمالا امتحانات لازم براي اون چي بود؟
بله :دینقل قول:
بله دیگه کم کم دارن گواهینامه های قدیمی رو جمع آوری میکنن آخرای تابستون بود پلیس راه داشت گواهینامش رو چک میکرد دید تاریخش یک هفته گذشته داشت پیوست میکرد که با کلی خواهش التماس این کار رو نکرد :دی
مدارک باید اصل گواهینامه باشه-تست گروه خونی و تست اعتیاد.و یه 4000 تومن و 500 تومن واریز بانک و یه 5000 تومن هم برای دیرکرد تعویض شد.
این مدارک رو باید ببری پلیس+10 و فرم پر کنید یه برگه موقت میدن تا وقتی گواهینامه بیاد میشه ازش استفاده کرد که اینا دیگه مثل قدیمی ها نیست عکس و مهر داره!
:31:خب امروز :دی نه امشب میخوام برم سراغ کشده ای که تو ایران خیلی دوسش دارم از همه کشنده ها بیشتر :دی
actros 1844
:31:نمیدونم از کجا بگم :دی
اکتروس 1844 همونطور که از اسمش پیداست دارای موتور شش سیلندر خورجینی om 501 هستش 24 سوپاپ داره و موتورش 440 اسب بخار قدرت داره(عاشق صدای موتورشم :دی) حجم موتورشم فکر کنم حدود 12 لیتر باشه.
حداکثر گشتاور2100 نیوتون در 1080 دور بر دقیقه هستش.و دارای موتور با آلایندگی یورو 3هستش که با این گازوئیل با کیفیت یورو منفی سه هم نیست : )) :دی
و یه نکته هم در مورد موتور اکتروس های داخلی بدونید که مرسدس کلا سه درجه کیفیت برای موتور 1844 داره و موتور درجه سه یعنی بی کیفیت ترین موتورش روی اکتروس های ایرانی هست!ایرانخودرو هست دیگه!!
اکتروس 1844 هم دارای دنده هوشمنده و 16 دنده هستش که اگه کار باهاش رو بلد نباشی مثل کمک قبلی بابام میزنی گیرباکس رو به فنا میدی :دی باک این ماشین هم 1050 لیتر جا میگیره.
اکتروس 1844 از نظر نرمی و راحتی حرف اول رو توی کشنده های داخلی میزنه که واقعا نرم و راحت هستش.از بهترین شاخصه های اکتروس با وفا بودنشه ماشین بعد 10 سال 15 سال مثل مرد میمونه کنارت خم به ابرو نمیاره!ولی حیف و صد حیف که فقط اتاق نرمال اش توی ایارن هست.
از بچگی دوس داشتم از اینا بگیریم یادمه سال 84 بود تو همشری زده بود ثبت نام میکردن قیمت نوش 125 بود اون موقع همش میگفتم بابا ماشین رو بفروش یکی از اینا بر دار :دی
اینم چند تا عکس از اکتروس های داخلی.
اینم چند تا عروسک1844 عراقی خیلی دلم میسوزه دو تا از بزرگترین و بهترین قطب های تولید کننده ماشین سنگین(مان و بنز) جاشون توی ایران خالیه!همه جا حرف از ولوو و اسکانیاس کجاس اکتروس 1848 با موتور v8 که بیاد جلو اف هاش 13 اسکانیا r420 قد علم کنه.....
شیرین خانوم ممنون بابت مطلبت فقط گشتاور موتور om501
2100 نیوتون در 1080 دور بر دقیقه هست . یعنی تو 1080 دور بیشترین گشتاور رو ارائه میده بیشترین قدرت رو هم در 1800 دور بر دقیقه میده 440 اسب بخار
(منم گواهینامه پایه 2 رو که عوض کردم از اونا بهم دادن ):31:
:31:خودم شک کردم ولی بیشتر جاها اینطوری نوشته بود گفتم شاید همین باشه.نقل قول:
اصلاحش کردم..
امیر خان شما که با 1844 سفر کردی یه خورده تعریف کن :دی
در مورد گواهينامه پايه يك، چند روز قبل با يكي از افسران راهنمايي رانندگي كه خودش مسئول آزمايشات و امتحانات رانندگي پايه دو و يك بود صحبت ميكردم.
گفتم: چرا وضعيت پايه يك اينقدر نابسامانه؟
يعني هيچ آموزش پايه اي و اصولي نداره و مثل رانندگي پايه دو در موردش حساسيت بخرج نميدن، در حاليكه شغل خيلي سخت تر و حساستر و خطرناكي نسبت به رانندگي سبك به حساب مياد.
گفت: ما دنبال همين قضيه بوديم و چند سال قبل هم كم كم داشت برنامه اي مدون براي سامان دادن به آموزش، امتحانات و صدور گواهينامه هاي رانندگي پايه يك ، چيده ميشد تا بصورت علمي و عملي مثل رانندگي پايه دو آموزش و مهارت پايه يك ياد داده بشه و بر اون اساس نوع گواهينامه ها مشخص بشه.
قرار بود چندين گواهينامه پايه يك با درجه بندي متفاوت در رابطه با ظرفيت و تعداد محور و قدرت موتور صادر بشه كه نشون بده اون فرد داراي گواهينامه اجازه رانندگي با كدوم وسيله نقليه سنگين رو داره؟
اتوبوس؟ ميني بوس؟ كاميونت سبك؟ كاميونت سنگين؟ كاميون سبك دو محوره؟ سنگين دو محوره؟ سنگين سه محوره؟ تريلي سبك سه محوره؟ تريلي سنگين 4 محوره؟ تريلي سنگين 5 محوره؟ تريلي سنگين 6 محوره؟ كمرشكن؟.....خلاصه مثل وضعيت گواهينامه پايه يك در خارج، مثلا آلمان نوع وسيله و سطح مجوز رانندگي و مهارت شخص هم مشخص بشه و البته قبلش بايد كل مهارتهاي لازم رو در يك دوره مشخص و علمي در يك آموزشگاه زير نظر استادان با تجربه بگذرونه .
اما اين طرح خوب در يك جا متوقف شد!
اونجايي كه قرار شد مدارس آموزش رانندگي پايه يك تاسيس بشه و تمام اين موارد رو آموزش بدهند و البته مثل الان كه راهنمايي و رانندگي بر كار آموزشگاهها نظارت داره، بر كار و آموزش اونها هم نظارت داشته باشه.
براي تاسيس چنين آموزشگاههايي اولين مسئله فضاي مورد نياز براي ساختن محوطه مورد نظر جهت آموزش بود. محوطه اي كه بايد تمام خصوصيات جاده هاي شهري، و بين شهري رو داشته باشه اعم از سر بالايي تند و خفيف، شيبهاي شديد، پيچهاي تند، جاده كفي، دست انداز هاي مختلف و حتي گودالهاي آب و گل و ...كوچه ها و خيابانهاي باريك و عريض و جاده خاكي و شني و سنگلاخ و...
خب همچين چيزي نياز به چند ده هزار متر مربع زمين داشت كه در اون اين عوامل هم آماده بشه و اين نياز به سرمايه گذاري بسيار كلان داشت.
البته اين اول ماجرا بود و بايد انواع وسائل نقليه سنگين متناسب با شرايط روز رو هم جهت آموزشهاي فني و رانندگي داشته باشن.
ولي نه كسي پيدا شد كه چنين هزينه اي بكنه و نه رغبتي به اين كار ايجاد شد و دولت هم چندان اصراري نكرد. در حاليكه خيلي خيلي ميتونست تاثير مثبتي در بالا رفتن سطح رانندگي بين شهري و كم شدن آمار تصادفات بشه.
الان گويا فقط تونستند در سطح خيلي محدودي براي ميني بوسها چنين آموزشگاهايي تاسيس كنن كه اونم چون هزينه كمتري داره و تقريبا شبيه پايه دو هست امكانپذير بود.
خب الان ميشه خيلي راحت از كاميونهاي اسقاطي كه قراره اوراق بشن، تعدادي رو بصورت مناسب بازسازي بكنن و فقط براي آموزش دادن در همين مكانها ازشون استفاده بشه تا كم كم در آينده بشه از مدلهاي به روز و مدرن هم استفاده كرد.
زمين هم كه كم نداريم و ميليونها هكتاز زمين باير و خالي در اطراف تمام شهرهاي ما بلا استفاده افتاده!
مشكل اينجاست كه اكثريت سود امروز و منفعت الان رو نگاه ميكنن و همين باعث عقب افتادن ما توي خيلي چيزها شده.
:31:خب از عنوان پیداست که باز بنز دست به کار شده و یه کامیون جدید رو میخاد روانه بازار کنه.
اینطور که توی سایتا خوندم کاربریش برا معادن و ساختمان سازی هستو بیشتر برای جاهایی که راه ناهموار داره مثل همون معادن.. ولی عکس کشنده اش هم هست.
این کامیون از 238 تا 625 رنج قدرت اش هست.و رایش محور ها هم از 4x2 هست تا 8x8 و مثل همیشه موتور های با آلایندگی پایین یورو6.
یه چیزی هم نوشته بود سر در نیاوردم انگار گیرباکس اش هم تغییر کرده و PowersShift 3 شده :دی
این کامیون با هفت کابین متفاوت و در 14 نوع که بستگی به موتور و دیگر مشخصات هست روانه بازار میشه.
این عزیز دل :دی آوریل سال دیگه تو نمایشگاه Bauma تو آلمان رونمایی میشه..
تهیه تنظیم ترجمه :دی شیرین :دی
هر گونه کپی برداری بدون درج منبع موجب سوسک شدن کپی کننده میشود:دی
سلام
تاخوگراف چیه؟
سلام.تاخوگراف یه دستگاهه که برای ثبت اطلاعات ماشین در طول مسیر هستش و یه چیز تو مایه های جی پی اس هست با این فرق که تا مامور تاخوگراف رو چک نکنه نمیتونه بفهمه راننده خلاف کرده روی تاخوگراف سرعت ودیگه نمیدونم چی روی کاغذ چاپ میشه.نقل قول:
این یه مدل تاخوگراف جدید هستش.
اینم یه مدل تاخوگراف خیلی قدیمی!یادمه روی n12 مون از اینا نصب بود...
1-این قسمت شو درست متوجه نشدم ، کاربرد این قطعه برای خود راننده ست و پلیس هم می تونه اونو چک کنه یا فقط برای استفاده پلیس هست ؟
2-تاخوگراف (قدیمیه) کجا نصب می شه دقیقا ؟
ممنون :31:
نقل قول:معذرت که وارد بحث میشم..
اما مطلب رو دیدم، این تاخوگراف یه صفحه ی کاغذی داره که صفحه کلیومتر شمار باز میشه و پشت اون نصب میشه در صورت لزوم میشه بیرون آورد. و قابل رویت هستش هم برای راننده هم برای پلیس راه...
بیشتر برای پلیس هستش.که الان جی پی اس جاش رو گرفته!تاخوگراف های قدیمی همون کیلومتر ماشین ها هستش.نمیدونم اگه دیده باشید کیلومتر های قدیمی روشون کلید داشتن باز میشده و یه کاغذ گرد روش بود که سرعت ماشین روش ثبت میشه.نقل قول:
ما قبلا تاخوگراف داشتیم خونه بابام بردش اگر بود عکس های بیشتری میگرفتم براتون.
تاخوگراف های جدید هم به صورت دیجیتال هست و امکانات بیشتری داره و بصورت حداگانه توی ماشین نصب میشه.
کارایی های تاخوگراف دیجیتال:دريافت و ثبت اطلاعات سرعت، توقف، ميزان توقف، محل توقف، محل سرعت غير مجاز، تخلفات سرعتي، مشخصات راننده و خودرو (از طريق کارت هوشمند)، نوع بار در حال حمل، بارنامه صادره براي بار در حال حمل بنام راننده، ارائه هشدارهاي خاص به راننده، کنترل مدت زمان مجاز رانندگي هر راننده طبق استاندارد 10 ساعت براي خودروهاي باري، ثبت قطع شدن برق و آنتن GPS، ثبت تاريخ و ساعت و وقوع کليه تخلفات و فعاليت.تاخوگراف توی کابین ماشین و توی دید نصب میشه.
این دو تا عکس یه مدل تاخوگراف هست که به صورت فابریکی روی کامیون های اکتروس نصب شده و بالای سر راننده و روی طاقچهی بالای اتاق نصب میشه.
نمونه هاي قديمي تاخوگراف رو بارها ديده بودم، زماني كه بيشتر با اتوبوس بين شهري مسافرت ميرفتم، و اينجور كه معلومه نمونه هاي جديد هم خيلي كارآمد و مجهزه، اما هنوز يه سوال بدون جواب مونده:پس چرا هنوز اينهمه تخلفات رانندگي و سرعت و سبقيت غير مجاز و ..از كاميونها و اتوبوسها ميبينيم و كسي باهاشون برخورد نميكنه؟؟؟؟؟!!!!بارها و بارها ديدم كه اصلا پليس توجهي نميكنه و يا نهايتا يه جريمه معمولي رو انجام ميده.
دوستان وارد بحث تاخوگراف و جی پی اس شدن
تاخوگراف ها بیشتر رو اتوبوسا کاربرد دارن که بین راننده ها به صفحه ساعت معروف هست صفحه هاشون
بعدشم این که جریمه نمیکنن،چون ایرانی جماعت همه کار ازش برمیاد:31:
خودم به شخصه اصفهان و مشهد دیدم که برا اتوبوس ها و کامیون ها یارو 400 هزار تومان میگرفت و هم جی پی اس و هم تاخوگراف رو سرعتش رو بین 10 تا 50 تا به دل خواه کم میکرد
این طوری یارو داره 100 تا میره ولی براش مثلا 50 تا ثبت میشه،همین میشه که چپ میکنن و این همه خسارت مالی و جانی به بار میارن(البته دایی خودم 30 تا کم کرده برا اتوبوسش:31:)
نقل قول:نقل قول:
بین کامیون های بین شهری خیلی کمتر وجود داره که سرعت غیر مجاز برن.چون بیشتر ماشیناشون بار داره 15 18 20 تن دیگه ماشین بیشتر نمیکشه!
کامیون بیفته تو کفی سر گاز بخواد با بار پر کنه 120 130 تا!ولی اتوبوس ها بار سنگینی ندارن خیلی بشه مسافراش پر باشه 5 تن!راحت،راحته راحت 160 تا هم میرن!
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه در مورد دنده ی تریلی و کامیون و... داشتم ، منظور از نیم دنده ، دنده سبک و سنگین چیه؟
فکر نکنم با ماشین های سواری اونجور برخورد شدید بشه که قرار باشه با کامیون های بدبخت هم بشه..راننده ها اصولا هم برای رعایت حال خودشون و موتور معمولا سرعت بیجا و الکی نمیرن که جوری باشه به تور پلیس برن..بنظر من اگه قرار برخورد صورت بگیره اول از همین سواری ها شروع بشه بهتره..نقل قول:
نیم دنده یه چیزی هست بین یک دنده کامل.مثلا به جای این که دنده از یک بره روی دو از یک یه نیم میخوره!بعد یه نیم دیگه میره روی دو!نقل قول:
توضیح میدم این توی اکتروس هست دیگه بقیه کامیون هارو نمیدونم!
ماشین میخواد شروع به حرکت کنه و بارش سنگینه.یه یک میخوره دنده میشه 1بالا!بعد یه کامل میخوره میشه 2بالا!بعد شاید اونجا شیب داشته باشه یه مثلا طوری هست که اگر یک دنده کامل بخوره دور موتور افت میکنه یه نیم دنده میده میشه 3پایین.بازم راننده میبینه نمیشه تمام دنده داد یه نیم میخوره میشه 3بالا!:31:امیدوارم متوجه شده باشید.
دنده سبک سنگین هم که معلومه!توی سواری های هم صادق هست به دنده های پایین 1و2و فکر کنم3 رو سنگین میگن که بیشتر توی سرازیری ها دنده رو سنگین میکنن که ماشین بیشتر از حد دور نگیره..
ار اشتباهی در حرفام بود دوستا تصحیح کنن :دی
ممنون
سلام دوباره
قفل دیفرانسیل چیه؟
:31:سلام در این مورد اطلاعات زیادی ندارم.ولی فکر کنم یه سیستم هست که باعث میشه چرخ ها به صورت یکسان بچرخ و یکی با سرعت زیاد ویکی با سرعت کم نچرخه حتی اگر یکی از چرخ ها از زمین جدا بشه چرخ دیگه هم به همون صورت میچرخه.توی کامیون نشنیدم تا به حال بیشتر برای آفروود هست فکر کنم.:31:نقل قول:
منظورم برای ماشین های سنگیهنقل قول: