بابا اين خيلي پرروه.اگه اين به من حمله ميكرد بهش فحشم ميدادم!:21::21:من فكر ميكردم اوني كه به من حمله ميكرد پررو بازي درآورده كه دادم ديشب نفلش كردن.راستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت!!هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.:26::26:نقل قول:
Printable View
بابا اين خيلي پرروه.اگه اين به من حمله ميكرد بهش فحشم ميدادم!:21::21:من فكر ميكردم اوني كه به من حمله ميكرد پررو بازي درآورده كه دادم ديشب نفلش كردن.راستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت!!هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.:26::26:نقل قول:
پست دیلیت شه لطفا
احتمالا تو کار خیریه بوده :27:نقل قول:
راستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت
نقل قول:
هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.
فعلا همین یارو 5 بار بهم حمله کرده. با این حال من پناهگاهمو 4 سطح ارتقاع دادن و دو تا گندم هم بردم سطح 3 :21: تا 2-1 ساعت دیگه هم پناهگاهو ارتقاع میدم. :21:
آره.شما كدوم طرفي؟بهم پيغام خسوسي بفرست(موقعيت.)چون يه اتحاد ديگه گير آوردم همسايه هستش.نقل قول:
نميدونموالا اما احتمالا آره تو كار خيريه بوده.شما هم بورو يهنفرو گير بيار يارو رو بزن نابود كن.ايني كه من ديدم ولت نميكنه.
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟نقل قول:
s.owlia عزیز من اسم طرفو که بهم حمله میکنه بگم میتونی ترتیبشو بدی؟ جمعیتش 100 نفره گول هم هست. فعلا منابعمو غارت کرده چیزی ندارم ولی وعضم که خوب شد جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟نقل قول:
s.owlia عزیز من اسم طرفو که بهم حمله میکنه بگم میتونی ترتیبشو بدی؟ جمعیتش 100 نفره گول هم هست. فعلا منابعمو غارت کرده چیزی ندارم ولی وعضم که خوب شد جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانف ببخشید که من جواب چند نفر رو ندادم، آخه فروم برام خیلی دیر باز میشه یا بعضی وقتا اصلا باز نمیشه.
من تو سرور 1:
King Cezar
جنوب غرب،
سرور اسپید:
Chengis Khan
جنوب غرب
سرور 4:
Sina.Titan
شمال غرب
یاهو آیدیم: sina.xavi اگه کاری داشتید، لطفاً با یاهو بهم بگید.
بازم عذر میخوام ازین که دیر جواب دادم
نقل قول:
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟
سرور 4، مختصات (164|9) اسم دهکدش Sorena خودشم arte ولی الان دیگه قوی شده فکر نکنم بتونی کاری کنی، باز یه نگاه بنداز بعد نظرتو بهم بگو. مرسی
:D
آقا، خودش زیاد قوی نیست!!! اتحاد سگه! که زیر مجموعه ی یه اتحاد سگ تره!
این هم سرانجام کسی که با HRV در افتاد!!:27:هر چی داشت رو غارت کردم:27:
خواستم برم تو تاپ10 ولی حوصلم نذاشت غارت کنم:5:
مربوط به سرور 3 هست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا يارو رو زدي نفله كردي كه!سرور چندي شما؟
سرور3
هنوز مونده!!
یارو باید توبه کنه!!
گرچه فکر کنم داره حذف میکنه!! :دی
و وقتی اتحاد قوی باشه یارو هم قویه دیگه.نقل قول:
آقا، خودش زیاد قوی نیست!!! اتحاد سگه! که زیر مجموعه ی یه اتحاد سگ تره!
این تا دیروز صبح جمعیتش 100 بود اتحاد هم نداشت، نمیدونم یهو چیکار کرد ....
ولی من حالا حالا ها با این یارو کار دارم ....
راستی اگه من در حال ارتقاع مخفیگاه باشم یکی حمله کنه چی میشه؟ اگه میشه سریع جواب بدیم 17 دقیقه دیگه میرسه.
امروز یکی به من حمله کرد هیچی نتونست غارت کنه:21: جمعیتش 50 اسمش Gloria از دهکده ی Valley of Shadows سرور 4، عضو هیچ اتحادی هم نیست. هر کی دلش خواست میتونه فارمش کنه. فقط قبلش بهم اطلاع بدین میخوام براش یه نامه ی خوشگل بنویسم.:27:
مرسی
فارم کردن یعنی چی ؟؟!!
یعنی حمله کردن به یه نفر و غارت کردنش!
تازه یه یارویی با 1400 تا نیرو به دهکده ی من که رو هم صدتا نیرو هم نداشتم حمله کرد و همه چیمو برد!
بچه ها من به سلامتي اعتياد تراوينو ترك كردم. دوتا دهكده 607 جمعيتي رو با 1000 تا شمشير زن دادم رفت. اونم مفت.
به شما هم پيشنهاد ميكنم ترك كنيد.
شايد اگه دوباره معتاد شدم برم د وست. اونجا قشنگ تره.
منم در حال حذفم يه 40 ساعت ديگه تا ترك كامل مونده
فقط دلم مي سوزه همين طور الكي بيش از 5 ماه اسيرش بودم
ولي خدا رو شاكرم كه تونستم تركش كنم :31:
تو کدوم سرور؟نقل قول:
سرور 2 اتحاد رتبه 5نقل قول:
با 4000 هزار جمعيت 7 تا دهكده
9 هزار سرباز :wac:
نه شما بايد ميفروختيش. اشتباه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ..... بزرگي كرديد.
شما که مفتی دادیش میدادیش به من 1 گیگ اکانت رپید شیرم بهت میدادم!!!نقل قول:
:31:من که هنوز شروع نکرده در حال ترک هستم:31:ولی به نظرم بازی های این سبکی خیلی قشنگتری هم هست!!!!
مثلا چی بازی؟نقل قول:
آقا من میخوام یه دهکده ی جدید درست کنم.
میشه از سیر تا پیازشو بگید لطفاً؟!
باید سه تا مهاجر داشته باشی و اونارو بفرستی به یه سرزمین متروکه و فکر کنم باید از هر منبع حداقل 800 تا داشته باشی.نقل قول:
راستی یه یارو هست 60 نفر جمعیت داره و عضو هیچ اتحادی هم نیست. یه بار بهم حمله کرد نتونست هیچی غارت کنه. اگه لشگر به اندازه کافی کاری بد نیست یه فارم هم گیرت بیاد. فقط اگه خواستی حمله کنی بهم بگو، میخوام یه نامه تسلیت براش بنویسم.
اسم gloria از دهکده ی valley of shadows مختصات (168|15) نژاد توتن.
ممنون، ولی من منظورم اون سرزمین های متروکه هست که موش و خفاش و اینا داره.
: دی 20 ساعت فاصلمونه، حالا خیلی اذیتت می کنه؟؟نقل قول:
اسم gloria از دهکده ی valley of shadows مختصات (168|15) نژاد توتن.
نقل قول:
اول تصمیم بگیر چه مدل دهی می خوای بنا کنی
بعد برو قصر یا آقامتگاه رو به 10برسون بعد می تونی مهاجر بسازی باید 3تا مهاجر بسازی که خرجشو میتونی از دستور العمل ببینی
3تا رو که ساختی میری توی نقشه بعد اون ده رو که می خوای اونجا دهتو بنا کنی روش کلیک میکنی بعد مزنه بنای ده جدید 3/3 مهاجر آماده البته موقعه حرکت 750تا از هر منبع بر میدارن میبرن
از من میشنوی اگه منباعت زیره 7 فکرشو نکن برو همه رو 8کن کم کم بعد برو دنبال این کار:20:
نه بابا، من سطحه 10 هست همه چیم.
من از اون دهکده ها میخوام بگیرم که جک و جونور دارن :دی
نقل قول:
تسخیر سرزمین متروکه:
باید اقامتگاه رو به 10برسونی بعد از دهی که اقامتگاش 10شده با قهرمان و نیروهات به اون سرزمین حمله کنی انقدر حمله کن تا تمام نیروهاش بپره بعد که همشون برن اون سرزمین مال تو میشه البته فقط رویه اون دهی که 10داره تاثیر میزاره
سرزمین باید توی 7 در 7 دهت باشه
ببین من قرمز نوشتم و بلد
قاطی پاتیشون نکن
اون که جونور داره بش میگن واحه یا سرزمین متروکه وتصخیر
اونی که منابع داره بهش میگن ده و بنا
این یعنی چی؟نقل قول:
لبته فقط رویه اون دهی که 10داره تاثیر میزاره
اينو بايد به وسيله قهرمانت بگيري البته عمارت قهرمان هم بايد سطح 10 باشه !!!نقل قول:
تو سطح 10 ، 15 ، 20 مي توني يكي از اين سرزمين ها رو بگيري به نسبت چيزي هم كه داره 25% به توليد محصول زياد ميشه !!
یعنی هم اقامتگاه سطح 10 و هم عمارت قهرمان سطح 10؟نقل قول:
عمارت قهرمان هم بايد سطح 10 باشه !!!
فقط عمارت 10نقل قول:
نقل قول:
این 25% بسته به نوعش داره
ممکن هم 50% باشه یا روی دو تا منبع 25% بزاره
البته من 50% قبلا که بازی کردم کم دیدم
ممنون،
حالا برای ساختن قهرمان:
وقتی من میرم تو عمارت قهرمان، نوشته: سرباز پیاده، و یه لینک "فعال سازی" هم داره. من روی اون زدم یه مدت طول کشید و گفت که قهرمان شما سخته شده. حالا یه سری مشخصات داره که میتوننم ارتقاع بدم (حمله، دفاع، ...). و اون پایین هم نوشته 5 که اگر من هر کدوم از این ارتقاع هارو برای قهرمانم میزنم، از این 5 هی کم میشه.
- حالا میخواستم بدونم که ازمنابعم کم نمیشه اگه قهرمانمو ارتقاع بدم؟
- برای اینکه این عدد (5) بیشتر بشه، چیکار باید بکنم؟
- نمیشه چند تا قهرمان داشته باشم؟
ببین قهرمان ساختن رو باید رو حساب باشه
اونی که تو ساختی فایده نداره
الان s4 چیزی ازش نگزشته
اما تو 1s که بودم یه همسایهام یه رد رو که لول 8شده بود رو فقط برای حمله تربیت کرده بود هر لولی 5تا بهت میده اون از هر کدوم 4تا گذاشته بود رو حمله 1کی ترمیم بعد دقیق یادم نیست لول چند بود یه بار که حمله کرده بود به یکی با قرمان تنها قهرمان 243 تا حدودا گرزی رو کشته بود از 300تا اما خودشم مرده بود
شدن که میشه اما فقط 1کی میشه فعال باشه
نژادت چیه؟
نه اون ارتقا دادن کاری به منابع نداره قهرمان تا موقعی که 1هستش میشه اون 5تا رو جا به جا کرد
هر یه لولی که هیروت میگیره 5تا بهت میده
گول هستم.
حالا اگه میشه کامل بگو چطور میتونم یه قهرمان درست و حسابی درست کنم.
حالا چطور میتونم لول هیرو مون رو بیشتر کنیم؟نقل قول:
هر یه لولی که هیروت میگیره 5تا بهت میده
سلام
اگه بخوایم دهکده های بقیه رو بگیریم، باید قصر سطح 10 باشه ؟
نقل قول:
گفتی همه ده
پس شوالیه و رد رو تحقیق کردی؟
نقل قول:
برای تصرف ده دیگران باید با منجنیق بزنی اقامتگاه رو بیار ی پاین ده نباید پایتخت باشه
بعد باید با رئیس یا سناتور جون بری تو ده مورد نظر مهمونی
که رئیس و سناتور رو باید تحقیق کنی بعدم اقامتگاه 10 20 یا قصر 10 15 20 داشته باشی تا بتونی اون رو بسازی بعدم باید چند با حمله کنی هر بار حمله % از وفا داری کم میکنه وفا داری باید 0 شه
شوالیه که نه، ولی رعد رو آره، تحقیق کردم، راستش همه منابعم 10 نیست :دی یعنی مثلاً 9 هست داره میشه 10نقل قول:
پس شوالیه و رد رو تحقیق کردی؟