پس من الان باید رو 12 تا 16 بزارمش درسته ؟ مشکل منظورتون این هست که نتونه در آخر به هم متصل کنه ؟
پس من الان باید رو 12 تا 16 بزارمش درسته ؟ مشکل منظورتون این هست که نتونه در آخر به هم متصل کنه ؟
مشکل در متصل کردن نیستنقل قول:
مشکل در اینه که وقتی پارت های مختلف رو بعدا extract میکنید ممکنه سر یک پارت مثلا شماره 6 ارور بده و بگه این پارت صدمه دیده و مجبور میشید مجدد اون رو دانلود کنید
12 نداره که!نقل قول:
بله دیگه، از این مشکلات برای فایل های دانلودی زیاد پیش میاد به خصوص توی فایل های فشرده و همینطور توی فایل های ویدئویی و ...
درسته دقت نکرده بودم ، 8 - 16
اینجوری که فهمیدم ممکنه چند بایت رو رد کنه بعد فرضا تو فایل های فشرده وقتی میخوایم از فشردگی خارج کنیم تو اون پارت به مشکل بر میخوره !؟ درسته ؟ یک نمونه هم دیشب برام رخ داد .
امکانش هست ولی نه لزوما!نقل قول:
با سلام
من یک مشکلی با orbit دارم. یک فایل ویدیویی که ناقص دانلود شده (حدود 30 مگ دانلود شده) رو میخواستم به همین صورت ببینم تا کیفیت تصویرش رو متوجه بشم ولی وقتی به محل ذخیره شدنش میرم و پسوند فایل رو هم درست میکنم فقط یک ثانیه تصویر رو نشون میده و فریز میشه. راه حلی داره؟
IDM استفاده میکنم، لینک یک دانلود از سرور برداشته شده ولی دانلود من نیمه تموم مونده، توی قسمت address تو properties فایل نیمه دانلودی، آدرس سرور جدید رو وارد میکنم، لینک سالمه و همون فایله، اما هیچ اتفاقی نمی افته، فقط تو status میزنه :
downloading owner webpage to refresh link address
چیکار باید بکنم؟ آیا قسمت referrer رو هم باید آدرس جدید بزنم؟ اونجا هم اگه آدرس جدید بزنم، این پیغام رو میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیازی نیست Referer رو عوض کنین!نقل قول:
دقت کنین که لینکی که میذارین دایرکت باشه!
دایرکت بود، فیلـتر هم نبود، اما فقط بعد از وصل کردن وی پـی ان شروع به کار کرد، نمیدونم چرا!نقل قول:
ممنون:11:
دلیلش میتونه این باشه که بعضی از سرورها به آی پی حساس هستن!نقل قول:
مثلا شما اگر لینک دایرکت رو با یه آی ی بسازین باید با همون آی پی هم دانلودش کنین!
دوستان من تیک Start Download on IDM startup رو نزدم ولی صبح که کامپیوتر رو از حالت Hibernate در میارم
اگه حواسم نباشه IDM خودش شروع میکنه به دانلود !!! و اگه یکدفعه بعد 1 ساعت متوجه بشم میبینم که کلی از حجم الکی مصرف شده !!!!!!
چیکار کنم که IDM خودش سر ساعت 3 که دانلود رو شروع کرد سر ساعت 7 هم تمومکنه ؟ و دیگه بین روز خودش شروع به دانلود نکنه ؟؟؟
من از صبانت سرویس دارم
این هم یک عکس از صفحه تنظیمات IDM من ::
Stop Download at رو روی 7:00:00 AM بذارید درست میشه !!! :20:نقل قول:
این کارو هم کردم ولی درست نشده !نقل قول:
البته روی 8 گذاشتم چون همیشه سر ساعت 7 قطع نمیشه ! یک موقع هایی 7.20 یا 7.40 قطع میشه !
احتمالا مشكل از Scheduler باشه، ممكنه شما يكي از Scheduler ها رو براي روز تنظيم كرده باشيد و اون Scheduler در ساعت خاصي كه براش تنظيم شده شروع به دانلود كنه، وگرنه دقيقا سر همون ساعتي كه تنظيم كردين شروع به كار مي كنه و سر ساعت تنظيمي هم قطع ميشه.نقل قول:
شما همه Scheduler ها رو چك كن و نتيجه رو اطلاع بده، منظورم Main Download queue ، Synchronization queue و بقيه queue ها هست.
نقل قول:
همه رو چک کردم ! اونهایی رو که هم میشد پاک کرد پاک کردم ولی باز امروز خودش شروع به دانلود کرد !
من یک اشتباهی هم کردم !!!! امروز دیدم که برنامه Auto Power-on & Shut-down رو تنظیم کردم که سر ساعت 7.45 hibernate بشه !
در صورتی که زدم دانلود ساعت 8 قطع بشه ! امکان داره چون ساعت 8 کامپیوتر روشن نیستش دانلود هم stop نمیشه ؟
نه ربطی نداره ...
اون به ساعت سیستم نگاه میکنه و اگه از 8 گذشته باشه نگه میداره !!!
شما هرچی تو Queue هاتون دارید پاک کنید !!!
یه مشکل دیگه هم میتونه باشه :
شما وقتی این تغییرا رو انجام میدید Start Now هم میزنید یا فقط Apply ؟؟؟
اون کار اولیی رو که گفتید انجام دادم !نقل قول:
apply رو میزنم
سلام
مدتیه که IDM این پیام رو میده
بی این که به قندشکن هم وصل شده باشم!
چرا؟
سلام.نقل قول:
از IDM برو به Options و تب Dial-up.
سپس اون بالا تیک گزینه ی Use Windows Dialup Networking رو بردار و Ok کن.
شما وقتی Apply رو میزنید یعنی تنظیمات Scheduler رو فقط ست کردید ... همین !!!نقل قول:
تا وقتی Start Now رو نزنید روی فایل هاتون تأثیر نداره ...
شما باید برید دنبال دانلود یه فایل و دانلود که زدید و اولین بار صفحه ی IDM اومد ... دکمه ی Download Later رو بزنید تا وارد لیست دانلود ها بشه ... :8:
بعد از Scheduler وقتی تنظیمات رو درست کردید دکمه ی Start Now رو بزنید تا هرچی تو لیست دانلودتون هست با توجه به تنظیمات Scheduler شروع به دانلود کنه !!! :20:
(فکر کنم خیلی بد توضیح دادم ... :13:)
من idm رو تنظیم کردم ساعت 1 شب دانلودو شروع کنه هفتم تمومش کنه ولی بعضی وقتا میبینم شروع نشده یا بعضی وقتا میبینی شروع کرده دانلود میکنه همین پریروز 2 گیگ ترافیکم بابت همین مسئله رفت هوا
اینم تنظیمات ببینید اشکالی نداره؟
سلام
شما باید ساعتو 01 AM تنظیم کنید حتما حل میشه (تو عکس دوم)
اگه میخواین بعد از دانلود کامپیوتر خاموش بشه تیک turn off ... بزنید تا ساعت 7 خاموش بشه
در ضمن تو عکس اول گزینه دانلود همزان رو شما گذاشتی روی 10 تا فایا که خیلی زیاده و مناسب سرعت های اینترنت ایران نیست و همین باعث میشه درخواست دانلود تو حالت SendGet بمونه و چیزی دانلود نکنه
اگر سروری که ازش دانلود میکنی مشکلی با دانلود همزمان چند فایل نداره شما حداکثر بزار روی 2 اون عدد رو اگر میخوای دانلود خوبی داشته باشی
چه سوووووتتیییییییییی دادم :18:نقل قول:
خیلی ممنون:10:
سلام idm من مهلت سی روزش تموم شده اسم و فامیلو ایمیلو سریال میخواد کسی داره سریالشو ؟
نقل قول:
باید از کرک و سریال معتبر استفاده کنید
سلام
تازگی با idm و دانلود از رپید باز مشکل پیدا کردم ....
وقتی می خواهم از گزینه ی download all with idm استفاده کنم هم صفحه اینترنت و هم idm قفل می کند...باز نمی شوند
در ضمن چه طوری میشه idm را در fire fox فعال کرد که موقع رایت کلیک امکانات دانلود با ان ظاهر شود.
مرسی
این 2 تا تیک ها باید روشن باشن :نقل قول:
لینک عکس :
کد:http://www.img4up.com/up2/51236674746365741906.png
اینجارو یه نگاه بندازید ببینید آدرس رپیدشیر هست یا نه ؟؟؟
لینک عکس :
کد:http://www.img4up.com/up2/59136347160060249698.png
با دانلود منجر از 1 سایت مثل یوتیوب چند تا فیلم زدم دانلود بشه بدون هیچ مشکلی دانلود ها شروع شد . بعد فقط 1کی رو گذاشتم دانلود بشه و بقیه رو pauseکردم اونی که داشت دانلود میشد 2-3 باری هم pauseکردم و 2باره استارت بدون هیچ مشکلی ولی آخرش مونده بود که 1بار دیگه pause کردم و وقتی 2باره استارت رو زدم user - passخواست :
این یعنی چی ؟ راه حلی داره ؟
مرسی
این راهی که تو عکس زیر رفتم رو برید و Username و Password هر سایتی توش عضوید رو وارد کنید !!! :46:نقل قول:
لینک عکس :
کد:http://www.img4up.com/up2/31124494671219302244.png
من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
مرسی. اما مشکل اینجاست که عضویت تو اون سایت پولی هست !نقل قول:
من تا به حال از سایت هایی پولی هم ویدئو دانلود کردم ، اونهایی که برای نمایش گذاشته. این اولین باری هست که این طور شده !
راه حلش اينه كه يه بار ديگه بريد به سايتي كه اون فايل رو داشتين ازش دانلود ميكردين آدرس اون فايل ويدئويي رو دوباره بگيريد و آدرس فايلي كه داريد دانلود ميكنيد رو به آدرس جديد تغيير بديد.نقل قول:
من قبلا ها یک کاری کرده بودم که مثلا وقتی یک ویدیو از یوتیوب میدیدم آخر که نگاه میکردم و کامل میشد و میزدم ویدیو رو دانلود کنه از همون cache فایرفاکس استفاده میکرد و از اول دانلود نمیکرد
کسی میدونه چه جوری هاست ؟
سلامنقل قول:
اتوماتیک همینطور هستش . وقتی فیلمی رو تا آخر نگاه میکنید و روی دکمه ی دانلود کلیک میکنید فقط سیو میشه.
موفق باشید :40:
من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
معلومه بدون چیز پ ی ان نمیشه !!!
حالا اگه ---- پی ان میخواید که بحثش جداست ...
ولی اگر منظورتون از سایت ف یی ل تر شده You t u b e هست که بگید تا یه راه دیگه برای دانلود با IDM بهتون بگم !!! :20:
اره Y O U .....نقل قول:
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
(بدون اون یا با اون فرقی نمیکنه ،اصلا از یوت....دانلود نمیکنه)نقل قول:
سلام
من 2تا سوال دارم
اول اینکه چه طوری فایل هارو بدم به برنامه که دانلود کنه (همه فایل ها رو)
مشکلم اینجاست که فایلا تو سایت mediafire هست و فایلا جدا جدا هست .
سوال دومم اینه که وقتی چنتا فایل واسه دانلود میدم چه کار باید بکنم که فایلا پشت سر هم دان بشه یعنی وقتی 1فایل تموم شد بره سراغ بعدی .
نقل قول:
1- امکانش وجود نداره چون سرور مدیا فایر لینک مستقیم نمیده مگر اینکه اکانتش رو خریداری کرده باشی
2-شما باید صف تشکیل بدی به این صورت که فایل هاتون رو درون نرم افزار انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و گزینه add to queu و سپس new queu رو بزنید و یک صف جدید ایجاد کنید(تنظیمات داخلی رو هم در صورت نیاز انجام بدید) و هروقت خواستید دانلود رو شروع کنید از منوی بالای نرم افزار روی گزینه start queue کلیک کنید و صف مورد نظر رو انتخاب کنید