Keyهاي مربوط به KIS همگي در ليست سياه بودند.ظاهرا Key فعال چنداني براي KIS وجود نداره و اكثر آنها توسط كمپاني كاسپر شناسايي شده اند.نقل قول:
Printable View
Keyهاي مربوط به KIS همگي در ليست سياه بودند.ظاهرا Key فعال چنداني براي KIS وجود نداره و اكثر آنها توسط كمپاني كاسپر شناسايي شده اند.نقل قول:
Kaspersky Internet Security 7.0.0.119
(لینکها تصحیح شدند....)
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 tr
دانلود:
با برنامه هاي Download Mnager دانلود بفرماييد.
با دانلود منیجر دانلود می کنم ولی یه فایل 24 کیلوییه همین !!نقل قول:
جریانش چیه ؟
من قبلا از سافت پديا فايل آپديت کاسپر اينترنت سيکوريتي 6 رو دان ميکردم ولي حالا هر چي ميگردم پيدا نميکنم
دوستان نميدودنند فايل هاي آخرين آپديت اون رو از کجا گير بيارم ؟
چرا؟:18:نقل قول:
Key های فعال برای نسخه ی 6 که زیادن دوست عزیز:10:
دوست عزيز بنده قبل از معرفي لينك آنرا تست كردم و هيچ مشكلي نداشت و در حال حاضر نيز مشكلي نداره.همانطور كه در تصوير مشاهده ميكنيد من لينك دانلود را به برنامه IDM دادم و به راحتي فابل برنامه را گرفت.نقل قول:
ممکنه یک کم کند باشه یا مشکلات دیگه:46:
حالا چرا از خود سایتش که منبع اصلیه دانلود نمی کنین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
آقا یه سوال در مورد کاسپر
من تو کامپیوترم تو قسمت
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report
که ماله کاسپر هست حجم این فولدر 5 گیگه . به چه دردی میخوره ؟ آیا مشکلی پیش نمیاد اگه محتویاتش را پاک کنم؟
نه دوست عزيز هيچ مشكلي پيش نمياد.بهتره تنظيمات اين بخش به گونه اي باشه كه در فواصل زماني كوتاهتري نسبت به تنظيمات Default برنامه اين بخش پاك بشه تا به مرور زمان حجم بسيار بالايي از درايو شما را اشغال نكنه.نقل قول:
شما به هر صورت كه تمايل داريد ميتوانيد اين بخش را تنظيم كنيد.به شكل زير نگاه كنيد:
موفق باشيد.
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این فولدر دارای تمام گزارشاتی هست که کاسپر به شما داده که خب برای شما حجمش خیلی زیاد شده
ضمنا اگه محتویاتش رو پاک کنید اتفاقی نمی یفته اتفاقا خیلی خوبم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته که خود کاسپر این امکان رو داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ...:10:
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده کاسپراسکی بالا میاد یعنی آیکونش بغل ساعت میاد و حتی میشه با راست کلیک منوهاش را آورد ولی وقتی دوبار روش کلیک میکنم خود کاسپر صفحش نمیاد یعنی صفحش قابل مشاهده نیست ولی تو لیست نرم افزارهای که در خط آبی پایین ویندوز هستند میاد
چیکار کنم ؟
آقا نسخه 6 بهتره يا 7 آخه من هفت رو دارم اما آپگريد نميشه نميدونم چرا كركش رو يكي از بچه ها بهم داده بود
نقل قول:
مطمئنا اگه از کرکش استفاده کنید آپدیدت نمیشه
خوب از همون Key استفاده میکردید
:46:
آن را به طور کامل آنیستال کن بعد مجددا نصب کن .نقل قول:
به نظر من از ریپیر کمک بگیره تا آنیستالنقل قول:
ممنو ن از راهنماییتوننقل قول:
فقط یه سوال
آپدیتاشو بعد از کجا بیارم (نمیخوام دوباره دانلود کنما ، میخوام از همونا که تو کامپیوتره استفاده کنم )
ببین دوست من روشهایی برای اینکار وجود دارد ( کپی کردن پوشه Base و جایگزین کردن آن ) ولی من هیچکدام را توصیهنقل قول:
نمی کنم چون احتمال اینکه به دیتابیس کاسپرسکی آسیب برسد هست به جای اینکار نسخه آخر را داونلود کن آپدیتهای
ان حجم کمی دارد.
ببينم هنوز اين ورژن 7 از بتا در نيومده دانلود كنيم !
خير هنوز نسخه نهايي نيامده.به محض انتشار نسخه نهايي مطمئنا معرفي خواهد شد و احتمالا در ابتداي تاپيك هم قرار خواهد گرفت.نقل قول:
يعني واقعا الان يك لايسنس خوب براي اينترنت سكوريتي كاسپير اسكي پيدا نميشه؟
عجب روزگاري شده D:
من یه نسخه از persianwarez گرفتم نسخه 7 هستش
نسبت به 6 خیلی بهتر شده ولی طبق معمول key تو فایل کار نمیکنه من که الان kerio با mcafee enterprice ریختم!!!
رمز فایل
چرا دوست عزيز اگر چند صفحه قبل را ملاحظه بفرماييد كليدهايي كه بنده و چندتن از دوستان قرار دادند كار ميكنه و مشكلي نيست.گرچه بايد اعتراف كرد ميزان كليدهاي فعال و معتبر KIS شديدا كاهش پيدا كرده و اكثرا توسط شركت كاسپر بلوك شده اند ولي اين بدين معني نيست كه اصلا كليدي براي آن وجود نداشته باشه.نقل قول:
آيا راهي وجود داره كه فايل هاي آپديت كاسپر رو كه در همون ادرس Mydocument قراره داره رو كپي كرد و بروي يك سيستم ديگه كه همون ورژن كاسپر روش نصب هست كپي كرد تا اون آنتي ويروس هم به روز بشه؟
چون از ورژن 6 به بعد اين امكانش از كار افتاده و نميزاره كپي كنيم.
سلام
من از آنتی ویروس کسپر نسخه 6 نهایی استفاده میکنم.
وقتی Web-Anti virus فعال باشه صفحات اینترنتی نمایش داده نمیشند...!
تو اینترنت میره ولی صفحات باز نمیشه. همین طور ایمیل آنتی ویروس فعال باشه ایمیل هم نمیتون چک کنم (Pop3)
به نظر شما مشکل از کجاست؟
ممنون
از اول ( هنگام نصب ) اینطوری بوده یا بعدا اینطوری شده است.نقل قول:
راستش نمیدونم...نقل قول:
من از همون اول غیر فعالش کردم چون زیاد نیاز نداشتم اما الان که فعالش کردم اینجوری شده...
به نظر شما اصلا این سیستم مفید هست یا اینترنت سکیورتی نصب کنم..؟
ممنون
نقل قول:
نوع کانکشن شما چیه؟ یعنی از چه طریقی به اینترنت وصل هستید؟
بعدش کانکشن خانگی دارید یا شبکه ؟
آیا تا حالا تنظیمات قسمت Web Antivirus رو بر روی Max قرار دادید؟ و تغییری در باز شدن صفحاتتون انجام نشده ؟
از کدام برنامه و چه سروری برای خواندن ایمیل های خود استفاده میکنید ؟
با مودم وصل میشم.
Web Antivirus رو که فعال میکنم صفحات باز نمیشه.
با اپرا هم وبگردی میکنم هم ایمیل ...
من اون فایل آپدیت کاسپرسکای رو که تو پست اول هستش رو دانلود کردم
کی رو هم دانلود کردم
بعد ادرس یکی از فایلها ی موجود تو پوشه ی کی رو دادم به اون قسمتی که می گه اکتیو ویت لایسنس اما جالا می گه لایسنس ایز بلک لیستد و دیگه نمی تونم آپدیتش کنم.!
می شه بگید باید چی کار کنم تا درست شه؟
شما بايد از Key جديدي كه بنده و ساير دوستان در چند صفحه جلوتر قرار داديم استفاده كنيد.متاسفانه شركت كاسپر اكثر Keyهاي موجود در اينترنت را شناسايي و بلوك كرده است ولي هنوز هم كليدهاي فعال موجود هست.نقل قول:
چند صفحه جلوتر را نگاه كنيد.
موفق باشيد.
اون مينويسه active هست ولي عملا چون در ليست سياه هست بدرد نميخوره.اين كليدها كه براي KIS هست را تست كنيد:نقل قول:
و اينها كه قديمي تر هست و شامل KIS و KAV هست:
از چه فایروالی استفاده می کنید آیا اجازه اتصال کاسپرسکی به اینترنت را داده اید یا نه ؟ اگر از فایروال استفاده می کنید آن را برای امتحان خاموش کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه .اگر مشکل حل نشد کاسپرسکی را به طور کامل آنیستال کنید بعد مجددا نصب کنید و از همان اول با تنظیمات دیفالت به اینترنت وصل شوید ببینید مشکل حل شده است یا نه ؟نقل قول:
از فایروال استفاده نمیکنم...نقل قول:
حالا آنیستال میکنم بهتون میگم ..
ممنون
Internet Security با Antivirus چه فرقی داره ؟!؟ کارشون شبیه همه ؟
آنتی ویروس فقط آنتی ویروس هست. ولی اینترنت سکیوریتی اسپم چک می کنه فایروال هست و .... (البته به جز اینکه آنتی ویروس هست!)
آقا يكي جواب سوال ما رو بده
چي شد پس ؟
هيچكس بلد نيست؟
با سلام به همه بزرگان این فروم ...
دوستان عزیز من 1 سوال کوچک دارم ... امیدوارم این بار جواب بگیرم .. دوستان کسی تنظیمات فایروال کسپراسکی ورژن جدید رو بلده ؟ برای اینکه ما به فایروال بفهمونیم که فلان برنامه سالمه بغیر از ADD کردن تو قسمت Application دیگه باید چیکار کرد ؟ متاسفانه به دلیل بلوک کردن 2 تا از برنامه هام مجبورم همیشه فایروال این انتی ویروس قوی رو Disable کنم که دوست ندارم اینجوری باشه ... ممنون می شوم راهنمایی کنید
دوستان توجه كنند خواهشا بحث در مورد سريال يا كرك محصولات كاسپر در اين تاپيك مطرح نشه بلكه در آدرس زير در تاپيك اختصاصي مربوط به Key هاي محصولات كاسپر مطرح شود:نقل قول:
اين تاپيك صرفا براي بحث و تبادل نظر در مورد خود محصولات كاسپر است نه كليد يا كرك آنها.
سلام بر همه.
من آخرین نسخه (621) رو از سایتش دانلود کردم و نصب . بعد اون رو رو یه سی دی رایت کردم و دادم به یه کسی . اون هم گفت که وسط نصب دونت سند میاد. من هم فایل رو که رو کامپیوترم بود امتحان کردم و دیدم اون هم اینطور هست . دلیل این موضغوع چی هست؟ خودش فایل رو خراب کرده تا دوباره نصب نشه؟ من باید چی کار کنم؟