اگه خوب نگاه کنییه چیزو هایی مانند نگبن که رنگش تغریبا مثل آبی نفتیه قد بدن مجسمه وجود داره باید با ضربه زدن میشکنن .
(فکر کنم یکی تو صورتشه)
Printable View
اگه خوب نگاه کنییه چیزو هایی مانند نگبن که رنگش تغریبا مثل آبی نفتیه قد بدن مجسمه وجود داره باید با ضربه زدن میشکنن .
(فکر کنم یکی تو صورتشه)
نقل قول:خيلي ممنون . فقط اينارو از کجا پيدا کردين ؟نقل قول:
مثلا خلاف سايه ي مجسمه حرکت کن . واقعا جالب بود . :20:
راستی کسی میدونه توی بازی تخته ای اون گزینه های بنفش چه معنی میده(توی قسمت son of sparda)
اين بازي چند مرحله است ؟
بازي زيادي آسون نيست به نظرتون ؟
يکم هم مرحله هاش تکرارين . رئيس هاشون هم همينطور . مثلا اون وزغ تو مرحله 15 . حدود 1 دقيقه هم کشتنش طول نکشيد .
بازي ابدا هيجاني نداره .
رئيس هاي دويل مي کراي 3 هم باحال تر بودن و هم خفن تر .
20 مرحلهنقل قول:
اين بازي چند مرحله است ؟
بازي زيادي آسون نيست به نظرتون ؟
يکم هم مرحله هاش تکرارين . رئيس هاشون هم همينطور . مثلا اون وزغ تو مرحله 15 . حدود 1 دقيقه هم کشتنش طول نکشيد .
بازي ابدا هيجاني نداره .
رئيس هاي دويل مي کراي 3 هم باحال تر بودن و هم خفن تر .
سخت تر هم میشه . حیجانش هم خفنه ( من که حال کردم )
یک سوال :
داول ما کری 3 برای پی سی اومده ؟ از این نسخه بهتره در کل یا بدتر ؟
دروود.
اره برای pc اومده اون نسخه قدیمیه خوب به پای این که نمیرسه ولی ارزش امتحان رو داره.
[quote=Reza Azimy_RW;3832751]20 مرحله
سخت تر هم میشه . حیجانش هم خفنه ( من که حال کردم )
راست می گه
وقتی قسمت human رو رد می کنی یه قسمت می اد که خیلی سخته و حداقل باید نیم ساعت برای هر مرحله بذاری:31:
کي سخت تر ميشه ؟ من الان مرحله 20 ام . قصد ... ندارم ها . چون آخه من تو دويل مي کراي 3 واقعا کم اوردم . تا اون جايي که ديگه مرحله 20 رو نتونستم رد کنم .
ولي در کل مرحله 18 اش قسمت 4 رو خيلي پسنديدم . به نظر من هم که تا قبل از مرحله 20 سخت ترينش همين بود . همون جايي که با مجسمه مي جنگي .
مرحله 19 قسمت 4 هم کپي مرحله 18 قسمت 3 بود .
ولي مرحله 18 قسمت 3 محيطش خيلي باحال بود .
ضمنا من هنوز مرحله 20 رو امتحان نکردم . ميگن خيلي سخته . اگه نکته خاصي داره بگين قبل از شروع کردنش بدونم .
همون غول مرحله ی 11 هستش که با اون شمشیری که در دکور دانته هست با هات میجنگه تو باید سپری که می ذاره را بشکنی بعد باز دوباره باید بهش حمله کنی تا بیفته و با دست شیطانی یه چند بار کتک بزنی دو موقع خوب برای حمله بعد از شکسته شدن سپر: 1 موقعی که داره سپر میذاره 2 موقعی که شمشیرشو برای دفاع گذاشته (با دست شیطانی بزن)
یحتمل داری با درجه سختی human بازی می کنی! این درجه مال اتوناییه که تازه با بازی دویل آشنا شدن! حرفه ایا باید از devil hunter شرو کنن!نقل قول:
نقل قول:
البته زیاد نترس چون من دارم legendary dark night را می گم وقتی devil hunter را رد کنی (که یه ذره از human سخت تره) یه قسمت می آد که اسمش son of sparda هست و نسبت به اونی که می گفتم آسون تره
:27:
من تموم کردم . تو بقيه مدل بازيا چه تفاوتي ديده ميشه ؟ فقط سخت تر ميشه ؟ اگه تنوع و اين چيزا داره بگين اونو هم شروع کنم وگرنه پاکش کنم بره .
توی تمام قسمت های در گیریی یا زیاد شدن یا جونور هایی را می بینی که در مرحله های بعد دیدی(منظورم جونور جدید نیست) جونشون بیشتره توی بازی تخته ای یه گزینه بنفش می آد (که خودم تا حالا روشون نرفتم ) بعضی قرمز ها غول می آن و
خود غول ها
تا می تونند بدترین قدرت هاشون را به اجرا در می آورند
البته پاکش نکنی بهتره
سلام
دوستان من تو مرحله 8 تو بخش lost woods گیر کردم .
چی کار باید بکنم ؟
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خدانگهدار
به طرفی که سایه ستون افتاده برو
بعدی هم همینطور هر طرف که سایه ستون افتاد برو
سلام. والا یادمه دوستان میگفتن باید در خلاف جهت مجسمه حرکت کنی. یعنی الان باید بری سمت راست و همینجوری ادامه بدی.نقل قول:
سلام.ببین تو خیلی اشتباه میکنی.چون من هم XBox دارم هم PC هر دو رو به تلوزیون HD وصل میکنم.ولی کیفیت PC بهتر بود.در ضمن این نموار ها رو با این تنضیمات انجام نشده.چون اگر vsync فعال باشه فریم رو میاره روی یک عدد ثابت تا از تیک زدن بازی و افت فریم شدید جلو گیری بشه.که به نظر من شما بازی رو با تنضیمات Very LOW بازی کردی.و همین طور در DX9 نه DX10 :31::27:.پس پسر کوچولو سعی نکن سر کسی رو کلاه بزاری.نقل قول:
سلام خدمت همه ی بازی خور ها ی عزیز.
من رفتم توی تاپیک D.M.C. 4 و داستان بازی رو خوندم.اما چون فقط کی پیست شده بود هیچ چیز نفهمیدم.
میشه به نفر داستان بازی رو خیلی ساده و رون بگه؟(از زبون خودش نه کپی پیست)
مگه دانته ادم خوبی نیست؟س چرا اول بازی اون ادم مذهبی رو کشت؟اصلا اون ادم مذهبی و دوستاش
کی بودن؟توی Devil May Cry 3 اون زنه که با دانته بود کجا رفته؟
Nero کیه؟تا حالا کجا بوده؟چرا این قدر شبیه دانته هست؟این زنه که با نرو هست کیه؟داداش دانته که بد بود
کجاست؟و.....
اصلا اگه میشه داستان بازی 3 و 4 رو خیلی ساده و روون بگید تا بلکه ما هم بفهمیم چی به چیه.
ما که فقط داریم میکشیم تو این بازی.
یه چیز دیگه.
میشه یکی بگه جای این دکمه هایی که توی بازی نشون میده روی دسته کجاست؟مثلا RT یا RS کدوم دکمه ها هستن؟
راستی من توی SideRoll گیر افتادم.چه جوری باید با دسته SideRoll کنم؟
خیلی ممنون از تمام بازی خور ها.
آقا شما بهتره که بری پست های 1و3 رو بخونی اونجا داستان 1تا4رو گفتهنقل قول:
جواب این یکی رو نمی دونم من اصلا دکمه rs ندیدم می شه بگی کجا دیدی اینم بهت کمک می کنه برو توی DMClauncher توی controls Gamepad اونجا خودت درستشون کن از توی بازی بهتره نری چون قاط می زنی
کار خاصی نداری که siaderoll بزنی نشونه رو با یک طرف از راست یا چپ نگهدار موقعی که تیراندازی رو شرو کرد تو پرش رو بزن
وقتی میخواستم بازی رو شروع کنم یه گزینه بود به نام Automatic.
اون رو On کنم بهتره یا OFF ؟
راستی تریلر هست که تمام Combo ها رو باز کنه؟
اصلا باز کنه حال میده یا خودمون تلاش کنیم و بازی کنیم بیشتر حال میده؟ :دی
خودت باز کنی با حال ترهنقل قول:
این شاهکار رو وقتی تموم میکنید تازه بازی شروع میشه !
گرفتن کمبوها و blue orb _secret mission و... درجات سختی بالاتر و جذاب تر
من خودم سری پنجم داشتم میرفتم آخرای بازی بودم
اینقدر حرکات عجیب غریب اجرا کردم (مخصوصا با دانته) که گیم پدم آنالوگ و کلید هاش کلا مرخص شد مگر نه بازم یه سری دیگه میرفتم !
شماها چه حوصله ای دارید ...
دیسک بازی من همون اولای بازی مرخص شد...
ارزش داره باز رو بگیرم و بازی کنم...
به نظر من بگیر واقعا یک شاهکاره:10:نقل قول:
این بستگی به خودت داره اگه on باشه تقریبا تو دیگه کنترل نمی کنی یعنی شمشیر مزنی الکی واسه خودش می ره با لا یه باردیگه بزن میاد پایین به نظرم بهتره off بذارینقل قول:
سلام.
ااق من هر کاری میکنم نمیتونم درجه ای بهتر از D بگیرم.همش D میده به من که خوب نمیتونم کومبو ها رو باز کنم.
کسی راهنمایی جیزی نداره؟اخه این جوری که بده.اگه کمبو ها باز نشن که حال نمیده.
نقل قول:
عزیزم شما ترینیر بازی رو گیر بیار:20:
شرمنده این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم
یکی بیاد به من بگه دسته معمولی رو چجوری براش ست کنم؟
من هرجوری تنظیم میکنم یکی دوتا دکمه کم میاره. یعنی باید برم دسته 360 بگیرم؟
خوب دیگه اصولا این بازیهایی که برای ویندوز میاند با دسته xbox هماهنگ میشن(چه از نظر کلید و چه از نظر راحتی کنترل)...نقل قول:
تو ماموریت 8 به یه 3 راهی میرسم که از هر طرف که برم یا بر میگرده سر جای اولش یا میره یه جای الکی که بازم بر میگرده سر جای اولش باید چی کار کنم ؟ :41:
باید خلاف جهت سایه مجسمه حرکت کنی دوست من یعنی اکه سایه مجسمه افتاده بود چپ , برو راستنقل قول:
چند بار این کار رو بکنی تمومه.
ورژن بعدی در راه هست؟
نه تا اونجا که من می دونم هیچ جا ازش صحبت نشده....نقل قول:
ممنون اونجا رو رد کردم حالا ماموریت اخر که با Nero باید با اون مجسمه گنده بجنگیم نمیدونم چیکار کنم همش با دست میکوبه روم منم هر چی میزنمش هیچی نمیشه .
مجسمه هیچ خونی نداره و معلوم نیست چقدر دیگه باید بزنیمش تا بمیره .
خیلی بازی توپیه هر کی بازی نکرده بره بازی کنه
ممنون از توضیحات چون من تقریبا هیچی از داستانش نمی فهمیدم :دی
نقل قول:
باید وقتی دستشو میاره بکوبه توی سرت با دستت دفاع کنی یک چپ و یکی راست اگه اشتباه نکنم چهار دفعه بعد هم بری جلو یک دو تا مشت بزنی بازی تمام میشه
بچه ها کسی لینک دانلود اون اهنگ بازی رو داره؟
keyrie میخونه.
اخه اصلا نمیشه دفاع کرد .
اون دستش رو میکوبه روی زمین بعدش من جاخالی میدم و با دست شیطانیم بهش ضربه میزنم ولی فقط دستش رو میبره عقب و با اون یکی دستش میزنم که اون رو فقط میشه جاخالی داد .
من جایی رو میگم که دختره رو نجات داده و داره با مجسمه گنده میجنگه ...
وقتی داره با اون یکی دست حمله می کنه باید طوری دست شیطانی رو بزنی که به دستش بخوره بعد بازی تموم می شه با چنتا فیلم