نه. اینجا من همیشه میتونستم. یه چندهفته ایه. بعد از چیز شدن سایت. از اون وقتی هم که من دیگه نتونستم تاپیک ایجاد کنم تاپیکهای زیادی ساخته شد تو سرآغاز. پس مشکل برا همه نیست.نقل قول:
Printable View
نه. اینجا من همیشه میتونستم. یه چندهفته ایه. بعد از چیز شدن سایت. از اون وقتی هم که من دیگه نتونستم تاپیک ایجاد کنم تاپیکهای زیادی ساخته شد تو سرآغاز. پس مشکل برا همه نیست.نقل قول:
سلام دوستان
بلاخره فهميديم چطور يه حرفي بزنيم
ما که همون اول طرز حرف زدنو بلد بودیم داداش !!!
سلام انجمن موسیقی کو:9:
انگار گم شده:44:
سلام .نقل قول:
فکر کنم یک ماهی هست که به p30 سر نزدید .
گالری عکی ، دانلود فیلم و موسیقی را خدا بیامرزه
می گم چرا لاقال این فرومارو واسه سابقه دارها باز نمی کنن مثل اخر فروم باز ها(که خودمم بزودی بهشون می پیوندم :31::27:)
اینجوری انجمن خیلی سوت و کور شده
یکم از PT یاد بگیرید با اینکه چیلتر شده ولی هنوز: بازاچه، کسب درامد، انجمن متفرقهچ
حالا اینجا رو در نظر بگیرید:
کل فروم 4 بخشه:
نرم افزار، سخت افزار، موبایل، ماشین!!!
بخش پنجم و ششمی هم داره .نقل قول:
کل فروم 4 بخشه:
نرم افزار، سخت افزار، موبایل، ماشین!!!
پروفایل ها - گروه ها
:27:
نیماجان میشه تاپیک بزنی..ولی قبلش باید تایید بشه!!!!:18::31:نقل قول:
مادر بوردم خراب شده بود فرستادم گارنتی 48 روز دیگه برگشت:31:نقل قول:
سلام .
فکر کنم یک ماهی هست که به p30 سر نزدید .
گالری عکی ، دانلود فیلم و موسیقی را خدا بیامرزه
نه یوسف جان. اگه اینجوری بود که مشکلی نداشتم. وقتی ایجاد تاپیکو میزنم اینو میگه::19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به نظرت یعنی تایید؟:18:
با توجه به این تاپیکها:
forum.p30world.com/showthread.php?t=433192
و
forum.p30world.com/showthread.php?t=433457
که توسط اعضای جدید ایجاد شده گویا به تازگی این قسمت تنها کسایی میتونن تاپیک ایجاد کنن که تازه عضو شده باشن.
نقل قول:
این انجمن به طور اختصاصی به مسائل و مشکلاتی که اعضای انجمن در حین فعالیت نسبت به تنظیمات ، امکانات و قابلیت های انجمن دارند خواهد پرداخت . اعضایی که تازه به جمع ما پیوستند و آشنایی کاملی از انجمن و نحوه ی فعالیت در آن ندارند از اینجا شروع کنند قوانین، آموزش ها و راهنمایی ها، سوالات و ... [ شمارش پست ها : خاموش ]
سلام به همه عزیزان
من بیچاره نمیدونم چرا از دسترسی به بخش اخبار گیم محرومم...توروخدا کمک کنین...من تا حالا یدونه پست بد هم ندادم و نخواهم داد....
سلام دوستان
من چند روز پیش به یکی پیغام دادم (از طریق پیغام خصوصی نه!) از اون یکی که میری تو پروفایل طرف
حالا من اسم طرف رو گم کردم چجوری میتونم پیداش کنم ایا راهی هست ؟؟؟
دوستان کسی نیست جواب بده
این تاپیک مدیر یا کابر فعال نداره ؟//
غیر از اینکه History مرورگرتون را یکی یکی چک کنید فکر نکنم راه دیگه ای باشهنقل قول:
يه تاپيك كه بسته ميشه نميشه شستارو توش ويرايش كرد؟
يعني هيچ راهي نداره ؟:(
سلام بابا من هر چي ميفرستم ميگه صبر كن تا مدير انجمن تاييدش كنه تو اين انجمن حداقل روزي 1000 تا پست و تاپيك زده ميشه و هر روزم كلي ثبت نام داره پس با اين حساب فكر كنم پست هاي من يك سال ديگه تاييد بشه لطف كنيد اين روش رو برداريد اعصاب آدم رو خورد ميكنه
سلام دوست عزیز .نقل قول:
یه کم صبور باشید . برای همه همینجوره .
چندتا پست مفید ( حداقل 10 تا ) که دادید این محدودیت ها هم برداشته میشه .
البته فقط به تعداد پست نیست . یه مدت زمانی هم باید طی بشه .
ببخشید چطور میشه به ÷ست های دیگران با نقل قول پاسخ داد :41:
باید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و زیر پستی که نقل قول کردید مطلبتون را بنویسید
ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگین باید برای پاسخ به سولات دیگران چه کار کرد؟
چرا انجمن جام جهانی مخفی نمیشه؟
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟:31:
این طوری:31:نقل قول:
اگه کل پست رو میخوای نقل بگیری....گوشه سمت چپ...کنار تشکر و ویرایش..نقل قول هست.اون رو بزن..نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگین باید برای پاسخ به سولات دیگران چه کار کرد؟
اگر هم میخوای یه جمله رو نقل بگیری.....اینو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 2 تا پرانتز میاد.......
بعد جمله ای که میخوای توی نقل باشه باید این تو باشه....
امیدوارم متوجه شده باشی...
اتفاقا منم میخواستم بپرسم....چرا.؟نقل قول:
چرا انجمن جام جهانی مخفی نمیشه؟
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بخاطر اینه که نتایج پیش بینی مسابقات هنوز اعلام نشدهنقل قول:
نقل قول چندگانه چه جوریه ؟؟
روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنید تا قرمز بشه ( برای اولین پستی که می خواین نقل قول کنید )نقل قول:
به همین صورت در پست هایی که میخواین نقل قول کنید دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک می کنید . اما آخرین پست را روی همون دکمه نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید کلیک کنید
سلام..میخواستم ببینم چطوری عکسی رو توی ضمیمه کوچک قرار میدن....فکر میکردم مدیرا فقط میتونن..اما الان یکی از کاربرا رو دیدم....گذاشته بود..
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...
مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن ....
ممنون...درسته شاید مدیر انجمن ویرایش کرده باشه چون یه کاربر 33 پسته بود...نقل قول:
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...
مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن ....
سلام
چه طوري مي شه تعداد ستاره ها رو افزايش داد؟
سلام ،نقل قول:
سلام
سیستم بر اساس تعداد پست شما که نشون دهنده فعالیت شما هستش افزایش میده ... !
موفق باشید ... !
سلام سلام............با تعداد پستات.......سر 500 تا 3ستاره میشی...نقل قول:
سلام
1000 تا 4 ستاره......2500 تا 5 ستاره.......2 ستاره هم یادم نیست.
SOLVED.................................
فکر کنم 200 تا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 ستاره هم یادم نیست.
سلام
کاربرای فعال فرقشون با کاربرای معمولی فقط اینه که یه نشون کاربر فعالی دارن؟هیچ کار دیگه نمیتونن انجام بدن(مثلا حذف پست و ایناها...)؟
نه هیچ دسترسی خاصی ندارن !نقل قول:
سلام
کاربرای فعال فرقشون با کاربرای معمولی فقط اینه که یه نشون کاربر فعالی دارن؟هیچ کار دیگه نمیتونن انجام بدن(مثلا حذف پست و ایناها...)؟
کاربر فعال کوفت هم نداره !! : دینقل قول:
فقط یه صندوق پیغام خصوصی داره که 2500 تا جا داره ، فکر کنم کاربر عادی کمتر باشه ...
نقل قول:
سلام
البته احترام هم نداره....حرفش هم هیچ جا برو نداره....هیچ مدیری هم گوش نمیده....:2:نقل قول:
کاربر فعال کوفت هم نداره !! : دی
تکبیر !!! دقیقا همون طوره :دینقل قول:
کاربر فعال کوفت هم نداره !! : دی
فقط یه صندوق پیغام خصوصی داره که 2500 تا جا داره ، فکر کنم کاربر عادی کمتر باشه ...
اوایل خوبه بعدش دیگه محل نمیزارن :دینقل قول:
البته احترام هم نداره....حرفش هم هیچ جا برو نداره....هیچ مدیری هم گوش نمیده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مدیر خوب زیاده گوش حرف بده ولی کلا بعضی اوقات نمیشه دیگه
از کاربر عادی 500 تا بیشترهنقل قول: