خلی صفا کردیم باهاتون ممنون. داداش یه سایت درست و حسابی واسه دانلود فونیکس سراغ دارین؟ نتونستم گیر بیارمش. رپیدشیر هم که پریمیوم یوزر میخوادنقل قول:
Printable View
خلی صفا کردیم باهاتون ممنون. داداش یه سایت درست و حسابی واسه دانلود فونیکس سراغ دارین؟ نتونستم گیر بیارمش. رپیدشیر هم که پریمیوم یوزر میخوادنقل قول:
رفیق گلمون توی همون تاپیک فینکس یه لینک ویژه برات گذاشته. برو حالشو ببر! :31::46::10:نقل قول:
شاد و پیروز باشی
نقل قول:مخلص این بنده خدا هستیم! :46::10:نقل قول:
درباره آموزش آپدیت آفلاین با برنامه فینیکس شما به این نشانی برو:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
درباره لینک فرمویر ها هم در تاپیک خود گوشی درخواست بدی احتمالا آخرین نگارش رو در اختیارت بگذارن. چون من چک کردم، تاپیک فرمویرها هنوز به روز نشده؛ اما در تاپیک خود گوشی ها لینک فرمویرهای به روز هست.
شاد و پیروز باشی :10:
سلام...دوستان یونس عزیز یه لینکی به من دادن که مال 5800 بود!
220 مگ بود! یه فایل exe هست که از طریق NSU باید آپدیت بشه!
متاسفانه این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فایروال رو میبندم....اینترنت هم سرعتش خوبه!
نمیدونم چه مرگش میشه! خود یونس n82 رو با این روش آپدیت کرده!
دوست من این ارور مشکلی خاصی نیست ... بیشتر به علت پائین بودن سرعت اینترنت پیش میاد و با یه رستارت مجدد درست میشه ..
اگر یک درصد درست نشد یکی دو ساعت بعد امتحان کنید ...
من هروز دارم امتحان میکنم :دی
سرعتمم خوبه!
میدونی چیه؟؟؟ شانسم گنده :13:
حالا راهی وجود نداره؟
سلام دوستان.
این مشکل اپدیت با nsu هنوز رفع نشده؟
هر وقت می خوام اپدیتش کنم میگه از usb hub استفاده نکنید.
می دونین چرا اپدیت نمیشه؟اومدن یه فیلی رو که حجمش 86k هست رو فیلتر کردن.اگه از فیلتر شکن استفاده کنید حنما موفق می شید.
می شه بیشتر توضیح بدی؟ :46:نقل قول:
چطور باید نشونی فیلترشکن رو به برنامه فهموند...؟
شاد و پیروز باشین :10:
ای بر مادر پدر کسی که قیلترش کرده لعنت!
مگه میشه؟ به اونجا چیکار دارن؟!!
فکر کنم تا چند وقت دیگه آفتابه توالت عمومی رو هم فبلتر کنن :دی
دوست من اینا نمیان که اون فایل رو فی لتر کننن .... اینا میان چند تا اسم و کلمه و حرف رو انتخاب میکنن که هر کسی بیاد از اینا استفاده کنه فی لتر میشه و باز نمیکنه و حالا متاسفانه این فایل شما احتمالاً اسمی شبیه به اون چیزی داره که اینا فی لتر میکنن داره ...
اقا از اینا هر کاری بگین برمیاد.شما به صورت انلاین از سرور نوکیا نمی تونی اپدیت کنی.اگه فیلتر شکن ندارین باید فایل هارو از یه جای دیگه دانلود کنید.البته اگه با nsu باشه من فایلی رو که فیلتر کردن براتون می زارمش.وقتی دانلودش کردین باید read only کنید و به پوشه اپدیت nsu بریزید.اگر هم فیلتر شکن دارین که اجراش می کنید و وارد برنامه می شید.نقل قول:
من هم نمی تونستم گوشیمو اپ کنم ولی با این کارا اپش کردم.
کد:http://www.4shared.com/file/186531101/aabf4c7b/RM356_310008_020_xxx_U01uda.html
موفق باشید.:40:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم.1- آیا فلش کردن گوشی همون روش آفلاینه ؟ 2- روش آنلاین بهتره یا آفلاین؟ 3- آیا می ارزه 5000 تومان بدم گوشیه n78 رو فلش کنم(به صورت آفلاین آپدیت کنم):20:
فلش کردن گوشی یکی از روشهای آپدیت کردن کردن گوشی از طریق آفلاینه ....
ولی اصل آپدیت کردن فریمور گوشی از طریق آفلاین دانلود فریمور و نصب اون بصورت آفلاین هست که حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشه .. به نظر من 5000 تومان که هیچی اگه مجانی هم بود ارزش نداره گوشیتو فلش کنی ...
.
بهترین راه آپدیت فریمور گوشی از همین طریق آفلاین هست ...
منظورتون از آفلاین یعنی بانرم افزار phoenix هستش؟
........................................
فیرمور گوشی رو به طور کامل داخل پوشه ای با نام RM گوشی (مثلا" برای N73 میشهRM-133) و در شاخه
کد:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
برای n78 کجاست؟
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی؛ امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46::10:
درسته. فلش آفلاین به وسیله فینیکس و کرک جاف صورت می گیره. اگه برای نخستین باری هست که گوشی رو می خواین آفلاین فلش کنین، پیشنهاد من اینه که از فینیکس استفاده کنین و حتی الامکان سمت کرک جاف نرید ( جاف خیلی سطح بالاس و یه اشتباه کوچیک، می تونه گوشی رو برای همیشه نابود کنه... :41: )
توی تاپیک آموزش نرو افزار فینیکس نوشته شده:
فیرمور گوشی رو به طور کامل داخل پوشه ای با نام RM گوشی (مثلا" برای N73 میشهRM-133) و در شاخه
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products کپی کنید
می خواستم بدونم که فیرمور گوشی برای n78 باید کجا کپی کنم؟
اگه فرمویر رو جداگانه دانلود کردید، که یه فایل exe هست. اون رو اجرا کنید و همینجور Next بزنید! :دی کار تمام شد. کل پرونده های مورد نیاز در همون نشانی ( با توجه به این که این بار به جای RM-133، در پوشه شماره RM گوشی مورد نظر ریخته می شن ) کپی می شن...نقل قول:
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بعد از خرابی بصره و به کوری چشم دشمنان اسلام نرم افزار فونیکس رو دانلود و به جرگه آپ دیت کنندگان آفلاین پیوستیم. گوشی رو آپ دیت کردیم و داریم حالشو می بریم. اینجا واسه بنده دو سوال ناچیز رخ داده که به تفضیل در دو قسمت می پرسم
1. اینکه اینآپ دیت با آپ دیت NSU هیچ فرقی از لحاظ کیفیت نداره؟
2.نوشته بودن که سرور نوکیا احتما بعضی قسمتاش فیلتر شدهو آیا با استفاده از فیلتر شکن مثلا ULTRA میشه این ارور رو تو NSU از بین برد و گوشی رو آپ دیت کرد یا بازم با فیلتر شکن همون خطایی که می گه Do not use usb hub ,..... برقراره؟ البته بگم بنده فریم ویر رو کامل با NSU دانلود کردم که به بخش نصبش که می رسه خطا می ده ولی با همون فریم ویر تو فونکیس آپ دیت کردم
حالا این دو سوال رو بی زحمت جواب بدین
عرض ارادت بنده رو از طرف رفیق کهنه کار به ظاهر تازه کار پذیرا باشید.
سلام دوستان
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره:31:
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره:31:[/QUOTE]نقل قول:
قربون اون کلام شیوای دُر و گوهرت! :دی
پاسخ پرسشات:
1. هر دو فلش هست
2. فکر نکنم بشه با اولتراسرف کاری کرد...
باز بایستی بزرگان دنیای آپدیت نظر بدن... :46:
خوب این چه کاریه...؟؟! :دی اگه گوشیتون قابلیت FOTA داره، اون رو به همین شکل به روز کن... :46:نقل قول:
سلام دوستان گل... یه گوشی 6680 دارم سفارش امارات که روش عربی هم نصبه... چطوری میتونم منو هاش رو فارسی کنم ؟؟
سلامنقل قول:
به طور پیش فرض فرمویر با پشتیبانی فارسی نداره. ولی فارسی ساز براش هست که اصلا پیشنهاد نمی کنم! :13:
سلام
من یه گوشی 6220 دارم که میخوام با برنامه NSS پروداکت کدش رو عوض کنم اما برنامه گوشی رو نمیشناسه
ولی PC Suite خیلی راحت برنامه رو میشناسه
ممنون میشم کمکم کنید
دوست من از کدوم ورژن Nss استفاده میکنی ...؟
سلام
دوستان من یه سوال دارم،من یه E62 دارم که با آخرین ورژن فلش شده که ورژن عربی بوده و الان میخوام با NSU دوباره با ورژن EN یا ورژن قبلی خودش فلش کنم .چه طوری این کار رو با NSU انجام بدم ؟
از کجا میتونم بفهمم که فایل فلش قبلیش چی بوده !؟
منظورم American یا Chinese و یا ... بوده ؟!
ممنون
دوست من شما باید پروداکت کد انگلیسی رو روی گوشیتون نصب کنید ...
.
با یه سرچ ساده میتونید این کارو بکنید و از طریق nss پروداکت کد رو عوض کنید و دوباره آپدیت کنید تا ورژن انگلیسی بشه ....
سلام نمی دنم کجا باید این سوال مطرح کنم
من دنبال برنامه
Carbide ui theme edition
هستم حجم برنامه زیاد می خواستم ببینم کسی برنامه رو برام ایمیل کنه باتشکر
mghaede@gmail.com
سلام دوستان خوب نوکیایی...( آریایی؟!)
من یه نوکیا 5310 دارم که هنوز تو ورژن 5.81 گیر کرده!
حدود 25000 بار سعی کردم که با NSU اپدیتش کنم.
نشد که نشد.
مشگل از اینترنت بیخود فناواست.
NSU هر دفعه تا 10 یا 15 مگ میگیره ، ریست میشه.
نمیشه یه بلایی سر این NSU مرتجع آورد که هر دفعه که کانکشن قطع میشه ، ادامه دانلود رو بره ؟!
راه دیگه ای نیست؟!
NSU میگه آخرین ورژن 9.42 شده ولی اینجا حرف از ورژن10 میزنن!!!
هرکی کمکم کنه ، خدا کمکش کنه...!:10:
دوست من همون جوری هم که خودت اشاره کردی حجم این برنامه خیلی بالاس و با این اینترنت نمیشه برای کسی فرستاد ... بهترین راهش خرید این برنامه هست ...نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم کمکم کنید من وقتی پروداکت کد گوشیم رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 30 نشون میده ولی وقتی میخوام با خود گوشی گوشیم رو آپدیت کنم (gprs -wlan) میگه : no update availabe حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست (در ضمن پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد فارسی تغییر دادم ولی بازم نشد)
سلام
دوستان تا حالا کسی گوشی شو با خود گوشی آپدیت کرده؟
من وقتی می خوام آپدیت کنم حجم آپدیت حدود 5 مگ هست در حالی که آپدیت با کامپیوتر یه 100 مگی آب می خوره !!!؟؟؟
می شه بگین چرا این جوریه؟یعنی فرقی می کنه؟
اگه فرقی نمی کنه که با وایرلس بریم دانلود کنیم.
یه چیز دیگه این که اگه با خود گوشی آپدیت کنیم آیا باز هم فون مموری فرمت می شه؟
پیشاپیش از پاسختون ممنون:40:
دوتا سوال دیگه هم دارم:
بعد از آپدیت هک از بین می ره؟
نرم افزار هایی که الان نصب هستن بعد از آپدیت هم کار می دن یا باید دوباره نصبشون کرد؟
فقط ممنون می شم اگه زودتر جواب سوالامو بدین چون می خوام آپدیت کنم.
آره عزیز هک از بین میـــره برنامه ها هم همینطـــور :20:نقل قول:
باید برنامه ها رو دوباره نصب کنـــی :11:
موفق باشید!:40:
سلام
من گوشیم n96 هست. PC Suiteخیلی راحت گوشی رو میشناسه.اما در اخر یه چیزی رو به نام mtp device رو نمیشناسه
حالا من میخوام گوشی رو به روز کنم با Nssکد رو عوض کردم اما دفعه بعدی که میام داخل nss دیگه نمیتونه کد رو بخونه
اما من چند تا سوال دارم
اینکه این که mtp چی هست؟
میشه نصبش کرد؟
بعد اگر من گوشی رو به روز کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ضمنا نسخه PC Suite اخرین نسخه موجود در سایت نوکیاست7.1.40.1
سلام
ببخشد اگه ميشه كمكم كنيد. من يه گوشي 95 n دارم كه فارسي نداره واسه سرچ توي اينترنت و اس ام اس ميخواستم روش فارسي نصب كنم بردمش يه جا گفتن اين گوشي ورژنش 21 هست .دوتا ورژن 30 و 31 بعد از اون هست. ولي ترسيدم كه اون ورژنا
نرم افزارايي كه دارمو نصب نكنن براي همين گفتم با ورژن قبلي خودش واسم نصب كن.
حالا ميخواستم بدونم كلا اين دوتا ورژن 21و30 چه فرقي باهم دارن اگه اون يكي بهتره دوباره برم اونو بريزم
يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينه كه اين دوتا ورژن از نظر ظاهري هم تفاوت دارن ؟ يعني برنامه هاي توي منوي گوشي و... هم تغير ميكنن ؟مثلا برنامه اي بهشون اضافه يا كم ميشه؟
اگه نه كه پس چه فرقي دارن؟يعني همين ورژني كه دارم خوبه يا اون يكي؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راستي ببخشيد چون نميتونستم تاپيك درست كنم اينجا نوشتم:46:
ببخشيد من يه كم عجله دارم شايد فروشندهه قبول نكنه ميشه لطفا جوابمو بدين
مرسي:20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من n95 ندارم ولی دیدم کسی جوابتو نمی ده حالا در حد اطلاعاتم راهنماییت کنم.
همه ی اون نرم افزارهایی که الان روی گوشیت نصب می شن با آپدیت کردن هم نصب خواهند شد.
تفاوت این ورژن ها هم معمولا رفع باگ های گوشی افزایش سرعت افزایش کارایی باتری و... هست.یعنی اگه مثلا گوشیت الان هنگ می کنه یا هر مشکلی داره اونا حل می شه یا حداقل بهبود پیدا می کنه.
حالا اگه ریز تغییرات رو هم می خوای باید بری تو کلوپ گوشی n95 اون جا بپرسی تا راهنماییت کنن.
کلوپ n95 :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=122079
مرسي پس ميرم دوباره ورژن جديد ميريزم روش:11:
با سلام و خسته نباشید به همه
اینو ببینید
همه کار کردمکد:http://up.--------.com/8/1264243427.jpg
تمام usb هارو قطع کردم (البته فقط یه موس بود)
ولی نشد
با تشکر