ما که باید بازیش یکنیم چه کسی بد بگه چه خوب.
اینجا بعد از انتشار نسخه ی pc خیلی شلوغ تر میشه که خوبه.
Printable View
ما که باید بازیش یکنیم چه کسی بد بگه چه خوب.
اینجا بعد از انتشار نسخه ی pc خیلی شلوغ تر میشه که خوبه.
سلام
من اومدم از روی نظرات دوستان یه نظری بدم دیدم خیلی ضدو نقیضه. بنابراین تا اومدن بازی برای pc صبر می کنم و بازی رو خوب بازی می کنم بعدش میام نظر میدم. مطمئنا بعد از اینکه بازی برای pc بیاد اینجا یه شلوغ بازاری بشه که نگو. پس تا اون موقع.
بالاخره نسخه ی pc هم تایید شد
هی من میگم این میاد مگه شما ها باور می کردید ! :دي
منبعت کو علی جون ؟? ! : دینقل قول:
علی جون منبع را دیدم : دی
رفیق بدون منبع یعنی معلوم نبود که منتشر میشه؟!
معلوم بود که منتشر میشه.فقط داشت ناز میکرد :دی
ولی تاریخش مشخص نبود.
میشه لطفا منبعتو بگی ببینیم تاریخ عرضش کیه؟؟؟
بابا به خدا من خبر ندارم کی میاد.
چون علی جان گفته بود برای pc میاد گفتم شاید تاریخ داره. وگرنه این که برای pc بیاد 1 چیز محض هست.
اگه منبع هم میخواین برین ویکی پدیا.
اونجا تاریخ دقیقی نداده ولی گفته که برای pc هم میاد.
شرکت Capcom امروز اعلام کرد که 3 عدد از بازیهای پر طرفدار این شرکت برای PC تابستان امسال عرضه خواهد شد!
این سه بازی ,بازی نیست جز : Bionic Commando,Street Fighter IV و Resident Evil 5 !
Capcom همچنین اعلام کرد که دو بازی Bionic Commando,Street Fighter IV در ماه July عرضه خواهند شد و بازی Resident Evil 5 نیز اواخر امسال برای PC عرضه خواهد شد.
هر سه این بازیها با ساختار PC سازگار بوده و برای PC بهینه شده اند.
O.K ؟؟؟کد:http://www.vg247.com/2009/05/01/res-evil-5-bionic-commando-confirmed-for-pc/#more-33370
اینم از منبع که خود کپکام اعلام کرده :نقل قول:
Resident Evil 5, Street Fighter IV and Bionic Commando coming to your PC!
کد:http://www.capcom-unity.com/resident_evil/blog/2009/05/01/resident_evil_5_street_fighter_iv_and_bionic_commando_coming_to_your_pc
ممنون مگی جان ولی این هم تاریخ دقیقی مشخص نکرده بود!
شاید هم من ندیدم.
تاریخ نداره فقط تایید کرده که برای pc هم منتشر میشهنقل قول:
به احتمال زیاد همون تاریخ گیم اسپات هست:46:
گفته که اواخر امسال .
بسیار تابلو بود!!
من نمیدونم اینا میخوان بدن از همون اول نمیگن!تا این بروبچ خیالشون راحت بشه!!!
حتما میخوان اینطوری طرفدارها رو سورپراز کنن
ولی باز دمشون گرم که به فکر pc بازها هستن
حالا گیم اسپات چه تاریخی رو اعلام کرده بود؟
نسخه pc امکاناتش خیلی بهتره از نسخه کنسول . اولترا های رزولوشن ، واید اسکرین ، تکنولوژی عینک سه بعدی ، ... رو ساپورت میکنه .
تازه تو این نسخه موس و کیبور هم به خوبی ساپورت میشن .
جولاي امسال درج شده ولي روزش نه. اون چه كه اهميت داره اينه كه قراره بياد احتمالش كه توي تابستون باشه واقعا زياده. خدا كنه اسپلينتر سل 5 هم بياد تابستون تا ديگه جمع بازي هاي Long Awaited جمع بشه (بازي هري پاتر هم تابستون مياد) واي چه قدر بازي تاخير خورده داريم:31:نقل قول:
در مورد Mouse و Keyboard اتفاقا صحبتی نشده که تو Forum های اونا کاربران ابراز نگرانی کردند.نقل قول:
نقل قول:هر سه عنوان (رزیدنت اویل 5 - بایونیک کوماندو - استریس فایتر) موس و کیبورد رو ساپورت خواهند کرد اما به خاطر رضای خدا یه گیم پد بخرین(تبلیغ) .نقل قول:
although i personally am no longer a pc gamer (turns out that 7-year-old alienware rigs don't run 2009 games that well) there are still lots and lots of you console haterz out there. Good news, windows nerds, capcom is finally gonna give you some love for those dual $700 3d cards you shelled out for. Starting in july, we're going to roll out street fighter iv and bionic commando on pc, followed in the fall by... Wait for it... Resident evil 5! Here's a couple of cool things for the pc versions of the games: Street fighter iv will be games for windows live, which means voice chat, online matching and achievements. Resident evil 5 is gonna support nvidia's rad new 3d lcd glasses, the geforce 3d vision. Majini in your face! Sheva on your lap! Rumor has it that those with mad catz sfiv sticks will be able to simply plug them in to your pc and they will be recognized by street fighter iv. Wait, this is truth, not actually a rumor. All games will support dx9 and dx10. Ultra-high resolutions and wide-screen support. Laugh at console player's lowly 1080p as you crank your monitor up. mouse and keyboard support for all three titles, but for god's sake, go buy a gamepad with analog sticks.
حالا شد.دیگه از خرید کنسولم کاملا پشیمونم.
اخ گفتی!!!نقل قول:
تازه تو این نسخه موس و کیبور هم به خوبی ساپورت میشن
Pc یعنی موس و کیبرد!!!
تاریخ انتشار بازی توی Press Release رسمی کپکام اواخر امسال اعلام شده . ژولای تاریخ انتشار بایونیک کوماندو و استریت فایتر هست . اینم متنشنقل قول:
beginning in July with Street Fighter IV and Bionic Commando, while Resident Evil 5 comes later in the year
بچه ها تا 1 ساعت دیگه با حمله دست جمعی کنسول بازها مواجه میشین. خدا به داد برسه :دی
100 درصد موس و کیبرد 1 چیز دیگه هست.
مثل اينكه شما متوجه جريان نشدي ايشون پرسيدن تاريخي كه توي گيم اسپات درج شده چي هست من هم گفتم جولاي حالا كاري ندارم درست هست يا غلط تازه اصلا كسي نمي دونه واقعا كي منتشر ميشه. چون هنوز تاريخ انتشار قطعي نشده همگي گمانه زني هاي مختلف هستنقل قول:
اون وقت گیم اسپات معتبر تره یا خود کپکام ؟نقل قول:
گیم اسپات تا 1 ماه پیش زده بود آپریل که ! :46:
بعد اواخر 2009 گمانه زنی نیست ، چیزی که خودشون دیروز اعلام کردن
Resident Evil 5 comes later in the year
منظور من از نقل قول پست شما اهانت نبوده ، فقط خواستم دوستان موضوع رو واضح تر بفهمن و بدونن که به تاریخای گیم اسپات اطمینانی نیست .
وقتی برای pc بیاد خوب متقابلا ماوس و کیبورد رو هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
در مورد Mouse و Keyboard اتفاقا صحبتی نشده که تو Forum های اونا کاربران ابراز نگرانی کردند.
شما دیدی بازی برای pc عرضه بشه ولی ماوس و کیبورد رو پشتیبانی نکنه؟!
خوب مسلما كپكام ولي جريان همونطور كه گفتم چيز ديگه اي بود فاشيست از من پرسيد گيم اسپات چه تاريخي زده من هم جواب ايشون رو دادم حالا شما زياد جدي نگير اين مسئله رو بهتره فراموش كنيم چون پست هاي ما اصولا بي ارزش هستند اين طوري و كسي از اين جور پست ها استفاده نمي كنه. موفق و پيروز باشي دوست خوبنقل قول:
نسخه 4 نمیکرد
باید با پچ موس را اضافه میکردیم
خوب نسخه قبل خیلی بد پورت شده بود و معلوم نبود کدوم شرکت این بازی رو پورت کرده
البته پورتش هم خیلی بد بود و گند زده بود به بازی
با اون پورتی که اونا انجام داده بودن کلا بازی رو زیر سوال برده بودن
ولی این یکی رو خود کپکام قراره بده بیرون و جای بسی خوشحالی است
نسخه چهارم یه پورت بی ارزش از ps2 بود ولی این نسخه چون لید پلتفورمش pc هست مطمئن باشین کیفیت بازی از لحاظ بهتر از کنسول خواهد بود .
کار یوبی سافت بودنقل قول:
معلوم نبود کدوم شرکت این بازی رو پورت کرده
من همون نسخه اول رو میگم که اومده بود
چیزی هم توش نبود که بشه فهمید مال کدوم شرکته
در کل فکر نکنم کار یوبی بود!!!
در کل وقتی یک سری از پست های اخیر این تاپیک رو میخونم
از gamer بودن خودم شرمم میگیره
واقعا برای یک عده خاصی متاسفم
که سطح افکار و دانششون از game و compare تا این حده
کاریش نمیشه کرد
سعی میکنم دیگه این تاپیک نیام
چون بازی رو 2 بار تمام کردم و با اومدنش برای pc هم میتونم تو بالاترین سطح اجرا کنم
و حتما این کار رو خواهم کرد و خودم comprae می کنم
همگی خوش باشید
بدون موس باشه آره ولی بدون کیبورد نه.مثلا dmc4نقل قول:
شما دیدی بازی برای pc عرضه بشه ولی ماوس و کیبورد رو پشتیبانی نکنه؟!
سلام دوستان من تو re5 5-2 x360 نمیدونم چجوری اون هیولا رو بکشم لطفا راهنمایی کنید
دوست من اگه اشتباه نکنم اینجا همون جایی هست که وارد یک آزمایشگاه میشیید اکسلا و جل دارن از بالا شما رو نگاه می کنن و اون مرده جلوی شما نشسته و یه مرتبه کرما از بدنش بیرون می زنن.فکر کنم همینه.اینجا باید به چند تا چیز توجه کنیدنقل قول:
1-یه اسلحه ی آتش افکن که پشت سر شماست که هر وقت پر میشه چراغ هایی که بالای اون جایگاه ویژه ی تفنگ هست سبز میشه وم یتونید از اسلحه استفاده کنید.هر وقتم تموم شد دوباره همون جا قرارش می دید تا پربشه
2-اینکه این هیولا میتونه از 3 راه به شما حمله کنه.از جلو چپ و راست.
3-اگه توجه کنید بر سر هریک از این راه ها یه کپسول قرار داره که اگه بهش شلیک کنید منفجر میشه
حالا شما باید برید جلوی این کپسولها و با و اون رو بندازینش روی زمین.بعد این هیولا از هر سمتی که رد بشه وقتی که کپسول روی زمینه اون ور می داره و ودر بدن خودش نگه میداره.وقتی این کار رو کرد بلا فاصله با آتش افکن به طرفش نشونه می گیرید و اونو می زنید کپسول منفجر میشه و هیولا از بین میره
اگه راهنمایی بیشتر خواستید بگید تا براتون بذارم
موفق باشید :10:
اين بازي اخر براي pc كي مياد؟
والا میگن اواخر سال 2009 بازی عرضه میشه
راست و دروغش گردن گیم اسپات
ممنون از راهنمایی خوبت دوست من ولی من موفق نشدم.کارایی که کردم و موفق نشدم:نقل قول:
همونطور که گفتید اون کپسولها رو مینداختم رو زمین وقتی هیولا اونارونگه میداشت با آتش اکن منفجرش کردم حتی بعد از انفجار تا ته آتش افکن سوزوندمش این کارو با هر 3 کپسول امتحان کردم ولی نمرد که نمرد حتی با نارنجک و تفنگ هم حریفش نشدم شاید یه نکته ظریفی هست که ازش بی اطلاعم.:27::10:
خوب من یه پیشنهاد دیگه هم دارمنقل قول:
همه ی اسلحه هاتون رو تا اونجایی که میشه آپگرید کنید تا گلوله داشته باشید
تا جایی که اسلحه دارید با اسلحه بزنیدش(در اصل اینجا بود که من از لحاظ پولی و اسلحه ورشکست شدم:27:)
بعد یک بار دیگه با سه کپسول این کار رو انجام بدید
و در این صورت اگه بازم زنده موند با همون آتش افکن این قدر بهش شلیک کنید تا بمیره.
من خودم اول نمی دونستم چی کار کنم.کپسوا ها رو می ترکوندم.با اسلحه می زدمو...تا اینکه متوجه آتش افکن شدم.از آتش افکن 4-5 بار استفاده کردم دیدم فایده نداره.بعد متوجه کپوسل ها شدم که میفته.دیدم کپسول در بغلش گرفت.فورا با آتش افکن زدم منفجر شد و مرد.
بعد همین طور بذارید آتش افکن پر بشه و چندین بار با آتش افکن بهش شلیک کنید
شما فقط تا اونجا که میشه بهش شلیک کنید واز همه ی اسلحه ها و کپسول ها به بهترین نحو استفاده کنید حتما موفق می شید:10:
این Boss به آتش خیلی حساسه....با نارنجک آتیشی بزنش و بعد اون قسمت های زرد رو بزن با مگنوم یا اسنایپر...نقل قول:
شاد باشی