منچستر با یه مشت جک و جوون تونست 1-0 بازیشو ببره و قهرمانیشو مستحکمتر کنه ! دی:
اسم خیلی هاشون رو نشنیده بودم . مثل دیروز بارسا
===
دو تیم کاملا آماده میخان به مصاف هم برن
منچستر با یه مشت جک و جوون تونست 1-0 بازیشو ببره و قهرمانیشو مستحکمتر کنه ! دی:
اسم خیلی هاشون رو نشنیده بودم . مثل دیروز بارسا
===
دو تیم کاملا آماده میخان به مصاف هم برن
اینجاست که تفاوت تیمی مثل منچستر و بارسا مشخص میشه دیگه
تیم سوم منچستر بازم پیروز شد
6 خرداد !! هنوزبايد صبر كنيم!! كي ميرسه؟؟
چه شبی بشه ای خدا...
حتما سعی کنید کنار یه بارسایی بازی رو ببینید ...
من که میخوام یکی از بچه ها رو بیارم پیش خودم با هم بازی رو نیگا کنیم ...بارسایی دو اتیشه هست
منم پسرخالم يه بارسايي 2 آتيشست!!چه شود!
نکنید این کارو چون این بارساییها ادم های کم جنبه ای هستن و ممکن با اولین گلی که بخورن از کوره در رن و به زد و خورد منجرب بشه و از بازی چیزی نفهمید.
ولی عجب بازی میشه.من که لحظه شماری میکنم!!!
پس از پرتري مقابل هولسيتي
فرگوسن: منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان ليگ برتر را دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: ما نه فقط بهترين و قويترين تيم انگليس هستيم، بلكه بهترين بازيكنان جوان ليگ را در اختيار داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: بازي با هول سيتي اين نكته را ثابت كرد كه منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان را دركنار بهترين بازيكنان مجرب ليگ برتر در خدمت دارد.
اين مربي كه تيمش شنبه شب آخرين بازي فصل را مقابل هول سيتي با تركيبي از نفرات ذخيره و جوان خود انجام داد و يك برصفر برنده شد، ادامه داد: حتي در شرايطي كه نفرات اصلي خود را به خاطر بازي مهم روز چهارشنبه با بارسلونا اسپانيا در فينال ليگ قهرمانان اروپا به ميدان نفرستاديم، قدرتمند ظاهر شديم و يك بر صفر نتيجه را به سود خود كرديم.
فرگوسن براي اين ديدار كه يكشنبه شب در ورزشگاه كينگستون در حضور 24 هزار نفر انجام گرفت، از نفرات ذخيره خود همچون كوژاك، داسيلوا، نوويل، وس براون، دالت، ناني، فلچر، گيبسون، ولبك،مارتين و ماچدا بهره گرفت و با تك گل گبيسون در دقيقه 24 برنده شد.
سرالکس: فردیناند مقابل بارسلونا هست
این طور به نظر می رسد که ستاره تیم ملی انگلستان از بند مصدومیت رها شده و روز چهارشنبه تیمش را در دیدار مقابل بارسلونا همراهی خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر در صحبتهایی اعلام کرد که ریو فردیناند به مرزآمادگی بازگشته و در دیدار فینال رم از ابتدا در ترکیب تیمش قرار خواهد گرفت.این ستاره 30 ساله 4 دیدار اخیر تیمش را به دلیل مصدومیتی که در ناحیه ساق پا گریبانگیر او شده بود، از دست داد. او روز پنجم می در جریان دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال مصدوم شد.
فرگوسن پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل هال سیتی در دیدار یکشنبه ،در گفت و گو با یوفا گفت:« ریو به جمع ما باز خواهد گشت.ریو فردیناند روز شنبه و یکشنبه با سایر بازیکنان تمرین کرد و من فکر می کنم که او آمادگی لازم را دارد تا در دیدار 4شنبه برای تیم به میدان برود.»
این مربی اسکاتلندی همچنین اعلام کرد که رافائل و وز براون، که در جریان دیدار مقابل ببرهامصدوم شده بودند، به دیدار چهارشنبه شب خواهند رسید. فرگوسن ادامه داد:« من برای احتیاط رافائل را از زمین مسابقه بیرون کشیدم و روز دوشنبه مجددا مورد آزمایشات مختلف قرار خواهد گرفت ولی خوشبختانه او به جمع ما باز خواهد گشت و خوب خواهد شد.وز هم اندکی مصدوم بود ولی او نیز به دیدار چهارشنبه شب رم خواهد رسید.»
ایول.خبر توپی بود فردیناند بیاد دیگه دفاع منچستر عالی میشه و دیگه نگرانی درباره دفاع نداریم
این هانری میرسه یا نه اخر؟؟؟
نقل قول:
همشون اينجوري نيستنا :31:
استثناء هم داره :21:
همانطور که فبلا به حضورتان رسانیدم ماسیمو بوساکا 40 ساله از سویس داوری فینال را بر عهده خواهد داشت( منبع BBC Sport website )
طبق همین سایت مسی تا کنون در 10 بار رودر رویی بارسا با تیم های انگلیس گل نزده است ، رونالدو نیز در 6 بار رودر رویی یونایتد با تیم های اسپانیایی گلزنی نکرده است.
ادوین فاندر سار گلکیپر یونایتد برای چهارمین مرتبه در فینال بازی می کند و از این نظر در جمع 7 نفر بازیکنی که دارای چنین تعداد مشارکتی هستند قرار می گیرد.
این دو تیم تا کنون 10 بار ( با بازی چهارشنبه) با هم در جام های ارو پایی بازی کرده اند که 3 برد منچستر - 2 برد بارسا ( تا سه نشه .... :18: ) و 4 بار مساوی حاصل کار دو تیم بوده.
رونالدو: از مسی نمی ترسم
فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، نبرد بین دو بازیکن نخواهد بود ولی کریستیانو رونالدو خاطر نشان کرده که یکی از طرفداران بزرگ لیونل مسی است.
سایت گل: کریس رونالدو در صحبتهایی نسبت به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ابراز احترام نمود ولی بیان کرد که از او نمی ترسد. این در حالی است که بسیاری دیدار فینال رم را نبرد بین دو بازیکن بزرگ این تیم می دانند ولی باید بازی بارسا- منچستر را دیدار دو تیم بزرگ و برتر اروپایی دانست.
در حالی که این روزها مطبوعات مصاف این دو تیم را جنجالی جلوه می دهند، کریس رونالدو تمایل زیادی دارد تا در این دیدار حاضر شود و اعلام کرده که یکی از طرفداران ستاره آرژانتینی بارسلوناست.رونالدو در صحبتهایی به news of the world گفت:« این اصلا خوب نیست که با ترس و وحشت از بازیکنی به زمین مسابقه بروی ولی من احترام زیادی برای مسی به عنوان یک بازیکن قائلم. او شیوه بازی فوق العاده ای دارد و مطمئنم که او هم مثل من از حضور در این دیدار فینال ذوق زده است.»
بازیکنان منچستریوناتید مطمئنند که می توانند برای دومین سال پیاپی در این رقابتها به قهرمانی برسند و کریس هم همین اعتقاد را دارد:« امسال ، فینال بین دو تیم برتر دنیاست و به همین دلیل این فینال را می بایست دیداری استثنایی دانست. شاید باید این دیدار را فوتبالی دانست که طرفداران فوتبال، همواره جویای آن هستند. کاتالونیایی ها بازیکنان فوق العاده ای را برای هر یک از پستها در اختیار دارند و البته ما نیز همین طور هستیم. ما به خوبی می دانیم که باید بازی کاملی را مقابل آنها به نمایش گذاشته تا بتوانیم به پیروزی برسیم و به خوبی می دانیم که باید احترام زیادی برای تیم حریف قائل باشیم و با بازی با حداکثر توانایی مان این احترام را نشان خواهیم داد ولی در عین حال ما اعتماد به نفس بسیار بالایی داریم و معتقدیم که می توانیم اولین تیمی باشیم که برای دومین سال پیاپی به قهرمانی برسیم.»
چهارشنبه امتحان دارم - چرا آخه تمام بازی های مهم فوتبال باید توی امتحانات باشه:41:
اعصابم خرابه
دلم شور میزنه - اگر یونایتد بدون درد سر مثل بازی با آرسنال ببره راحت و بدون سردرد و عوارضی نظیر آن بکش می خونم تا بلاخره این ترم رو هم پاس کنم ولی اگر ........
گور پدر امتحان!!!! 100 امتحان هم داشته باشم يا قبلش مثه سگ مي خونم كه بازي رو نگاه كنم يا اصلآ نميخونم!!نقل قول:
مگه شب نيست بازي ؟
به روز امتحان كاري نداره كه
..
منظورم این بود که باید برای امتحان بخوانم - روز جمعه 2 تا امتحان دارم ساعت 8 مقاله نویسی و ساعت 11.30 کلیات زبانشناسی ( که خیلی سخت و فرار است !!! )نقل قول:
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /10نكته آماري از جدال منچستر و بارسا
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش منچستريونايتد تنها بازيكن از جمع هم تيمي هايش است كه در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري بازي كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه اكسپرس در گزارشي در مورد مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به 10 نكته آماري مربوط به اين بازي اشاره كرده كه يكي از اين نكات، حضور وين روني، در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان فصل جاري منچستر است.
اين روزنامه نكات آماري اين ديدار چنين برشمرده است:
1- وين روني تنها بازيكن منچستر است كه در تمامي 12 بازي ليگ قهرمانان در فصل جاري بازي كرد.
2- دني آلوز و اريك آبيدال ، دو بازيكن بارسلونا به علت محروميت قادر به همراهي تيم كاتالاني نيستند.
3- كارلوس پويول، بازيكن مطرح بارسا پس از محروميت در بازي با چلسي، دوره محروميت را پشت سر گذاشته است.
4-ادوين ون درسار، دروازه بان منچستر، درمسابقات ليگ قهرمانان اروپا ، در دو شكل امروزي و قديمش سابقه بازي دارد.
5-دارن فلچر بازيكن منچستريونايتد به علت دريافت محروميت نمي تواند مقابل بارسلونا بازي كند.
6-در صورتي كه برنده بازي نهايي ليگ قهرمانان، منچستريونايتد باشد، سرآلكس فرگوسن سه عنوان قهرماني اين جام را در اختيار خواهد داشت.
7- اگر منچستر قهرمان شود فرگوسن به ركورد باب پيسلي، مربي فقيد سابق انگليس خواهد رسيد.
8-در صورتي كه بارسلونا به مقام قهرماني برسد، گوارديولا ششمين مربي مي شود كه به عنوان بازيكن نيز توانسته قهرمان اين جام شود.
9- ليونل مسي مهاجم آرژانتيني بارسلونا در فصل جاري با زدن 8 گل بهترين گلزن اين مسابقات بوده است.
10-در صورت انجام بازي، اندرياس اينستا از بارسلونا به ركورد 50 بازي در ليگ قهرمانان اروپا خواهد رسيد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
آمار از برتري منچستر حكايت ميكند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد به لحاظ آماري شرايط بهتري نسبت به رقيب خود در جدال بر سر عنوان قهرماني اروپا دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت منچستريونايتد، دو تيم حاضر در ديدارهاي گوناگون اروپايي 9 بار مقابل يكديگر صف آرايي كرده كه سهم برد منچستر، بيشتر بوده است.
بر اين اساس منچستري ها در سه بازي با حريف فردا خود برنده شدند. بارسلونا نيز دو بازي را به سود خود كرده است. همچنين نتيجه 4 ديدار به تساوي منتهي شده است.
اين گزارش حاكي است نخستين ملاقات اروپايي اين دو تيم به سال 1994 مربوط مي شود كه در رقابت هاي ليگ قهرمانان تساوي 2 بر 2 شكل گرفت. در آن ديدار پل اسكولز بازيكن خط مياني حال حاضر منچستر به عنوان نيروي تازه نفس در دقيقه 66 بازي وارد بازي شد و در عين حال پپ گوارديولا سرمربي كنوني بارسلونا براي تيمش بازي كرد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
فوگتس: منچستر و بارسلونا با احتياط ميآيند
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: منچستر يونايتد و بارسلونا از فوتبال كاملا تهاجمي جدا شده و رو به بازي با احتياط خواهند آورد.
به گزارش خبرگزاري فارس برتي فوگتس اظهار داشت: اين اعتقاد شخصي من است كه منچستر و بارسلونا، در ديدار نهايي قهرماني اروپا، فوتبال با احتياطي را اجرا خواهند كرد. پس تعداد گل اين بازي شايد يك يا دو گل باشد.
فوگتس كه هدايت تيم ملي آذربايجان را در اختيار دارد، ادامه داد: در اين حالت تيمي كه با وجود احتياط، دقيق تر باشد، برنده خواهد شد. من از پيش بيني درمورد اينكه كدام تيم به مقام قهرماني مي رسد خودداري ميكنم. معلوم نيست در فوتبال محتاطانه، كداميك بر ديگري غلبه ميكند.
ودكاك: منچستر براي تكرار قهرماني مشكلي ندارد
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال انگليس گفت:منچستر تيم كاملي است كه براي كسب مجدد عنوان نخست ليگ قهرمانان اروپا مشكلي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، توني ودكاك اظهار داشت:منچستر، نمونه بارز يك تيم كامل و توانمند است. البته بارسلونا هم شرايط خوبي دارد ولي ميان اين دو تفاوت آشكاري ديده مي شود.
وي افزود: در شرايط فعلي، منچستر يونايتد كاملا در فرم مطلوب آمادگي است، با اين شرايط فرگوسن براي تكرار عنوان قهرماني اروپا مشكلي نخواهد داشت.
ودكاك كه در سال 1979 همراه اف.ث. كلن آلمان قهرمان جام جامداران اروپا شد، افزود: با اين سطح از آمادگي منچستر، بارسلونيها هم توان مقابله و ايستادگي نخواهند داشت.با اين شرايط من دو، سه گل براي منچستر يونايتد در اين ديدار ميبينم.
/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
فان در سار: جاي يك قهرماني ديگر در كارنامهام خالي است
خبرگزاري فارس: دروازهبان هلندي تيم منچستر يونايتد گفت: جاي يك عنوان قهرماني ديگر اروپا در كارنامهام خالي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه داگبلات، ادوين فان در سار اظهار داشت: جو حاكم بر تيم منچستر يونايتد به گونهاي است كه بازيكن را ترغيب و تشويق به كسب عنواني جديد ميكند.من به عنوان عضوي از خانواده منچستر، علاقمند به كسب افتخار تازه اي در ليگ قهرمانان اروپا هستم.
اين بازيكن ادامه داد: ما اينك در شرايطي ايدهآل قرار داريم. با توجه به اين شرايط بخت خيلي زيادي براي دستيابي به مقام قهرماني قائل هستم.
دروازهبان 38 ساله منچستريونايتد كه از سال 2005 در خدمت تيم اولدترافوردي است، ادامه داد: در منچستر، همه مصمم به كسب مقام قهرماني هستيم. البته ما ميدانيم دستيابي به چنين موفقيتي با توجه به قدرت بسيار زياد بارسلونا، دشوار است.
اين سنگربان مجرب اينك دركنار موفقيت هاي پرتعدادي كه كسب كرده صاحب دو مقام نخست در ليگ قهرمانان اروبا در فصل 1995 - 1994 همراه آژاكس آمستردام و 2008 - 2007 با منچستريونايتد است.
چاو: نه رونالدو گل ميزند، نه مسي
خبرگزاري فارس:بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كره جنوبي اظهار داشت: در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا نه كريستيانو رونالدو گل خواهد زد و نه ليونل مسي.
به گزارش خبرگزاري فارس بوم كو چاو در گفت و گو با روزنامه كرهياتودي در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، نقطه نظرش را بيان كرد.
وي اظهار داشت: وقتي به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا در دوره هاي گذشته نگاه ميكنيم، متوجه ميشويم بازيكنان بزرگ هميشه تحت تدابير شديد، از سوي تيم رقيب قرار داشتند. پس شرايط گلزني براي آنان امري بسيار دشوار شده است. قاعدهاي كه فكر ميكنم اين بار نيز در ليگ قهرمانان اروپا مصداق داشته باشد، به طوري كه گلزناني بزرگ همچون كريستيانو رونالدو و ليونل مسي موفق به گلزني نشوند.
اين چهره صاحب نام فوتبال كره جنوبي، تصريح كرد: به اعتقاد من، سرآلكس فرگوسن و پپ گوارديولا، مربيان منچستر يونايتد و بارسلونا، برنامههاي جامعي را براي مهار اين دو ستاره تعيين كننده و سرنوشتساز در نظر خواهند گرفت.
بوم كو چاو ادامه داد: با اين شرايط گلزني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا را نزد بازيكنان ديگري بايد سراغ گرفت.
با توجه به اين نكته، احتمال زيادي هست بازيكناني گمنام تر از رونالدو و مسي، بتوانند سرنوشت بازي يا سرنوشت قهرماني را رقم زنند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
لمان: منچستر مقابل بارسلونا پيروز ميشود
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از هر دو تيم شناخت بالايي دارم و فكر ميكنم منچستر به پيروزي برسد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از كيكر، ينس لمان اظهار داشت: تجربه بازي در ليگ برتر را دارم و بارها مقابل منچستر بازي كرده ام. بارسا را هم ميشناسم. به نظرم، قدرت منچستر بيشتر از بارسلونا است.
دروازهبان كنوني اشتوتگارت ادامه داد: پيش بيني من اينگونه است كه منچستر 2 گل به بارسلونا ميزند و قهرمان خواهد شد؛ اما در فوتبال هر گونه اتفاقي روي ميدهد.
لمان كه با تيم سابقش "آرسنال " تجربه حضور در ديدار نهايي ليگ قهرمانان در سال 2006 را دارد، عنوان كرد: منچستر از تجربه بيشتري هم برخوردار است؛ اما بارسا هم ميتواند چون يك تيم شگفتي ساز ظهور كرده و جام را با خود به خانه ببرد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن ميدهم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستريونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كردهام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد، به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليتهاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن ميدهم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستريونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كردهام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد، به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليتهاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.
كهلر: بارسلونا بخت بيشتري براي قهرماني دارد
خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم فوتبال آلمان و بروسيا دورتموند گفت: با احترام به منچستريونايتد، معتقدم اين بار بارسلونا بخت قهرماني دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس يورگن كهلر اظهار داشت: بخت قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را در فصل جاري به تيم بارسلونا ميدهم. تقريبا همه بازي هاي اين تيم را در ليگ قهرمانان اروپا تماشا كرده ام و باور دارم،بارسلونا بازي به بازي پيشرفت كرده و اوج گرفته است.
كهلر ادامه داد: در اينباره طي چند روز گذشته، با دوستانم بحثهاي زيادي كردم و به آنها گفتم بارسلونا حتي بانتيجه 2 بر يك، منچستر يونايتد را نيز شكست ميدهد.
وي كه خود در سال 1997 همراه تيم بروسيا دورتموند آلمان، تجربه و موفقيت قهرماني اروپا را در اين پيكارها، به دست آورد، ادامه داد: چون طرفدار فوتبال زيبا هستم، بسيار علاقمندم بارسلونا، فاتح بازي شود تا بخاطر بالابردن جذابيت فوتبال و نيز افزايش تماشاگر، در عمل تقدير شايستهايي به عمل آيد.
يك سال ذرت مجاني، هديه قهرماني اروپا براي منچستر
خبرگزاري فارس: يك شركت توليد ذرت بستهبندي، به بازيكنان منچستريونايتد محصولات خود را به عنوان جايزه هديه ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس شركت كابكورن، كه در 5 سال گذشته توليد كننده انواع فرآوردههاي ذرتي در انگليس است، در ابتداي هفته جاري اعلام كرد در صورت كسب پيروزي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، اين محصولات را به تك تك اعضاي تيم منچستر هديه خواهد كرد.
تام درايچي، سخنگوي اين شركت گفت: به سهم خود ميكوشيم نقشي در موفقيت منچستر يونايتد در كسب عنوان قهرماني اروپا ايفا كنيم.
طبق اين اظهارات در صورت قهرماني شاگردان سرآلكس فرگوسن، در ديدار فردا شب، ذرت يك سال بازيكنان و مربيان منچستر به اين خاطر تامين خواهد شد.
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/لينهكر: شرايط قهرماني بارسلونا و منچستر برابر است
خبرگزاري فارس: مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال انگليس گفت: شرايط دو تيم بارسلونا و منچستر را براي قهرماني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان برابر مي دانم.
به گزارش خبرگزاري فارس گري لينهكر اظهار داشت: همه تيمهايي كه به مرحله نهايي يك جام بسيار معتبر و ارزشمند نظير ليگ قهرمانان اروپا ميرسند، بسيار خوب و قوي هستند. پس با وجود مشكلاتي كه هر دو تيم دارند، بايد در نظر بگيريم در شرايط متعادلي هستند.
وي كه به عنوان مفسر تلويزيون بيشتر فعاليت مي كند، عنوان كرد: نميتوانم پيش بيني كنم كدام تيم قهرمان ميشود، چنين پيش بيني واقعا دشوار است.
لينهكر 48 ساله كه از سال 1986 الي 1989 تجربه بازي براي تيم بارسلونا را داشت، ادامه داد: هر دو تيم با انگيزه هستند كه اين مسئله براي من به عنوان گزارشگر و مفسر، بسيار جالب است.
ون گال: زيبايي بازي بارسلونا، دليلي بر قهرماني نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال آلكمار هلند گفت: زيبا بازي كردن بارسلونا دليل قاطعي براي كسب عنوان قهرماني اين تيم نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوئيس ون گال اظهار داشت: در بحثهاي متعددي كه در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ميان بارسلونا اسپانيا و منچستريونايتد انگليس مطرح شده به زيبا بازي كردن بارسلونا اهميت زياد داده مي شود. حتي من شنيده ام برخي به عنوان يك دليل اساسي و قاطع براي برد، به اين نكته اشاره مي كنند.
وي گفت: درمقابل چنين نظريه اي، من حرفي براي گفتن ندارم. چون اساسا معتقدم زيبايي بازي نمي تواند عاملي براي كسب موفقيت يك تيم باشد.
ون گال كه هفته قبل از آلكمار جدا شد و مسئوليت تيم بايرن مونيخ آلمان را پذيرفت، افزود: من تيم هاي زيادي را مي شناسم كه زيبا بازي كردند؛ ولي قهرمان نشدند.
ون گال كه در سالهاي 1997 الي 2000 و 2002 الي 2003 هدايت بارسلونا را برعهده داشت، تصريح كرد: به هوش و زيركي گوارديولا واقف هستم. فكر مي كنم او مردانش را علاوه بر زيبايي به عوامل ديگري در ديدار با منچستر، مجهز خواهد كرد.
اين مربي هلندي درشرايطي چنين نقطه نظري را بيان داشته كه خود بارها در مقام مربي تيم هاي آژاكس آمستردام هلند و بارسلونا اسپانيا حضور در پيكارهاي ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرد و حتي در فصل 1995- 1996 همراه با آژاكس به مقام قهرماني رسيد.
اوليور كان: منچستر 80 درصد قهرمان است
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: بخت قهرماني منچستريونايتد برابر بارسلونا، حدود 80 درصد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، اوليوركان اظهار داشت: به باور من برتري منچستريونايتد در اين ديدار مقابل بارسلونا، كاملا مشهود است. البته اگر شگفتي رخ دهد، در آنصورت مي توان قهرماني را نزد تيم اسپانيايي ديد.
وي كه در سال 2001 همراه با تيم بايرنمونيخ به مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيد، افزود: به لحاظ فني، شرايط دو تيم با هم تفاوت ميكند. بارسلونا دست به فوتبالي جادويي ميزند. فوتبالي كه در آن پاسهاي زيادي داده مي شود، به طوري كه تيم حريف تحت تاثير اين همه پاس، تمركز خود را از دست ميدهد و لطمه خواهد خورد.
كان ادامه داد: در نقطه مقابل منچستر، با فوتبالي عقلاني ميآيد. آنها كار گروهي بارسلونا را ندارند؛ اما ميدانند كه چه زماني به جلو بيايند و چه زماني در عقب زمين تجمع كنند تا دروازهشان مصون باقي بماند.
سنگربان برتر سابق جهان تصريح كرد: سرعت بازي بارسلونا فوقالعاده زياد است؛ در حالي كه منچستريها چنين سرعتي ندارند، اما آنها از حضور خود در زمين، به طور دقيق ميدانند چه ميخواهند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) ه وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
زيدان: كار بارسلونا دشوار است
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه رئال مادريد گفت: شرايط قهرماني بارسلونا در مقايسه با منچستر يونايتد دشوارتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس زينالدين زيدان در نظرخواهي شبكه تلويزيوني پلاس فرانسه درباره نتيجه بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: عوامل بسياري در قهرماني و كسب افتخار يك تيم در ديدار نهايي ليگ قهرمانان دخالت دارند كه من از تجربه، آمادگي ، حضور ذهن ،انگيزه و ميل به كسب موفقيت نام مي برم. با توجه به اين موضوع تصور مي كنم، وضعيت بارسلونا براي دستيابي به مقام قهرماني، از منچستريونايتد حادتر است.
وي افزود: بزرگترين امتيازي كه منچستر يونايتد دارد و بارسلونا آن را در اختيار ندارد، تجربه فوقالعاده زيادي سرمربي تيم انگليسي است. فرگوسن، به عنوان رهبر و مغز متفكر منچستر، بارها اين تيم را به مقامهاي قهرماني داخلي و ليگ قهرمانان اروپا رسانده است، در حالي كه پپ گوارديولا، در عرصه مربيگري، فوقالعاده جوان و كم تجربه است.
زيدان كه همراه با رئال مادريد در سال 2001 قهرمان اين جام شد، ادامه داد: در حقيقت بازي نهايي، جنگ تجربه مربيگري است. علاوه بر نبرد بازيكنان داخل ميدان، مربيان نيز به رقابت با يكديگر خواهند پرداخت كه در اين ميان همه چيز از برتري منچستر حكايت مي كند.
ماتيوس: منچستر و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: جدال منچستريونايتد و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، لوتار ماتيوس خاطرنشان كرد: اين ديدار بينندگان فراواني را به پاي گيرندههاي تلويزيوني در سراسر دنيا خواهد كشاند. فكر مي كنم هر كس در دنيا شيفته فوتبال است، يك لحظه از تماشاي اين ديدار، چشم برنخواهد داشت. پس چنين رويداد گسترده اي، همانند يك جشن واقعي است.
وي افزود: به نظر من با توجه به سطح قدرت دو تيم راه يافته به بازي نهايي، سرنوشت بازي به وقت اضافي كشيده ميشود. از اين جهت فكر ميكنم حتي تعدا گل زيادي در اين ديدار زده نشود كه در اين ميان حتي بازيكناني مثل كريستيانو رونالدو از منچستر يا ليونل مسي از بارسلونا، سرنوشت ساز شوند. با اين حال حتي احتمال دارد بازيكنان ديگري، سرنوشت بازي را رقم زنند.
ماتيوس كه در سال 1999 همراه بايرن مونيخ حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد را تجربه كرده، اظهار داشت: در اين بين من بخت بيشتري به منچستر يونايتد مي دهم و گمان ميكنم نتيجه بازي يك بر صفر يا دو بر يك به سود منچستريونايتد شود.
هواداران منچستر نمايشگاه نقاشي برپا ميكنند
خبرگزاري فارس: مسابقه نهايي ليگ قهرمانان به نمايشگاهي از نقاشيهاي هواداران منچستر يونايتد تبديل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از استار، گروهي از هواداران منچستر براي حضور در ورزشگاه المپيك رم، محل برگزاري ديدار برابر بارسلونا در روز چهارشنبه، دست به ابتكار جالبي خواهند زد.
گروهي بالغ بر 100 نفر از هواداران رسمي يونايتد كه در كشيدن نقاشي، قابليت دارند، از حدود دو هفته قبل، اقدام به كشيدن تصاويري از بازيكنان روي كاغذ و مقوا كردهاند.
هواداران گرافيست و هنرمند تيم انگليسي با كشيدن تصاوير مختلف، نقاشيها را همراه خويش به رم، محل انجام بازي آورده و قصد دارند تا ابتدا در حاشيه آن، تصاوير خود را جهت تماشا در اختيار عموم قرار دهند. با شروع مسابقه، اين تصاوير را وارد ورزشگاه كرده و براي تشويق بازيكنان محبوب خود در دست گيرند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
فان باستن: منچستر باز هم قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق آژاكس آمستردام هلند معتقد است منچستر قهرمان اروپا ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال هلند، ماركو فان باستن گفت: پيشبيني ميكنم قهرماني اروپا در پايان ديدار روز چهارشنبه در ورزشگاه المپيك رم يكبار ديگر به منچستر يونايتد برسد.
وي كه دو هفته قبل از مقام سرمربيگري آژاكس آمستردام كناره گرفت، افزود: در ديداري با اهميت نظير بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، عامل تجربه نقش و اهميت به سزايي دارد. در قياس اين دو تيم، بازيكنان منچستر مقابل بازيكنان بارسلونا، از تجربه بينالمللي افزونتري برخوردار هستند. اين نكته اي است كه من به همه دوستانم گوشزد كردهام.
اين مربي 44 ساله كه در سال هاي 1989 و 1990 همراه تيم ايتاليايي آ.ث.ميلان تجربه قهرماني اين جام را داشته، عنوان كرد: حتي اين برتري در تجربه، نزد مربي منچستر مقابل مربي بارسلونا به چشم مي خورد. با توجه به اين مسئله بخت قهرماني منچستر يونايتد را بسيار زياد ميدانم.
غيبت ايران در نظر سنجي سراسري يوفا
خبرگزاري فارس: در حالي كه بيشتر كشورها در فهرست نظرسنجي يوفا براي پيش بيني بازي فردا ديده مي شوند، خبري از نام ايران نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، در نظر سنجي سراسري يوفا نام كشورهايي نظير گواتمالا، السالوادور، نيكاراگوا، افغانستان، مراكش و ... ديده مي شوند؛ اما ايرانيان علاقه مند براي شركت در اين نظرسنجي بايد گزينه ساير كشورها را انتخاب كنند.
خبرنگاران ايراني نيز جزو معدود كشورهايي بودند كه به دلايل مشكلات صدور رواديد، بخت حضور در ديدار بزرگ سال را از دست دادند.
دشان: منچستر يك بر صفر ميبرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه گفت: احساس ميكنم نماينده اسپانيا در فينال رم دچار مشكل و بازنده ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، ديديه دشان اظهار داشت: به باور من در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در قياس با منچستر يونايتد دچار مشكل خواهد شد. بارسلونا بازيكنان غايب قابل توجهي در خط دفاعي خود دارد.
وي عنوان كرد: با يك مقايسه ساده مشخص مي شود كادر بازيكنان منچستر گسترده تر از بارسلونا است. پس براي ترميم فرگوسن نسبت به گوارديولا از دغدغه كمتري دراين زمينه برخوردار است.
اين مربي كه از فصل بعد هدايت تيم المپيك مارسي فرانسه را برعهده خواهدگرفت، اضافه كرد: از اين جهت من واهمه دارم و نگران وضعيت بارسلونا در اين مصاف هستم.
دشان كه در سال 1993 و 1996 دو تجربه كسب عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را با مارسي و يوونتوس داشته، تصريح كرد: با توجه به مشكلي كه اينك بارسلونا با آن روبرو است، قطعا به دروازه خود توجه زيادي خواهد داشت. همين امر سبب ميشود كه تعداد گل رد و بدل شده در بازي محدود باشد. به اين خاطر احساس ميكنم بازي با نتيجه يك بر صفر به سود منچستر يونايتد تمام شود.
رينا: اگر بارسا بترسد شكست ميخورد
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسپانيايي ليورپول انگليس گفت: تنها ترس از حريف مي تواند بارسلونا را نابود كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالان، په په رينا عنوان كرد: به خاطر شناختي كه از منچستريونايتد دارم بايد بگويم قهرماني بارسلونا قطعي است مگر آنكه از منچستر يونايتد بترسد.
وي افزود: بازيكنان منچستر يونايتد هميشه به چشمان حريف نگاه مي كنند و تخريب روحيه حريف براي آنها تنها راه رسيدن به پيروزي است.
فينال ليگ قهرمانان اروپا فردا شب ساعت 23:15 در المپيك رم برگزار مي شود.