باخت اینتر رو تبریک میگم
البته کارمون برای قهرمانی سخته
اگه اینتر بازی بعد رو ببره قهرمانه
Printable View
باخت اینتر رو تبریک میگم
البته کارمون برای قهرمانی سخته
اگه اینتر بازی بعد رو ببره قهرمانه
آنچلوتى باز هم شايعات را تكذيب كرد
كارلو آنچلوتى مربى ميلان كه اين روزها شايعات زيادى در مورد آينده اش به چاپ مى رسد اعلام كرد انتقالش به چلسى در پايان اين فصل غيرممكن است. وى به كانال تلويزيونى ميلان گفت: اگر در پايان فصل به استمفوردبريج نروم اين تنها به دليل ضعف در زبان انگليسى ام خواهد بود. بكهام به خوبى اين مسأله را مى داند (به شوخى!) من با ميلان قرارداد دارم و بعد از آن كسى نمى تواند آينده را پيش گويى كند. روز گذشته در روزنامه ها خواندم كه با مسئولان چلسى قرارداد امضاء كردم، مسئولان چلسى هيچ تماسى با من نداشتند و به هيچ عنوان از اين خبر آگاهى ندارم. اينها فقط شايعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هيچ پيشنهادى به من ارائه نشده است. من يك سال ديگر مى مانم و سپس تصميم جديد خواهم گرفت.
منم این برد و به همه ی میلانی های عزیز تبریک میگم..
خدائیش امروز چه روزی بوده واسه ما..
خدایا، شکرت..
فورزا میلان..
اگه ميلان هم قهرمان بشه که ديگه هيچي...
فقط يه چلسي ميمونه قهرمان انگليس بشه (البته عمرن بشه)!!!!!!!!!!!
کار سختی برای قهرمانی داریم...
ولی اگه بشه چی میشه!!!!!!!!
فورزا میلان
دوستانی که بازی رو ندیدن میتونن از این لینک صحنه های حساس بازی و گل ها رو ببینن
زمان 4:22
کد:http://www.youtube.com/watch?v=WzgsVL_CAsE
مگه ابرامویچ بتونه اینو از تیم بکشه بیرون وگرنه برلوسکونی که از این عرضه ها ندارهنقل قول:
كارلو آنچلوتى مربى ميلان كه اين روزها شايعات زيادى در مورد آينده اش به چاپ مى رسد اعلام كرد انتقالش به چلسى در پايان اين فصل غيرممكن است.
امروز اخبار میگفت کاکا تمایل داره بره منچستر!!
حیف میشه اگه بره!
تبریک میگم
فکر نکنم بره منچسترنقل قول:
امروز اخبار میگفت کاکا تمایل داره بره منچستر!!
حیف میشه اگه بره!
صد در صد تایید میشه (100%)نقل قول:
آنجلوتی فعلا با میلان کار داره ...
شاید یه قهرمانی در سری آ و قهرمانی در لیگ قهرمانان بتونه اونو راضی به رفتن کنه
ولی هنوز هم میلان به اون احتیاج داره ...
زنده باد میلان
اون اخبار در مورد کاکا و منچستر از طرف خود منچستر تکذیب شد و گفته شد نه کریس به رئال میره و نه کاکا جانشین کریس میشه
کاکا هم که 100 بار گفته میخوام توی میلان بمونم
تیم هفته 33 سری آ:
Handanovic
Zambrotta - Santacroce - Terzi - Bellini
Mudingayi - D'Agostino
Cassano - Kaka - Jovetic
Gilardino
Honourable Mention
Fabio Quagliarella (Udinese)
Alexis Sanchez (Udinese)
Juan Vargas (Fiorentina)
Francesco Valiani (Bologna)
Marco Di Vaio (Bologna)
Leonardo Talamonti (Atalanta)
Francesco Benussi (Lecce)
Simone Tiribocchi (Lecce)
Jorge Martinez (Catania)
Massimo Ambrosini (Milan)
Filippo Inzaghi (Milan)
Andrea Pirlo (Milan) Emil Hallfredsson (Reggina)
Antonino Barilla (Reggina)
Cristiano Zanetti (Juventus)
Guido Marilungo (Sampdoria)
Michele Fini (Cagliari)
Daniele Conti (Cagliari)
Andrea Lazzari (Cagliari)
Rolando Bianchi (Torino)
Marcelo Zalayeta (Napoli)
تیم هفته 33 سری آ:
Handanovic
Zambrotta - Santacroce - Terzi - Bellini
Mudingayi - D'Agostino
Cassano - Kaka - Jovetic
Gilardino
Honourable Mention
Fabio Quagliarella (Udinese)
Alexis Sanchez (Udinese)
Juan Vargas (Fiorentina)
Francesco Valiani (Bologna)
Marco Di Vaio (Bologna)
Leonardo Talamonti (Atalanta)
Francesco Benussi (Lecce)
Simone Tiribocchi (Lecce)
Jorge Martinez (Catania)
Massimo Ambrosini (Milan)
Filippo Inzaghi (Milan)
Andrea Pirlo (Milan)
Emil Hallfredsson (Reggina)
Antonino Barilla (Reggina)
Cristiano Zanetti (Juventus)
Guido Marilungo (Sampdoria)
Michele Fini (Cagliari)
Daniele Conti (Cagliari)
Andrea Lazzari (Cagliari)
Rolando Bianchi (Torino)
Marcelo Zalayeta (Napoli)
آنچلوتي از تصميمش دفاع كرد
رونالدينيو روي نيمكت
كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان از تصميمش براي نيمكتنشين كردن مجدد رونالدينيو در بازي شب گذشته مقابل پالرمو دفاع كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، الكساندر پاتو در اين بازي مصدوم شد و زمين را ترك كرد، اما رونالدينيو همچنان روي نيمكت بود و تا پايان بازي فرصتي براي عرضه اندام نيافت. در پاسخ به سوالات خبرنگاران و ابهامات ايجاد شده كارلو آنچلوتي گفت: "تصميم درستي بود. او در نيم فصل نخست بسيار عالي كار كرد، اما پس از مصدوميت دچار افت شد. حالا بايد تلاش كند تا در تركيب اصلي تيم من جا بگيرد."
كاكا: مصدوميتهاي متعدد باعث افت ميلان شد
كاكا هافبك هجومي باشگاه ميلان ايتاليا، از بروز آسيب ديدگيهاي متعدد براي هم تيمي هايش در طول رقابتهاي فصل جاري و از دست دادن شانس قهرماني در سري آ، اظهار تاسف كرد.
ميلان در ديدار يكشنبه شب برابر پالرمو به برتري ۳بر ۰دست يافت تا روند موفقيتهاي اين تيم در هفتههاي اخير همچنان ادامه يابد.
كاكا در گفت و گو با شبكه تلويزيوني ميلان، اظهارداشت:-بزرگترين عامل تاسف ما در اين فصل مصدوميتهاي متعددي است كه به تيم ضربه زد. من در مورد خودم حرف نميزنم بلكه مجموعه تيم منظورم است چرا كه با وجود آماده بودن همه بازيكنان اين تيم ميتواند به نتايج واقعا مطلوب دست يابد.> بازيكن برزيلي باشگاه ميلان در ادامه به پيروزي يكشنبه شب برابر پالرمو اشاره كرده و گفت:-مسابقه خوبي بود. شخصا توانستم بازي خوبي انجام دهم و لذت بردم. اگر تا قبل از اين مسابقه ميگفتم ۱۰۰درصد آماده نيستم، امروز ميتوانم بگويم كه به آمادگي كامل نزديك شده ام چون هر بازي كه انجام مي دهم، براي رسيدن به شرايط بهتر، موثر است.>
به اعتقاد كاكا تيم ميلان در وضعيت خوبي قرار دارد و در بهترين مقطع از مسابقات فصل، روي نوار موفقيت قرار گرفته و راهش را پيدا كرده است.
اكنون مهمترين هدف ميلان حفظ مكان دوم در جدول سري آ است. ميلان دو امتياز بيش از يوونتوس دارد و پنج هفته ديگر از اين رقابتها باقي مانده است.
برلوسكوني: بعد از فصل در مورد آينده آنجلوتي صحبت ميكنيم
رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا تاكيد كرد كه در پايان مسابقات فصل جاري در مورد كارلو آنجلوتي در سمت مربيگري اين تيم تصميمگيري خواهد شد.
اين در حاليست كه خبرهايي از پيشنهادهاي هنگفت رئال مادريد اسپانيا و چلسي انگليس به آنجلوتي منتشر شده است.
اما باشگاه ميلان هميشه از پايبندي آنجلوتي به قرارداد خود با آنها كه تا سال ۲۰۱۰اعتبار دارد، با اطمينان صحبت كرده است البته اين مربي هم اعلام كرده كه جايي نخواهد رفت.
سيلويو برلوسكوني در اينباره به روزنامه ايل كوريه ره دللو اسپورت گفت:
من دوست و يكي از طرفداران آنجلوتي هستم، ما با هم قرار گذاشتهايم كه بعد از فصل بنشينيم و در مورد آينده صحبت كنيم.
ميلان با توجه به فقط شش مسابقه باقي مانده، در حال حاضر هفت امتياز با اينترميلان صدرنشين در جدول مسابقات سري آ فاصله دارد و با اينكه اين تيم تقريبا ديگر شانسي براي قهرماني ندارد، برلوسكوني چشم به كسب سه قهرماني در يك فصل دوخته است.
وي اظهار داشت: قهرماني سري آ ؟ صبر كنيد و ببينيد. من تلفني با آدريانو گالياني نايب رييس ميلان صحبت كردم، او به من گفت كه اگر خطاي آدريانو در دربي دو تيم گرفته ميشد، اكنون فقط يك امتياز با اينترميلان فاصله داشتيم
انگلیس از ایتالیا زیاد آموخته است
فردی که بیش از همه به تخت سلطنت انگلیس نزدیک است از فوتبال ایتالیا ستایش بسیاری به عمل آورده است
سایت گل: پرنس ولز از فوتبال ایتالیا تمجید کرده و گفته فوتبال انگلیس از کالچو الهام گرفته است. وارث تخت و تاج انگلیس در حال حاضر در ایتالیا به سر میبرد تا درباره تغییر شرایط اقلیمی و بلایای طبیعی سخنرانی کند. او همچنین درباره کالچو هم حرف زده است. با وجود آن که ادعا میشود لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست، پرنس بر این باور است که انگلیس از سری a الگو گرفته است.
او به کوریره دلا سرا گفته است: «یکی از موارد اخیری که در آن انگلیسیها از ایتالیاییها الهام گرفته اند در زمین فوتبال است. عملکرد فابیو کاپلو در تیم ملی انگلیس نشان از این همکاری دارد. از نظر تجاری هم رابطه ما همیشه دو طرف بوده. به نظر من یکی از بازیکنان ما (دیوید بکام) رابطه ای عالی و سرنوشتساز در میلان به جا میگذارد.»
سلام.اقا چه روزي بود استقلال قهرمان شد ميلان تركوند.مثل اينكه ميلان تازه ياد اومده بيد چيكار كنه
اگه این همه مصدوم نداشتیم الان وضعیت فرق می کرد و میلان اول بود
مصدوم های زیاد به میلان ضربه زد....نستا - بوریلو - بونرا - یه مدت کاکا و رونالدینیو - گتوسو - اینزاگی و حالا هم که ابیاتی بهشون اضافه شده
اگه همه این بازیکنان اماده بودن وضعیت خیلی فرق می کرد
آنچلوتی : میلان در اوج است
سرمربی روسونری عملکرد این تیم در بازی های اخیر را تمجید کرد...
سایت گل :میلان در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابت های سری A اختلاف خود با اینتر صدر نشین را به 7 امتیاز کاهش داد.این در حالی است که آنچلوتی معتقد است قهرمانی میلان تقریبا غیرممکن است.آنچلوتی در تمجید نتایج اخیر تیمش معتقد است میلان اکنون در اوج است و می تواند با هر تیم بزرگی اروپایی می تواند روبرو شود.
او در گفتگو با شبکه تلویزیونی Rai گفت :"نمایش اخیر میلان فوق العاده بوده و اکنون می تواند با هر تیم بزرگ اروپایی از جمله تیم های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی کند و پیروز شود.واضح است که ما به دلیل این که استرسی نداریم با خیال راحت بازی می کنیم و بازی های خود را با پیروزی پشت سر می گذاریم."
شوچنکو:خداحافظ چلسی و میلان
ملی پوش اوکراینی به دلیل ناکامی در این فصل به احتمال زیاد به همکاری اش با چلسی و میلان در تابستان پایان خواهد داد...
سایت گل : آندری شوچنکو مهاجم چلسی که هم اکنون به صورت قرضی در میلان حضور دارد برای تصمیم گیری در مورد آینده اش به لندن سفر کرده است.برنده توپ طلای اروپا در سال 2004 بعد از موفقیت در میلان در سال 2006 با رقم 30 میلیون پوند به چلسی پیوست اما نتوانست موفقیت هایش را در این تیم لندنی نیز تکرار کند و در آغاز این فصل بار دیگر به میلان بازگشت.
هواداران روسونری امیدوار بودند شوچنکو باردیگر بازی های درخشانش در این تیم را تکرار کند اما او در 17 بازی برای میلانی ها حتی نتوانست یک گل به ثمر برساند.شوچنکو با وجود اظهارات اخیرش مبنی برا ماندن در میلان قصد دارد در پایان فصل به چلسی بازگردد تا بعد از پشت سر گذاشتن 3 سال پر از ناکامی شانس خود را در تیم دیگری جست و جو کند.
روزنامه ها معتقدند شوچنکو به یک تیم متوسط خواهد پیوست تا بتواند در ترکیب اصلی به بازی گرفته شود.دیناموکیف تیمی که شوچنکو فوتبالش را از آنجا آغاز کرد می تواند گزینه بعدی این مهاجم اوکراینی باشد.
ستاره هاى پر سروصداى ايتاليا
آنچلوتى با «كاكا» مقابل مورينيو با «ابرا»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه هاى اينتر و ميلان همواره نقش تأثيرگذارى در بوجود آمدن اتفاقات پرسروصدا در فوتبال ايتاليا دارند. ۲تيمى كه از بخش شمالى ايتاليا و ثروتمندان ليگ هستند، در طول تاريخ هميشه سوژه اى داشته اند كه مورد توجه رسانه ها قرار بگيرند. در اين سال هم مربيان ۲ تيم و ۲ ستاره به نام هاى كاكا و ابراهيموويچ توانسته اند جايگاه ويژه اى در بين اخبار جنجالى داشته باشند. آينده اين ۴نفر كه نقش بسزايى در ميزان محبوبيت و درآمدزايى تيم هايشان داشته اند براى علاقه مندان آنها اهميت بسيار زيادى دارد. اين روزها پيرامون آينده آنها شايعات زيادى وجود دارد و باعث شده تا بسيارى از علاقه مندان آنها نگران تر از گذشته به انتظار فصل نقل و انتقالات تابستانى باشند. كارلو آنچلوتى و خوزه مورينيو براى آنكه هواداران را از نگرانى خارج كنند در يك مناظره تلويزيونى، تا حدودى توانستند به اين نگرانى ها خاتمه دهند. ابتدا از اين ۲ در رابطه با چيزهايى كه دوست دارند و مايلند آنرا در زندگى شخصى داشته باشند، سؤال شد.
آنچلوتى مقابل مورينيو
كارلو آنچلوتى در ۴۹ سالگى تبديل به يك مربى واقع گرا شده است و كمتر در مقابل انتقاداتى كه از او مى شود، دست به عصيانگرى مى زند. او كه از سال ۲۰۰۱ وارد ميلان شده، عناوين بزرگى را در ايتاليا و مخصوصاً اروپا در اختيار گرفته و گفته مى شود كه در تابستان به چلسى مى رود. او علاقه زيادى به ساعت رولكس دارد. اتومبيل مورد علاقه اش در حال حاضر آئودى است. او مى گويد براى خريد ترجيح مى دهد تا از پول نقد استفاده كند و كمتر از كارت هاى اعتبارى استفاده كند. در بين حيوانات اهلى، سگ را خيلى دوست دارد و لباس اسپرت را به كت و شلوار ترجيح مى دهد. در مقابل او خوزه مورينيويى قرار دارد كه ۴۵ ساله است و در تابستان ۲۰۰۸ با رد تمام پيشنهادات بزرگى كه داشت به اينتر پيوست. او را آقاى خاص مى نامند و چنين لقبى براساس خصوصياتى كه دارد براستى برازنده اوست. يكى از خصوصيات بارز مورينيو عدم تعامل با افرادى است كه در محبوبيت يا با او برابرى مى كنند و يا از وى محبوب تر هستند. خلاصه اينكه او هميشه بدنبال ساختن حاشيه است و دوست ندارد از چشمان رسانه ها دور بماند. مربى پرتغالى اينتر علاقه بسيارى به ساعت هاى مارك دار ريچارد ويال دارد و چه بهتر كه بند آن چرمى باشد. اتومبيل فرارى اسكالتى يادگار آخرين كادوى جشن تولد از رومن آبراموويچ مالك ثروتمند چلسى است، وقتى در خيابانهاى شهرميلان به حركت درمى آيد بطور قطع، راننده اين خودروى گرانقيمت مورينيو است. درميان حيوانات اهلى به سگ علاقه زيادى دارد. وقتى به خريد مى رود، ترجيح مى دهد با كارت اعتبارى پول اجناس خريدارى شده را بپردازد. او علاقه بسيارى به پوشيدن كت و شلوار دارد و بطور معمول او در اغلب مواقع لباس رسمى برتن مى كند و از فروشگاه هاى معروف هم خريد مى كند.
كارلتو- كاكا
از كارلو آنچلوتى در مورد آينده اش سؤال شد و اينكه آيا براستى درحال فراگيرى زبان انگليسى است. مربى ميلان در اين رابطه مى گويد: از قرارداد من با ميلان هنوز يك سال ديگر باقى مانده و مى خواهم تا پايان آن در اين تيم بمانم. سپس در مورد آينده تصميم خواهم گرفت. فراگرفتن زبان انگليسى نبايد خيلى عجيب باشد اما خب بايد اعتراف كنم از زمانى كه ديويد بكهام به اينجا آمده من بيشتر از قبل به يادگرفتن انگليسى علاقه مند شده ام. آنچلوتى در مورد تماس آبراموويچ در رابطه با رفتن به چلسى گفت: من شخصيت آبراموويچ را خيلى دوست دارم اما هرگز با هم صحبتى در اين رابطه نداشته ايم. از ميلانى كه در حال حاضر آنرا در اختيار دارم خيلى راضى هستم. ما درحال تبديل شدن به تيم متفاوتى هستيم و براى فصل آينده برنامه هاى زيادى داريم. سؤال ديگر در مورد ريكارد و كاكا است.
آنچلوتى مى گويد: كمتر كسى فكرش را مى كرد كه بازيكنانى چون رونالدينيو و بكهام به ميلان بيايند اما حضور بازيكنى همانند كاكا آنها را متقاعد كرد كه در بدترين شرايط تيم به اينجا بيايند. حالا چگونه مى توانيم اين بازيكن خوب را از دست بدهيم.من با اوحرف زده ام و درحال حاضر تمام هدف ما اين است كه به رتبه سومى و كسب سهميه ليگ قهرمانان دست يابيم. لازم به توضيح است هنوز بسيارى از شايعه سازان ايتاليايى بر اين باورند، آنچلوتى و كاكا در فصل آينده به چلسى و منچستريونايتد خواهند رفت.
آقاى خاص - ابراهيموويچ
اولين كلمه اى كه خوزه مورينيو برزبان مى آورد اين است كه ابر اينجا (اينتر) مى ماند. مربى پرتغالى دوست ندارد اين ستاره بزرگ به تيم ديگرى برود. آقاى خاص به اين اميد است كه در فصل آينده با اينتر، اروپا را فتح كند. او براى رسيدن به اهداف بزرگش به ترك اينتر فكر نمى كند و مى خواهد با خريدهاى بزرگ تابستانى در دومين فصل حضورش در ايتاليا، جام هاى باارزشى را كسب كند. آدريانو بازيكنى بود كه او علاقه زيادى به وى داشت اما براساس يك سرى اتفاقات تعريف نشده در فوتبال حرفه اى، اينتر مجبور به فسخ قرارداد با وى شد و حالا هم صحبت از احتمال رفتن ابراهيموويچ است. بازيكنى كه رئالى ها علاقه زيادى به خريد او دارند و حالا هم پرز كه مى خواهد رياست باشگاه اسپانيايى را بدست بگيرد نام مهاجم سوئدى را در ليست خريد خود قرار داده است. مورينيو مى گويد: من معتقدم كه ابرا در اينجا مى ماند. با او صحبت كردم و متوجه شدم كه او فقط نظرات شخصى اش را گفته و تصميمى براى رفتن ندارد. مربى پرتغالى اعتقاد عجيبى به ستاره سوئدى اش دارد. با او مى توانيم به آينده خيلى اميدوار باشيم. من در چلسى با لمپارد، دروگبا و ترى مشكلات بزرگى را از سر راه برداشتم. آنها از بهترين دوستان من هستند و خيلى دوست دارم بار ديگر با اين نفرات در يك تيم كار كنم. حالا هم در اينتر، ابراهيموويچ، زانتى، بالوتلى، جوليوسزار، مايكون و... را دارم. با اين بازيكنان من چاره اى ندارم كه فصل آينده در ليگ قهرمانان روى سكوى نخست قرار بگيرم. به اين ترتيب مورينيو رفتن خودش و ابرا را از اينتر تكذيب مى كند چرا كه به موفقيت هاى بزرگ با اين تيم ايتاليايى فكر مى كند.
سلام.فاشيست عزيز كاملا موافقم ولي به نظر من اشتباه از خود باشگاه بود نميدونم چرا اينقدر به بازيكناي پا به سن گزاشته اعتقاد دارن يكم جوان گرايي هم خوبه.فقط مالدينيرو عشقه
گلها و موقعیت های مهم میلان در بازی با پالرمو :31:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Pw7N-h7PQPE
کاملا موافقم باید جوون گرایی کنن وگرنه فصل بعد باز هم به هیچ جایی نمیرسن .نقل قول:
میلان به دنبال دروازه بان مارسی
دروازه بان اول المپیک مارسی و تیم ملی فرانسه مورد توجه روسونری قرار گرفته است...
سایت گل : استیو مانداندا سنگربان ملی پوش باشگاه مارسی مورد توجه میلان قرار گرفته است.سنگربان اسبق لوهاور بیشتر به دلیل فیزیک مناسب و قابلیت های فنی اش مورد توجه قرار می گیرد.
مانداندا هوگو لوریس دروازه بان ---- را در پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی کنار زده و به طوری که لوریس تنها 8 بازی برای تیم ملی فرانسه انجام داده است، و ماندندا در بقیه بازی ها از ماه می سال گذشته به عنوان دروازه بان اول تیم ملی فرانسه به میدان رفته است.
میلان کارشناس خود را برای مشاهده بازی مانداندا به فرانسه فرستاده و به نظر می رسد در پایان فصل برای جذب این دروازه بان اقدام کنند.گفتنی است تا کنون هیچ مذاکره ای بین دو طرف صورت نگرفته است.
کاکا: میلان میتواند قهرمان شود
ستاره برزیلی نبرد بر سر قهرمانی را تمامشده نمیداند.
سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان و آدریانو گالیانی نایبرییس باشگاه گفتهاند میلان هیچ بختی برای قهرمانی ندارد. البته میلان توانسته فاصلهاش با اینتر صدرنشین را به هفت امتیاز کاهش دهد.
با این حال کاکا، هافبک تهاجمی تیم اعتقاد دارد که می توان قهرمان شد: «تا زمانی که از نظر ریاضی شانسی برای قهرمانی داشته باشیم باید به باور خود ادامه دهیم. البته قهرمانی تنها در دست ما نیست. ولی میدانیم که باید تمام بازیهای باقیمانده در لیگ را ببریم.» این بازیکن 27 ساله میگوید مصدومیتها باعث شد تیمش نتواند در فصل 09-2008 در نبرد قهرمانی باشد: «بزرگ ترین مشکل ما در این فصل مصدومیتهای پرشمار بود. فقط خودم را نمیگویم، بلکه کل تیم دچار مشکل شده بود. اگر همه بازیکنان بودند نتایج بهتری میگرفتیم.»
با وجود مصدومیتهای مداوم کاکا در این فصل او 14 گل زده که هفتتایش از روی نقطه پنالتی بوده. میلان این هفته در خانه کاتانیا بازی خواهد کرد
به احتمال 99% شایعه است
اسپالتی در میلان؟
احتمال حضور اسپالتی در میلان با توجه به آینده نامعلوم این مربی قوت گرفت...
سایت گل : لوچانو اسپالتی سرمربی رم ممکن است در تابستان به عنوان جایگزین آنچلوتی هدایت میلان را به عهده بگیرد.روزنامه کوریره دلوسپورت اعلام کرد با این که آنچلوتی اعلام کرده در میلان می ماند ممکن است در تابستان به استمفورد بریج بپیوندد.
گفته می شود اگر آنچلوتی به چلسی برود ممکن است لوچیانو اسپالتی جانشین او در میلان شود.میلانی ها که قصد دارند در فصل آینده حضوری پر قدرت در رقابت های اروپایی داشته باشند از حضور اسپالتی که تفکرات تهاجمی دارد در این تیم استقبال می کند.اسپالتی به تنهایی می تواند در مورد آینده خود تصمیم بگیرد و باشگاه اعتراضی به تصمیم او نخواهد کرد.
این در حالی است که آدریانو گالیانی رئیس میلان رابطه خوبی با روزلا سنسی دارد و در صورت توافق دو باشگاه این انتقال محتمل به نظر می رسد.
با سلام.از دوستاني كه امكان اجراي نظرسنجي رو دارن تقاضا دارم اگه مايلند يه نظر سنجي درمورد آنچلوتي انجام دهند و ببينيم اين مربي پرفرازونشيب چقدر محبوب هست و هواداران ميلان آيا به اين مربي راي خواهند داد يا خير.
باتشكر:10:
من یکی که اصلن از آنچلوتی خوشم نمیآید، چون تیپ این مربی اصلن به کلاس آث میلان نمیخورد.:19:
من حاضرم میلان همه بازیها را ببازه تا اینکه آنچلوتی را اخراج کنند.
انشاءالله...
فورزا میلان:11:
اقا دمت گرم....
حالا چرا میلان همه بازی ها رو ببازه...
در مورد این که تیپ و کلاس انجلوتی به میلان نمیخوره اصلا موافق نیستم
میلان با اون 2 قهرمانی اروپا و یک اسکودتو یک جام حذفی و جام باشگاه های جهان سوپر جام اروپا و بقیه رو گرفته
پس انجلوتی کلاسش به میلان میخورده ولی الان تاکتیک اون قدیمی شده و به اندیشه های نو احتیاج داره
البته الان یک مدته که خیلی خوب داره کار میکنه
یادتون هم نره میلان این فصل از مصدومیت ها خیلی ضربه خورد
ـانجلوتی خیلی مربیه خوبیه فقط دوره اش توی میلان تموم شده....
و یه مشکل دیگه اش اینه که خیلی ترسوه مثلا اگه با یه گل جلو باشه.. سریع یه تعویض دفاعی می کنه اصلا هم براش فرق نداره با کی داره بازی میکنه....
فعلا که یه مدته از این جور تعویض ها نکرده
ایمدوارم همین روند رو ادامه بده...میلان هم داره زیبا بازی می کنه و هم خوب گل میزنه
کلا روند رو به رشدی پیدا کرده
شوچنکو:در پایان فصل تصمیم می گیرم
مهاجم اوکراینی نمی داند بماند یا برود...
میلان
سایت گل- آندری شوچنکو مهاجم میلان اعلام کرد در پایان فصل در مورد آینده اش تصمیم می گیرد.او در حال حاضر به صورت قرضی از باشگاه لیگ برتری چلسی در میلان حضور دارد و باید در تابستان به چلسی بازگردد اما قصد دارد در میلان به فوتبالش ادامه دهد.
او در مصاحبه با Sport Italia می گوید :"من هنوز راه زیادی برای بازی در میلان درپیش دارم.آینده ام؟ در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت." چندین ستاره میلان از جمله کاکا معتقدند میلان هوز برای قهرمانی در سری A شانس دارد اما شوچنکو دید واقع بینانه تری دارد و می گوید :"سرنوشت فتح اسکودتو در دستان اینتر است."
میلان در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابت ها 7 امتیاز با اینتر صدر نشین اختلاف دارد.
اگر موقع رفتنش از میلان همین قدر فکر می کرد خیلی بهتر بود.:27:نقل قول:
یادش بخیر ...وقتی پلی استشن 1 رو بورس بود خصوصا از فوتبال 2001 به بعد من با همین شوا اشک خیلی ها رو در اوردم.....حتی تو یه سری مابقات منطقه ایه پلی استشن مقام سوم رو با همین میلان اوردم در صورتی که بقیه فقط تیمهای منتخب رو ور میداشتن...من فقط با همین شوا پوستشون رو می کندم درحالی که اون موقع سنم شاید نصف یعضی هاشون بود .....:21::27:نقل قول:
حالا ببین به چه روزی افتاده...:41::19:
خود شوا این بلا رو سر خودش اورد
تحول بزرگ سری a
فوتبال ایتالیا در آستانه تحولی بزرگ قرار دارد. باشگاههای سری a تصمیم گرفتهاند راهشان را از سری b جدا کنند.
سایت گل: تمام باشگاههای سری a به جز لچه متفقالقول خواهان آن هستند که بدنه اجرایی خود را داشته باشند و از لگا کالچو جدا شوند. این تصمیم روز پنجشنبه از سوی مائوریتسیو زامپارینی رییس باشگاه پالرمو اعلام شد و به این ترتیب مدیریت باشگاههای سری a دیگر در اختیار لگا کالچو نخواهد بود.
لگا کالچو مدیریت دو سری a و b را به عهده داشت. به این ترتیب تمام باشگاههای دسته برتر تحت پوشش لگا سری a قرار میگیرند که مسئولیت زمانبندی بازیهایشان را به عهده میگیرد. سری a و سری b از سال 1946 با هم مدیریت میشدند ولی حالا 19 باشگاه از جمع 20 باشگاه تصمیم گرفته اند بدنه اجرایی خود را داشته باشند. چنین اتفاقی در سال 1992 در فوتبال انگلیس روی داد و منجر به پیدایش لیگ برتر شد.
مائوریتسیو برتا وظیفه مدیریت لگا سری a را به عهده خواهد داشت. زامپارینی که این تصمیم را اعلام کرده گفته مطمئن نیست که این بهترین تصمیم باشد: «ما لگا سری a را بنیان نهادیم. آیا راضی هستم؟ نه حقیقتش، ولی کاری بود که باید انجام میشد.» سرجیو استانکو، سردبیر سایت گل ایتالیا دلایل و عواقب این اقدام را توضیح داده است: «باید صبر کنیم تا این حرکت را کاملا درک کنیم. ولی به وضوح این کار بر سر مسائل پولی بوده. دو چیز تحت تاثیر این تصمیم قرار دارند. اول از همه، سری a ربطی به لیگهای پایینتر پیدا نخواهد کرد و دیگر برای حمایت از آنها پولی نخواهد پرداخت. در ایتالیا ما چیزی به نام «تقابل» داشتیم که طبق آن باشگاههای سری a موظف بودند بخشی از درآمد خود را به لیگهای دیگر بدهند. دوم این که سری a دیگر نیازی به آراء باشگاههای سری b برای تصمیمگیری نخواهد داشت و آنها میتوانند یک مدل تجاری از فوتبال را تشکیل دهند. تا امروز هر تیم یک رای داشت. مثلا اگر میلان میخواست منچستر یونایتد را به سری a دعوت کند، احتیاج داشت رای موافق دست کم 20 تیم را به دست بیاورد، در حالی که از 40 تیمی که حق رای داشتند 30 تایشان تیمهای کوچک بودند. حالا تنها 20 تیم تصمیمات سری a را خواهند گرفت. ده تیم تجاری هستند و سایرین هم درآمدی بیش از سابق به دست خواهند آورد.»
میلان به دنبال سانتاکروچه
میلان قصد دارد در تابستان این بازیکن 22 ساله را به خدمت بگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: میلان قصد دارد هر چه سریعتر جانشین پائولو مالدینی را مشخص سازد. آنها تیاگو سیلوا، مدافع آیندهدار برزیلی را ژانویه خریدند و حالا به دنبال فابیانو سانتاکروچه ستاره خط دفاعی ناپولی هستند. این مدافع تیم زیر 21سالههای ایتالیا در ژانویه 2007 با مبلغ 5/5 میلیون پوند از برشا جدا شد و به ناپولی پیوست و به سرعت تبدیل به بازیکنی بزرگ شد.
او در اکتبر به تیم ملی دعوت شد. با این حال فرم او بعد از کریسمس نزول کرد و ادی رجا مربی سابق ناپولی او را نیمکتنشین ساخت. این بازیکن سابق تیم کومو چندان شهرت خوبی ندارد. او سابقه دعوا در تمرین با ژرمن دنیس و مشکله پاتسینتسا را دارد. او همچنین سال گذشته با اسکوییل لاوتزی دعوا کرد. همچنین گواهینامه او دو ماه گذشته ضبط شده است.
مربي بدنساز ميلان: رونالدينيو هنوز به تعادل نرسيده است
پارس فوتبال : دينله توگناچيني- مربي بدنساز تيم ميلان- پيرامون وضعيت كنوني" رونالدينيو "مهاجم 29 ساله برزيلي گفت: او از نظر فيزيكي آماده تر از زماني است كه اقدام به گلزني كرده و براي هم تيميهايش پاس گل فراهم ميساخت، شايد رونالدينيو هنوز تعادلي را كه بازيكنان ديگر تيم به دست آورده اند كسب نكرده است.
وي افزود: او با آمدن به ميلان از سبك متفاوتي از فوتبال جدا شد و واضح است كه اين مساله روي عملكرد رونالدينيو تاثيرگذار است.
توگناچيني در پايان گفت: عوامل بسياري ميتوانند عملكرد يك بازيكن فوتبال را تحت تاثير قرار دهند اما شرايط آمادگي جسماني به طرز قابل ملاحظهاي پيشرفت داشته است.