البته من به رانده هم حق میدم
ماشینی که 400 Km میره رانندگی با حاش کار هر کسی نیست.
Printable View
سهیل جان از نوع 104
اپل کورسا نوع 5 درش موتور 1600 نداره.فقط اون 3 در هاش هستن که تعداد محدودی موتور 1600 سی سی دارن.
گلف های 1600 و 1800 از نظر ظاهر هیچ تفاوتی ندارن.اما 1800 ها دور موتور دارن و 1600 ها ندارن.(یه فرق های مثل کولر و فرمون هیدرولیک و اینجور چیزا هم هست که من دقیق نمی دونم)
قربانت کوچیکتم.نقل قول:
آخه اینجور که از تصویر معلومه ، با 40 تا سرعت زده به عقب یک ماشین دیگه !نقل قول:
چون اگه با 400 تا میزد به مثلا یه ماشین دیگه ، فکر میکنی چی ازش باقی میموند !؟ یه تیکه آهن مچاله شده که یکمش قرمزه و یکم دیگش سیاه !!!
چرا ما همش راننده رو مقصر میدونیم . شاید یکی شاخ به شاخ زده باشه به این ماشین (مثلا این تو لاین خودش میرفته بعد یه ماشین دیگه از روبرو سبغت گرفته باشه زده باشه به این.)ها؟
یاشاید هم یکی از فرعی اومده زده بهش
چهار شنبه سوری که میگن افتاد این هفته شب عید
راستش یکی از بچه ها داره یه رنو قرمز جمع میکنه که گفته اگه این هفته هم چهار شنبه سوری باشه میارش
منم با 405 پایه هستم
شایدم . اما مهم اینه که زده و ماشین رو داغون کرده !نقل قول:
چرا ما همش راننده رو مقصر میدونیم . شاید یکی شاخ به شاخ زده باشه به این ماشین (مثلا این تو لاین خودش میرفته بعد یه ماشین دیگه از روبرو سبغت گرفته باشه زده باشه به این.)ها؟
یاشاید هم یکی از فرعی اومده زده بهش
اصلا به من چه بابا ! مال خودشه ، دوست داشته شاخ به شاخ بره تو 18 چرخ !
راستی اقا حمید نیستش دلم براش تنگ شده . اقا سهیلم که رفته مسافرت.
سلام آقایون
من یه ماشین میخوام تصادفی کسی تو تهران نمیدونه این ماشینا رو کجا میشه گیر آورد ماشین ها هم تویوتا کمری یا هویوندا سوناتا باشه کسی اگه راهنمایی کنه بگه کجا میشه گیر آورد ممنون میشم
یا علی
سلام و 100 سلام
درود و هزاران درود خدمت همه بروبچه های گل
اول بگم خسته نباشید به همه دوستای گلم
در مورد 4شنبه سوری ما یه قرار با یچه های گل داشتیم البته برای کسایی که نیمدن هم به تعدادشون موشک سوتی هوا کردیم!!!
اریوش که شیرینی رو پیچوند!!!
جمشید هم اخر شب با دربست رفت خونه نمیدونم هنوز رسیده یا نه که پستی نداده
اقا محمد هم خدا روشکر دیدیم.کسی برخلاف نوشته هاش.با ادب متین و....
خلاصه جای همه خالی.
راستش ما با سهیل از قبل برنامه ریخته بودیم که:
1ماشین ردیف کنیم من تیون کنم سهیل راننده بندازیم پیست کلاس ازاد بترکونیم که موافقت شد.
2-سهیل یه مکمل خوف داشت برای افزایش شتاب قراره با همکاری سازمان پتروشیمی به طور انبوه ازش تولید کنیم
در مورد سوال ها هم دوستان زحمت کشیدن و گفتن ما هم استفاده کردیم
یه خبر کره دارم:
نوریانی میخواد تو تهران پیست بزنه !!!! برید حالش رو ببرید به گفته بعضی ها 3سال دیگه یکی از مراکز گراندپری تهرانه دیگه نمیگم تو خماریش بمونید!!!!
خلاصه همگی موفق باشید
ارش جان راستش من نتونستم چیزی پیدا کنم
شرمنده
قرشاد جان در مورد 405:
ما موتور رو وارد و نصب کردیم
با سلام خدمت دوستان عزيز
بدون مقدمه شروع ميکنم چون عجله دارم. 4 شنبه سوري خيلي خوش گذشت جاي خيلي از عزيزان خالي بود. متين و محمدم زيارت کرديم.
حميد جان من اونشب به موقع رسيرم خونه فقط اين چند روز درگير کارهايي بودم نتونستم پست بدم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
مدير عامل سازمان تاكسيراني كشور از ورود 30 هزار دستگاه تاكسي جديد تا خردادماه سال 86 در قالب افزايش ناوگان حمل و نقل شهري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) جواد صادقي مجد در مراسم تحويل 500 دستگاه خودرو پژو 405 به ناوگان تاكسيراني با بيان اين مطلب افزود: تعداد 16 هزار و 165 نفر متقاضي خريد تاكسيهاي فسفري پژو 405، روآ، سمند اي ال تاكنون ثبت نام كردهاند.
وي تصريح كرد: ايران خودرو حدود دو هزار و 300 دستگاه سمند در راستاي اجراي مذكور تحويل ناوگان تاكسيراني داده است.
مدير عامل سازمان تاكسيراني كشور خاطر نشان كرد: تعداد 35 هزار دستگاه تاكسي فرسوده در كشور شناسايي شده است كه مقرر شد تا پايان سال جاري تعداد 20 هزار دستگاه تاكسي فرسوده با محصولات خودروسازان داخلي به ويژه گروه صنعتي ايران خودرو جايگزين شود.
وي با ابراز خرسندي از تعامل ايران خودرو با سازمان تاكسيراني گفت: سمند بهترين گزينه براي نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري است و تاكسيرانان مبلغان كيفيت محصولات ايران خودرو هستند.
صادقي مجد مهمترين مزيت خودروي سمند را نسبت به توليدات خودروسازان خارجي جهت استفاده در ناوگان تاكسيراني هزينهي تعمير و نگهداري پايين، قيمت و خدمات پس از فروش مناسب، متناسب بودن با شرايط اقليمي كشور دانست.
بر اساس اين گزارش تاكسيهاي فسفري رنگ براي ساختن تهران سبز انتخاب شده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل امداد خودرو ايران گفت: اجراي طرح امداد نوروزي ايران خودرو از روز چهارشنبه 24 اسفند ماه آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس محمد جواد طلا در مراسم افتتاح طرح امداد نوروزي سال 86 گفت: امداد ايران خودرو دو وظيفه امدادرساني به تمامي خودروهاي سواري با اولويت محصولات ايران خودرو و ارايه خدمات كارت طلايي به خودروهاي سمند و پژو پارس را بر عهده دارد.
وي گفت: تلفنهاي امداد ايران خودرو با شماره 09644 در تمامي كشور پاسخگو است، همچنين تلفن 021086612121 نيز براي ارايه خدمات به متقاضيان امداد خودرو پيشبيني شده است.
طلا دامنه فعاليتهاي امداد خودرو را استانهاي اصفهان با پوشش چهارمحال و بختياري و يزد، اهواز با پوشش خوزستان و ايلام، تبريز با پوشش آذربايجان شرقي، غربي و اردبيل، تهران با پوشش سمنان، قزوين، قم، زنجان و مركزي، رشت با پوشش گيلان، غرب استان مازندران تا نونشهر، ساري با پوشش شرق مازندران از نوشهر تا استان گلستان، شيراز با پوشش استانهاي فارس، كهكيلويه و بوير احمد، بوشهر، هرمزگان، كرمان با پوشش سيستان و بلوچستان، هرمزگان و شهر يافت، مشهد با پوشش خراسان شمالي، رضوي و جنوبي و همدان با پوشش كردستان، كرمانشاه و لرستان ذكر كرد.
وي تعداد اكيپهاي ثابت امداد خودرو را 117 و تعداد اكيپهاي سيار را 577 مورد ذكر كرد و افزود: ساعت كار اكيپهاي سيار 30/7 الي 21 بوده و اكيپهاي ثابت شبانهروزي فعاليت خواهند داشت.
طلا تصريح كرد: هزينه اياب و ذهاب اكيپهاي امداد خودرو براي محصولات ايران خودرو مجاني و براي محصولات غير ايران خودرو با 50 درصد تخفيف خواهد بود.
وي همچنين گفت: امداد خودرو ايران با همكاري پليس راه و هلال احمر به قرعه كشي ميان دارندگان خودروهايي كه مرتكب هيج تخلفي نشوند به عنوان دوستداران نظم اجتماعي پرداخته و به هزار و 100 نفر كارتهاي رايگان براي استفاده از ده نوع خدمات را ارايه خواهد كرد.
شرکت ایران خودرو تا سال 1390 باید 2 تا 3 درصد بازار جهانی خودرو را به خود اختصاص دهد.
به گزارش خبرنگارمهر، مدیرعامل ایران خودرو درجمع خبرنگاران با اشاره به این که سال 85 سال پرچالشی بود، گفت: در سال 86 حجم و خدمات گروه صنعتی ایران خودرو افزایش خواهد یافت.
منوچهرمنطقی به چشم انداز10 ساله ایران خودرو ( از سال 81 تا 90 ) اشاره کرد و افزود: براساس این استراتژی، ایران خودرو در این مدت باید به بزرگترین و موفق ترین شرکت در کلاس جهانی تبدیل شود و همچنین 2 تا 3 درصد سهم جهانی را به خود اختصاص دهد.
وی تصریح کرد: برای پیاده سازی استراتژی ایران خودرو سه خرد استراتژیک ، کیفی و مالی تعریف شد که در زمینه خرد مالی باید بر روی تمام پارامترهای قیمتی کارکنیم تا بتوان محصولی قابل عرضه به بازار ارائه داد.
مدیرعامل ایران خودرو راه اندازی سایت های خارجی برای تولید سمند، طراحی و تولید موتورملی، افتتاح خط تولید تندر90 ، افتتاح سالن مدرن پیش رنگ، افزایش شاخص های کیفی، توسعه صنعت قطعه سازی و کاهش ارزبری را از جمله دستاوردهای این شرکت در سال 85 برشمرد.
وی درخصوص راه اندازی سایت های خارجی ادامه داد: کاهش قیمت و تولید براساس برند ملی از مزیت های راه اندازی سایت های خارجی است.
منطقی با بیان اینکه ظرفیت تولید ایران خودرو تا پایان سال 86 به 120 هزار دستگاه خواهد رسید، تصریح کرد: میزان صادرات این شرکت امسال به 22 هزار دستگاه به ارزش 300 میلیون دلار خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: میزان صادرات در سال 86 بر روی 100 هزاردستگاه هدفگذاری شده است.
مدیرعامل ایران خودروگفت: تا سال 2015 حجم صادرات قطعات خودرو جهان به 2650 میلیارد دلار می رسد که ما باید به یک درصد از این میزان صادرات یعنی 10 میلیارد دلاردست یابیم.
مدیرعامل امداد خودرو ایران نیز در مراسم افتتاح طرح امداد نوروزی سال 86 افزود: طرح نوروزی امداد خودرو از فردا 24 اسفند ماه جاری آغاز و تا پایان 14فروردین ماه سال 86 ادامه خواهد داشت.
به به اقا حمید و جمشید هم اومدن تاپیک جون گرفت اما جای سهیل خالیه.
اقا حمید اون عکسای ماشیناتون رو تقریبا تو چه ماهی گذاشتی من بگردم گیر بیارم.
سلام به همه
این جمشید انگار دوباره جاسوسش زنده شد!!!!
فرشاد جان کدوم ماشین رو میگی؟
سلام به همه ی برو بکس.
اقایون دلم براتون تنگ شده برا همتون ( خدایی راست میگم)
از حمید و .. تا فرشاد و سایر دوستان که به یادمون هستند
اقایون اینجا سرعت اینترنت چون خیلی ÷ایینه اعصاب ادم بهم میریزه برا یه پست دادن
دوستان من از امشب باهاتونم .
یه خبر دارم . اگه خدا بخواد از چند وقت دیگه داریم با حمیدشون یه کاری میکنیم . امید وارم جواب بده و اینکه میخوام از چند روز به بعد شمار و در جریان جدید ترین تغییرات مقررات رانندگی قرار بدم و اینکه به سوال همه در مورد مقررات راهنمایی وایین نامه جواب داده میشه .
اخه یکی رو گیر اوردیم خیلی باحاله.قبول کرده کسی سوالی داشت جواب بده .
طرف رییس راهنمایی استان گلستانه .
حمید میشناسش
اگه سوال بود بفرمایید
شب خوش
یا علی
با سلام خدمت دوستان عزیز
متین جان دمت گرم با بت اطلاعات کاملی که دادی خیلی به دردم خورد.
سال نو هم به همه دوستان تبریک میگم امید وارم که سال خوبی داشته باشید
ما که رفتیم تا 15 فروردین
شب همگی به خیر
HPOWER Tunning Club
سلام.هدف از ایجاد این تاپیک یا به عبارتی کلوب تیونینگ "اچ پاور"
تیونینگ کردن آن لاین انواع خودروها هست.
شما بطور آن لاین در این تاپیک سفارش میدید و گروه HPOWER به تیون کردن خودروی شما میپردازد.
تمامی موارد مصرفی.قطعات به کار رفته در اتومبیل شما در این تاپیک قابل مشاهده میباشد
در این قسمت شما سریعتر و بهتر قادر به مشاهده تیون شدن خودرویتان خواهید بود.
تمامی موارد مصرفی از خارج کشور توسط شرکت تیونینگ منصوری و با همکاری پست DHL وارد میشوند
شما میتوانید در این قسمت سفارش دهید و زودتر شاهد قدرتمند شدن خودرویتان شوید
HPOWER Tuning Club با همکاری:
Mansouri German Tune Team&Arb Exclusive Nation Team&Iran BMW(Nouriany)
|
سهیل جان خسته نباشی
راستش من با کار موافقم
405 دارها کمک کنند
باد لاستیک 405 رو شما چند میزنین
31
32
30
چند؟
یکی به من بگه بنزین آخرش چی شد؟
اکترس جان وضعیت لاستیک و باد اون به شرایطی مانند نوع و جنس لاستیک وضعیت اب و هوا و جاده شهرت بستگی داره
در مورد بنزین با کارت هوشمند جیره بندی روزی 5لیتر به قیمت 100 تومن تصویب شد
قیمت ازاد اون بنا به قیمتی که وارد میکنن حساب میشه که بین 300 تا 600 تومن محسوب میشد
اما مجلس 400 تومن رو با حدود 50 سنت تصویب کرد که از اول خرداد 86 شروع میشه
اما یه سری ابهاماتی هم هست:
که اگر بنزین به قیمت دلار حساب میشه چرا به فرض 405 به قیمت ایرانه در حالی که باید 5000 هزار یورو باشه
و....
اینا سر مجلس رو شلوغ کرده اما قیمت بنزین تصویب شده
ما هم بدبختبم
405 که 100 کیلومتر 11.5 لیتر میسوزونه آخه ما چی کار کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلام به همه!
دلم تنگ شده بود براتون! اميدوارم خوش گذشته باشه...
با پرايد 141، تو جادهى مستقيم بين 180 تا 190 تا رفتن جالب نيست؟! :thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس مال پراید 141 هس؟نقل قول:
ازکجامعلوم که پرایده ؟
البته شایدم حمید تیون کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا دستت درد نكنه! يعنى دروغ مىگم؟!نقل قول:
ماشين خودمونه اونم بدون هيچ دستكارىاى. اصلا استايل صفحه كيلومتر داد مىزنه مال پرايده!
اگه حميد تيونش كرده بود معلوم بود! مىدونى از كجا؟ چون اون موقع عدد آخر صفحه كيلومتر 280 بود، نه 180! :happy:
بابا چرا هرچی خلاف میکنه میندازید تقصیز من به پیغمبر من غلط بکنم دیگخ تیون کنم!!!!!
شوخی کردم.علی جان شب عیدی بیخیال شو کار دست خودتون ندید
1ماه پیش2 تا از بچه های تاپیک مردن ما رو نگران نکنید
سلام به همه
راستش رو بگم این هفته باز هم برنامه 4شنبه سوری ردیفه اما این بار برنامه سره ماشین و کل دست فرمونه
اگر افرادی که میان همینجا موافقت خودشون رو اعلام کنن من آدرس رو میدم
دریفت+درگ با لامبورگینی گالاردو 10 سیلندر خورجینی
3شنبه 29 اسفند 1385
حمید بابایی----
درگ با لامبورگینی مرچیه لگو قرمز
3شنبه 29 اسفند 1385
علیرضا بختیاری---
در ضمن مدیر برنامه هم خبرای خوبی برای محل جدید تیونینگ ما داره که خودش میاد بهتون توضیح میده
موفق باشید
بهزاد جان که ماشینت رو پلیس نامحسوس خوابوند محل پارکینگ رو بگو تا ماشینت رو در بیارم بری حال کنی
:18: حميد جون، كدوم دو تا از بچهها؟!نقل قول:
hamid jan hasti be idim javab bede lkaret daram
علی رزاقی+بهنام
به اسم دیجی ایفل
آقا مىشه جزئيات حادثه رو براى ما هم بگى؟
من غلت بکنم بگم شما دروغ میگید :41: . گفتم احتمالا از یه سایت گرفته باشی.ولی جدی خیلی تعجب کردم که با پراید این سرعت رو رفتی:18: . واقعا افرین.:11:نقل قول:
ما تو کرمانشاه زندگی میکنیمنقل قول:
آب هوا معتدل و لی تابستن گرم
حالا معمولا چند خوبه 32 کافیه؟
واقعا بیچیاره شدیم با این وضع بنزین:41: :41: :18: :2:
نقل قول:
راستش اینا با یه 206+پرشیا باهم کل میندازن 200 تا رو پر کنن تو همت
که یه سمندیه هم جو گیر میشه با اینا کل میندازه
سمندیه تو 150 تا نمیتونه کنترل کنه میزنه به گارهر 3تاشون با 180 تا چپ میکنن
این 2تا بیچاره ها میمیرن سمندیه سالم میمونه
اکترس جان 32 خوبه
دوستان شب خوش
اقایون بابت قرار روز 4شنبه سوری :
حمید دمت گرم دیگه قرار چی بود ؟؟؟؟؟
بابا بدون ما میخوای حال کنی دیگه اره ؟؟؟؟
دمه شما گرم / بابا ایول اما این بی انصافیه ها !!!!
شوخی بود / امید وارم که بختون خوش بگذره
شب خوش /
یا علی