عزیزم آلمان هم زیاد بد نیست .
از چینی بهتره !
بعدشم شما که میدونستی اینطور آدمیه چرا نرفتی از یه جای معتبر بگیری ؟
در کل بازم خوبه .
خدا رو شکر کن که چینی نیست !
Printable View
عزیزم آلمان هم زیاد بد نیست .
از چینی بهتره !
بعدشم شما که میدونستی اینطور آدمیه چرا نرفتی از یه جای معتبر بگیری ؟
در کل بازم خوبه .
خدا رو شکر کن که چینی نیست !
خوبه؟! افتضاح بود عکساش از 6630 هم ضعیف تر بود 2 روز بود خریده بودم 4 بار هنگ کرد.رفتم گوشیشو پس دادم پولمو گرفتم!منظورم هم از موبایل فروش ها همشون بود
taiaعزيز شرمنده دير جواب ميدم چند روزي نبودم
منظورمc بود
من اين روش امتحان كردم جواب گرفتم البته با راهنمايي شما
lifeblog>options>setting>item types>
تو اين قسمت همه ايكونها رو پاك كن>مموري cخالي ميشه
با سلام
کسی می دونه این Nokia Maps که روی گوشی هست به چه درد می خوره؟ همون GPS هست یا نه؟
ان 73 جی پی اس داخلی نداره
باید بوسیله بلوتوث کانکت بشی به یه جی پی اس اکسترنال تا بتونی
موقعیتت رو پیدا کنی
نوکیا مپ هم بصورت پیش فرض نقشه ای رو نداره باید بری از سایت نوکیا
دانلود کنی
نقشه 150 شهر دنیا رو رایگان می تونی دانلود کنی
سلام
من یه مشکلی با گوشیم دارم اونم اینه که عکس رو خیلی خوب و با کیفیت عالی میگیره ولی فیلم برداریش بده . رزولیشنشم رو بالا ترین حدش گذاشتم ولی فرقی نکرد . مشکل کجاست؟
N73 فنلاندی دیگه تولید نمیشه اینایی هم که لیبل فنلاند دارن چینی هستن که با مارک فنلاند قالب میشن بهترین گوشی N73 در حال حاضر(نو) آلمانیه که خیلی هم کیفیتش از همه لحاظ خوبه من خودم یکیش رو دارم با فنلاندی مقایسه کردم توی صدا بهتر از فنلاندی بود توی سرعت و عکس برابر بودننقل قول:
عزیزم خودم اینو میدونم ولی یه نفر گفت اینا چینی هستند ولی قطعات فنلاندی هستند .نقل قول:
n73 فنلاندی دیگه تولید نمیشه اینایی هم که لیبل فنلاند دارن چینی هستن که با مارک فنلاند قالب میشن بهترین گوشی N73 در حال حاضر(نو) آلمانیه که خیلی هم کیفیتش از همه لحاظ خوبه من خودم یکیش رو دارم با فنلاندی مقایسه کردم توی صدا بهتر از فنلاندی بود توی سرعت و عکس برابر بودن
یعنی قطعات فنلاندی در چین جمع میشه .
حالا واسه من زیاد مهم نیست که گوشیم کجایی باشه !
میخوام درست کار کنه .
آقا این کار رو هم کردم بازم نشدنقل قول:
دوستان چطوري ميشه تصوير پشت زمينه رو تمام صفحه كرد :5:
باید عکستو با برنامهنقل قول:
theme diy
به تم تبدیل کنی انوقت می تونی فول اسکرین عکس رو داشته باشی
ممنون از راهنمایی تون. بعد که نقشه ها رو دانلود کردم همین طوری بریزم توی گوشیم؟نقل قول:
سلام من امروز یدونه خریدم اما هرچی تو سایتسریالشو میزنم میگه در دیتابیس نیستش حالا من از کجا متوجه شم که اصل یا نه البته روش نوشته فلاند و کیتش هم سبز تیره است اما احساس می کنم یکم گیجه چون خودم قبلا سونی اریکسون داشتم اصلا اینطوری گیج نبودکد:www.numberingplans.com
البته بچه ها گفتن که تو اس ام اس چینی ها 10 ثانیه طول میکشه تا تایپ می شه اما مال من اینطوری نیست و سریع تایپ می شه
اکگه سایت دیگه ای برای چک کردن سریال هست لطفاً معرفی کنید
قیمت خرید امروز 26 اردیبهشت : 3000 تومن مدل موزیکال پاساژ علاءالدین
راستی یه سئوال دیگه از بچه های خوب پی سی ورلد
این که من برنامه های جاوایی که در کا 800 داشتم رو روی ان 73 نصب کردم اما زمان بالا آمدن برنامه ها نسبت به کا 800 خیلی بیشتر است مثلا اگه یه برنامه تو کا 800 در 5 ثانیه میباد بالا همون برنامه در ان 73 در 30 ثانیه می یاد بالا
یه راهنمایی بکنید بگید گوشی من مشکل داره ؟ یا اصولا همین جوریه و من دارم جوش بیخودی میزنم
از همه دوستان و متخصصان میخوام زودتر جواب بدهند و خانواده را از نگرانی در بیاورند...........
درکل روی گوشی های سیمبین دار برنامه ها و بازی های جاوا زمان بیشتری طول میکشه تا اجرا بشن نسبت به گوشی های جاوانقل قول:
کا800 هم که جاواس زودتر اجرا میکنه
مشکلی نیست
نگران نباش
ولی 30 ثانیه اصلا منطقی نیست دوست
من
وقتی اون برنامه رو باز کردی برنامه های دیگه رو ببند
تا روم گوشی خالی باشه واسه اجرای سریعتر برنامه ات
خیلی ممنون salarnight و ali racer که راهنمایی کردید
دوست من نقشه ی ایران به علت تحریمنقل قول:
توسایت نوکیا نیست...
مگه از نقشه گارمین استفاده کنین
یا از برنامه اسمارت جی پی اس یا...
منظورم نقشه ایران نبود. در کل وقتی نقشه ها رو گرفتم باید همین طور بریزم توی گوشیم یا باید نصبشون کرد؟نقل قول:
این برنامه هایی رو که گفتید از کجا می شه گیر اورد؟ جایی سراغ دارید؟
سلام دوستان
یک سوال دارم ازتون
گوشی دوستم ان 73 موزیکه .
وقتی روشن خاموش میکنه گوشی رو دوباره ازش تاریخ و ساعت رو میخواد که تنظیم کنه . یعنی وقتی گوشی رو روشن می کنه یه پیغام میاد که ساعت و تاریخ رو میپرسه و ساعت و تاریخ قبلی می پره
حالا از شما می خوام بپرسم که راهی نداره که این درست شه ؟ مربوط به تنظیماتشه ؟ کدوم قسمتشه و باید چکار کنیم ؟
لطفا اگه میشه سریعتر جواب منو بدید دوستان گلم
با تشکر
بچه ه خسته نباشيد.
يه سؤال داشتم و اون اينكه...
واقعا چرا گوشيهاي سري N مخصوصا N73me اينقدر كندن و گيج ميزنن؟
من با memory up يكم بهترش كردم. ميخواستم ببينم بچه ها پيشنهاد بهتري ندارن؟؟؟؟
واقعا كسي پيشنهاد بهتري نداشت. رفتيما... 1... 2... 3...
آقا پس همتون از همون memory up استفاده كنيد.
دوست عزیز،نقل قول:
البته من راهی ندارم، ولی این موضوع طبیعی نیست! یعنی با خاموش و روشن شدن که هیچ، اصولا با در آوردن باتری هم نباید تاریخ رو از دست بده.
و تنظیمی هم نیست، احتمالان مشکل سخت افزاری داره
سلام به همه. می خواستم ببینم راهی هست که عکسها را از توی گالری برداشت. یعنی می خوام بعضی از عکسها را از طریق گالری نشون نده
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
يه بار پاكشون كن بعد تو كامپيوتر hidden كن بعد بريز تو گوشي بعد تو گوشي x-plore نصب كن از اون تو تماشا كننقل قول:
... بعد بعد بعد! :دي
نقل قول:نقل قول:
راهی که دوستمون گفت راه سختی هست
بهترین کار Hidden کردن عکسها با همون برنامهxplor است
شما باید صد در صد این برنامه را داشته باشید چون برنامه مفیدی است
می تونی تو فولدر اودر یه فولدر با نام کانتکس بسازی وفایل ها تو بریزی اونجا !!نقل قول:
مشکل از باتری بک آپ هستش که خراب شده و وظیفه اش نگه داشتن تاریخ و ساعت گوشی هستشنقل قول:
با عوض کردنش مشکلت حل میشه
پیشنهاد بهتر اینه که از گوشیس های جدید نوکیا مثل ان 82 یا ان 95 یا 5700نقل قول:
استفاده کنین که سی پی یو و روم بیشتری دارند
مخصوصا در مورد ان 82 معنای واقعی سرعت رو میشه فهمید !!
خودت امتحان كردي اين راهي كه گفتيو؟! :دينقل قول:
این کار رو کردم اما اگه یکی بره روی عکس و انتخابش کنه نشونش می ده:41:نقل قول:
از کجا گیرش بیارم این xplor رونقل قول:
اين كار براي عكس هايي كه جديدا به مموري ريختين جواب ميده واسه عكس هاي قبلي كه داشتين رو گوشي جواب نمي ده چون باز هم گالري تشخيصشون ميدهنقل قول:
تنها حسنش اینه که عکسها توی گالری نمایش داده نمیشن اگه میخوای قفلشون کنی توی قسمت معرفی نرم افزارهای کاربردی موبایل ،برنامه های زیادی برای قفل کردن هستنقل قول:
سلام دوستان
وقتی که گوشیم خاموشه و یه نفر برام sms می زنه، بعد روشن کردن گوشی sms به دستم می رسه ولی تاریخ sms تاریخیه که من sms دستم می رسه نه اون تاریخ و ساعتی که طرف sms رو فرستاده در حالی که رو یه گوشیه دیگه درست کار می کنه!
به نظر شما باید تنظیم خاصی رو انجام بدم؟
ممنون
سلام.من تازه این گوشیو خریدم.میخواستم ببینم چه برنامه هایی به دردش میخورن و کاربرد دارن.
یه چیز دیگه اینکه توی روزنامه خوندم میتونید با ریختن یه نرم افزار تعداد کاراکترهایی که میشه فارسی تایپ کرد از 70 به 160 افزایش داد.این نرم افزار چی هستش؟
بعد گوشی من زبان فارسی نداره و عربی داره به جاش.البته من فقط از انگلیسی استفاده میکنم ولی از تیر که اس ام اس فارسی ارزون میشه برای فارسی نوشتن باید زبان فارسی هم داشته باشم.حالا از کجا نصبش کنم؟
اولش توی گالری نشون داده نمی شن اما اگه روی همون عکسی که نشون داده نمی شه برید و انتخابش کنید نشونش می ده و برای دفعه های بعد هم عکس به صورت عادی نشون داده میشهنقل قول:
نه دوست من احتیاج به تنظیمات خاصی نیست ...نقل قول:
متاسفانه این اشکال از شبکه هست برای خود من هم همینجوریه .....
اول اینکه با این روش عکسها قفل نمیشن بلکه از داخل گالری عکس دیده نمیشن و اگه به پوشه contacts بری میتونی ببینیشون ودوم منظورت از اینکه عکسها به صورت عادی نشون داده نمیشن چیه و سوم اینکه اگه میخوای عکسها رو اصلا نشون نده باید از نرم افزار استفاده کنینقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
کلیه برنامه هایی با عنوان سیمبین سری 3 یا 9.1 یا s60v3 مناسب این گوشی هستن.
این نرم افزاری که گفتین رو قرار بود مخابرات اعلام کنه.
واسه فارسی کردن بدون فلش کردن گوشی می تونید پروداکت کد رو عوض کرده و گوشی رو آپدیت کنید.تو تاپیک آبگرید گوشی های نوکیا توضیح داده شده.
ممنون!نقل قول:
ولی همین خطم رو گوشی های دیگه درست کار می کنه! یعنی می گین شبکه فقط با N73 سازگار نیست؟!
از داخل گالری هم نشون داده می شن. کافیه عکس رو انتخاب کنید و مثلا روش زوم کنی نه تنها این دفعه بلکه دفعه های بعد عکس رو نشون می دهنقل قول:
به جای عکس یه شکلی نشون میده اما موقته
به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون