این پچ باگهای بازی رو برطرف میکنه - اجرای بازی بر روی ویستا 64 بیت امکان پذیر میشه.نقل قول:
شما باید در این قسمت از آموزش, دکمه Shift رو نگه دارید و از میان جمعیت آهسته رد بشید.نقل قول:
Printable View
این پچ باگهای بازی رو برطرف میکنه - اجرای بازی بر روی ویستا 64 بیت امکان پذیر میشه.نقل قول:
شما باید در این قسمت از آموزش, دکمه Shift رو نگه دارید و از میان جمعیت آهسته رد بشید.نقل قول:
من الان توي يك شهر هستم كه نميدونم بايد چي كار كنم
(همون شهري كه با اسب تا دم دروازش ميري و بعدش به وسيله راهبه ها ميري توي شهر)
لطفا يكي راهنماييم كنه
بالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.نقل قول:
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
بازیکن در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم داره, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
هوس جون من برا 64 بيتي نصب كرده بودم و اجرا ميشد
فكر نكنم نيازي به پچ باشه
خوب! ... اگه این طور که شما میگید باشه واقعا جای سواله.نقل قول:
ولی جزییات این پچ در اکثر سایتها به این صورت منتشر شده.
سلام
بچه ها من می خواستم اگه میشه در این بازی کمکم کنید
من الان در memory block 6 هستم تموم کاراش هم کردم الان رفتم برای کشتن رئیسشون که توی یه قبرستونه اما واقعا کشتنش خیلی سخته چون 4 تا از اون سربازهایی که از همه قویترن مواظبش هستن و نمی زارن بهش نزدیک شد ایا کسی این مرحله رو رد کرده ؟
هر کس که رد کرده لطف کنه و بگه چه جوری رد کرده ایا روش خاصی داشته یا نه ؟
ممنون می شم
دوست عزیز! فقط کافیه که به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونید تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.نقل قول:
با این وضع خیلی راحت میتونید دشمنانتون و هدف مورد نظر رو شکست بدین... فقط همین.
واقعا ازتون ممنونم که به این سرعت جوابم رو دادین
یک دنیا ممنون
سلام
من دوباره توی همون memoru block 6 گیر کردم این بار در arsuf !
رسیدم به یه جایی که پر از این سربازهای قویه اون رئیسشون بعد از اینکه حرف می زنه میره و من می مونم و چند تا از این سربازها
نمی دونم واقعا چی کار کنم کشتنشون خیلی سخته
اقای هو.س اگه راهی هست لطفا راهنمائیم کنین
کسی ترینر این بازی رو نداره که واقعا کار کنه اخه چند تا ترینر گیر اوردم اما نمی دونم چرا اصلا کار نمی کنن
دستتون درد نکنه
دوست عزیز! شما به سلامتی تا اینجای بازی رو اومدید ... پس بقیه بازی رو با ترینر تموم نکنید که لذت بازی از بین میره!نقل قول:
این قسمت از بازی احتیاج به صبر و حوصله داره پس سعی نکنید به سرعت تمومش کنید.
از تمام تکنیکهایی (بیشتر Counter Attack و Grab Break ) که یاد گرفتید برای این قسمت استفاده کنید... موفق باشید.
آقا من ویندوز ویستا اولتیمیت 64 نصب دارم !!!
این بازی را هم گرفتم ولی وقت نداشتم نصب کنم و بازی کنم ! حالا اگه بخوام بازی کنم باید پچ داشته باشم یا روی این ویندوز میاد ؟؟؟
توی مموری3 هستم وقتی دکمه تب رو میزنم نوشته STATUS:speak with bureau leader in jerusalem
وقتی به اون شهر پیش این شخص میرم بهش میگه اماده ماموریت هستی بعدالطیار میگه نه باید یه چیزهایی رو یاد بگیرم هنوز...چی کنم خیلی وقته هنوز اینجا موندم
من قبلا ويستاي 64 بيتي داشتمنقل قول:
و نصب كردم و اجرا هم شد
ولي نميتونم بحث كنم كه مال شما باز ميكنه يا نه
در ضمن من اين بازي را در xp نصب كردم و خيلي كند بود
حالا در ويستا سرويس پك 1 نصب كردم رونتر باز ميكنه
البته شايد هم به خاطر Directx 10 بودنشه
سلام
هر چند روز به سرم می زنه که بازی کنم الان هم
من سیو هامو از دست دادم لطف می کنید سیو تمام بلوک ها رو بهم بدید
ممنون می شم
دوست عزیز! شما باید ماموریتهای اصلی رو انجام بدین... روش کار شما در هر بخش از شهر به این صورته:نقل قول:
بالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم هست, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام ماموریتهای اصلی (3 مورد کافیه) خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
نقل قول:مسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoftکد:http://www.MegaShare.com/412687
xxxxx >> نام کاربر
مسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoftکد:http://www.MegaShare.com/412687
xxxxx >> نام کاربر[/RIGHT][/QUOTE]
يه چيزي هم من اضافه كنم كه پوشه AppData در ويستا مخفي ميباشد
پدرمو دراورد تا اينكه بعدا فهميدم
هر چقدر هم سرچ ميكردم چيزي نمياورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قرن ها این بازیو خریدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همونطور که در عکس بالا میبینید مشکل دارم توی عکس همه چیو نوشتم
ممنون میشم که به هر 4 تا سوالم جواب بدین
ممنون
محمد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال اول - صحنه های اول بازی دقیقا به همون صورت پخش میشه و قسمتی از بازی حساب میشه.نقل قول:
جواب سوال دوم - مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
جواب سوال سوم - مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه.
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشه.)
جواب سوال چهارم - نسخه 3 DVD در حقیقت همون نسخه دزدی هست... ماجرا از این قراره که وقتی نسخه دزدی در 2 DVD منتشر شد, مشاهده شد که هنگام ورود به شهر اورشلیم, بازی با مشکل مواجه میشه.
برای حل این مشکل یک پچ (غیر رسمی) منتشر شد که با نصب اون زبان بازی روسی میشه. این پچ در DVD سوم قرار داده شد تا اینکه بعد نسخه نهایی در 2 DVD منتشر شد.
در صورتیکه شما بدون مشکل وارد شهر اورشلیم بشید معلومه که نسخه نهایی رو گرفتید در غیر این صورت یا باید دنبال پچ مربوطه باشید یا دنبال نسخه نهایی برید.
ماله من 3 DVD هست، اما زبان بازي روسي نيست. توي مشهد همه جا مي گفتن كاملش 3 DVD هستشنقل قول:
حالا ماله من اصله يا نه؟ چون من هنوز به اورشليم نرسيدم و فعلاً هم بازي نمي كنم، چون يه رم 1 gig ديگه بزارم. راستي CPU من 3.6 فول هست و دو هسته اي نيست. از نظر CPU مشكلي نيست؟
دوستان نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد...
pm
دوست عزیز! نسخه نهایی بازی دقیقا 2 DVD میشه. برای اطلاع عنوان میکنم که ظرفیت DVD اول برابر 3.93 GB و ظرفیت DVD دوم برابر 2.60 GB است.نقل قول:
درسته که CPU شما طبق تست (در پایان نصب بازی) با حداقل امکانات نمیخونه و ضعیفه ولی امکان اجرای بازی در حد مطلوب (نه عالی) وجود داره.
هوس جون ميبينم كه اين تاپيك را خودت اداره ميكني البته ايول ياشا مرسي
حالا من كه نميتونم به اورشليم برم اون پچ غير رسمي مشكلو حل ميكنه ؟
اگه اره سايزش چقدره ؟
دوست عزیز! فقط انجام وظیفه میکنم... شما هم موفق باشید.نقل قول:
پچ 900 مگ که برای رفع ایراد نسخه دزدی بازی (ورود به اورشلیم) منتشر شده که بعد از نصب اون زبان بازی روسی میشه.
به هیچ وجه نصب این پچ رو به شما توصیه نمیکنم وقتی که نسخه نهایی در بازار موجوده.
اره بهتره بخرمنقل قول:
900 مگ زياديه
منم اينرنتم با محدوديت حجمي هست و نميصرفه
سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم
1 _ نهصد مگ رو بخواییم دانلود کنیم چیه مخصوصا که سرعت من 24 هستش! اخر متوجه نشدم نسخه نهایی کودومه ؟ ببین اسم پچ چیه شاید توی سی دی باشه چیجوری میتونم بفهمم که پچ رو دارم یا نه؟
2 _ چرا توی بازی موس رو بالا میزنم پایین میره و پایین میزنم بالا میره؟
3 _ من رفتم مغازه همون کسی که ازش بازیو خردیم گفت برو توی اپشن سایز تصویرو عوض کن میشه منظورشو باز کنی گفت سایز تصویرو کم کن یعنی رو چند بزار؟
4 _ خب اینجا همه چی خیلی کند هستش توی همین مرحله اول یکم رفتم جلو رفت مرحله بعد و بعدش گیر کردش یعنی هنگ!!!
5 _ چیجوری سی پی یو و چیزای دیگه بازیو کم کنم
6 _ ببین سی پیوم اینه خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 _ اورشلیم کودوم مرحلست؟
8 _ این بازی چند تا مرحله داره؟
9 _ کاری میشه کرد که این مشکلی که من دارم درست بشه؟
10 _ این ادما کین اول بازی که هی به تن ادم چسبیدن؟
11 _ اگه بازی همش این حالت تار رو داشته باشه پس این حرفا چیه که میگن الطیر پرواز میکنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون هوس جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت خیلی خوبه
محمد...
سلام مجدد
شرمنده هو.س جون دو سه روزی نبودم نتونستم بیام الان که اومدم دیدم لطف کردین و جواب دادین
راستیاتش می خواستم ازتون بپرسم کانتر اتک فکر کنم اول باید کلیک راست کرد و وقتی حریف داره حمله میکنه باید کلیک چپ زد درسته ؟
اما نمیدونم اون یکی ترفند که باعث میشه حریف که یقه شما رو گرفته چه جوری باید خودم رو از اون جدا کنم برای همین می خواستم اگه میشه لطف کنین و کامل بهم بگین که برای کانتراتک و جدا شدن از دشمن باید چه دکمه هایی رو بزنم
با تشکر از شما
راستی 2 تا سوال دیگه
1 - نمی دونید چه طور میشه فیلمهای طولانی این بازی رو ندید ؟ اخه خیلی بلندن و حوصله ادم رو سر می برن
2 - چه طور میشه هر جایی که هستی همون جا رو سیو کنی ؟ اخه توی همین مرحله من بعد از کشتن کلی ادم وقتی به رئیسشون میرسم و فیلم اون هم تموم میشه باز هم سیو اتوماتیک نمیشه.
جواب سوال 1 - نسخه دزدی (ناقص) نسخه ای هست که هنگام ورود به شهر اورشلیم با مشکل روبه رو میشید و احتیاج به پچ 900 مگ دارید (همچنین نسخه 3 DVD = نسخه ناقص + پچ 900 مگ) ولی نسخه کامل برعکس... (نسخه نهای 2 DVD)نقل قول:
جواب سوال 2 - مشخصه که تنظیمات دوربین بازی رو دستکاری کردید ... برای حل این مشکل حین بازی کلید Esc رو بزنید, بر روی Options و سپس Camera کلیک کنید, Inver Y Lock و Invert X Lock رو در حالت Off قرار دهید.
جواب سوال 3 - حداقل سایز تصویر 640x480 میشه.
جواب سوال 4 - جزییات گرافیکی رو کاهش بدید تا حدی که مناسب باشه.
جواب سوال 5 - لطفا سوال رو دقیق و کامل مطرح کنید.
جواب سوال 6 - با این CPU میتونید بازی رو انجام بدین ولی افت سرعت خواهید داشت.
جواب سوال 7 - در Memory Block 3 برای اولین بار راه ورود به شهر اورشلیم باز میشه.
جواب سوال 8 - این بازی دارای هفت Memory Block میشه.
جواب سوال 9 - اگه جزییات گرافیکی حداقل باشه و بازی بیرون بپره (ورود به شهر اورشلیم رو عرض نمیکنم) نتیجه اش اینه که سیستمتون برای بازی مناسب نیست.
جواب سوال 10 - اون افراد گداهای سمج هستند... در بازی با اونها برخورد خواهید کرد.
جواب سوال 11 - فقط صحنه اول بازی به این صورته... چون دستگاه Animus در حال شبیه سازی محیط است. (داستان بازی در پست اول) Altair پرواز نمیکنه بلکه از بلندی اقدام به سقوط میکنه.
جواب سوال 1 - تکنیک Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد حمله داشت دکمه چپ ماوس رو بزنید.نقل قول:
جواب سوال 2 - تکنیک Grab Break - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد گرفتن شما رو داشت کلید Shift رو بزنید.
جواب سوال 1 - خیر - فیلمهای بازی غیر قابل رد کردن هستند.نقل قول:
جواب سوال 2 - Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست. در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قبل ادامه است.
هو.س جون بابت جوابهاتون خیلی ازتون ممنونم
واقعا لطف می کنین
دستتون درد نکنه
خواهش ميكنم دوستاني كه خريدند ونسخه اصلي بوده بگن از كجا خريدن
من وقتي نصبش كردم بعد از نصب گيم يه پچ هعم بصب كردم
ولي اين پچ در داخل دي وي دي نبود بلكه بصورت اتوران بود كه بعد از نصب بازي مشاهده ميشد
نكنه اين همون پچ بوده باشه ؟
اگه اره پس چرا به اوشليم نميره ؟
اگه پچ ديگه اي بود به چه دردي ميخوره
من اونجام كه بايد با شواليه ها ( حدود 10-11تا ) كه علامت صليب رو سينه دارن تو يه محيط بسته مبارزه كني !!! :13:
فكر كنم آخرا بازي باشم ///:20:
خيلي خيلي خيلي سخته اينجاش . رمز خاصي داره يا بايد فقط مبارزه كنم ؟؟ :10:
آقايون خسته نباشيد .
من يك مشكلي داشتم
نميدونم چرا وارد شهر اورشليم ميشم بازي ميپره بيرون:41:
اينم مشخصات سيستمم
cpu 3.4 ghz
ram 3.5 gb
graphic GF 8500 gt 512
ممنون ميشم كمك كنين:11:
نسخه 3 DVD همون نسخه ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی برای رفع مشکل ورورد به اورشلیم هست.نقل قول:
گفته شده بعضی وقتها این پچ حتی ایراد ورورد به اورشلیم رو برطرف نمیکنه. (دوست عزیز! خوبه خودتون گفتید دنبال نسخه نهایی میرید!)
لطفا مشخصات جایی رو که هستید شرح بدید.نقل قول:
اگه هنگام ورود به شهر اورشلیم به مشکل بر بخورید, پس نسخه بازی شما دزدیه (ناقص) و باید دنبال نسخه نهایی برید.نقل قول:
خواهش ميكنم دوستاني كه خريدند ونسخه اصلي بوده بگن از كجا خريدن
سلام
فکر کنم خیلی گرون میفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود پنجاه تومان اصل اصلشه
سلام
دوستا ن من وسط بازی میاندازه بیرون و میگه سیستمت پاییینه
Cpu:3.4 Dual core intel
Ram:2GB
VGA:7300SE
دوست عزیز! رم و سی پی یو مناسبه. فقط کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای بازی ضعیفه و باید دنبال کارت بالاتر باشید.نقل قول:
خوب منم به سلامتي بازي تموم كردم /// :10:
بد نبود اما مراحل در كل تكراري بود و تنوع بازي خيلي كم بود !!! :41::13:
اگه بازي دوبله بشه عاليه و واقعا ميارزه چون همش حرف ميزنند و شبيه يه سريال ميشه /// :8:
امتياز من به اين بازي : 7/10 در كل :11:
سلام...من بازی رو با سیستم زیر اجرا می کنم ولی حتی روی پایین ترین گرافیگ هم بازی بد جور گیر می کرد و تیکه تیکه بود...مشکل از کجاست؟
Intel P4 3.4 Ghz
Kingstone 1 GB
XFX 8600 GT 256
من قبلا یه 7300GS داشتم و وضعیت فریم بازی به همین صورت بود. یعنی این 8600 که انداختم هیچ تاثیری نداشته تو فریم ریت بازی... درایورش رو هم نصب کردم...مشکل نمی دونید از کجاست؟