این جمله کپی رایت داره ها:8:نقل قول:
Printable View
این جمله کپی رایت داره ها:8:نقل قول:
ممنون بابک جان من روشن شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
دوستان هم کاندیدا هستن
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فرداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط تا حدودی نظرت تغییر کرد ؟ ای بی محرفت ای نا رقیف . فقط نسبتا ؟ ای نا زن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...
این موضوع رو قبول دارم . و فکر میکنم یکی از عیب هامه در کل ( خارج از این محیط ) من وقتی به موضوعی دقیق میشم حاشیه هاش رو بی اهمیت میزارم . حرفی دارم اما به نحوه گفتنش زیاد فکر نمیکنم . و معمولا مستقیم میرم سر اصل مطلب .جای اینکه از غلامی خودم حرف بزنم میگم خب دخترتون رو با چند تا سکه میدین بهم ؟ بعد ما رو شوت میکنن بیرون و اینا .
در مورد بن شدن کاربران تازه وارد در روز های اولیه ارشد شدنم . چنین نیست . و من همچین چیزی توی پرونده ام ندارم
من بیشتر فعالیتم اخراجی ها نیست . اونجا به چشم میاد . بیشتر وقتم به همکاری با آکوا میگذره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 نکته .
زمانی که من ارشد شدم مدتی بود که مافیا جان کمرنگ بودن . یعنی یک محدوده زمانی خلا ما داشتیم . شاید به همین دلیل برخورد های من بچشم اومده .
و
این میشه پاسخ گو بودن من . من هیچ کس رو بن نکردم . مگر اینکه در موردش توضیح داده باشم . اگر منظور دلیل بن های متعدد منه من در مورد تک تکشون ( یک به یک ) دلیل واضح و مشخص داشتم . کاملا مطابق با چارچوب انجمن .
اینجا جز معذرت خواهی از همه بابت پی ام های بی جواب حرفی نمیتونم بزنم .
یک مثال از وضعیت من : من امروز ساعت 9.30 اومدم به انجمن به قصد پاسخ دادن مستقیم به این تاپیک . ببینید پست اولم چه ساعتی داده شده و این پست دوم الان ساعت 14.31 . خیلی وقت ها فقط میام یه کار خاص انجام بدم . یه مطلب بخونم . برم . میشه 6 ساعت .
نوع خاصی من فعالیت میکنم . یکیش اینه که من پست ها رو معمولا دوبار میخونم .
پست های هم که رو به من هست یا بحث خاصی داره که من توش دارای ایده خاصی هستم ( خصوصا مذهبی سیاسی فرهنگی ) میخونم . یه مدت میزارم بمونه . جواب مینویسم و باز میزارم بمونه و دوباره میخونم و اون وقت شاید پست کنم . تا نشه که واکنشی شخصی در یک پست در یک اخطار یا یک بن وجود داشته باشه .
این ها زمان زیادی میگیره ازم . بار ها تا حالا پست ها رو نوشتم اما ارسال نکردم .
من نمیدونم این حرف رو زدم یا نه و اگر گفتم با چه منظوری . چون میدونم به بخش بالایی از پی ام هام جواب دادم تا بحال . پی ام هایی که گزارش هست رو با واکنش به اون تاپیک جوال میدم .
متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد . مدیر داشته باشه اوکی . الان 10 تا مدیر میزاره میثم واسه متفرقه . مدیر جز هدایت چه میتونه بکنه . ذهن ها رو که نمیتونه عوض کنه . ابزار مدیر مگه جز استیکی کردن + حذف + تراش + اخطار . چیز دیگه ایه ؟ تذکر و خواهش که همه دارن . این ها ( اخطار و... ) هم که بیاد میگن متفرقه روح نداره دیگه . مثه قدیما نیست . مدیرش عقده ایه و و و . بعد هم اینهمه ادم اینجا میگن سخت گیری نکنید کاربر ها خودشون فهمیده ان ( بر منکرش هزار لعنت ) خودشون مدیریت میکنن . خوب اینم انجمن بی مدیر . بسم اله .
و در آخر اینکه نقد من نه نقد انجمن و متفرقه و کمبود گاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا کلی این کنسل کردن سیاسی شد . به دو دلیل کنسل کردم . یکی اینکه سرد بود ( من از کجا میدونستم اینجوری میشه قطب ) یکی هم که جز اونی که همیشه نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سیصد چهارصد تا از خانم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی زیاد استقبال نکردنقل قول:
آقا اینی که این تو دارم :40: نیست که ماشالا شمش طلا .:2:نقل قول:
چوب استاد به از شمش طلا ،،، بابک کو ندارد نشان از طلا .
به هر حال خوبیش اینه که الان به خوبی و خوشی با همیم و ایشالا به پای هم پیر شیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا کم پیدام ؟ هستم در خدمت شما .
اومدمممممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماره یک ووکمننقل قول:
شماره دو
شماره سه
میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .
امیدوارم اینطور باشه که البته نیست . چون عدالت یا تند روی مفاهیمی کاملا شخصی هستند وابسته به تعریفی که افراد به واکنش محیط در قبال کنش خودشون دارند .نقل قول:
و
ممنون . همه انسان ها گه گاه ( قرنی یک بار مثلا ) احتیاج به این دارند که جز اینکه بهشون توپیده بشه اتفاق دیگه هم بیوفته .
من در قبال فحش مصونیت دارم . من 3 سال ادمین روم ایران بودم در پال تاک و روزی نبود که زیر 10 تا فحش نخورم ( فحش در مفهوم کامل کلمه )
اما چیز هایی هست که میرنجونه . تهمت . بی انصافی . و دروغ . و حرف های عجیب . و پی ام اون خانم که ازم خواست که در تاپیک بحث بانوان هر مردی که پستی داد بن کنم و من براش توضیح دادم وضعیت و دلایلم رو ( من موقعیتی ایجاد کردم تا اگه کسی از پستی که در تاپیک خانم ها زد پشیمون شه بتونه جبرانش کنه به نحوی ) و خواستم باز هم شرایط رو بررسی کنه . بمن پرید که منت سر من نگزارین و شما خودتون فلان و بهمان .و من بعد از چند ماه هنوز متحیر از این پی ام
و اون دوستان مهربانی که در تاپیک . مرگ پدرم رو به من تسلیت گفتند و بعدش به مانند یک باج علیه من ازش استفاده کردن . که ما تسلیت گفتیم برای چی ؟
و اون عزیزی که وقتی دوستش بن موقت شد هر جور خواست من رو شست و الان خودش خواهان ... و ببخشید گفتن چه سخته .
و اون عزیز تر که اون جور برای من مینویسه و با من حرف میزنه .و حتی یک کلمه هم بعد از تغییر نیست .
و اون خیلی عزیز که میاد اون جور در اون تاپیک از کار من قدر دانی میکنه .
ماری کوری : بازم خوبه هنوز خبر های خوب میرسه .
جان من این شمارش پست کیه ؟ بدین من بنش کنم خلاص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به جان مدیر عاملمون که تو این سرما ما رو مجبور کرد بریم سر کار ما نرفتیم کسر حقوق زد . من من من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود .
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟نقل قول:
فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟نقل قول:
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟
نه خير ، خيال كردي
نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم:31:
نقل قول:
يه دونه مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل همين الان كه جواب منو دادي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...
گفته بودم نمی ام چیزی بگم:دی
که البته نیومدم
اما اتفاقا من نظرم اینه که به خورده لحنش محکم تر بشه بد نیست....
که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.
منظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته:27: ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم :38:.نقل قول:
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود
اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
زدی به هدف:46:نقل قول:
سلام به همگي؛
بابك جان، اجازه؟ من هم يك نقد دارم...
البته مطالب تاپيك رو كه دنبال مي كردم، ديدم كسي تا حالا مطرح نكرده.
بابك خان، چرا شصت پاي جناب عالي هميشه در دهان مبارك هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زشته آقا جون، زشته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::40::40:
ایول حمید...اینو خوب اومدی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یادم رفته بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه چرا همیشه تو دوربین نگاه می کنی؟ (عین مهران مدیری)البته بچه ی خودم هم همش نگاه می کنه،هی بهش میگم بچه نگاه نکن،زشته، تو کتش نمیره!
ولی واسه تو چشاش خیلی بازه!:27:
تو بويي از عواطف و احساسات دخترانه نبردي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خداروشكر سركارخانم مديرارشد نشدي ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بودي كه الان همه بن شده بيدند ، اونايي هم كه بن نبودن 150 تا اخطار داشتن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[]سلام
کلا تا حالا خوب جلو اومدین
وری گود
خوش اومدی:20:
یا د داستان راستان مهربونم؟نقل قول:
افتادم نه آقا شما اگه هر کاری هم بکنین آخرش ما میگیم : کرتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این و نجوابیدین:دیکد:فقط یه چی بگم:
خیلی خونسردی
خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله آقای مافیا رو فکر کنم حلاش هم آکوا به خدمتشون میرسه:31::46:کد:مافیا احتمالا بالای 100 تا پی ام
راستی از آقا میثم نترسیدی وای الانه که بنتون کنه بابا شما ستون پنجمین به اصطلاحکد:بزارین اطلاعات محرمانه سری در کنم از خودم
:17:
شاید باز هم بیام
راستی من با این آواتا اصلا مشکل ندارم بچه به این معصومیت یافت نشدنیه
اون شصتشم داستان داره لابد
درست ميشه . بازم بيا پيشمون دي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من اگه بقیه میگن این آوتار خوب نیست به خاطر مسایل بهداشتیه چون بد آموزی داره
من اینو پیشنهاد میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تمیزه و هم بانظافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس منه , کپی رایت هم داره , یکی از دوستان عزیز (( خارج از P30 )) این رو نسبت داد به من , 2 هفته همه از رقص من تعریف میکردن
بابک سوء استفاده کردی ها , میگیرم بن میکنمت بری پی کارت هااا ؟؟
آقا این عکس منو بیچاره کرد (( فیلم رقص هیچ کس رو تکثیر نکنید , بده ))
اون بخش اولش رقص پا هست , قسمت دنده عقبش رقص پارو
==
بابک این سوال های حساس من چی شده بید ؟؟ نصفیشو جوابشو گرفتم اما این یکی مونده
میثم رو کی بن میکنی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا خداروشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:11:اگه مدیرارشدمی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا ولین کاری که میکرد بن ابدالمدت من وتو بود:31:(اونم بادمپائی وچک ولگدوباقی ابزارها!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asalbanoo اين چه حرفيه مي زني ؛ به نظرم شما دچار كاربر ستيزي مزمن با مقاديري خشونت اضافه شديد
بنده مدتها پيش به اين مساله اشاره كرده بودم! :بهمننقل قول:
◙
خوب مشخصه که چشه!!نقل قول:
متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد .
هر روزی که میام اینجا میبنم یه تاپیک دینی سیاسی و....زده شده و کلی هم دعوا سرش هست!!!
اما اگه اینجا یه مدیر با امکانات و کنترل پنل خوب داشته باشه (البته مدیر باید حسابی فعال باشه نه اینکه اینجا رو ول کنه به امون خدا!!!)
خیلی از مشکلات حل میشه
لقب براي بابك يادتان نرود
بابك تا اين جمعه هست در بستر نقد
ولي چون سرش شلوغه قرار شده من با اكانتش بيام داخل و جواب بدم
حواستان باشه سوتي نديد جايي
به به.. به به..
چرا من ندیده بودم این فرد نقد شونده رو؟
کلی نقدر دارم ازت آقا بابک خان عزیز..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیش اینه که چرا تو امضات ننوشتی داری نقد میشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه همین.
ولی خب، الحق و والانصاف، کلا این آقا بابک ما، نقد نداره، بهتر و خوش اخلاق تر و عالی تر از خودش، هنوزم خودشه.
Tec جان یه نگاه به پستهای قبلیت بیانداز بعدا" پست بده . بابا الان پچه ها میان میریزن سرت ( شوخی )
آقا بابکککککککککککککک ما ارادت داریم . :31:
chara?:31:نقل قول:
خب نگاه هم انداخته بودم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه داشتن نقد میکردن و روال عادی زندگی خودشون رو طی میکردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب پیشنهادی : مردی از دل کهکشان
چطوری بابا بزرگ؟:11:نقل قول:
اما لقب پیشنهادیه من، پرتقال نارنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا هنوز کلی از نقدا رو جواب نداده...لقب چیه به این زودی؟ همچین آدم مهمی که همه به طور قطع یه نقدی دارن واسش (تبلیغات کمه،بابک،تاپیک رو بزار تو امضات) باید دو هفته بمونه تو بوته...
یعنی که چی؟
سلام
بابک خیلی نازنینه و به نظرم مدیری برای تمام فصول میتونه لقب جالبی براش باشه.
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشه...
من كلا ياد گرفتم كسي رو نقد نكنم !!! چون فقط ناراحتي بوجود مي آد مخصوصا در مورد اشخاص حساسي مثل بابك جان!
ولي در كل من هنوز نفهميدم قرار دادن آدرس سايتم تو امضام قانوني يا غير قانوني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لقب " شصت در دهان" کاملا مناسب به نظر می رسه
همون نـــارنـــجـــــی خیلی خوبه ! ایش !! بدم میاد !!!!
اومدم همين رو بگم كه ديدم گفتى!نقل قول:
◙
دست در دهان هم میشه! و ...
بابک خفن
بابک خطر
دیگه چی؟!
بقیشم بعدا میگم
یه لقب گیر آوردم برا بابک خفن!!!
مرد همیشه خندان!
هه هه هه
همون معادله :دی خودمونه!
از این به بعد پس به آخره جملات این عبارت رو اضافه کنید :بابک
دوستان من کمی درگیرم از پس فردا دوباره برمیگردم با ادامه ماجرا ها
من می خوام به جای لقب به آقا بابک یه هدیه بدم
مدت کوتاهی هست که با اخلاق و رفتارشون مواجه شدم
اگر بخوام جیک و پوکه یکی رو در بیارم خدا فقط باید بهش رحم کنه:24:
الان سه روز هست که صندلیه داغ ایشون رو می خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالب بود:rolleye:
خیلی جا ها انگار داشتم خواب میدیدم درست فکر و نظرم رو اونجا تایپ شده می دیدم :18:
و بعضی جاها با خودم گفتم خدا رحم کرده اگه دستم بهش برسه
تیکه بزرگش گو ششه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه تعارف نداریم به جای لقب بابک جان این هدیه ی ناقابل رو بپذیر
و اما تو همواره مهربان باش...
اگر بعضی از افراد بی منطق و خودمحورند
تو همواره آنها را ببخش!
اگر نسبت به دیگران مهربانی ولی آنان تو را به خود خواهی متهم می کنند
تو همواره مهربان باش!
اگر فردی موفق هستی ولی در نهایت تعدادی دوست دروغین و دشمن حقیقی به دست آورده ای!
تو همواره بکوش تا موفق شوی!
اگر صادق و یکرنگ هستی ولی ممکن است دیگران فریبت دهند!
تو همواره صادق و یکرنگ باش!
اگر ممکن است هر آنچه طی سالیان دراز ساخته ای توسط فردی در یک لحظه ویران شود...
تو همواره در حال ساختن باش!
اگر به شادابی دست می یابی و ممکن است دیگران حسادت کنند...
تو همواره شاد باش!
اگر ممکن است خوبی های امروزت فردا فراموش شود...
تو همواره خوب باش!
بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن حتی اگر کوچک باشد...
تو همواره بهترین ها را هدیه کن!
در آخر در می یابی هر آنچه هست در میان تو و خدای توست
آقا بابک تا حالا وقتی اوج آسمون و تو قلبت حس کردی خدا رو لمس کردی؟
من میگم بزاریم عزراییل اسپم سواران
بابک جان یه نقد هم یکم به کاربرایی که تومتفرقه فعالیت دارن بیشتر برس
دوسه تاشون صبح تا شب دارن تاپیکهای آبکی میزارن (لطفا کسی به خودش نگیره )
راستی ما همچنان منتظریم بدانیم چرا در قسمت یازیهای آنلاین پستها شمارش نمیشه
اگه این دفعه نگی سرمو میکوبم به دیفال ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بابک.. پرتقال نارنجی..
چرا فردا نمیشه نقد منو جواب بدی؟:دی
قاتل نارنجي اسپمرها :دي