من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟
Printable View
من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟
خوب چون تا حالا خانومي تو قرار ها نيومده نمي تونم بگم چجوريه !نقل قول:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اتفاق خاصي نميوفته شما ميري دمه مجسمه ميبيني چنتا كارگر افغاني اونجا نشستن(نري مثل wisdomباهاشون دست بديا!)حالا سمت چپ اونا رو نگا ميكني ميبيني يه سري بچه مثبت(از درون كلمه ي منفي رو نقض كردن!:ي)واستادن مي ري خودتو معرفي ميكني بعد حالا ديگه بقيش با خودته...قاطي شي يه كنار واستي!
ضمينه:خانومها جايز به دست دادن با افراد غير محرم نميباشند!!!:ي
باشه پس من مثل اینکه باید یه چندتا خانم بسیج کنم بیارم اونجا ! وگرنه باید بشینم همش بقیه رو نگاه کنم ، دست هم که نمی تونم بدم که ;) چون به هر حال من قراره به عنوان یه خانوم بیام اونجا !
آهان من باید به اسم آی دیم خودم رو معرفی کنم ، اونوقت شما لیست همه آی دی های اینجارو دارین چک می کنین ؟ چون مسلما ما که اسم های هم رو نمی دونیم ! یعنی من هنوز نمی دونم چون کسی رو نمیشناسم !
اسم مهم نيست فقط نام كاربري بايد بگي! بزرگ و كوچيكم نداره مثلا من الان 16 سالمه و ركورد كوچكترين فرد قرار ها رو دارم! و كسي مثل الفين(آق رضا!)78 سالشه:ي!!!
راستي خيلي از خانوما و البته آقايون:ي زور زدن كه خانوما جمع شن و بيان ولي همه زور ها باد هوا شد!:ي!!!
خب به هر حال من تلاشم رو می کنم ! حالا ببینم هوا می شه یانه ! البته من می یام و اگه کسی نیاد به عنوان اولین دختر شرکت کننده تو قرارهای شما مثل اینکه شناخته می شم ! ;) اینجوری که من شنیدم
خوب من از همینجا بهت تبریک میگم ... ولی هواست جمع باشه به پسر جماعت رو نده.نقل قول:
یادآوری برای جاوید و لاولی من:
دوستان...شما که پیر قرارها هستید دیگه چرا؟...از شما بیشتر انتظار میره....شما دیگه چرا باید سر کار برید؟!
مخلصیم
به ما که ندادینقل قول:
ولی ازدواجت مبارکه
ایشالا زنده باشیم شیرینی ازدواج آقا پسرت:46:
به به ميبينم که تاپيک داره گرم ميشه. فکر کنم به 300 صفحه برسه.!!!
منم ميام تاپيک رو گرم تر کنم و به سوالات دوستان جواب بدم. راستش خيلی دوست دارم بيام اما واقعا نميتونم.
سر بازی هم نميرم چون سنم نرسيده .تو تلويزيون گفت سرباز بگيری شده جوگير شدم.
راستی سامان ازدواج کرده؟ ها؟ چی شد؟ این دفعه با خانومش مياد پس؟
سلامنقل قول:
به به ميبينم که تاپيک داره گرم ميشه. فکر کنم به 300 صفحه برسه.!!!
منم ميام تاپيک رو گرم تر کنم و به سوالات دوستان جواب بدم. راستش خيلی دوست دارم بيام اما واقعا نميتونم.
سر بازی هم نميرم چون سنم نرسيده .تو تلويزيون گفت سرباز بگيری شده جوگير شدم.
راستی سامان ازدواج کرده؟ ها؟ چی شد؟ این دفعه با خانومش مياد پس؟
براي من جاي تعجب داره شما كه تا حالا نيومدي چجوري مي خواي سوال هاي دوستان رو جواب بدي !! نكنه زير ميزي مي آي ما نمي بينيمت ! راستي اين تعداد صفحات بستگي به تنظيمات شما داره . من تازه واسم زده صفحه 45 ! سامان هم كه عمرا دو روز بعد از ازدواجش بياد اگه بياد يكي از عجايب هفت گانه مي شه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام بچه ها ميخواستم اگه امكان داره اين قرار رو يه روز ديگه بذارين اخه قرار ملاقات درست افتاده وسطه آخرين تعطيليه تابستون ميخوايم بريم شمال خواهشا اگه امكان داره يه روز ديگه بذارين تا همه بتونن بيان
سلام به همه دوستان عزیز من تازه امروز(جمعه) عضوشدم راستی ما شهرستانیها چه جوری میتونیم گل روی شما رفقای جدید رو ببینیم
سلام دوستان.
منم انشاا... اگه بطلبید میام:46:
ولی همینجوری بخوایم فقط حرف بزنیم که حوصلمون سر می ره.
اگه موافقید توپ والیبال و بدمینتون و غیره هم بیاریم که بیکار نباشیم.
اگه پایه اید بگید که بیاریم.
مباركه عضويتت داداش . شما بايد با بكس شهرخودتون تو تاپيك مربوطه قرار بذارينقل قول:
مباركه عضويتت داداش . شما بايد با بكس شهرخودتون تو تاپيك مربوطه قرار بذارينقل قول:
نقل قول:
آره حتما توپ بيسبالت هم بيار البته يكي هم بايد فوتبالدستي بياره . حيف من تهران نيستم وگرنه من نانچيكومو مياوردم :27:
حاج مهدی مشتاق دیدارنقل قول:
تو بیا من خودم برات نانچیکو میارم.:27:
راهی نیست که خیلی راه باشه 14-15 ساعت.یعنی فقط یه روز قبل از ما راه بیفتی به قرار می رسی.:31:
در کل یه دونه باشی
سلام
من از بچه های یه فروم تخصصی هستم.من به جز فروم خودمون ویه فروم تخصصی دیگه فقط به اینجا سر میزنم
به نظر من پی سی ورلد یکی از بهترین هاست که تمامی موضوعات رو گرد هم اورده.
حتی دوستانی که اینجا میبینم معلومه از صمیمیتی خاص برخوردارند.
راستش امروز که این تاپیک رو خوندم خیلی واسم جالب بود
فقط خواستم در اینجا از همگی دوستانی که من تونستم به نوعی از مطالبشون استفاده کنم تشکر کنم
موفقیت و بهروزی از آن شما باد.
راستی من عضو جدید نیستم.بیش از 1 سال با اینجا اشنام.فقط متاسفانه چون تو انجمن تخصصی خودمون کارمون زیاده وکارهای شخصی خودم بیش از اون.نمیتونم اینجا پست بزنم.باز هم متشکر
خب مرسی اما من نفهمیدم ، چه ربطی به رو دادن به پسرا داشت ؟ می خواین بیام اونجا فقط ! چرا باسیه همه عجیبه من دارم کم کم شک می کنم به خودم ;)نقل قول:
بعدش هم فکر کنم یکی از دلایل اینکه خانم ها دودلن تو اومدن محل قرار باشه ! نمی شه مثلا بیاین قرار رو بزارین پارک ملت ! یا اینکه دلیل خاصی داره که حتما باید پارک لاله باشه ! البته ببخشید ها من به عنوان یک عضو جدید شاید دارم زود نظر می دم ! اما خوب گفتم به عنوان یک پیشنهاد بگم
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
جوابت واضحه چون پارک لاله یه جورایی مرکز شهره و همه از همه جا نسبت به جاهای دیگه راحت تر می تونن بیان.رفتن به پارک ملت واسه دوستان بالا بالا ها راحته.من خودم رو می گم اگه قرار ها پارک ملت باشه شاید سالی یه بار بیام ولی لاله تا وقتی که وقتم آزاد باشه میام.
موفق و پایدار باشی
من ميگم خوب چرا توپ بياری خودمونو خسته کنيم؟ خوب پی اس پی مياريم يه جا ميشينيم بازی ميکنيم. نه جاوويد؟اینجوری خسته هم نميشيم. !!!نقل قول:
راستی من هيدن ميام که کسی نشناسه. اینجام فقط پرفشنال نيستم که مديرم اما به صورت هيدن. اینو تو تاپيک های ديگه نگين که بن ميشين:21:
بابت آشنايي ايشون با مقوله اي به نام Psp من از جمع معذرت مي خوام ! حالا جدا از شوخي ما اونجا اگه بخوايم بازي كنيم حوصلمون سر مي ره !!! ما اونجا گفتمان مي كنيم !نقل قول:
من ميگم خوب چرا توپ بياری خودمونو خسته کنيم؟ خوب پی اس پی مياريم يه جا ميشينيم بازی ميکنيم. نه جاوويد؟اینجوری خسته هم نميشيم. !!!
راستی من هيدن ميام که کسی نشناسه. اینجام فقط پرفشنال نيستم که مديرم اما به صورت هيدن. اینو تو تاپيک های ديگه نگين که بن ميشين
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آره فکر خوبیه پی اس بیار سیم برقشم بکن تو دماق من.منم یه تلویزین 14 اینچ دارم.دیگه واسه سیم برق اون باید دماقت رو آماده کنی.نقل قول:
موفق باشی:46:
عزيزم مگه نميدونی پی اس پی چيه؟ بزار برات توضئيييح بدم!!!نقل قول:
اما بيای تو تاپيک مخصوصش تخصصی تر بهت ميگم.
والا من این همه وقته خودشو دارم اما مموريشو ندارم. مقوله ای به نام مموری هم بد چيزيه جاويد.
بروبچ پا ثابت قرارها :20:
من اگه بتونم بپيچونم هستم در محفل گرم و نوراني شما ! و لذتي بس شيرين خواهيم برد ( با سانديس :27: )
سانديس جريانه سانديس چيه نكنه بابك ميخواد مهمون كنه؟
نه عزيزم سانديس رو سامان به جای غذا به بچه ها داد . که کمی با قولی که داده بود فرق داشت. بابک جان اونجا بچه هايی که قيافه درستی نداشتن رو بن ميکرد!!!(شوخی)
و البته كسايي كه سياسي صحبت كنن :27:
آقا ميشه تاريخ روزه ملاقات رو يه بار ديگه بگين
خوب دوستان 2 3 روزی نبودیم ببین چه خبره اینجا ...؟
ماشالا چقدر پشت سر همدیگه حرف میزنن ..؟؟
خوب ببینم کی چی در مورد من گفته ...؟
بابا من 6 شهریور خیر سرم عروسیمه بعد انتظار دارید پاشم 2 روز بعدش بیام سر قرار ....؟؟؟
اون موقع نشستم دارم حساب کتاب کادوهای سر عقد رو میکنم ببینم کی چی داده ...!!!
نقل قول:
خوب من مطمئنم سپيده مياد ميتوني روش حساب كني:46: باخودش هماهنگ كن
من خودمم چون از كارام خبر ندارم تا هفته بعد هيچ قولي نميدم :41:
خودت نمياي حداقل شيرينيشو با پيك موتوري بفرست زشتهنقل قول:
بابا من 6 شهریور خیر سرم عروسیمه بعد انتظار دارید پاشم 2 روز بعدش بیام سر قرار ....؟؟؟
اون موقع نشستم دارم حساب کتاب کادوهای سر عقد رو میکنم ببینم کی چی داده ...!!!
من اوچيكتم .خوبي بابا ؟؟ سعي كن نانچيكوش دسته اصلي باشه ميخوره به كت وكلمون نشكنه :46:نقل قول:
14 يا 15 يا 30 ساعت به ديدن دوستان ميرزه .
خوب اگه سانديسه كه منم ميام. من تاحالا بخاطر كيك وسانديس 200 بار كنكور رفتم برگه سفيد دادم و نوش جون كردم :27:نقل قول:
نقل قول:
چي زشته شيرينيش ؟؟؟ :18:
بچه ها من به احتما 90 درصد اگه يه اتفاق خوبي بيفته ميام سر ملاقاتتون اونم با كوله باري از غم وتجربه كه از مشهد براتون ميارم . راستي واسه همتون سوغاتي هم ميارم فقط تعدادتونو بگين براتون مهر و تسبيح مشهد بيارم :27:
]نقل قول:
چه خوب داشتم نا امید می شدم که کسی بیاد! ;) پس بیشتر خوش می گذره ، شمام سعی کن که کاراتو درست کنی و بیای خوبه !:31:
منم اگه يکي بياد منم ميام :دی ، البته اگه بياد اگه نياد هم نميام :دی . البته ميام دست اونو ميگيريم ميبرمش از قرار ملاقات بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه باحال دو تا مشهدي !!
امير بيا با هم بريم من شتر مال رو في پايين سراغ دارم :27:
آيکيو از اولم بنا بود با هم بريم ديگه :دی ،البته شايد تنها برنگشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من که صد در صد نيست ، اگه يکي بياد که شايد بياد اونوقت منم شايد ميام :دی
تاريخ روزه ملاقاتنقل قول:
5 شنبه 8 شهریور ، ساعت 17 ، پارک لاله تهران ، مقابل مجسمه ابوریحان
اي بابا چقدر ناز آوردي معلومه كه من ميام :27: هي ميگه اگه يكي بياد خوب ميام خوب شد ؟؟:11:نقل قول:
نقل قول:
نميشه يك كم وقتشو بيشتر كنين ؟؟:27:
تو بیا من تا صبح پایتم.بد پیچ شدم بهت نه؟:27:نقل قول:
منظورم با بابک بود :دینقل قول: