پرسیدن عیب نیست...!نقل قول:
ندانستن عیب است...!
وقتی داری قیمت میکنی از طرف می پرسی که رمش چنده...!
فکر هم نمی کنم که دیگه زیر 1 گیگ رم توی جعبه باشه...
Printable View
پرسیدن عیب نیست...!نقل قول:
ندانستن عیب است...!
وقتی داری قیمت میکنی از طرف می پرسی که رمش چنده...!
فکر هم نمی کنم که دیگه زیر 1 گیگ رم توی جعبه باشه...
آپدیت جدید، بیشتر از نظر باگ های برنامه نویسی که در ورژن قبل وجود داشت بهبود داده شده...نقل قول:
از نظر ظاهری هیچ چیز خاصی روش اضافه نمیشه (برنامه)
موافقم ...نقل قول:
من هم دیگه خیلی وقت بود تو این تاپیک نیومده بودم.از پستهایی که دادم میشه فهمید...:31:
راستی یه سوال.وقتی N95 رو به TV وصل میکنی میشه باهاش Capture هم کرد...
مپ لودر 1.1 که دیگه نیازی به آپلود نداره...نقل قول:
تو خود سایت نوکیا میتونی به راحتی دانلودش کنی...
اما اگر منظورا وذژن 1 اون هست و میخوای نقشه ایران رو اضافه کنی، من یه تاپیک برای آموزش اضافه کردن نقشه ایران زدم که اونجا هم ورژن 1 رو آپلود کردم...
میتونی از اونجا دریافت کنی...
اگر از تلویزیون خروجی به کپچر داشته باشی امکانش هست...نقل قول:
خروجی capture کدومه یعنی چه شکلیه ؟نقل قول:
واسه Capture کردن نرم افزار خاصی لازمه ؟؟
علاوه بر نرم افزار، سخت افزارم نیاز داره...نقل قول:
یه TV Cart معمولی و یا یه Cart Capture...
سلام عزیز من که نتونستم چیزی پیدا کنم اگه بشه ادرسه تاپیک و بدی یا اینکه دوباره اپش بکنی؟:11:نقل قول:
دوستان من حالا که ایرانسل دو روز آخر هفته اینترنت مجانی می ده باید از این موقعیت استفاده کرد یکی از این راه ها ی استفاده از این مو قعیت نصب و استفاده از برنامه ای به نام Livetv است که با نصب آن روی گوشی 5 کانال ماهواره (فشیون و سی ان ان و بلومبرگ و...)رو از طریق اینترنت ببیند .گرچه سرعت پایین اینترنت امکان استفاده کامل از این برنامه رو نمی ده ولی بصورت چند لحظه دانلود و چند لحظه نمایش کارمی کنه که اونم تو مملکت ما غنیمته .در ضمن با وایر لس هم کار می کنه ولی چون من وایر لس ندارم تست نکرده ام که با کیفیت چگونه است.
من درست متوجه منظور شما نشدم که شما چه چیز را می خواهید کپچر کنید اگر منظورتان فیلم و عکس های گوشی است که دیگر کپچر نمی خواهد چون داخل گوشی است و مستقیم به کامپیوتر منتقل می شود و دیگر کپچر لازم نیست اما اگر منظورتان کپچر از خود مثلا تمام محیط گوشی باشد آنگاه باید از یک کارت کپچر و نرم افزار آن که روی کامپیوتر نصب می شود استفاده کنید اگر منظورتان را بیشتر توضیح دهید بهتر است.نقل قول:
100 درصد باید انلاک بشهنقل قول:
ببین روی جعبه گوشی مارک خاصی نخورده مثل vodafone یا T-MOBILE
100 درصد باید انلاک بشهنقل قول:
ببین روی جعبه گوشی مارک خاصی نخورده مثل VODAFONE یا T-MOBILE
N95 هم داره جواد میشه فجیع... من که تو مدرسه خودمون 9 تا N95 دیدم. چون آوردن موبایل حرام اعلام شده(!) از بقیه خبری ندارم... خدا کنه که 8 گیگ زودتر بیاد وضعیت رو بهتر کنه. (مدرسه من: دبیرستان شهید مدنی تبریز...همون تیزهوشان خودمون!)
نقل قول:
حتما اون 9 تا n95 چینی بودن >>!!!!<<احیانا
من نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار دارین که N95 داره جوات میشه
شما یا میخاین یه troll را بیاندازین اونم از نوعه خز وجواد یا اینکه هدف زیاد کردن پست !
به نظر من کسی که فقط به جوات شدن یا نشدن این گوشی اهمیت میده خودش از اون گوشی هم جوات تره (اونم از نوع جوادیسم):31:
بابا این همه امکانات زیادو ناشناخته داره این گوشی حرف نمیزنین چسبیدین که خز شده
ول كنين اين حرفا رو
به نظر من البته کاملا نظر شخصی و نظرات دیگر قابل احترامه
اما
N95 با داشتن دوربین عالی زیبای کوچکی وزن کم و بسیاری از موارد دیگر که خود دوستان میداند
اگه جوات هم بشه باز خیلی ماهه خیلی
چرا...Orange.نقل قول:
در ضمن, وقتی سیمکارت میزارم میگه : Sim Not Valid.
نقل قول:
بیبینید بعضی از گوشی ها لاک شدن واسه استفاده
از فقط یه سرور موبایل
مثل ایفون اپل
که فقط با سیم کارت یه اپراتور کار میکنه
راست میگه. البته من که تو ریویو ها داده بودم که اسم دو تا اپراتور رو نوشته بود...:18:نقل قول:
در ضمن شما هایی که میگین جوات نیست برین بالای شهر... از هر 10 نفر 11 نفرشون دارن با N95 ور میرن! کشویی رو هم زدن بالا که نگن که چینی هست!!:31:
یکی از دوستان لطف کنه و فرق بین اپدیت قدیم N95 همونی که الان روی گوشیها ست هست رو با اپدیت جدید بگه ... ؟ میخوام ببینم ایا ارزش اپدیت داره یا نه ...؟ عمده فرقشون چیه ..؟
ممنون میشم
والا از شما چه پنهون که چندان فرق دندانگیری نمی کنه بجز به نظر من کمی افزایش حجم صدا و کمی بهبود عملکرد gps ولی در کل ارزش دانلود رو داره چون ممکن است تغییراتی بکنه که من و شمای کاربر متوجه اون نشیم ولی یک سری باگهای نرم افزاری رو از بین می بره .در ضمن اگر خواسته باشی اونو فارسی کنی می تونی همزمان با آپدیت و با تغییر کد محصول اونو فارسی هم بکنی.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان من روز یکشنبه میخوام یه n95بخرم روز 5شنبه رفتم اخرین قیمت 650تومن بود با رم 1گیگ میگفت قطعات اصلی از شما که این گوشی رو دارید تقاضا دارم به من بگید ازکجا بفهمم لوازم اصلیه و چی تو جعبه اش دقیقا هست و تو خود سایت زده رم 128 میشه سریعتر جواب بدین
رم تمامی ان95 هایی که من دیدم تو ایران 1 گیگ بودهنقل قول:
عکس وتوضیح تمامی قطعات موجود در پکیج 95 هم در صفحه های اول تاپیک
موجوده
ضمنا با چه گارانتی میخوای بخری؟
چون یه کم فی بالا دادن بهت :13:
من این قیمت تو علا الدین روز 5شنبه گرفتم مگه قیمتش چنده و نگفتی لوازمش از کجا بفهمیم اصله چون یارو میگفت با لوازم اصلی بهت نمیدن یعنی چی
قیمتی که از علاالدین گرفتی حدود 50-60 تومن بالاست...نقل قول:
البته بستگی به گارانتی هم داره...
در مورد لوازم داخل جعبه و نحوه تشخیص هم تو صفحه های قبل توضیح داده شده...
کسی نمونه عکس ان 95 رو داره ؟
سلامنقل قول:
من از علائدین قیمت 550 تومن دارم... طبقه5 - فروشگاه تاج موبایل
550 تومن بدون گارانتی هفته پیش یکی از دوستام خریده...
لوازم اصلی رو مزخرف گفته طرف...به حرفای فروشنده ها اعتماد نکنید اصصصصصصلا ( فروشنده علائدین میگفت 5700 سیمبین نیست!!!!!! ) گول گارانتی داشتن رو هم نخورید...این گارانتی ها 2 تومنی هستن...فروشنده اگه بتونه کلی بابت گارانتی میگیره از خریدار...
ببینید، الان همه لوازم گوشی های نوکیا ، مثل هدفون، باطری... چینی هستن...روشون هم نوشته شده چینی...
فقط دقت کنید NOKLA به جای NOKIA بهتون نفروشن..
چرا نمونه عکس هست...ولی اگه در سایت image.google.com سرچ بکنید این عبارت رو " N95 sample picture " عکس هایی که مردم توسط N95 گرفتن رو بهتون نشون میده...راحتترین کاره...نقل قول:
این عکسو ببینین...راست میگه:کد:http://blog.wired.com/gadgets/n95_crown.jpg
این کجای N95 هست؟ ساختگی که نیست؟در ضمن این Video center چیه؟ N95 معمولی Ngage نداره؟ تو 8گیگ تو منو بود ولی تو معمولی به چشم نمی خوره. جان هر کی دوست دارین جواب بدین.کد:http://www.webitpr.com/writeitfiles/ViewRangerPano-NokiaN95.jpg
عذر میخوام دوست عزیز,شما این آمارو از کجا گرفتی؟ شما خونتون کجای بالا هست که من دقیق به شما بگم چند تا N95 هست...کی گفته از هر 10 نفر 11 تاشون N95 دارن؟ والا ما که توی مدرسمون که جمعاً بیشتر از 3 تا ندیدیم.نقل قول:
( :40: :11: :10: ) ( امیدوارم ناراحت نشده باشی )
در مورد آنلاک هم باید خدمتتون عرض کنم که گوشی هایی که از انگلیس میاد مشکل داره با ایران...یعنی به اینکه چه سیمکارتی توش باشه ربطی نداره.
دوستان ببخشید کسی اطلاعاتی درمورد اون N95 که میگفتن چینی هست و 200 هزار تومان هست چیزی میدونه؟
ممنون.
دختر جاننقل قول:
کسی نمونه عکس ان 95 رو داره ؟
Uplod عکسایه N95 به این راحتی نیست که هر کی بدون اینکه صفحه هایه قبلو بخونه بخاد یه عکس براش بزارن...
شما میدونی حجم عکسایه N95 چقدره ؟ حداقل 650 کیلو بایت
اگه تو فروم نوکیا نگاه کنی حتما بچه ها گذاشتن عکس
من هم تا چند ساعت دیگه n95 میخرم و سهی میکنم چند تا عکس هم با هاش بگیرم و اینجا بزارم
در مورد جواد بودن n95 خیلی سخنان دوستمون رو جدی نگیر و همیشه ضربالمثل "گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه بو میده " رو مد نظر داشته باش.در مورد n95 چینی باید بگویم که دوربین 1.3 دارد و کشویی آن نیز فقط به طرف بالا باز می شود و رادیو ندارد و قلم دارد یعنی صفحه تاچ اسکرین دارد به جای حرف I در NOKIA حرف L یعنی NOKLA نوشته .نقل قول:
نقل قول:
بازم میگم 100 درصد باید انلاک بشه
اگه خواستی برات تضمینی انلاک میکنم
من بچه تبریز...اونم وسط شهر هستم( نه یه وجب اونور تر) تو دبیرستان ما که 11 تا N95 وجود داره.نقل قول:
صرفا بخاطر اینکه روی هاستم Save بودن لینکشو دوباره میذارم وگرنه به شما هم همونی رو میگم که باید به همه بگم: "سرچ کنین لطفا!"نقل قول:
نمونه عکس ها 2 تا هست و لینک آخر هم یک نمونه فیلمه:
کد:http://www.1pesar.com/images/Img039.jpg
کد:http://www.1pesar.com/images/Img042.jpg
کد:http://www.1pesar.com/N95/Video005.mp4
دوستان عزيز لطفا" اگه كسي نرم افزاري براي ديدن سرعت cpu N95 داره معرفي كنه.من چند تا برنامه دارم كه سرعت cpu رو اشتباه نشون ميدن.ممنون
NSysInfo v1.16 S60.3rd
PhoNetInfo v1.6.0
سوال ديگه اينكه نرم افزاري براي طراحي تم و ويرايش تم براي N95 هست؟
نوع سخت افزار گوشی n95 تقریبا همون سخت افزاریه که تو n93 به کار رفته و سرعت cpu این گوشی 330 مگاهرتزه.
نرم افزار Theme Diy برای طراحی و ویرایش تم.
نرم افزاري براي طراحي تم و ويرايش تم براي N95 هست كه روي pc نصب بشه؟
نرم افزار carbid که برای این کار ساخته شده. تا حالا باهاش کار نکردم ولی فکر کنم از سایت نوکیا بشه دانلودش کرد.