آقا دستتون درد نکنه .
آقا دستتون درد نکنه .
فاز متر جان ميتوني يه اموزش كامل از اين برنامه بزاري من نتونستم باهاش كار كنم فكر كنم درست ريختم ولي كار نميكرد توي ريكاوري و ست پلاگين هم رفتم و اونارو فعال كردم ولي وقتي وارد برنامه ميشم يه صفحه سياه مياد كه يه خط نوشته بالاش هست همين ديگه هيچ اتفاقي نميفته اگه ميشه يه توضيح كامل بده ممنون.نقل قول:
از دوستانی که پی اس پی دارن درخواست میکنم که با خط کش طول و عرض Lcd پی اس پی رو ( فقط Lcd ) اندازه بگیرن و به من بگن چند سانتی متر . خیلی خیلی ممنون . چون من خودم پی اس پی ندارم واگر نه خودم اندازه میگرفتم . بازم ممنون .
منم خط كش ندارم ! ولي به پيكسل بخواينقل قول:
از دوستانی که پی اس پی دارن درخواست میکنم که با خط کش طول و عرض Lcd پی اس پی رو ( فقط Lcd ) اندازه بگیرن و به من بگن چند سانتی متر . خیلی خیلی ممنون . چون من خودم پی اس پی ندارم واگر نه خودم اندازه میگرفتم . بازم ممنون .
480
در
272
دستت درد نکنه ولی من به سانتی متر میخوام .نقل قول:
9.6*5.4
سانتی متر
اقا اميررسا زود تر من دادند منم پاكش كردم.
یه دنیا ممنون امیررسا جان . آقا رسول دست شما هم درد نکنه . راستی سرعت انتقال اطلاعات پی اس پی به پی اس پی چقدر ؟ یعنی اگه بخوای یه فایلو که حجمش 500مگ به یه پی اس پی دیگه بفرستی چه مدت طول میکشه ؟ چون اینجور که شما میگید wi fi داره باید سرعت خیلی بالایی داشته باشه دیگه نه ؟ بازی هم میشه فرستاد ؟ ( اگر بگید تقریبا چند دقیقه خیلی خوبه )نقل قول:
فكر كنم چيزي حدود 11 مگ در ثانيه بتونه فايل رد و بدل كنه.
سلام
ميخواسم بدونم کسي با psp به اينترنت وصل شوده ؟ وبايد چطر وصل شود؟ با wifi وصل ميشه درست؟
درسته که ميگن تو پايتخت با wifi به اينترنت مجاني ميشه وصل شود؟
نقل قول:نقل قول:
بله می شه من خودم با لپ تاپ وصل شدم ولی پی اس پی یه مشکل داره اینم اینکه تو صفحه فارسی به جای کلمات علامت می زاره
سلام . من تازه نيم ساعته از دانشگاه رسيدم خونمون . ماشاالله تو اين سه روز چقدر پست داديدا !!
آقا كسي ميدونه چيت بازي ها رو از كجا بايد دانلود كرد . خواهشا اگه كسي ميدونه بگه چون من تو بازي syphon filter logans shadow گير كردم .
پس با این وجود چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه . راستی بازی هم میشه ارسال کرد ؟ ممنون .نقل قول:
مهدی جان تو این مدت که پی اس پی خریدی باهاش حال کردی ؟ مشکلی برات پیش نیومده ؟ چون احتمالا همین یک شنبه منم برم بخرم . اگه اشتباه نکنم گفتی از دنیایه دمو خریدی نه ؟ امروز زنگ زدم گفت اسلیم 192 تومن ، خیلی حال کردم . لطف کن ریز قیمتی که برا پی اس پی دادی رو برام بنویس ( قیمت تک تک قطعاتی که خریدی ) . ممنون .
نصب كردن cwcheat زياد سخت نيست . من 1.9 رو گرفتم . محتويات فولدر ms_root رو ميريزي تو فولدر seplugins . بعد plugin ها رو از تو ريكاوري enable مي كني . بعد تو بازي select رو 3 ثانيه نگه مي داري يه منو مياد كه از توش مي توني cheat هاي مورد نظر رو فعال كني ( prince of persia 3 هنگ كرد ! ) هنوز نمي دونم چه جوري براي بازي هاي جديد آپديت ميشه ولي همه بازي هاي منو خودش شناخت . اگه درست كار نمي كنه شايد نسخه اي كه دانلود كردي خرابه مي خواي يكي ديگه دانلود كن .
سرور اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش كه نمي دونم چرا خرابه !
یه بنده خدایی یه مطلبی رو اوایل این بند نوشته بود که کسی درست و حسابی جوابشو نداد:
صد در صد دوربین قابلیت چرخش 180 داره... نگاه کنید..نقل قول:
با سلام
دوربین psp وقتی نصب میشه رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا می شود کنسول را باز کنیم سپس پورت usb را که ( کابل usb دوربین به داخل آن می رود ) را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل نماییم تا دوربین را نیز بتوانیم پشتو رو وصل کنیم بابا به کی بگم این دوربین در حالتی که لنز آن
رو به ما است کاربردی نداره فقط در دو جا از آن می توانیم استفاده کنیم اولی به هنکام چت به عنوان وب کم ودوم هنگامی که بخواهیم از خودمان عکس بگیریم آقا این مساله برای من خیلی مهمه یه با مرام پیدا شه بگه چکار کنم
با تشکر
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RBez427EtFQ
آره بي ام و جان خيلي باحاله . كلي حال داد . يعني از اون چيزي كه فكر ميكردم هم بهتر بوده بازي هايي هم كه بازي كردم رديف بودن يعني گرافيكه بالايي داره فكر نميكردم اينقدر باحال باشه .نقل قول:
ميگي اسليم 192 يعني تو اين دو هفته كه من خريدم اينقدر اومده پايين .!!
آخه من دو هفته پيش كه خريدم همه جا مشكي 220 بود من نقره ايي خريدم 225 تومن رم 2 گيگ 25 تومن و 10 تومن هم قاب ژله ايي و محافظ ال سي دي و بازي گرفتم شد 260 تومن . تا حالا هم كه مشكلي نداشته .
دستت درد نکنه ، آره به همین سرعت اومد پایین ، دیروز زنگ زدم گفت 192 تومن ، صبرم خوب چیزیه ها نه ؟ راستی با رمت مشکلی نداری ؟ یعنی اسلومیشن نمیشه یا نمیپره ؟ رو GTA امتحان کردی ؟ محافظ LCD رو چند خریدی ؟نقل قول:
بله درسته ، 180 درجه میچرخه .نقل قول:
راستی رفتم تو سایت CREATIV یه ear phone دیدم داده بیرون عجب سیستماتیک جون میده مال پی اس پی چه قدرم به هم میان . اگه کسی از قیمتش تو ایران با خبر شد حتما منم با خبر کنه و بگه که قیمتش چنده . ممنون .
اینم آدرس :
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702
اين بازي جي تي اي كه مي گين هيچ ربطي نداره اگر بازي Iso باشه سرعت پايين نمي آد ولي اگه Cso باشه رو رم هاي هاي اسپيد اصلم اسلو موشون مي شه ....نقل قول:
دستت درد نکنه ، آره به همین سرعت اومد پایین ، دیروز زنگ زدم گفت 192 تومن ، صبرم خوب چیزیه ها نه ؟ راستی با رمت مشکلی نداری ؟ یعنی اسلومیشن نمیشه یا نمیپره ؟ رو GTA امتحان کردی ؟ محافظ LCD رو چند خریدی ؟
راهی نیست که صدای psp بیشتر بشه؟:13::19:
خوب توضیح بده ببینم با کدوم پکش قیمتش اینقدر شده ؟نقل قول:
استانداردش ؟ خوبه ها.. ایول.. رمش پایین نیومده ؟
درکل می خواستم بدونم که با یه رم چهار گیگ اصل و محافظ ال سی دی و پک استانداردش چقدر درمیاد..
منم الان آماده ام که یکیشونو بخرم.. فک کنم فقط بتونم از رشت بخرم تهران واسم خیلی دوره...
راستی بچه ها این آقا رضایی که این تاپیکو زده مغازه دارن درسته ؟
اگه اینجور باشه که خب فک کنم از ایشون بگیرم بهتر باشه. چون خودش کاملا به ته توی پی اس پی واقفه.. چی تقلبیه چی نیست. :20:
نه مشكل ندارم به يارو گفتم gta بريز . بدون مشكل هم اين بازي و بقيه بازي ها رو اجرا ميكنه . محافظ ال سي دي 5 تومن ميگفت 3 تومن گرفتم .نقل قول:
من سفارش دادم برام یه رم 4 گیگ ساندیسک بیارن حدود 37 تا 43 البته با شرط اجرا بازی
Salam
من میخوام پی اس پی بخرم . یعنی میخواستم.ولی وقتی که قیمت بازی ها شو شنیدم بی خیال شدم.
بعدش از یکی از دوستام شنیدم که با ریختن برنامه ی کرک رو پی اس پی میشه کپی ها رو خوند ولی ممکنه پی اس پی بسوزه...
من میخواستم ببینم ایا واقعا حقیقت داره که با داشتن برنامه ی کرک با گذاشتن سیدی کپی دستگاه بسوزه؟
اگر پاسخ بله هست چه درصد احتمال سوختن وجود داره؟
اصلا چه راه هایی دیگه ای هست که بشه بازی رو ارزون تر خرید؟
بله نيم درصد ممكنه دستگاه بسوزه ! كه البته تو اون نيم درصد 80 درصد دستگاه قابل برگشته ! البته با نصب برنامه كرك شده ممكنه دستگاه بسوزه نه با گذاشتن بازي يعني موقع نصب كرك يا برنامه هاي غير متعارف ....نقل قول:
Salam
من میخوام پی اس پی بخرم . یعنی میخواستم.ولی وقتی که قیمت بازی ها شو شنیدم بی خیال شدم.
بعدش از یکی از دوستام شنیدم که با ریختن برنامه ی کرک رو پی اس پی میشه کپی ها رو خوند ولی ممکنه پی اس پی بسوزه...
من میخواستم ببینم ایا واقعا حقیقت داره که با داشتن برنامه ی کرک با گذاشتن سیدی کپی دستگاه بسوزه؟
اگر پاسخ بله هست چه درصد احتمال سوختن وجود داره؟
اصلا چه راه هایی دیگه ای هست که بشه بازی رو ارزون تر خرید؟
راهاي زيادي هست مثلا كل مجموعه بازي ها رو با هم از من بخري ! (تبليغ نبود گير ندين ! )
آره استاندارد بود . رمم که گفت همون 25 تومن ارزون نشده . من که یکشنبه میرم بخرم اگه خدا بخواد . از تمامی دوستان خواهشمندم اگه نکته ای ، چیزی که میدونن لازمه و کلیدی هم هست بگن ممنون میشم . در ضمن میخوام اسلیم بخرم .نقل قول:
دست شما درد نکنه . یعنی بازی رو فقط با فرمت Iso بخرم ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ کیفیت بازی هیچ فرقی نمیکنه تو هر دو تاشون ؟ ( مثلا کیفیت یکی کمتر از اون یکی باشه ) . راستی راهنمایی واسه خریدم یادتون نره . ممنون .نقل قول:
فورمت Cso فشرده شده همون Iso واسه همين كمي سنگين تره البته تو بازي هاي معمولي نشون نمي ده ولي تو بازي ها سنگين مثل جي تي اي يا سيصد اگه بازي رو Cso كنيد بازي پرش داره ... وگرنه از نظر گرافيك اينا اگه منظورتونه هيچ فرقي وجود نداره ...نقل قول:
دست شما درد نکنه . یعنی بازی رو فقط با فرمت Iso بخرم ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ کیفیت بازی هیچ فرقی نمیکنه تو هر دو تاشون ؟ ( مثلا کیفیت یکی کمتر از اون یکی باشه ) . راستی راهنمایی واسه خریدم یادتون نره . ممنون .
من راهنمايي خاصي نمي كنم چون اسليم نداشتم فقط يه محافظ ال سي دي از اين چسبي ها بخر براش صفحت خش نيافته بعدا مثل من بري قاب عوض كني ! (قيمت محافظ از 2500 هست تا 10000 تومن از نظر كيفيتي هم با هم هيچ فرقي نمي كنن فقط هر چي گرون تر مي شه بسته بنديش خوشكل تره !!!!! )
اين اسليم هايي كه تو بازار هست يو ام دي نداره ولي به فروشنده بگو يه يو ام دي بزاره تا لنز دستگاه رو هم تست كرده باشي . راستي رفتي بپرس ببين كابل تلوزيون و head phon براي اسليم اومده ؟ مرسينقل قول:
بگو کجا گیر کردی ؟نقل قول:
تا چند روز دیگه بازی رو تموم میکنم save شو میزارم برات
من میخوام پی اس پیمو بفروشم اسلیم بگیرم
کسی میدونه دانگرید برای 3.71 یا 3.60 اومده (برا اسلیم)که بعد به 3.52 تبدیل شه؟
کسی جایی رو سراغ داره که پی اس پیمو خوب بخرن؟
لوازم جانبی چه چیزایی برا اسلیم اومده؟
episode 5 . parte 3 تو اين مرحله گير كردم . البته همه رو كشتم نميدونم بايد ديگه چيكار كنم .نقل قول:
:19: یکی جواب بده!!!نقل قول:
با عرض سلام
بهترین ear phon برای psp چیه؟(لطفا قیمتشم بگین):8:
فکر نمی کنم ولی شاید یه پلاگین چیزی باشه من که با همون می سازمنقل قول:
چرا واسش اسپيكر بخر .... :) البته مي شه يه كاري كرد بيت ريت موزيك هايي كه مي خواي بريزي روش رو ببر بالا !نقل قول:
راهی نیست که صدای psp بیشتر بشه؟
سلام دوستان عزيز. ميبينم که ول نميکنين ترکوندين.
يه چند وقته ديگه حوصله ندارم بيام کلی وقت صرف کنم. حالا موقعی که باز برای جاويد جان و رسول مشکلی پيش آمد.(بلا به دور!) من ميام جاشونو پر کنم.
فعلا که ظاهرا نيازی به من نيست. بای
ممنون . من به گرافیک پی اس تو عادت کردم . میخواستم ببینم اگه با پی اس پی بازی کنم احساس کمبود شدید گرافیک و کیفیت نمیکنم ؟ ( یعنی گرافیک و کیفیت پی اس پی در حد پی اس تو راضی کننده هست یا نه ؟ ) . راستی بازی NFS Most wanted ماله پی اس پی رو میشه چند نفره بازی کرد یا نه ؟ ( پی اس پی به پی اس پی )نقل قول: