سلام
من dvd Marvel(TM) - Ultimate Alliance از تکین خریدم
موقع اجرا یه تصویر سیاه میاد وdont send میده میاد بیرون
اگه کسی این بازی رو داره ومشکلی نداره لطف کنه crack شو بزاره
گرافیکمم
geforce 6600 gt ultra 2 512 mb
Printable View
سلام
من dvd Marvel(TM) - Ultimate Alliance از تکین خریدم
موقع اجرا یه تصویر سیاه میاد وdont send میده میاد بیرون
اگه کسی این بازی رو داره ومشکلی نداره لطف کنه crack شو بزاره
گرافیکمم
geforce 6600 gt ultra 2 512 mb
???????????????????نقل قول:
نوشته شده توسط worms_agent
كرك بازي رو از لينك زير دانلود كنيد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه!!!نقل قول:
نوشته شده توسط worms_agent
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط X_man
اینارو قبلا امتحان کردم
نشد بازم ممنون
نوشته شده توسط emp-ehsan
امیدخان امیدوارم منظورتون همین بوده باشه
Radeon 9200 Se 128m
کارتتون برای اجرای بازی ضعیف است
کلا سری کارتهای سری se کارتهای خیلی ضعیفی هستن
بجز تعويض كارت راه ديگه اي هم هست كه بشه باهاش بازي هاي سنگين رو انجام داد
در ضمن من با همين كارت gta سن آندرس رو بازی می کردم بدون هیچ مشکلی .وحالا این بازی هم در همون سبک و تقربیا با همون گرافیک هستش.
من شنیدم توی جمعه بازار یک سی دی اومده که قدرت و کارایی کارت گرافیک رو 300 برابر می کنه اونجور که خودشون می گفتن .به نظر شما آیا این امکان داره و مشکل من با این کار حل میشه؟
بشنو ولی باور نکن همش چرتهنقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
برنامه هایی هست برای آورکلاک کردن کارت گرافیک ولی کارت شما با این چیپ ضیعف با آورکلاک هم بعید میدونم بازی رو اجرا کنه
اگر هم در مورد اورکلاک کردن و طریقه اون میخواهید بدونید یه تاپیک توی سخت افزار زیر مجموعه کارت گرافیک هست در مورد اورکلاک
فکر کنم اسم تاپیک هم اینه : کارت گرافیک خود را منفجر کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط musa
با سلام لطفآ اين فايلي كه در با بهش اشاره كردم رو برام آپلود كنيد كه فكر نكنم 2mb باشه كه كمترم هست.
من رو اين تاپيك حساب بازكردم اگه دست رد به اين پست بزنيد(كه اميدوارم نميزنيد و خيلي با معرفت هستيد)
ديگه بودن اين تاپيك با اين عنوان " حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها "بي معني ميشه.
ببينم واقآ مشكلم حل ميشه ؟
بابا اين پرن 3 دهن ما رو سرويس كرده
وقتي سيدي 3 رو ميزارم برا نصب يكم ميره اين پارس رو انجام ميده:
حالا بايد چي كار كنم؟نقل قول:
write error in file mir-popt2t.mdf.probably the dick is full
وسط سي دي دوم پرنس 3 كه دارم نصب ميكنم ارور ميده بايد چي كار كنم؟
دوستان من در بازي Condemend وقتی که داره نصب میشه میگه :
There is not enough space on your disk
در صورتی که 30 گیگ خالی داره !
محمد جان چه اروری میده ؟
بچه ها سلام من يه مشكلي در اجراي prince of persia warrior within دارم . جالبه من اين بازي رو با كارت 64 مگ بازي كردم ولي الان كارت 128 دارم وقتي بازي مي خواد اجرا بشه پيغام خطا مي ده و ميگه technical support رو چك كنيد !!!!!!!!! اين يعني چه
مشکل در Onimusha3نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
کارت من radeon 9200 se حالا راهی هست بشه بازی رو اجرا کرد
ممنون.
failing the creating direct3d device
آقا بازي من هم همان Marvel(TM) - Ultimate Alliance است كه وقتي بازي را اجرا مكن بازي اجرا مي شود وداخل بازي هم ميرود ولي صفحه مانيتور سياه مي شود وحتي موس ميآيد و صدايبازي ودمو ها ولي صفحه سياه است
سيستم من هم p4 كارت گرفيكم 128 ATI است و ram هم 512 است اگر جواب بدهيد ممنون ميشوم
به احتمال زياد باي فرمت درايو مورد نظر رو NTFS كنيد .نقل قول:
نوشته شده توسط sgh5000
شما DirectX 9.C رو سيستم نصب كرديد؟نقل قول:
مشکل در Onimusha3
کارت من radeon 9200 se حالا راهی هست بشه بازی رو اجرا کرد
ممنون.
failing the creating direct3d device
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي:نقل قول:
آقا بازي من هم همان Marvel(TM) - Ultimate Alliance است كه وقتي بازي را اجرا مكن بازي اجرا مي شود وداخل بازي هم ميرود ولي صفحه مانيتور سياه مي شود وحتي موس ميآيد و صدايبازي ودمو ها ولي صفحه سياه است
سيستم من هم p4 كارت گرفيكم 128 ATI است و ram هم 512 است اگر جواب بدهيد ممنون ميشوم
در ضمن كارت گرافيك هايي كه Vertex Shader و Pixel Shader ورژن 3 رو ساپورت نكنند هم اين بازي رو نميتونند اجرا كنند.نقل قول:
MARVEL(TM): ULTIMATE ALLIANCE MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 128MB video card and drivers*
Operating System: Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2000+ (1.6 GHz).
RAM: 512MB of RAM
Hard Drive Space: 8 GB minimum hard drive space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file)
Sound Card: DirectX(R) 9.0c compatible true 16-bit sound card and drivers
DirectX(R) Version: 9.0c (Included)
DVD-ROM: 100% Windows(R) 2000/XP compatible 2X speed or better DVD-ROM drive and drivers
Controls: 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and drivers
Additionally Supported Peripherals: 100% Windows(R) 2000/XP compatible USB Gamepad
*Supported Chipsets for Windows(R) 2000/XP
All NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 128MB and better chipsets
All ATI(R) Radeon(TM) X1300 128MB and better chipsets
*Important Note: Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Marvel(TM): Ultimate Alliance. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
بله :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط X_MAN
فكر كنم تو يكي از سايتهاي كد تقلب بازيها عبارتa.l.disable رو ديده باشم كه مربوط به غير فعال كردن هوش مصنوعي كاراكتر هاي بازي است شما تو كنسول بازي عبارت a.l.enable رو تايپ كنيد ببينيد كار ميكنه يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط Morteza4SN
سلام
آقا من وقتی می خوام بازی کربن رو اجرا کنم میره داخل بازی و تا صفحه میاد میپره میره بیرون گرافیک وبازی ودایرکت ایکس رو هم دوباره نصب کردم شما نمیدونی مشکل چیه؟ سیستمم هم مشکلی نداره (gohost recon براش شوخیه!)
با تشکر خدافظ.
ممكنه كرك بازي مشكل داشته باشه يك بار ديگه بازي رو با فايل زير كرك كنيد شايد مشكل حل شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط ali_star
دارم دانلود می کنم ولی مگه کرکی که توی Cd بازی هست تست نشده از تکین هستش
بهترین شرکتی که آدم با خیال راحت بتونه بازی هاشو اجرا کنه کدومه ؟
ممنون
{}{}{}{}{}نخیر متاسفانه با این کرک هم مشکل برجاست {}{}{}{}{}
راستی واقعا بهترین شرکت کدومه ؟
ممنون
مشكل از وينوزت هست ويندوز رو عوض كننقل قول:
نوشته شده توسط ali_star
ودرايو ويندوزت رو هم خالي كن
سلام.
من یک بازی از نت دانلود کردم که 2 سی دی بود .باز میکردم پارتها رو 2 تا ایمیج بهم میداد من بازی رو نصب کردم حالا که میخوام برم توی بازی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مي خوام بازي Splinter Cell Double Agent را اجرا کنم ارور Dont sent مي دهد چه کار کنم؟
ايميجش هم لود کردم ولي توش نمره و هيچي نميشه!
کمک Help me
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
فكر كنم اگر بازي رو كرك كني مشكل حل بشه, اگر ممكنه اسم بازي رو ذكر كنيد.
شما از سالم بودن كرك بازي مطمئن هستيد؟نقل قول:
من مي خوام بازي Splinter Cell Double Agent را اجرا کنم ارور Dont sent مي دهد چه کار کنم؟
ايميجش هم لود کردم ولي توش نمره و هيچي نميشه!
کمک Help me
لطفا مشخصات سيستمي كه ميخوايد بازي رو روي اون اجرا كنيد بنويسيد.
سلام عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط X_man
از اینجا دانلود کردم.
پست شماره 39
متاسفانه کرکی نداشت توی لینکها یا من نتونستم پیدا کنم .
كرك بازي رو ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
سلام من اينو دانلود كردم بعد از خارج كردن از رار بايد چه بكنم ؟ فرمتش هم معلوم نيس!
ببينيد توي اون پوشه ي [Complete 85f of 85f] فايل اجرايي يا exe براي نصب بازي نيست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط alireza7
نه توش هيچي نيسنقل قول:
نوشته شده توسط X_man
من بازي فيفا 2006 رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام وارد بازي بشم ارور dont send ميده مشكل از كجا ميتونه باشه . ممنون
با سلام
آقا منم بازی Just Cause رو گرفتم ولی اجرا نمیشه میگه Shader نداری این یعنی چی؟
رم 512
سی پی یو 3000
کارت جیفورس 4400 Mx
بعذش گفته کارت گرافیکت و کارت صذات رو آخرین درایو هاش رو نصب کن حالا از کجا بگیرم
تو رو خدا لینک مستقیم بده از این سایتهای خارجی سر در نمی یارم
ممنون
من تاحالاهمچين مشكلي نداشتم!ولي اگه اشتباه نكنم بايدايميج بگيريد!با برنامه الكل...بازم مي گم مطمئن نيستم.نقل قول:
نوشته شده توسط alireza7
اين مشكلات معمولابراي كرك.حالاشمااين كركو دانلودكنيدببينيد مشكلتون حل مي شه.نقل قول:
من بازي فيفا 2006 رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام وارد بازي بشم ارور dont send ميده مشكل از كجا ميتونه باشه . ممنون
کد:http://66.199.232.155/pcgamefixes/FIFA.WORLD.CUP.2006.V1.0.ALL.PROJECTX777.NOCD.ZIP
دوست عزيز از اينكه به سوال من جواب داديد ممنونم
كارت گرافيك شما Pixel shader رو ساپورت نميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Yahay
جديدترين درايور كارت هاي Nvidia رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد, البته شما اگر درايور كارت گرافيكتون رو هم اپديت كنيد باز نميتونيد اين بازي رو اجرا كنيد چونكه Pixel shader يك قابليت سخت افزاري هست.
بابا من يه ساعته دارم برا عمه قضي فك ميزنم
يكي جواب ما رو بده ديگه
وسط نصب پرنس 3 اين ارورو ميده write error in file mir-popt2t.mdf.probably the dick is full
بابا جواب ما رو بدين ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از سیدی هستش محمد جان...نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
اين 85 تا فايل که اولش 001 هست رو با چه نرم افزاري به هم وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط X_man