ایکس باکس 360 آرکید و پریمینیوم و الیت تو دبی چنده ؟ کسی می تونه بیاره؟؟؟
ایکس باکس 360 آرکید و پریمینیوم و الیت تو دبی چنده ؟ کسی می تونه بیاره؟؟؟
نقل قول:
پیام آرکید چند می ده ؟ شمارشو میدی؟
نقل قول:
شما خودت می تونی از دوبی بیاری ؟ اگه تونستی میل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر moli_mokhtas021 لطفا در پیغام خصوصی مطرح کنید!
سلام.نقل قول:
پریمیوم میتونید بگیرید ... اما اگه کسی رو داشته باشید بتونه براتون از خارج بیاره، خیلی خوب میشه. حتی میتونید elite هم بگیرید!
موفق باشید
ایا xbox360 هست که همه ی dvd هارو اجرا کنه؟ایا arcade حافطه داره؟بهتره مدل j بخرم یا utc?
یکی می خواد مدل arcade ورژن j رو با تضمین این که همه ی بازی ها بهش می خوره به من 500 بفروشه به نظر شما بخرم؟خواهشا یکی زودتر منو راهنمایی کنه ممنون
فکر نمی کنی 500 یکم گرونه؟؟
اخه من اصلا تو خط قیمتاش نیستم.مثلا بازی gta روی ورژن j اجرا می شه یا utc?
فرق j و utc چیه؟
آقا 500 خیلی خیلی گرونه. در بدترین شرایط بابت آرکید باید 400 بدید
ما ریجنی به اسم UTC نداریم.نقل قول:
بازی GTA IV روی ریجن J نیومده اما ریجن PALـش مولتی ریجن هست و روی J هم اجرا میشه. اما نسخه ی UC روی J و PAL اجرا نمیشه.
فرق بین J و UC هم اینه که J مال ژاپن و البته دو نوع ریجن J داریم. یکیش فقط و فقط مختص به ژاپن هست و گاهی بازیها برای این ریجن نمیان اما یک ریجن J داریم که علاوه برای مجمع الجزایر ژاپن برای خاور دور یعنی از افغانستان و پاکستان اونورتر تا قاره ی آمریکا هست.(فکر کنم هندوستان PAL باشه... دقیق خبر ندارم)
و PAL هم برای اروپا و خاور میانه(جز ایران که قانون کپی رایت رو قبول نداره و بریز و بریز هست) و آفریقا هست و همچنین آمریکای لاتین و جنوبی.
بعد هست ریجن UC که مختص شمال قاره ی آمریکا یعنی ایالات متحده، آلاسکا و کانادا و جزایر اینور و اونورش هست.
ریجن دستگاهتون PAL باشه بهتره چون میتونید از کشورهای همسایه ی ایران خرید کنید. توصیحه میکنم اصلا طرف J only نرید.
خلاصه تر این که
1- پال (به همون دلیلی در پست بالا ذکر شد و اینکه مبدل برق هم نمیخواد)
2- uc ( چون مبدل برق میخواد یه خورده خرج میره بالا)
3- j (بعضی بازیاش دیر تر میاد)
می تونید جای 2 و 3 رو عوض کنید. میل خودتونه. مییونید 30تومن پول مبدل بدید ولی بازیا زودتر برسه دستتون یا اینکه 30 تومنو ندید ولی بعضی بازیا دیرتر برسه دستتون
- دیدید پال بهتره؟
سلام ايا جايي رو ميشناسين كه xbox360 با ضمانت بدن
پرمیوم بازیهاش پال هست دیگه؟
آرکید پال هم گیر می یاد؟
پریوم بستگی به نوع کنسولت داره که pal باشه یا ntsc/j ,uc که باید بازی های که میخری با رجیون کنسولت یکی باشه.نقل قول:
در ضمن آرکید pal هم موجود هست.
آقایون pink panther saeed_barcelona از راهنماییاتون واقعا ممنونم
به آدرس زیر حتما سر بزن تمام کنسولاش با ضمانت و گارانتی و این حرفاست:46:نقل قول:
کد:www.westgame.ir
آقا آرکید دوبی چنده؟؟؟شماره ی آقا پیام رو کسی نداره؟؟؟نقل قول:
برای تماس با آقا پیام که فکر کنم منظورتون همون آقا پیامخی باشه که ساکن بوشهرن؛ از سایت بازی سنتر استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=9516
نقل قول:
متشکرم :11:
دوستان کنسول من برای خوندن بعضی از بازیها بسیار زور میزنه و صدای زیادی داره حال چطور میشه که این معظل رو برطرف کرد مشکل از چیه؟
بازیاتون رو چه دیسکیه؟نقل قول:
دوستان کنسول من برای خوندن بعضی از بازیها بسیار زور میزنه و صدای زیادی داره حال چطور میشه که این معظل رو برطرف کرد مشکل از چیه؟
ممکنه از دیسک بازیا باشه.
درایو کنسولتم بگو
آقا مطمئنی فروش استثنائیه؟
اگه استثنائی نبود چقدر میخواستی بدی؟
از دبی بچه ها elite گرفتن 400تومن!
من میخوام x box 360 بخرم. منو راهنمایی کنید!
چقدر بودجه داری؟ میتونی از دبی بخری؟ این دوتا خیلی مهمه. مشخص کن اینارو تا جواب بدیم.
پستام تو این صحه داره زیاد میشه الانه که اخطار بگیرم
سلام دوستان منم میخوام بخرم مشکل مالی هم ندارم ولی از دبی نمیتونم بخرم. آیا قدرت خود کنسولها هم با هم فرق داره یا کل xbox360 ها یجورن؟ چرا باید واسه بعضیاشون تبدیل 220ولت به110ولت بخری ولی واسه بعضیاشون نه؟ آیا رنگ مشکی در داغ کردن کنسول تاثیر داره؟ آیا دستگاهی هست که بدون اینترنت بشه از راه دور مثلا یک کیلومتر با هم بازی کرد؟ واینکه کدام مدل از xbox360 با دوامتر و بهتر است و بازیهاش همه جا هست؟ آخه دوست من یدونه خریده از اینا که تبدیل ولتاژ میخواد ولی بازی نید فور اسپید پرو استریتو اجرا نمیکنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگر چیزای دیگه ای رو هم که لازم است بدونم بهم بگید ممنونتون میشم.
سلام!
الان Xbox 360 های بازار با کدوم درایو بیشتر هستند؟ کدومش بهتره؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قدرت کنسولها هیچ فرقی با همدیگه نداره ... فقط از لحاظ سخت افزاری نمونه های جدیدتر اصلاح شده اند. در رابطه با آداپتور این به نوع کنسول بر میگرده که چه نوع خروجی برای برق داشته باشه.
رنگ مشکی (یا هر رنگ دیگه ای) ، هیچگونه تاثیری در کنسول ندارن.
خیر، امکان این کار وجود نداره، برای این مسافت باید به لایو وصل باشد . (برای مسافت های کمتر میشه دو کنسول رو System Link کرد. )
الان مدل elite کارایی بسیار بهتری نسبت به مدل های قبلی داره.
مشکل کنسول دوست شما، فکر نمیکنم از کنسول باشه، احتمالا از دیسک بازی هست.
سلام.نقل قول:
درایو سامسونگ به نظر بنده خیلی خوبه و کارایی خوبی داره... .
والا ایینکه کدوم درایو ها بیشتر هستند رو نمیشه خیلی دقیق گفت، اما تقریبا شما هر دروایوی که بخوایی، پیدا میشه.
موفق باشید
همشو پیام جان گفتن. مم اضافه کنم که:نقل قول:
سلام دوستان منم میخوام بخرم مشکل مالی هم ندارم ولی از دبی نمیتونم بخرم. آیا قدرت خود کنسولها هم با هم فرق داره یا کل xbox360 ها یجورن؟ چرا باید واسه بعضیاشون تبدیل 220ولت به110ولت بخری ولی واسه بعضیاشون نه؟ آیا رنگ مشکی در داغ کردن کنسول تاثیر داره؟ آیا دستگاهی هست که بدون اینترنت بشه از راه دور مثلا یک کیلومتر با هم بازی کرد؟ واینکه کدام مدل از xbox360 با دوامتر و بهتر است و بازیهاش همه جا هست؟ آخه دوست من یدونه خریده از اینا که تبدیل ولتاژ میخواد ولی بازی نید فور اسپید پرو استریتو اجرا نمیکنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگر چیزای دیگه ای رو هم که لازم است بدونم بهم بگید ممنونتون میشم.
اینکه بعضیاشون احتیاج به تبدیل 110 به 220 دارن مربوط میشه به ریجن کنسول. ریجن UC برقش 110 ولته و برق ایران 220 به همین خاطر باید تبدیل بهش وصل کرد. ریجن پال و j احتیاج به تبدیل ندارن
الان فقط 360 با درایو بنکیو وهیتاچی 79 تولید میشه که بنکیو خیلی بیشتره.نقل قول:
سلام!
الان Xbox 360 های بازار با کدوم درایو بیشتر هستند؟ کدومش بهتره؟
درایو hitachi 79 خیلی درایو توپیه ولی هزینه کپی خور کردنش بالاست
دستتون درد نکنه دوستان خیلی ممنون.راستی موقع خرید به چه قسمتهایی از جعبه یا کنسول دقت کنم تا از نوع مادر برد و ... با خبر بشم؟ واینکه هنگام خرید از فروشنده چه سوالهایی بپرسم تا خیالم راحت بشه که یه چیز توپ خریدم؟ این سوالو تو اون یکی تاپیک گفتم ولی جواب نگرفتم ، گفتم شاید بهتر باشه که اینجا بگم. بازم ممنون.
یه تاپیک هست برای شناسایی مادربرد بدون باز کردن جعبه، بخونش می فهمی کجاهارو باید چک کنی.
همه فروشنده ها میگن جنس من توپه. به حرفشون زیاد توجه نکن.نقل قول:
واینکه هنگام خرید از فروشنده چه سوالهایی بپرسم تا خیالم راحت بشه که یه چیز توپ خریدم؟
دوستان عزیز من چندتا سوال دارم هنوزم شک دارم بین اینکه 12 ولت کنم فهنها رو یا اینتر کولر های جدید مانیتور دار بخرم؟ایا دوستان از قیمت اجناس زیر در شیراز خبر دارند؟
کابل vga
کابل hdmi
کابل component
کپی خور کردن بنکیو
12 ولت کردن فنها
سلام. يه سوالي داشتم دوستان. ميخواستم بدونم كه قبلا ايكس باكس 360 بعد از اينكه كپي خور شد و قيمت بازيهاش پايين اومد قيمتش در بازار كشور گرانتر شد و يا اينكه نه تغييري نكرد؟ اگه گرانتر شد تا چه حدودي بالا رفت؟ ممنون
ممنون.راستی روی جعبه نوشته که چه مدلیه؟ آخه یکی از دوستام خریده نمیدونیم elite یا... از کجا بفهمیم چیه؟ در ضمن آیا xbox360 بازی hitman رو داره یا نه؟
سلام.نقل قول:
این کنسول قیمت بازیهاش پایین تره ؛ اما قیمت خود کنسول فرق چندانی نکرده.... این چند وقته یه کم گرون شده بود.
بله، روی جعبه درج شده که کنسول چه مدلی هست.نقل قول:
بله، بازی Hitman: Blood Money برای این کنسول منتشر شده.
موفق باشید
کسی نبود جواب بده پست شماره 1792
ممنون. حالا یه چیزی ، الان ارزش داره بخرم یا نه؟ چون تو اون یکی تاپیک خوندم قراره سی دی هاش روی نمیدونم چی چی ارزه بشه که دوباره سی دی هاش میشه شصت هفتاد تومن.میگفتن سریع کنسولاتون رو تا رو دستتون نمونده بفروشید جدیده که اومد بخرید. حالا من چیکار کنم ؟(فکر کنم منظورشون Hd-dvd بود البته شایدا مطمئن نیستم)
دوست عزیز منظورت روی دیسک بلورای هست فکر کنم ا همینایی باشه که مال پی اس تری هست ولی منم دارم میخرم شما هم بخر اینا همش حرف هستش و شما کنسولت رو بخر نگران نباش چون اگه خبری بود تا حالا حتما پخش شده بود و ملت داشتن میفروختن و الان قیمت 360 خیلی میومد پایین نه نگران نباش خبری نیست
در ضمن دوستان یکی جواب مارو تو پست 1792 بده
ميخوام يك اركيد بخرم از اون مدل هاي جديد 2008 كه در مقابل گرما مقاوم تر هستند ولي قيمت هايي كه گرفتم با هم متفاوت هستند ممنون ميشم قيمت اين مدل از ايكس باكس360 رو در بازار امروز معلوم كنيد. راستي الايت در چه قيمت هست؟ ممنون
اگه میشه قیمت های مدل های مختلف xbox 360 را در ماه اینده بگویید.