چيزهاي مفيدتري نمي تونستي بذاري
يك چيزايي كه واقعا كاربري داشته باشه...!
:8:
Printable View
چيزهاي مفيدتري نمي تونستي بذاري
يك چيزايي كه واقعا كاربري داشته باشه...!
:8:
يك برنامه براي قفل كردن گوشي ميخوام كه حرفه اي باشه
ممنون
منظورم P990 هستش.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این برنامه ای که گذاشته بودم واسه P910 بود که یکی از دوستان می خواست نه p990 .
نقل قول:
سلام و درود /ضمن تشکر اگه بتونین یه برنامه واسه منشی تلفنی p990i بنویسین یه عمر ذعاتون می کنم / موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق باینقل قول:
====================
کد:http://www.faryad60.blogfa.com
دوست عزیز شما که زحمت گذاشتن برنامه های مختلف کشیدی چه خوب می شد اگه یه کوچولو بیشتر وقت می ذاشتی و اسم برنامه ها و کاربردشونو هم می گفتی !!!نقل قول:
شما فعلا همینا رو داشته باش !!!!نقل قول:
ببخشید که یه برنامه نگذاشتم که گوشیت بره نون بگیره ....!!!!
بعد از این همه سوالکه همش رو هم به 10تاهم نمیرسه واگه کسی یه کم به خودش زحمت بده و همه تاپیک رو بخونه جوابش رو میگیره حالا که ما یه برنامه گذاشتیم بزن تو سرمون !!!!
همون بهتر که شما بری و پیغامهای حالا بخرم یا نه بقیه رو بخونی !!!!
faryad جان فکرکنم اگه یه کمی دقت کنی اسم فایل خودش گویای کارایی اون هست . بهدوستان اطمینان میدم که با نصب کردن برنامه اگه کار نکنه اشکالی هم برای گوشی هم پیش نمیاد
چرا اینقدر خشن؟ بنده خدا لطف کرده زحمت کشیده اینارو واسمون گذاشتهنقل قول:
آقا دستت درد نکنه ، زحمت کشیدینقل قول:
این جور مشکلا مربوط به حافظه میشه .نقل قول:
قبلش همه برنامه های باز رو ببند .
خود مموری رو هم با گوشی فرمت کردی ؟
اگه میخوای کامل درست بشه باید گوشی رو فلش کنی البته با باکس بعد هم آپدیت کنینقل قول:
faryad عزیز به رو چشم . حالا یه تلاشی میکنم واسه منشی اگه نشد دیگه شرمنده !!!!
البته موبایل واسه اینه که هر جا باشی بشه پیدات کرد . دیگه منشی فکرکنم چیز بیخودیه !!!!
البنه میتونی از گزینه reject with sms هم استفاده کنی
UIQ3 software
(Sony Ericsson P990, M600, W950, Motorizr Z8, etc)
Personal information managers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
$14.95
$9.95
$11.95
Utilities
$7.95
$6.95
$9.95
$10.95
خیلی ببخشیدا ولی فکر نمیکنم این تاپیک جای خوبی واسه گزاشتن نرم افزار باشه.تاپیکی با این عنوان داریم...
اي ول اي ول اميرخانو اي ول
بابا بي خيال به در گفتم ديوار بشنوه
خلاصه شرمنده....!
امیر خان ممنونم نرم افزاراش قدیمی ولی خوب بود حداقل کرک شده بود
حافظه گوشی رو خالی کردم برنامه های نصب شده رو هم پاک کردمنقل قول:
اما مموری رو فرمت نکردم
ممکنه از مموری باشه مموریم 4 گیگ است :27:
یادم رفت بگم
وقتی رم رو هم خارج میکنم باز هم تا میاد عکس بگیره خاموش میشه
بالاخره تونستم sms فارسي بخونم.
پوشه Fonts رو تو پوشه resource مموريتون كپي كنيد 100% جواب ميده.
در ضمن 2 تا كيبورد داره.
کد:http://www.divshare.com/download/1480272-b81
2 تا کیبورد داره یعنی چی؟نقل قول:
مثه اینکه دیگه باید آپدیت کنی .نقل قول:
منم الان دارم آپدیت میکنم ببینم این یکی چجوریاست
خوشبختانه آپدیت با موفقیت انجام شد .
اون مشکلی که قبلی داشت ( وقتی با فلیپ باز میخواستیم شماره بگیریم ) حل شده و میشه از space برای آوردن phone استفاده کرد . یکی دیگه از تغییراتشم اضافه شدن چند تا زبان هست که متاسفانه عربی یا فارسی توش نبود . بقیه تغییراتشم اگه داشت بدا می گم فعلا همینارو دیدم
فلش با باکس چیه میشه کاملتر توضیح بدین ممنوننقل قول:
دوستان سلام
نخیر باز هم کسی جواب ما رو نمی ده من می خواستم در آینده p1 بگیرم ولی اینجوری که می بینم بچه های سری پ اصلا به آدم اعتنا نمی کنن چه برسه جواب بدن حالا تیر آخرمو می زنم اگه چیزی رو در قابلیت handwriting بنویسیم می تونیم اون رو به عنوان sms یا mms به دیگران بفرستیم
لطفا به سوالم جواب بدید اگر چه مبتدیانه باشه
با تشکر
امتحان كنيد ببينيد براي شما هم فارسي نشون ميده يا نه؟نقل قول:
نقل قول:
خوب 2 تا كيبورد داره ديگه.با اين فونتها 2 تا كيبورد هست كه با اونا ميشه فارسي تايپ كرد.
كيبورد.
باکس یه دستگاهیه که تعمیر گاهها دارن و با اون روی گوشی نرم افزار میزنن . و روی حافظه اصلی کار میکنهنقل قول:
يك سوال داشتم آقا براي p990 patch وجود داره يا نه
اگه هست مي شه بگين از كجا مي شه گرفت
و ديگه اينكه مي خوان پلير سري w رو براي p990 بزارن درسته
احتمال دارهنقل قول:
منخودم یه مموری 1 داشتم وقتی رو گوشیبود سرعت خیلیکم بود بعد اون عوض کردم بت یه مموری 2 که رو 910 داشتم خیلی سرعتش بیشتر شد .
البته page file یه مقدار معین ازمموری رو میگیره و اگه مموری بیشتر باشه خوب اونم بیشتر میشه که سرعت هم بیشتر.
مثلا رو 750 : 512 خوبه ولی 1 جواب نمیده . حالا چرا ؟ عیب نرم افزاره که باید آپ کنی ...
هنوز اطلاع درستی در دست نیستنقل قول:
در مورد پچ باید بگمکه هست ولی میتونیبابکس بزنی که بازم بایدآپ کنی
دوست عزیز من به سوالتون جواب ندادم چون نمی دونم منظورتون چیه . به هر حال اگه منظورتون همون نوشتن متن با قلم ( touch screen ) هست باید بگم که شما هر حرفی رو که مینویسید بلافاصله شکل تایپیش ( مثلا تو اس ام اس ) میاد یعنی ربط زیادی به دستخط شما نداره و سر آخر متن به صورت معمولی نمایش داده می شه ( البته باید حرف ها رو درست بنویسید که گوشی بتونه تشخیص بده )نقل قول:
امیدوارم که جوابتونو داده باشم .
من مموری 2g خودمو که باهاش یه ذره مشکل دارم رو k750 امتحان کردم راحت جواب داد . هم گوشی و هم مموری . ولی نمیدونم رو p990 چرا اینجوریه:41:نقل قول:
دوست عزیز فونت ها رو ما قبلا امتحان کردیم و جواب دادهنقل قول:
در مورد کیبورد دومیشو از کجا باید بیارم که بتونم فارسی تایپ کنم .
ممنون
سلام و درود / ضمن تشکر از همه دوستان بویژه متاپکش عزیزم و امیر خان که واسه راهنمایی بچه های p990i از هیچ کوشش و زحمتی دریغ نمی کنند/نقل قول:
امیر خان برنامه ضبط صدا در حین مکالمه رو دانلواد کردم ولی وقتی می خوام تو گوشی بازش کنم ازم یوزر نیم و پسوورد می خواد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ضمنا بنظر شما p1i چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ کیفیتش و کارائیهاش ؟قیمتش چنده با ضمانت و بدون ضمانت ؟ اصل فرانسه هستش ؟وووو هرچیزی که دراین خصوص می دونین و آیا اصلا از p990i بهتره یا نه ؟
درضمن امروز پیش یکی از موبایل فروشی ها البته تو چالوس بودم می گفت اگه بخوای p990i دست دومتو بفروشی خیلی بشه فروختش 100 تا 150 هزارتومان شما اگه قیمتی دارین بگین هم اینکه p990i چند می تونم بفروشم و هم اینکه اگه p1i تائید می کنین که بهتر از اون هستش قیمتش چنده ؟ممنونم
موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق / بدرود
============================================
فریاد یک روزنامنه نگار جوان
(ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید)
ایول se . این فریمویر جدید خیلی باحاله . به من که خیلی حال داد . سرعتش بیشتر شده . من قبلا وقتی می خواستم PMD رو نصب کنم کلی طول می کشید ولی حالا خیلی راحت نصب کرد و برنامه هایی رو که تو مموری ریخته بودم هم میشناسه و نصب می کنه ( آخه قبلا نصب نمی شد) در کل باحال تر شده
سیستم عاملهایی که جدید میان همه پر ازاشکال هستن و نمیشه بهشون اعتماد کرد . حالا رو یکی خوب کار میکنه یکی بد . مثل مموری !!!!!
کلا سیستم عامل که دیدم خیلی خوب و به نسبت با سرعت بالا کار میکنه لینوکس هستش که رو موتورولا نصب میشه
یه جایی هم خوندم که میشه رو 990 لینوکس نصب کرد حالا چطوری نمیدونم !!
منم آپ دیت کردم البته اینو قبلا هم آپ دیت کرده بودم و فرقی نداشتش ولی خوب یه سری اشکلات داشتم که حل کرد : بطور مثال من شارژ گوشیم تموم شده بود با شارژر فندکی ماشین خواستم شارژ کنم موقعی که زدم به فندک گوشیرو روشن کردم بعدا که از ماشین پیاده شدم برم مغازه خرید داداشم واسه دلسوزی بنزین ماشینو خاموش کرد از اون به بعد که گوشیمم یهو خاموش شد از هر ده (10) تا زنگ یدونش صدای زنگش در میومدم اس ام اس هم همینطور بود بعضی مو قعه ها هم اس ام اس ها رو نمی تونستم باز کنم باید گوشیرو خاموش و روشن می کردم تا مشکلش حل می شد که آپ دیت کردن مجدد همه اینا گوش شیطون کر حل شدن / در ضمن اضافه کنم من تو چالوس دیال آپ دارم که واسه بار چهارم آپ دیت کردم و هر بار نزدیک به 6 ساعت و نیم طول کشیدش /یا حق بدرود
والا من نه تا حالا p1 دیدم نه قیمت دارم . یعنی تا حالا سفارش خرید نداشتم .نقل قول:
قیمت رو میتونی از shop.ir ببینی حالا یه کمی با اختلاف .
ما تو یزد قیمت 990 کمتر از 280 نداریم واسه دست دو .
اون برنامه رو هم هنوز نصب نکردم که ببینم میشه یا نه .
تست میکنم چشم ....
یعنی بااین اوصافی که میگی ما هم یه آپدیت افتادیم دیگه !!!!
سلام دوستان .وقتی فلیپ گوشیتون بازه آیکونهاش حرکت میکنن؟ (انیمیشن دارن؟)
آره عزيزم اگه تو قسمت Device گزينه Transition فعال باشه آيکونها به اين حالت درميان.نقل قول:
واسه این برنامه که پسوورد میخواد . باید بری سایتش که اسمش هم همون sky توشه که نمیدونم بقیه ش چیه و بعد پسوورد رو چک میکنه البته باید با ایرانسل باشه که مستقیم با اینترنت کار میکنه . جون خودش چک میکنه !!!
دوستان سلامنقل قول:
دستت درد نکنه مهیار جان دست آخر یکی جواب من رو داد من دقیقا همون چیزی منظورمه که تو گفتی ولی یعنی نمی شه دست خط رو ارسال کرد یه مقدار امیدوار شدم برا خرید p1