نقل قول:
دوست من شما بايد سفيديه صفحه عكس و ISO رو تنظيم ميكردي اون موقع هر چقدر ميخواستي n73 فلاش بزنه تاثيري نداشت درضمن درسته نخورديم نون گندم ولي ديديم دست مردم ماهم k800 داشتيم ميدونم توي حالت داكيومنت اگه سوژه يكم دور بشه تيره ميفته وشما از عمد فاصله رو كم كردي تا نور فلاش سوژه رو روشن كنه و درمورد n73 كه اگه اجازه بفرمائي اظهارنظر كنم در مورد n73 كه شما اونو روي حالت كلوزاپ ياهمون ماكرو گذاشتي و وضعيت بالانس سفيدي روي صفر و ISO رو روي حالت اتو گذاشتي كه 100% دوربين n73 نميتونه سوژه رو توي اون فاصله كم و با اين تنظيمات ناقص خوب شكار كنه! حالا من ديگه نميدونم k800 چيكار ميكنه ولي اينو بگم شرايط براي مقايسه بايد مساوي باشه شما 100% تنظيمات k800 رو انجام دادي بعد عكس گرفتي ولي n73!؟
توي مقايسه GSM بين w800 وn90 وقتي w800 برنده شد همه شما GSM بهترين سايت دونستيد ولي وقتي توي سه مگاپيكسلي ها n73 از k800 برد شايع كرديد عكسا دستكاري شدن!!!
ولي بازم ميگم شما بايد تنظيمات n73 رو كامل انجام ميدادي حتما امتحان كن بعد مقايسه رو انجام بده!
درضمن من منكر قدرت عكاسي k800 نميشم و واقعا قبولش دارم ولي n73 رو هم دسته كم نگيريد
سلام دوست عزیز