فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
Printable View
فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
نه عزیز خیالت راحت باشه....نقل قول:
بابا سایبرشات فقط یه اسمه که سونی رو دوربین های دیجیتالش گذاشته... همه این دوربینها هم به لنز کارل زایسشون معروفن. حالا یه گوشی هم زدن به اسم k800 چون اسم سایبرشات تو دنیا معروف شده و طرفدار داره با خودشون گفتن اسم اینم بزاریم سایبرشات هم اسم قشنگیه و هم خوب بازاریابی میشه.... یکی نیست بگه اگه این سایبرشاته پس لنز کارل زایسش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن من فروشنده نیستم کاش بودم آخه وقتی میبینم این فروشنده ها چطور پول در میارن حسودیم میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه حرفيه....واقعا توي دنياي دوربين ديجيتال سوني اونجا هم اول نيست!نيكون,كاسيو,كنون اينا هميشه بهترينن اينطور نيست؟نقل قول:
dopanjereh
این عکس گل رو با کا750 گرفتی
یه عکس تووووووووووپ ار ان90 بزار حال کنیم.
درسته عکاسای حرفه ای بیشتر از کنون ونیکون استفاده میکنننقل قول:
دوست عزیز من از همون اولی که عکس k750 زو به جای n90 گذاشتی فهمیدم تو باغ نیستی این حرف رو که زدی فهمیدم کیلومتر ها تا باغ فاصله داری کی گفته دوربین w800 و w810 یکیه ؟ چون خودتون دارید ؟ حتما فکر میکنیدنقل قول:
به جز شکل و صدا هم فرقی با هم ندارن بهتره یه سری به این تاپیک بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه فکر میکنید دروغ میگم امشب فردا شب دوستم رو که w800 داره رو میبینم برات مقایسه میکنم میبینی
دوست خوب من لنز کارل زایس که باعث تبدیل یک دورین موبایل به دوربین دیجیتال نمیشه چیزای خیلی مهم تری
از مگا پیکسل و لنز وجود داره که کیفیت دوربین رو تضمین میکنه بهتره اول اطلاعاتی به دست بیاری بعد بیای بگی
اينم يه عكس باحال كه با k750 گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميگيد n90؟ آره! پس اين يكي رو ببينيد.
راستي چون اندازه عكسها بزرگه تو صفحه درست ديده نميشه.تو كامپيوتر save كنيد بعد ببينيد.
اين يكي رو هم ميزارم ديگه كافي.فكر كنم ديگه نميگيد n90?!