من طرفدار بارسا نیستم ولی واقعا میخواهم بگم خیلی خوشحالم که بارسا باعث شد همچین اتفاقی رو تو زندگیم دیده باشم.
خیلی خوب بود، جزو بازیهایی که راحت تا 10 سال دیگه یادم نمیره و شایدم تا 10 سال دیگه تکرار نشه.
Printable View
من طرفدار بارسا نیستم ولی واقعا میخواهم بگم خیلی خوشحالم که بارسا باعث شد همچین اتفاقی رو تو زندگیم دیده باشم.
خیلی خوب بود، جزو بازیهایی که راحت تا 10 سال دیگه یادم نمیره و شایدم تا 10 سال دیگه تکرار نشه.
این باز ی خودش یه جام بود به خدا ......ما میتونیم :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
What a Comeback ~~~~~~~~~~~~~~~ :n04::n04:
وای مگه میشه مگه داریم ! هنوز باورم نمیشه مثل خواب میمونه ! چه کرد بارسا با تاریخ فوتبال و معادلاتش !چه کرد بارسا با فرصت طلبان تاریخ مصرف گذشته ای که در این دو هفته بهش تاختند !:n24:
تبریک به همه دستان بارسایی ! مسی کم کم باید به فکر یه ویترین جدید برای 6 امین توپ طلا و سومین کفش طلا باشه . :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02::n10::n02::n10::n02::n02:
وقتی 5-1 شد عادل جمله قشنگی گفت " مگه میشه تیمی 5-1 ببره حذف شه ! " خداروشکر اینگونه نشد . واقعا هیجان به این سبک تا حالا تجربه نکرده بودم . مگه میشه تو 8 دقیقه 3 گل زد و صعود کرد ؟!!!! وای هنوزم باورم نمیشه ! مرسی #غیرت مرسی #روبرتو مرسی #انریکه
البته بهترین کار این بود وقتی گل سومو زدیم انریکه سیستمو برمیگردوند به 4 دفاعه و میتونستیم اون گل هم نخوریم . ولی هرچی بود بخیر گذشت و بهترین کامبک تاریخو رقم زدیم . تبریک و زنده باد بارسا . حق این تیم جز قهرمانی نیست .
تبریک به همگی
اصلا اگه صعود نمیکردیم فوتبال شرمنده میشد
خیلی چسبید خداوکیلی پاریس حقش نبود بره بالا
گلی که خوردیم مثل اب سردی بود روی اتش ولی دقیقه هشتاد یه حسی میگفت این تیم برمیگرده و بعد از توپی که دیماریا نزد گفتم اگه قرار بود حذف شیم این توپ گل میشد :n02:هنوز بدجوررری امید داشتم خدارو شکر به حقمون رسیدیم
این تیم سه گانه میگیره
YES
WE
CAN
......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12::n12::n12:
:n20::n20::n20:
+ لوچو گفت 6تا میزنیم...جان؟غیرممکنه؟ نه ولی برای بارسا!
سلام UCL : ))))
یوفا: شانس بارسلونا 0 درصد است
رائول: بارسا نمی تواند ۴ یا ۵ گل به ثمر برساند و مثل بازی های خود در لالیگا پیروز شود
عادل: هوادارای بارسلونا چه دل خوشی دارن
...
بارسلونا 6-1 پاری سن ژرمن؛ نیوکمپ، تاریخ را به سخره گرفت!
همین الان توییتر
Mamma mia
- Claudio Marchisio
Wow unbelievable!!!!!!! Barca
- Samir Nasri
The best turnaround ever in football
- Rio Ferdinand
Unbe-fucking-lievable! Greatest game ever
- Gary Lineker
...
من که گل 2009 اینیستا فریاد زدم این بار لال شدم. تو شوک بودم! هنوز باورم نمیشه
چقدر این بازی رو ببینیم