حالا به ما نمی رسه..حداقل به بازیکن ایرانی بدنشنقل قول:
Printable View
حالا به ما نمی رسه..حداقل به بازیکن ایرانی بدنشنقل قول:
امسال دوست دارم با این تیم یه دست و خوبی که داریم جواب بعضیا رو بدیم ،
جناب منصوریان که اول فصل خیلی کری میخوند خودش الان غرق حاشیست و حتی طرفداراش هم ازش نا امید شدن و فهمیدن همه اون کری ها فقط در حد حرف بوده
عنایتی سر بازی با صبا دور رفت هم داشت یه صحبتایی میکرد که اونم جوابشو گرفت و خودش فهمید مالی نیست :n02:
کمالوند هم که علنا داشت طرفداری رقیب رو میکرد و میگفت به خاطر اون پرسپولیس رو متوقف میکنیم هم جوابش رو گرفت ، کیانی هم همینطور:n09:
امروز نوبت این فروزان از خود راضی و مغروره که جواب حرف ها و خوشحالی های عجیب و غریب پارسالش رو بگیره ، فرموده بودن که یه بار دیگه جلو قهرمانی پرسپولیس رو میگیرم
جناب فروزان ببینم امروز چیکار میکنیا :n06:البته اگه برانکو نریمان جهان رو بذاره خط حمله به عنوان یه وزنه روحی هم میتونه تاثیر گذار باشه :n02:
ببینیم این دوست اوکراینی چه گلی به سرمون می زنه امروز ...
امیدوارم دو زار از پول هنگفتی که می گیره رو حلال کنه حداقل ...
استفاده از رضاییان به جای احمدزاده هم جالب توجهه
با حضور مدافع اوکراینی؛
ترکیب عجیب پرسپولیس برابر صبای قم
برانکو ایوانکوویچ در غیاب 4 بازیکن تاثیرگذار تیمش، ترکیبی عجیب برای تقابل با شاگردان صمد مرفاوی برگزیده است.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی کروات پرسپولیس در روزی که سیدجلال حسینی، فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و محسن ربیع خواه را در اختیار ندارد، ترجیح داده با تغییرات پستی شاگردانش کمتر تغییر را به وجود آورد.
بر این اساس ترکیب این تیم بعد از جلسه فنی برانکو با شاگردانش به این شرح توسط او خوانده شد: علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، الکسی پل یانسکی، حسین ماهینی، صادق محرمی، رامین رضاییان، محسن مسلمان، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، علی علیپور و وحید امیری.
بر این اساس در شرایط طبیعی تنها الکسی پل یانسکی در قلب دفاعی این تیم به میدان رفته تا بزرگترین تغییر متوجه حضور این مدافع تنومند و فیزیکی شود. حسین ماهینی در سمت چپ دفاعی مطابق چند دیدار قبلی قرار خواهد گرفت و صادق محرمی نیز به دنبال تداوم درخشش خود با پیراهن پرسپولیس است. رامین رضاییان با تجربه چند حضور در پست وینگر راست جانشین فرشاد احمدزاده شده و وحید امیری و علی علیپور نیز همانند روزهای ابتدای فصل و ناآمادگی مهدی طارمی زوج قدیمی را ساخته اند.
دیدار دو تیم صبای قم و پرسپولیس ساعت 16:45 دقیقه امروز و در استادیوم یادگار امام (ره) برگزار خواهد شد.
نقل قول:
سلامتی آقا پلی یانسکی صلوااااات :n02: امروز تکلیف خودشو روشن میکنه ، اگه جلو صبا (ضعیف ترین خط حمله لیگ) خوب نباشه صد در صد باید قراردادش فسخ بشه .
زیاد تفاوتی نداره اما به نظر من رامین دفاع راسته و محرمی وینگر است بازی میکنهنقل قول:
استفاده از رضاییان به جای احمدزاده هم جالب توجهه
بعید میدونم ؛ صادق محرمی فقط توی دفاع راست به کار رفته و جواب داده ؛ برانکو حاضر نمیشه بیارتش جلو، اونم وقتی رضاییان قابلیت هاش تو پست وینگر ثابت شدهنقل قول:
یانسکی هم خوب بود..اینقدر بازی ندادنش :n29:
نیمه اول فاجعه بودیم اما نیمه دوم همون پرسپولیس همیشگی شدیم...تفاوت مربی ها رو ببینید...پرسپولیس هر وقت نیمه اول بازیش گره می خوره نیمه دوم روند بازی رو کلا عوض می کنه...فکر کنم برانکو تا الان بیشتر نیمه مربیان رو برده باشه از حریفا! البته نباید از نقش چوک و بدنساز تیم گذشت...فوق العاده ن...
منتظرم نود ببینیم باز به چی پرسپولیس میخواد گیر بده ناعادل...احتمالا مدافع اکراینی که انصافا بد نبود! متوسط بود...
چقد خوبه این صادق محرمی! یعنی هر موقع اراده میکنه نفر جلویی رو جا می ذاره! تو دفاع هم عالیه! ولی احتمالا با توجه به تجربه بالای رامین و بازی خوبش بازی با تراکتور فیکس دفاع راست می شه...هرچی بازیکن اماده تر بیشتر داشته باشیم به سودمونه...
تنها نکته منفی این تیم نداشتن دفاع وسط و هافبک دفاعی مناسب رو نیمکته! امیدوارم سعد تکلیفش امروز فردا مشخص بشه وگرنه تو اسیا به شدت به مشکل بر میخوریم...
در نهایت جا داره یادی کنیم از پیام صادقیان و ضربه ای که به داور زد و 6 ماه محروم شد ولی خبرگزاری های ایران هیچکدوم دو ضربه مشت کیانی و اقایی به داور مسابقه رو مخابره نکردن و بایکوت کردن! مطمئنم فردوسی پور هم ماسمالیش میکنه...در حالی که زوم بیش از حد روی همین حرکت پیام توسط ناعادل باعث شد اونقد محروم بشه!
بد نیست کمی شرف داشته باشیم اقای فردوسی پور...
یانسکی فک کنم بازی بهش بدن بهتر هم میشه...این جور که میگفتند..من فک کردم بلد نیست توپ شوت کنه :n21:نقل قول:
همه این ها رو اون فردوسی پور بی شرف کرده تو مغز ملت...توجه کنین هر سمت و سویی بگیره فوتبال ما هم می ره همون سمت...فقط کافه با کسی بد بشه هر هفته بهش تیکه می ندازه...الان هم مشکلش برانکوئه...چون بدجور در کیروش ذوب شده!نقل قول:
درسته این دوتا اکراینی اونقدا هم خوب نیستن ولی چند درصد خارجی های لیگ ایران خوبن کلا؟ بیش از 80 درصدشون در همین سطح هستن! ولی این اقای بلانسبت عادل فقط بلده قضایای مربوط به پرسپولیس و بُلد کنه...هنوز یادم نرفته جریان لباس های قبلی رو! انگار فقط پرسپولیس ازون مارک استفاده میکرد! ولی عمدا چسبوندش به پرسپولیس تا فقط حاشیه درست کنه...
مافیایی به نام فردوسی پور...
من مدرسه بودم بازی رو ندیدم.بعد از ظهری بودم
تیم خوب بازی کرد؟یانسکی خوب بود؟محروم ندادیم برای بازی بعد؟
مرفاوی که تو مصاحبش داشت از عقده می ترکید و می گفت ما بهتر بودیم و پنالتی مشکوک بود و ...
لا مصب دربی هم بعد از ظهری هستم