بازي بعدي ايران 26 مرداد
در يوكوهاما ژاپنه
Printable View
بازي بعدي ايران 26 مرداد
در يوكوهاما ژاپنه
الان بازي 3-0 به نفع بايرن تموم شد.
كريمي واقعا عالي بازي كرد و ايشالا روز به روز بهتر ميشه.
اعتماد به نفس خيلي مهم كه كريمي اينو نشون داد كه به اندازه كافي داره.
فقط احساس من اين بود كه كريمي يه جورايي تويه پستي بازي مي كرد كه تا حدودي باعث مي شد اون حس دريبل زني هميشگي رو نداشته باشه.
به هر حال كريمي طبق وظيفه خواسته شده عمل مي كرد.
سلام..........
علي كريمي خوب بازي كرد داره كم كم تو تيم جا ميفته :wink:
منم حضور علی کریمی تو زمینا تبریک میگم و امیدورام یه بازی کامل بازی کنه و فقط یه نیمه ای نباشه. همانطور که دوستان گفتند علی کریمی مثل قبل نیست که فقط بخواد دریبل بزنه بلکه در خدمت تیمه و این خودش خیلی مهمه 8)
فعلا بي خيال علي كريمي
به نظر شما حق با نفته يا با آهن
كي مقصره الان چي كار بايد بكنن
=======
چون نمي خواستم تاژيك جديد باز شه نظر تون روبگين
ما وقتي ميتونيم نظر بديم كه همه چيز رو در مورد اين موضوع بدونيم!!!!
هر كسي يه چيزي ميگه.
منم آخر نفهميدم چي به چيه.
زندي ، اولين ديدار بوندس ليگا را از دست داد
----------------------------------------------
فريدون زندي هافبك ملي پوش كشورمان كه فصل گذشته در ميان بازيكنان اصلي كايزرسلاترن حضور داشت و پس از درخشش در اين تيم توانست به تيم ملي ايران راه پيدا كند امسال اولين روز بوندس ليگا را به علت مصدوميت از دست داد. در چارچوب رقابتهاي بوندس ليگا، تيم كايزرسلاترن به مصاف شالكه خواهد رفت . در اين ديدار اولاف مارشال سرمربي كايزرسلاترن به علت مصدوميت ، زندي را در ميان بازيكنان ذخيره تيم خود نيز قرار نداد. وي كه در ماه اخير به خاطر مصدوميت تمرينات كايزرسلاترن را هم از دست داده بود اولين بازي فصل جديد اين تيم را نيز از دست داد. زندي تمرينات آماده سازي خودش را ديرتر از ساير بازيكنان لاترن آغاز كرده و احتمالا_ تا چند هفته ديگر در شرايط مطلوب قرار مي گيرد.
----
مهدوي كيا و تاكاهارا نيمكت نشين هستند
------------------------------------------------
هفته اول رقابتهاي فوتبال باشگاهي آلمان (بوندس ليگا) با انجام مسابقه بايرن مونيخ مونشن گلادباخ آغاز شد. هفت ديدار باقي مانده امروز انجام مي شود كه در يكي از اين ديدارها هامبورگ در ورزشگاه خانگي خود، آ.او.ال .آره نا ميزبان نورنبرگ است . در آن مسابقه باز هم مهدي مهدوي كيا در تركيب اصلي قرار ندارد و توماس دال از بازيكناني همچون ژوشتر، كليگ بايل ، دمل ، فان بويتن ، آتوبا، وي كي ، ياروليم ، باينليش ، وان دروارت ، امپنزا و باربارز در اين مسابقه استفاده خواهد كرد. در اين شرايط مهدوي كيا به همراه كرشتن ، راين هاردت ، كارل ، لاوس ، تروچوفسكي ، برسكو و تاكاهارا از روي نيمكت بازي تيمشان خود را تماشا خواهند كرد. در حقيقت توماس دال با نيمكت نشيني مهدوي كيا و تاكاهارا به بازيكنان آسيايي خود شانس حضور در ميدان را نداده است .
طالبي : دلم با فجر است اما مي خواهم بروم
-------------------------------------------------------
فرشيد طالبي مهاجم بلندقامت و خوش اخلاق تيم فجر با وجود اين كه تنها در 5 بازي فصل قبل به صورت كامل حضور داشته و 4 بازي غايب و بقيه را هم به صورت يار جايگزين بازي كرده اما انصافا_ با 7 گل زده كارنامه قابل قبولي را ارايه داده است .
استقلال تهران ، فولاد اهواز و سايپا تيم هايي هستند كه با اين بازيكن تماس گرفته و چراغ سبز نشان دادند. جعفري مدير فجر مي گويد: به اين بازيكن احتياج داريم و سعي مي كنم كه رضايت وي را كسب نماييم .
طالبي تا آذرماه امسال با فجريها قرارداد دارد و اين يعني اين كه اگر بخواهد به استقلال تهران برود بايد رضايت مديران اين تيم را جلب نمايد وگرنه در نيم فصل مي تواند به عنوان بازيكن آزاد به تيم دلخواه خود كه احتمالا_ آبي ها خواهند بود، برود.
البته هر كسي منطق دو دو تا چهار تا داشته باشد، مي داند كه 30 ميليون با 80 ميليون و فجر با استقلال چقدر تفاوت دارد، پس فجري ها اگر در مسايل مالي محدوديت دارند، بايد حداقل دل فرشيد را به حضور در ميدان خوش كنند.
غلام پيرواني مربي تيم فجر هر چند كه گفته : >امسال شرايط فرق كرده < اما با توجه به اين كه فجريها پيستون هاي خود را دز دست دادند و تاكنون هم بازيكن جايگزين نداشتند بايد ديد آيا مش غلام امسال درصورت حفظ فرشيد مي خواهد به او ميدان دهد يا نه ؟ و اما فرشيد طالبي مي گويد:
>من هميشه دلم با فجر است اما اين در شرايطي است كه بتوانم به صلاحديد مربي در ميدان حضوري مووثر داشته باشم ، من هم مانند همه دلم مي خواهد كه در فوتبال پيشرفت كنم ، حال مديران فجر بايد تصميم گيري كنند با اين كه استقلال تهران و چند تيم ديگر خواهان حضور من هستند اما تاكنون نتوانستم رضايت آقاي جعفري را كسب كنم <.
فرشيد در مورد ماندن در فجر گفت : >تا امروز هيچ وقت در مورد مسايل مالي صحبتي را مطرح نكردم ، همان طور كه هيچ گاه نگفتم چرا من را بازي نمي دهيد؟ چون نظر مربي برايم محترم است . مطمئن باشيد اگر بخواهم از فجر هم بروم بايد بدانم مربي تيم آينده ام چقدر به من اعتقاد دارد. آنگاه با شناخت كافي گام برمي دارم به هر حال تيم هاي بزرگ هميشه مي توانند پلكان ترقي باشند براي پيشرفت و حضور در تيم ملي كه مهم ترين آرزوي من است .
مهاجم فجر شهيد سپاسي همان طور كه گفتيم حال و هواي غربي دارد و دلش مي خواهد در ليگ پنجم بتواند قابليت هاي خود را به نمايش بگذارد و مسلما_ باتوجه به ويژگي هاي فيزيكي و خصوصيات اخلاقي و انگيزه هاي فردي مي توان فرشيد را در تيم ملي هم ديد. چرا كه خواستن توانستن است .
فرشيد البته حق دارد چرا كه وقتي به تيم ملي ب دعوت نشد در حالي كه با 7 گل درصدر گلزنان بود از آن سو هيچ كدام از مسووولين فجر از دفاع نكردند، آيا اگر در تيم استقلال بود، ساكت مي ماندند؟
بازي كريمي تحسين كارشناسان فوتبال را برانگيخت
-------------------------------------------------------------
بازي علي كريمي ملي پوش كشورمان و عضو تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان برابر مونشن گلادباخ تحسين كارشناسان فوتبال را برانگيخت . شبكه تلويزيوني دوبي اسپورت با دعوت از دو كارشناس , اين بازي را تحليل كرد. كارشناسان در اين برنامه علي كريمي را يكي از موثرترين و مهمترين بازيكن اين ديدار دانستند و اعلام كردند بازي موثر كريمي در خط دفاع و مياني و پاسهاي مفيد او باعث شد بايرن سه بر صفر پيروز شود. بنابر گفته اين تحليل گران تعويض هاي فليكس ماگات در نيمه دوم و آوردن بازيكناني مانند كريمي و ينس يرميس باعث شد بايرن با وجود ده نفره بودن جان تازه اي بگيرد و با سه گل حريف را شكست دهد. اين كارشناسان تاكيد كردند علي كريمي نشان داد كه قدرت بازيسازي بسيار عالي دارد و مي تواند در چند نقطه زمين نقش آفريني كند.
سخنگوي فدراسيون فوتبال: با عربستان در مالزي بازي ميكنيم
----------------------------------------------------------------
غلامحسين زمان آبادي سخنگوي فدراسيون فوتبال از انجام مسابقه بين دو تيم ملي فوتبال ايران و عربستان سعودي در مالزي در روز ۲۰مرداد ماه جاري خبر داد. اين بازي روز ۲۰مرداد ماه جاري طبق قرار قبلي در مالزي برگزار خواهد شد. وي افزود: پس از مرگ "فهد" پادشاه عربستان، خود سعوديها اعلام كرده بودند كه اردوي تداركاتي خود در مالزي را منتفي ميكنند، ولي مكاتبه اي با ما نكردند و حال دوباره طي خبر روزنامه الوطن اعلام كردهاند كه تيم ملي عربستان در مالزي به سر ميبرد، پس اين بازي انجام خواهد شد. سخنگوي فدراسيون فوتبال ادامه داد: تيم ملي فوتبال روز سهشنبه ۱۸ مرداد ماه تهران را به قصد اردوي آمادهسازي مالزي ترك خواهد كرد و پس از ۲روز حضور در مالزي به مصاف تيم ملي عربستان خواهد رفت. زمان آبادي درباره حضور لژيونرها در بازي با ژاپن گفت : با تلاشي كه برانكو سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان ميكند، قرار است وضعيت لژيونرها بررسي شود و افرادي كه آمادگي حضور در ژاپن را دارند، مشخص شده و در ديدار با تيم ملي فوتبال ژاپن به اين كشور سفر كنند. وي درباره اعلام اسامي اعضاي تيم ملي فوتبال اعزامي به مالزي و ديدار با تيم ملي ژاپن گفت : اين ليست فردا يكشنبه يا حداكثر صبح دوشنبه اعلام خواهد شد. سخنگوي فدراسيون فوتبال در پايان گفت : ۲روز زودتر از ديدار با ژاپن تيم ملي فوتبال كشورمان به اين كشور وارد ميشود و احتمال دارد قبل از ورود به اين كشور يك اردوي كوتاه مدت هم در هنگ كنگ داشته باشد.