یعنی مودم لاک شده همراه اول بگیرم میتونم انلاک کنم؟
Sent From My XPERIA M4
Printable View
یعنی مودم لاک شده همراه اول بگیرم میتونم انلاک کنم؟
Sent From My XPERIA M4
کش و کل هیستوری رو بصورت کامل پاک کردم اما مشکل حل نشد.نقل قول:
روی چندتا سیستم دیگه هم امتحان کردم دقیقا روی سیستمهای دیگه هم همین خطا رو میده.
تقریبا مطمین هستم مشکل ربطی به مرورگر نداره و مشکل از مودم هست.
چطور باید ریست فکتوری کنم؟
شما از طريق پست اول مودم رو آپديت كنيد به احتمال زيغد درست مي شود.نقل قول:
اولین ایده ای که برای حل این مشکل به ذهم رسید آپدیت کردن مودم بود.نقل قول:
فایلهای مربوط به آپدیت رو دانلود کردم.
موقع آپدیت فریمور یکی از مراحل اولیه شناسایی پورت هست، توی همین مراحل اولیه آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت اتوماتیک توسط نرم افزار آپدیت کننده باز میشه و ظاهرا یک سری کارهاری مربوط به آپدیت از این طریق انجام میشه. اما چون در مودم من اصلا آدرس 192.168.8.1 باز نمیشه، توی این مرحله خطا میده و آپدیت فریمور قطع میشه.
فقط وب یو آی را آپدیت کنید ببینید حل میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
متاسفانه الان موقع آپدیت WebUI هم دوباره همون خطا رو داد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان توی My Computer یه موردی توجهم رو به خودش جلب کرد.
اینکه درایو مربوط به مودم حالت خالی (Empty) داره. در تصویر زیر درایو H مربوط به مودم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشکل میتونه به این ربط داشته باشه یا خیر.
از طریق USB هاب مودم رو به پی سی متصل کن شاید ایراد از پورت usb باشه و مودم خودش قاطی کرده باشه.مشکلی است که اینه که شما برای رفعش نیاز دارید به ارتباط صحیح به مودم.نقل قول:
توی سیستم های مختلف این مشکل وجود داره، بعید میدونم از پورت usb سیستمم باشه.
با هاب هم مشکل حل نشد.. :n37:
دوستان یه سئوال، فرض کنید که من مودم 8372 یا 3372 دارم، حالا این مودم مثلآ دم پنجره خونه بهترین آنتن 4g رو داره، حالا من چه جوری باید این مودم از دم پنجره وصل کنم به کامپیوتر؟ از چه کابل یو اس بی باید استفاده شه و آیا این کابل مثلآ میتونه سه چهار متر هم باشه؟ اگه عکسی از کابل اتصال بزارید ممنون میشم
برای افزایش طول usb2 بیشتر از 5 متر باید کابل اکتیو بگیری. برای کمتر از اون هم بهتره اکتیو بگیرینقل قول: