با سلام این هدیه آرتی ها ( یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی ) چجور استفاده می شه ؟ :n02:
Printable View
با سلام این هدیه آرتی ها ( یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی ) چجور استفاده می شه ؟ :n02:
آقا دمت گرم. با لینک زیر و گوگل کروم به راحتی 90 گیگ الان ریموت کردم(در عرض 5 دقیقه) . :n39:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خوشحالم به دردتون خوردهنقل قول:
خودم استفاده نكردم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام
میشه تورنت رو هم انتقال داد به شاتل لند ولی سرعت اش کنده و باید چندتا لینک با هم بزارید تا بصرفه
من از سایت seedr برای مستقیم کردن فایل تورنت استفاده کردم بعد لینک دانلود ی که بهم داد رو گذاشتم شاتل لند بدیش اینه که حداکثر فایلی که در سایت seedr میتونید انتقال بدید 2 گیگه که اگه دوستانتون رو هم دعوت کنید 500 مگ فضای بیشتر میده
اگه دوست داشتید با لینک من ثبت نام کنید که هم 500 مگ به شما بده هم به من
دوستان الان 3 روزه هیچی نمیتونم ریموت کنم . مشکل از کجاست
شاتل 15 روز دیگه ام طرح شاتل لند رو تمدید کرد.
ولی نمی دونم چرا مازندران رو جز طرحش نمیاره. واقعا توهین به مشترکین مازندرانی هست.
علت رو هم سوال می کنی در جواب حرف مفت و بی ربط تحویل میدن.
من با لینک شما ثبت نام کردم و 0.5 گیگ حجم تشویقی گرفتم:n19:نقل قول:
اینم لینک منه ، باهاش ثبت نام کنید هر دومون 0.5 گیگ اضافی می گیریم
نقل قول:
منم با لینک شما ثبت کردم و 500 مگ اضافه گرفتم دوستان با لینک منم ثبت نام کنید تا دوسر سود بشه :n02:
دوستان سایت رایگانی واسه مستقیم کردن لینکهای یوتیوب سراغ دارین ؟
بغیر از clipconverter.c*c که سرعتش افتضاحه و تو 4upld هم نمیشه لیچ کرد ..
ممنون میشم جواب بدین
syncfile .coنقل قول:
تا اونجایی که من میـدونم بخاطر اینه که مازنـدران خداروشکر بیـشترین درصد User ایـنترنت رو داره، حتی از تـهران هم بیشتر! ولی زیرساخت های بین اسـتانی شبکه اینـترنت، به این استـان زیاد خوب نیست و جوابگوی حجم بالای کاربـرای این استان نیست، که حدس میزنم تا 6 ماه دیگه انشالـله درست میشه!نقل قول: