نقل قول:
دوست عزیز مال من اون نسخه ایه که خودش نصبه ......
بعدش من یه جا خوندم بعد از نصب آپدیت 3 فقط باید کرک 4 بریزیم.....
مشکل Q هم بماند وقتی وارد بازی شدم....
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز مال من اون نسخه ایه که خودش نصبه ......
بعدش من یه جا خوندم بعد از نصب آپدیت 3 فقط باید کرک 4 بریزیم.....
مشکل Q هم بماند وقتی وارد بازی شدم....
براى همه خودش نصبه :|
اين راهى كه خونديو همين دوست عزيزمون مبين رفته ، درست شده براى خودش ، اما لابد اين راهى كه گفت پيشنهاديه
باز بهتره خودشون جواب بدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
باید تاریخ سیستم به 2015/1/4 تغییر بدید تا بتونید از بازی استفاده کنید !!! قابل توجه بعضیا که میگن بازی ارور Activation request میده !!!:n05:
١٥ آپريل درسته در اصل
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز تو ویندوز 8.1 مشکل q نداره !!! پیش من که نداره مشکل q :n02:نقل قول:
اینجا تو فروم راکستار یه قسمتی هست که مشکلات رو بر طرف میکنه هر کی مشکل داره میتونه در این تاپیک ( البته به انگلیسی ) پست بزنه و اگ انگلیسی بلد نیست میتونه در همین تاپیک مشکلش اعلام کنه دوستان به انگلیسی ترجمه کنن بفرستن رو سایت !!! البته جواب بیشتر مشکلات رو داده !!!
کد:https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204772198--RESOLVED-How-to-Fix-Problems-Installing-or-Playing-GTAV-PC-On-Windows-User-Accounts-Containing-Certain-Characters
سلام. تو رو خدا اگر سیو 38 درصد تا 40 درصد رو داره بده . تو اون مرحله دزدی از ماشین حمل پول که سه نفری با ماسک میرن بعد ماشین حمل زباله رو منفجر میکنه اخرش میپره بیرون موقع سوییچ کردن رو مایکل . البته خودکار سوییچ میکنه . اگر کسی سیو داره ازش میخرم
اساتید محترم
یه سوال فنی
ایا باید با استفاده از Firewall نرم افزار Social Club رو از دسترسی به اینترنت خارج کرد ؟؟؟
یا باید کانکت شد و اکانت ساخت ؟؟؟
دیگه واقعا خستم کرده.بازی رو نصب کردم.آپدیت و کرک هم کپی کردم.هیچ چیز اضافه ای هم نصب نکردم ولی ارور unrecoverable fault please restart the game میده.
وقتی هم که فولدر آپدیت رو پاک میکنم آیکون launch رو میزنم نه اروری میده و نه تغییری میکنه.
نیازی به ساخت اکانت در social club نیست با لانچر خود کرک بازی اجرا بشه پیغام مربوط به لوگین شدن در social club اصلن نمیاد