باید بسته یک ماهه رو فعال کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
باید بسته یک ماهه رو فعال کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر میکنم همراه اخر به خاطر نمایشگاه سرعت ها رو باز گذاشته تا خودنمایی کنه و بعد از پایانش دوباره محدودشون میکنه .
اگه اینطور که شما میگید باشه و این اتفاق بیفته من سریعا سیمکارتمو میشکونم..نقل قول:
سعید باید صبر کنی تا BTS منطقتون رو فعال کنننقل قول:
برای من تا 2-3 هفته پیش انتن میداد ولی به محض اینکه دیتا رو فعال میکردم انتنش میرفت.ولی وقتی فعال شد مشکلش حل شد.
شدیدا تایید میشه خدا خیرش بده رایتل و ایرانسل تو بابلسر خلاصن فقط تو ساری رایتل خوب شدنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
مهدی BTS درست 2متری خونه مون هست :n02:نقل قول:
چندشب پیش حدود ساعت 10 شب اومدن تجهیزات داخل کانکس رو عوض کردن، تا شب ساعت 12 هم اونجا بودن
من که حوصله نداشتم برم بپرسم:n02:، بابام پرسیده بود بهش گفته بودن داریم نسل 3 و 4 رو راه میندازیم
از بابام چندبار پرسیدم که مطمئنی گفتن نسل 4؟ گفت آره و من گل از گلهایم شکفت :n08::n09:
خودت که فهمیدی چی رو میگم! :n02:
bts ما هم تقریبا نزدیکه و نسبت به ایرانسل سیگنال خیلی بهتری دارم.نقل قول:
منم زمانی که اومده بودن نصب کنن رفتم ازشون سوال کردم گفتن 3G دارن نصب میکنن و خبری از 4g نیست!:n27:
بعد از 2 هفته فعالش کردن. الان خیلی از مناطق قم 3G نصب کردن ولی هنوز فعال نشدن و وقتی دیتا رو فعال میکنم به bts دورتر وصل میشه
راستی سعید یه عکس از bts منطقتون بزار ببینم تجیهزاتش چطوری هست.
======
اره فهمیدم:n02:
مهدی صندوقتو خالی کن!!! :n09: البت صندوق پ.خ! :n02:
....
عکس گذاشته بودم تو تاپیک 3g ایرانسل، هیچی روش نیست جز 3تا سکتور عمودی همراه اول و دوتا از این دیش مانندهای کوچولو :n02:
اهواز
سرعت دانلود:320KB/s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول خوبه سرعتش ولی ایرانسل از 16کیلوبایت بالاتر نمیره هر دو هم روی H هستن
قبلا هم که هر دوشون EDGE بودن همراه اول سرعتش 30کیلوبایت بود و ایرانسل از 1کیلوبایت بالاتر نمیرفت
یعنی دکل 3G منطقه شما از این دستگاه های کوچیک نداره؟نقل قول: