یعنی باید قرار داد فصل بعد رو هم به دایی بدن؟؟!!!
Printable View
یعنی باید قرار داد فصل بعد رو هم به دایی بدن؟؟!!!
بله!نقل قول:
علی دائی وقتی قرارداد داشت می بست بندی رو تو قراردادش گنجوند که اگه از باشگاه اخراجش کردن
باید تمام پول سه فصل رو بهش بدن.
رویانیان که با کمال میل قبول کرد!:n09:
.
مثلا اگه فصل قبل بعد از همون بازی اول رو مینداختنش بیرون، باید پول سه سال رو میدادن.
فصل قبل: 1 میلیارد و 750 میلیون
این فصل: 2 میلیارد و 150 میلیون
فصل بعد: 2 میلیارد و 500 میلیون ( تقریبا )
فصل قبل + فصل جاری + فصل بعد = بیش از شش میلیارد
.
از همین جنس قرارداد ها با بازیکنان هم بسته دیگه که پولادی تا الان جرئت می کنه نیاد سر تمرین!
پس برای چی ملت میگن قرارداد ترکمانچای؟
اینم ازستاره تیم علی دایی که همش علی دایی علی دایی میکرد... من مطمئنم بازیکناهم ازرفتن علی دایی مثل من خوشحالن
صادقيان در آغوش درخشان (عکس)
حميد درخشان حسابي ويژه روي ستاره محروم تيمش بازکرده و از همين امروز سعي در جلب نظر وي دارد.
به گزارش "ورزش سه"، بعد از جدايي علي دايي از سمت مربيگري پرسپوليس و جانشيني حميد درخشان بازيکنان اين تيم واکنشهاي پيدا و پنهان زيادي در اين رابطه داشتهاند.
در اين ميان، بعد از انتشار اشکهاي پيام صادقيان بعد از خداحافظي با علي دايي و در آغوش او، شماره 11 سرخپوشان در اولين تمرين اين تيم با حميد درخشان گرم گرفت.
حميد درخشان به نظر ميرسد براي موفقيت در پرسپوليس نگاه ويژهاي به پيام صادقيان دارد که فعلا به دليل محروميت نميتواند تيمش را همراهي کند.
البته با دقت در عکس ميتوان به عکسالعمل متفاوت برخي بازيکنان ديگر اين تيم به اين اتفاق نيز پي برد.
فک کنم این بازیه مشخص میکنه همه چیز رو که دنیا دست کیه...
اینکه پول بازیکنا رو گرو گرفته بودن تا دایی بره، روی کل روحیهی تیم تاثیر گذاشته...
چه تحولاتی داشته دیروز ورزشگاه!! :)))
کاش تصاویر بیشتری بیرون بیاد...
پاک بشود! دوبل اومده...
اینم اشک های دایی:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این دو تا عکس آخر ببینید کفشگری چجوری داری نگاه می کنه؟؟؟ :n02:نقل قول:
کفشگری از اون دسته کسایی بوده که دائی خیلی بهش اعتقاد داشته و زمانی هم که از راه آهن به پرسپولیس اومد، عالیشاه و اینو به پرسپولیس آورد.
.
البته عالیشاه و کفشگری خودشونو ثابت کردن و من فکر می کنم توی ترکیب اصلی درخشان هم جا داشته باشن.
اما افرادی مثل احمد نورالهی و طارمی فکر کنم دیگه کمتر بازی بهشون برسه، مخصوصا نورالهی.
چون تا زمانی که صادقیان، رضا نوروزی و هادی نوروزی نیستن، طارمی فرصت بازی رو داره.
.
طارمی اگه می خواد برای خودش جایی تو ترکیب باز کنه، باید تو این هفته ها بیشتر خودشو نشون بده تا اعتماد درخشان رو هم جذب کنه.
علی دایی بازیکن بزرگی بود، تو دوران کودکی و نوجوانی هم که فوتبال تیم ملی رو تماشا میکردم، تیم ملی بدون علی دایی برام مفهومی نداشت.
اما متاسفانه باید بگم :
آقای علی دایی نیاز به یک ریکاوری اخلاقی کامل دارند، باید مدتی از فوتبال دور باشن.
صبوری رو یاد بگیرند، احترام رو یاد بگیرند، غرور را کم کنند، دانش مربیگری را از اهل فنش یاد بگیرند و سپس پا به عرصه مربیگری بگذارند.
در تیم هایی که علی دایی هدایت کرده هیچگونه دانش مربیگری دیده نمیشه و به سبک غیرتی که فوتبال بازی میکرد، میخواد مربیگری کنه و به نظرم نتیجه لازمه رو نمیگیره.
با وجودیکه شیوه برخورد با علی دایی رو مناسب ندیدم، اما سقوط برای برخی از انسان ها به منظور صعودی قدرتمندتر لازم است.
امیدوارم دایی از این قراردادهای ناجوانمردانه در وضعیت اقتصادی ایران گذشت کنه و خودش رو بسازه و دوباره زاده بشه.
هرچند .....
دقیقا نظر منم همینهنقل قول:
چه فرقی میکنه مربی کی باشه مهم اینکه که تیم نتیجه بگیره
از همه درخواست دارم اگه میرن ورزشگاه از دقیقه 1 بازی شروع نکنن به حیا کن رها کن!!!
عزیزان من، پیام ستاره پرسپولیس هست درخشان از این کار منظور داشته! یعنی نگرفتین!!؟؟