-
امروز deadline نقل و انتقالاته و صبح هم خبرا رو می خوندم در مورد شورله می گفتن به خاطر اینکه زمان نقل و انتقالات توی آلمان زودتر تموم میشه ممکنه این انتقال صورت نگیره
ولی دیگه رسما شورله با مبلغ 24 میلیون پوند به وولفسبورگ پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این یک سال و نیمی که توی چلسی بود بازیکن خوبی بودش و امیدوارم موفق باشه
فک کنم با وجود دی بروین و شورله حسابی وولفسبورگ رو قدرتمند کردیم! :دی
انتقال کوادرادو هم عجیبه هنوز رسمی نشده
ولی به زودی خبر انتقال اون با حدود مبلغ 27 میلیون پوند میاد که ظاهرا صلاح هم به عنوان بخشی از قرارداد به فیورنتینا میره
-
ولفسبورگ انتقال شورله به این باشگاه رو تائید کرده
قراردادش 4.5 ساله هست.
-
خب، خبر کوادرادو هم رسمی شد،با قرارداد 4.5 ساله اومد چلسی
با آرزوی موفقیت برای جمیع رفتگان از تیم:n02:، مشتاقم ببینم کوادرادو توی چلسی چیکار میکنه.
-
و سرانجام انتقال کوادرادو با مبلغ 23 میلیون پوند قطعی شد
جالبه من فک می کردم با شورله از نظر سنی فاصله زیادی داره ولی فقط یه سال و نیم از اون بزرگتره
کلا با مبلغ مناسبی اونو خریدیم و ممکن بود مبلغش رو خیلی بالاتر ببرن
شماره 74 رو هم می پوشه...
-
امروز توی خونه استون ویلا بازی داریم که یه جورایی میشه گفت تیم بحران زده ایه و جدیدا نتایج خوبی توی لیگ نمی گیره
همچنان فیلیپه لوئیز مصدومه و به این بازی هم نمی رسه ولی فابرگاس به این بازی می رسه
خرید جدیدمون یعنی کوادرادو هم توی این بازی می تونه استفاده بشه و باید دید مورینیو بهش بازی میده یا نه
آمار این بازیکن توی دو فصل اخیر لیگ جالبه:
-
تبریک میگم، روز خوبی بود، من سیتی مساوی کرد، ما هم 2 به 0 بردیم بازی رو
کورتوا تو این بازی نشون داد که هرچقدر که توی دفع کردن توپ ها و شوت ها، هرچقدر هم که محکم باشن، عالی کار میکنه، برعکس توی مهار کردن توپ های ارسال و درگیری های بدنی چندان جالب عمل نمیکنه
زود هنگام گل زدیم، نیمه دوم زود گل خوردیم، شوت محکم و زیبای ایوا دوباره جلومون انداخت و سه امتیاز شیرین رو از خونه حریف گرفتیم، سرجمع بازی خوبی بود
پ.ن:
کاش این فاکتور های وقت تلف کنی رو از برنامه تیم حذف کنیم، اصلا جالب نیست، پنج دقیقه وقت اضافه 8 تا بازیکنمون رو زمین بودن!
-
من سیتی بتو لحظات آخر و تو خونه تونسته مقابل هال سیتی ته جدولی مساوری کنه
بازی شون مقابل ما هم که زیاد جالب نبود
میشه نتیجه گرفت زیاد رو فرم نیستن
از اون طرف شرایط ما هم خوبه و رو روال بردیم
گرچه اون حرفه کارلتو بعد از حذف تو حذفی رو خنده دار می دونستم ولی به نظر حذف از FA Cup برای ما هم ویژگی های مثبتی داشته باشه و تو جامهای دیگه که درگیریم بتونیم نتایج خیل خوبی بگیریم
-
خب بازی حساسی رو بردیم اونم توی ویلا پارک که فک کنم مورینیو با چلسی اکثرا اینجا ناکام بودش و بردی هم نداشت
نبود فابرگاس به شدت داره احساس میشه و وسط زمین بازیساز خیلی عالی مثل اون نداریم و رمیرز که مثل سابق نیست و حتی مثل سابقش هم باشه بازیساز نیست و حتی اسکار هم در این زمینه خیلی عالی نیست
به جای اون چلسی از کناره ها بازیسازی و حملات رو انجام میده که در این بین هازارد که کلا یه فوق ستاره ست و همیشه عالیه و ویلیان هم جدیدا خیلی عالی بازی می کنه و توی این بازی هم به جز پاس گل در تمام طول بازی تاثیرگذار بازی کرد
ایوانوویچ هم همیشه گل های حساسی رو می زنه و با اینکه قبلا یه دفاع وسط بودش ولی بعضی وقتا آدم احساس می کنه مهاجمه!
کورتوا توی این بازی عجیب بازی می کرد و خروج های بدی داشت و شاید توی چند تا صحنه روی اون خطا کردن ولی یکی دو تا اشتباه رو هم داشت
دروگبا و رمی هم اون چنان کار خاصی نکردن و نبود کاستا کاملا حس میشه
در مورد کوادرادو هم تقریبا 15 دقیقه بهش بازی رسید و توی چند صحنه ای که پا به توپ شد خوب کار کرد ولی حالا باید دید در ادامه فصل چه کار می کنه و احتمالا بهش بازی زیاد می رسه چون کلا سه تا وینگر تخصصی داریم یعنی هازارد ، ویلیان و کوادرادو
گزارشگر شبکه ورزش هم کلا مشکل داشت و از اول بازی هم اسم کوادرادو رو روی نیمکت اشتباه می گفت و بعدش هم که به بازی اومد چیزای عجیب غریب می گفت از جمله اینکه با وجود رمی و دروگبا خرید اون اشتباه بوده و کلی چیزای عجیب غریب دیگه هم در طول بازی می گفت که بهتره اصلا در موردش هیچی نگم :دی
جالبه من سیتی هم امتیازای عجیبی رو از دست میده!
توی خونه مقابل هال سیتی با گل دقایق آخر یه مساوی گرفت و الان اختلاف امتیاز 7 امتیاز شد
کلا با این شرایط قهرمانی خیلی در دسترسه :n01:
-
برد بسیار شیرین و البته مهمی بدست اوردیم البته بازیمون زیاد چنگی بدل نمیزد ولی 3امتیاز مهم بود که خوشبختانه بدست اوردیم اگه اتفاق خاصی نیوفته میشه از الان جامو بالای دستای تری دید:n02:
-
مورینیو تو آخرین مصاحبه خودش برانیسلاو ایوانوویچ رو یکی از بزرگترین خرید های تاریخ چلسی نام گذاری کرده
"دقیقا بعد اینکه من از چلسی رفتم اون (برانیسلاو) به باشگاه اومد و از اون موقع کمکی بسیار بزرگی برای باشگاه بوده، بازیکنیه باور نکردنی"
"چیزی که واقعا اهمیت داره حسیه که تیم نسبت به اون داره، حسیه که جان (تری) و گری (کیهیل) نسبت به اون دارن، افرادی که بدون اونا هیچ پیشرفتی نمیشه داشت. تیم یعنی یه هنرمند مثل ادن (هازارد)، تیم یعنی یه مدافع مثل برانیسلاو. ترکیب ایناست که یه تیم میسازه."
پ.ن:
همیشه گفتم واقعا خوشحالم که ایوانوویچ برای ما بازی میکنه، نه مقابل ما، بازیکنیه که کمتر مواقعی پیش اومده ازش بازی بد دیده باشیم، تقریبا همیشه یکسان و خوب بازی میکنه و در بعضی مواقع عالی. گل های حساسی هم واسه تیممون زده و واقعا شایسته این همه تقدیر هست :n12: