دوستان کسی تا حالا 12 آیکونی کرده گوشیش !!لبته واسه من فقط باعث شد چند برنامه از چند منو خارج بشه!!!
اگه خواستین براتون بزارم شما هم امتحان کنید؟؟!!!
دوستان کسی تا حالا 12 آیکونی کرده گوشیش !!لبته واسه من فقط باعث شد چند برنامه از چند منو خارج بشه!!!
اگه خواستین براتون بزارم شما هم امتحان کنید؟؟!!!
حتما بزار... مرسی...
راستی گوشی من گم شد. بیچاره شدم الانم دست یه نفره چون وقتی زنگ میزنم بعد از دو سه بار زنگ خوردن اشغالی میزنه... اینم از شانس ما !!!
راستی یه SEEM ندارید برای پیدا کردن گوشی :d:d
از دوستانی که لطف کردن و جواب سوالای منو دادن ممنونم. ;)
اینم اگه لطف کنید و جواب بدین که معایب اصلی این گوشی چیه، خیلی لطف کردین. :)
البته هرچی دقیقتر، بهتر!
شاید از نظر بعضی ها عیب باشه از نظر بعضی ها حسن ...
مثلا همین جاوا بودنش هم عیبه هم حسن ...
ولی در کل به نظر من بزرگترین عیبش ... نمیدونم فکر نکنم عیب خاصی داشته باشه به اون صورت . حالا هر کی این گوشی رو داره بیاد بگه من که v3x ندارم :D
salam ba ejaze hameye asatid
.shahyad jan bebin dogmeye focus goshit balast ya na tohalate normal baayd bala basheha(dogmeye baghale dorbin dakhelio migam)
age paein bashe tar ax mindaze
bebakhshid bazam
goftam shayad moshgelet in bashe
bazam az hamaye asatid mazerat mikham
rasti bacheha yani dige v3xemon eshbae shod
sedasho ke ziad kardim
keifiate filmbardarisho bordim bala
narmafzaro bazio skin
yani hamina
chize digeei nist vase baghie berokh bekeshim
torokhoda darse jadid bedid
makhsosan shoma metalikaye aziz
akhe midonid motorola kheili to iran mazlom vaghe shode
اولا بابت راهنماییت ممنونم . خودم کلا یادم رفته بود . آره شاید مشکل دوربین همین ماکروفوکوس باشه. رو قسمت گل باشه فوکوس رو فواصل نزدیکه و رو کوه برای فواصل دور که معمولا وسط متمایل به بالا میزارن ...نقل قول:
دوما مطمئنا اینطور نیست و هنوز جا داره فریمورهای جدیدش هر چند مدت میان با امکانات بهتر البته خوب همینطوریشم خیلی جای پز دادن داره ... کدوم گوشی رو دیدید که اینقدر انعطاف پذیر باشه ؟
دوست عزیز اگه شما تونستین همه seem ها رو بخونی شاید و شاید و شاید ...یه خورده از راه رو با هم رفته باشیمنقل قول:
تازه من امروز تونستم دست و پا شکسته seem 0032_0001 رو تموم کنم.
عزیزم این کارو کردم...اونم چند بااااااار...نقل قول:
ولی... :sad:
ان شا الله پیدا میشه×××سیم کارتت و یادت نره بسوزونی!!!نقل قول: