نقل قول:
8
اونایی که مشکل کرش توی فصل دوم دارن برنامه i68Regenerato رو مطابق اموزش اجرا کنن و یه کریر مود جدید بسازن 99% مشکل حل میشه
Printable View
نقل قول:
8
اونایی که مشکل کرش توی فصل دوم دارن برنامه i68Regenerato رو مطابق اموزش اجرا کنن و یه کریر مود جدید بسازن 99% مشکل حل میشه
تنظیمات دسته ام با این روش هم درست نشد! :|نقل قول:
همچنان مشکل آنالوگ سمت راست دارم من!
نقل قول:
پس دیگه چاره ای نیست باید از نرم افزار X360 استفاده کنی
انالوگت راه میوفته اما یه مقدار حرکت بازیکنا کند میشه.
حالا خودت متوجه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزانی که مشکل کرش دارند , نه نیاز هست که دسترسی به فایروال رو قطع کنید , نه رزولوشن رو پایین بیارید , نه ... فقط وقتی که دارید وارد بازی می شید . زمانی که خط player warming up پر می شه , کلید alt+tab و یا ویندوز رو فشار بدید تا بازی مینیمایز بشه . بعد دوبار بازی رو ماکسیمایز کنید . دیگه کرش نمی کنه
از بازی لذت ببرید , ما رو هم دعا کنید :n26:
سلام دوستان یه مشکل عجیب تو دسته های بازی داشتم
تو فیفا 13 داخل منو ها باید دکمه A روی دسته باید می زدی تا چیزی رو انتخاب کنه
ولی حالا تو فیفا 14 شده Y کلا بر عکس شده تو بازی هم دکمه ها قاطی پاتی هست و نمیشه بازی کرد هر کاری هم می کنم درست نمیشه :n27:
برنامه x360 نسخه قدیمیش هم استفاده کردم ولی بازی اجرا نشد یه نسخه جدیدش هم بود اون اصلا دسته ها رو نمیشناسه
دوستانحالا من چی کار کنم؟
کرک ورژن 4 بریزیدنقل قول:
به پست 442 (بالای همین صفحه) و بهنقل قول:(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)مراجعه شود:n01:
آقا کسی تونسته رو windows 8.1 بازی رو اجرا کنه :n27:
با اون نرم افزار که باز اجرا نمیشه!نقل قول:
بچه ها بازی کرش میکنه.
اون دوستی هم که میگه alt +tab بزن.مال من زمان نمیشناسه.فقط قبل از بازی میاد بیرون.مثلا داخل کریر.داری ترکیبتو درست میکنی یا انتقال انجام میدیاز بازی میاد بیرون.دسترسی به نتش رو هم م نمیتونم قطع کنم.چون فیفا14جز برنامه های نصب شده نیست.