من جا موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فرصت ندادین تو بحث شرکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Btooom رو بخاطر این گفتم چون تنها دو سه سبک دیدم ایشون هدف بیشتر داره و این هم شاید مد نظرش باشه ( زود پیش قضاوت بهش نده :n02: - بزار سبکش رو کشف کنه راحت تر می تونه انتخاب کنه:n11:)نقل قول:
باسه Neon Genesis Evangelion مجموعه اش بخاطر اینکه هنوز مانگا تموم نشده بود اخرش رو خراب کردن ولی بعدا با ساخت فیلم از نسخه کامل مانگا جبران کردن:n01:
الان هم یک نسخه جدید به صورت 4 فیلم داره میاد با داستان نویسی جدید که تا الان سه قسمتش منتشر شده خواستی ان را هم ببین:n06:
تا دلت بخواد :n02:نقل قول:
خواستینقل قول:
highschool of the dead
Ergo Pro- Xy
Blood+
Hellsing
Vampire Hunter D
Blood: The Last Vampire
Shingeki no Kyojin
Steins;Gate
را یک چک بکن ببینم سطح ترسناکی و سنی رو چطوری می خوای؟ معمولا یکم سرچ کنی و ببینی می تونی سبک و رده سنی مناسب خودت رو پیدا کنی.
مواظب باش زیاد ببینی ممکنه از ان ور بام بیوفتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n02:
نقل قول:پبشنهاد می کنم اگر خیلی به داستانش علاقه داری مانگای داستان رو بخون چون انیمه تنها بخش کوچکی از داستان رو شامل میشه.( و یکم هم دست برده شده تو داستان ):n06:نقل قول:
نقل قول:پس کمدی زیاد می بینی:n02:نقل قول:
نقل قول:
چقدر اینجا عاشق زده داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی اینارو هم چک کن:n06:
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Clannad
vampire knight
True Tears
Hyouka
Brothers Conflict
Kimi no Iru Machi
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
در ادامه و کامل کردن بحث:نقل قول:
دنیای انیمه انقدر بزرگه که برای همه گروه های سنی ( از خردسال تا بزرگسال ) انیمه هر سال عرضه میشه ( و نه یکی دو تا ، هر فصل ما 30 - 40 تا انیمه داریم + انیمه های قدیمی که هنوز دارن پخش می شن و عمر بعضی هاشون به دهه داره می رسه
همانطور که mestry گفت نسخه های سانسور شده وطنی هستن ولی حرفه ای های انیمه بین به هیچکی توصیه نمی کنن چون به شدت از داستان زدن و یا دست بردن و اصلا با داستان اصلی نمی خورد. ( همین الانش من دارم فوتبالیستا نسخه اصلی رو می بینم.)
از انجایی که بیشتر ماها ادم بزرگ هستیم ( معمولا از نوجوانی شروع می کنند انیمه هارو دیدن چون می توانند زیرنویس هارو بخونند )معمولا دنبال انیمه هایی می ریم که به رده سنیمون بخوره.
پیشنهاد می کنم اطلاعاتتون را در محدوده انیمه افزایش بدین و تگ های انیمه هارو بشناسید تا بتونید انیمه های مناسب خودتون رو ببینید. ( چون به اندازه کافی انیمه مناسب موجود هست و لازم نیست انیمه های مارو به صورت ناقص و بدرد نخور ببینین و هیچی هم ازشون نفهمین.:happy:)
پیشنهاد می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید تا راحت تر بتوانید در این محدوده سرچ و انیمه مورد نظرتون رو پیدا کنید.:n01: