تماشاگرای استقلال با تشویق مجتبی جباری و توهین نکردن بهش فرهنگ بالاشونو نشون دادن با وجود اینکه جباری مصاحبه های زیادی قبل بازی بر علیه استقلال انجام دادنقل قول:
البته تماشاچیان استقلال هم متاسفانه هر چی تونستن به فغانی گفتن :n03:
فغانی خودش هوادارارو تحریک کرد دوست من.....
یکی از دوستان فغانیو میشناسه و قسم میخورد میگفت از زبان فغانی شنیده گفته طرفدار پرسپولیسه ولی قسم خورده در قضاوتش خدارو در نظر میگیره
فغانی همیشه با استقلال مشکل داشته مخصوصا با مجیدی.اکبرپور و مجیدی هم گفتن دیشب فغانی از الفاظ زشتی خطاب به بازیکنا استفاده میکرده....
هر بازی فغانی داور بازی استقلال بوده مشکل ساز شده و استقلال بازی بی درد سریو متاسفانه پشت سر نگذاشته...
هرچند تیمی که میخواد قهرمان اسیا بشه نباید داور هم جلودارش باشه....ولی فغانی بار اولش نیست همچین رفتاری میکنه این رفتارو اشتباهات واسه داور تحصیل کرده مملکت خوب نیست :دی
یکی این یکی هم اون قهرمانی...قهرمانی استقلالیه ولی در بازیهای استقلال از اونور بوم متاسفانه میفته پایین که بهش نگن استقلالیه و .....
متاسفانه داور درست حسابی نداریم....چاره ای هم نداریم چیکار میتونیم بکنیم؟این از فغانی اون از قهرمانیو ترکی....باز دم صالحی گرم...لنگه کفشی در بیابان غنیمت است :دی
......
چند قسمت از مصاحبه استاد جواد قراب با اوج نیوز که خوندنشون خالی از لطف نیست
نقل قول:
این یک رسم است که داوران می خواهند خودشان را در صحنه هایی نشان بدهند که بیشتر دیده می شود.متاسفانه کار قضاوت داوری در بازی جمعه شب به جایی رسید که گزارشگر بازی عنوان کرد که خدا کند فیفا و کنفدراسیون این بازی را نبینند تا برای داور کاندیدای حضور در جام جهانی مشکلی به وجود نیاید.واقعا پس از عمری حضور در فوتبال برای من عجیب است که فغانی چرا باید در موقع اخطار دادن این قدر به مجیدی نزدیک شود.یا مثلا آن صحنه پنالتی را به چه علتی در سوت خود دمید؟من متاسفم بگویم که در این بازی با شعبده بازی سر استقلال را بریدند.بعدا مشخص می شود چه دلیلی پشت این اتفاقات وجود داشته است.
نقل قول:
وی درباره اظهارات مجتبی جباری که گفته بود اگر فتح الله زاده از استقلال برود به این تیم برمی گردد گفت:من از جامعه فوتبال عذرخواهی می کنم اما جایگاه بازیکن اصلا این نیست که بخواهد برای یک باشگاه تعیین تکلیف کند.جباری هم بهتر است جایگاهش را بداند.
نقل قول:
وی ادامه داد:چند روز قبل از بازی با حجت الاسلام مالک،مسول فرهنگی استقلال تماس گرفتم و پیشنهاد دادم که از هواداران بخواهند در بازی با سپاهان جباری را تشویق کنند.او گفت اتفاقا مدیریت باشگاه هم همین نظر را دارد.آن لحظه به خودم بالیدم که استقلالی هستم و خوشحالم فرهنگ استقلالی در بازی پنجشنبه شب به همگان نشان داده شد.
محتوای مخفی: لینک مصاحبه
پ.ن
تعصبو میشه در این 2 عکس احساس کرد....نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2
:n04: عجب موجوداتی هستند این سپاهانیا اینا که تا دیشب از تماشاگرا تشکر میکردند که احترام بازیکنارو نگه داشتند چی شد شب خوابیدن صبح پاشدن میگن توهین کردن تماشاگرا؟
کسایی که استادیوم بودن میگفتن 90% تماشاگرا تشویق میکردن خود جباری هم از هوادارا تشکر کرد حالا اینا چی میگن؟
امروز:
دیشب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]