کسی نیست یه لطفی بکنه این مشکل ما رو هم حل کنه :blush:نقل قول:
Printable View
کسی نیست یه لطفی بکنه این مشکل ما رو هم حل کنه :blush:نقل قول:
سلام
دوست عزیز اگر برای آدرس مخازن به مشکل برخوردی به لینک زیر مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در رابطه راهاندازی برنامههای مولتی مدیا سعی میکنم تا آخر این هفته راهنماش بنویسم
آدرسی که میخواستم رو از لینکی که دادید پیدا کردم دستتون درد نکنه ولی یه مشکل دیگه!;)
ببینید وقتی تو قسمت installation source رفتم و اون کارها رو انجام دادم بعدش رفتم تو software management و برنامه mplayer رو سرچ کردم و از اینترنت گرفتم هیچ مشکلی هم نداره و درست کار میکنه ولی وقتی software management رو بستم دفعه بعد که خواستم بازش کنم این پیغام رو داد:
Another process is accessing the package database. Package management cannot be used now.
تو قسمت installation source هم که خواستم برم دوباره همین پیغام رو داد. یک بار هم کامپیوتر رو ریست کردم گفتم شاید درست بشه که نشد:sad:
مشکل از کجاست؟ چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟:blush:
این پیغام خطا موقعی هست که شما باید اول به اینترنت وصل بشید بعدش software management رو چک کنی در ضمن یه نگاهی به refresh بکن
به اینترنت هم وصل شدم ولی فرقی نکرد! بازم همون پیغام رو میده :sad: اون ریفرش که میگید کجاست؟;)
خانوما آقایون سوزه کار سلام!
چند وقتیه که یک کامپیوتر با سی پی یو 64 بیت خریده ایم. و به تبع آن مجبور شدیم لینوکسمون رو از فدورا پنج 32 بیت به فدورا شش 64 بیت مثلا ارتقا بدیم! که مثل اسب الان پشیمونم. چون اینقدر دردسر داره این فدورا که به درد کسایی میخوره که بخوان خودکشی روانی کنند! لعنتی نه نرم افزاردرست حسابی داره و اگر هم گیر بیاری پدرت در میاد نصبش کنی. اون از add/remove که اعصاب همه رو داغون کرده. اون از مشکل کرنلش که تو نصب درایور مودم پیدا میکنه. اون از اجرا نشذن xserver در هنگام ورود. اون از احمق بازیاش برای شناسایی درایو ها . اون از مشکل بزرگ مولتی مدیا. اون از وصل نشدنش به اینترنت و........ . شنیدم که سوزه خیلی راحته و مشکل پشکل هم نداره. و برنامه های کاربردیش هم توی سی دیش (بر خلاف فدورا) به اندازه کافی هست. حالا سوال ما اینه که آیا این برنامه ها و این حسن ها در نسخه 64بیت هم هست؟ (چون ما یک نسخه 32 بیت را که داشتیم. بعد از نصب پر بود از اشکال ). اما یک سوال مهم: آیا میشه تو سوزه آپدیت کرد؟ چون ما که نتونستیم. یه بار هم تو روزنامه خوندم که نمیشه. سوال بعدی ما ربطی به اینجا نداره اما... چیز هایی درباره اوبونتو شنیدم. که یکی دو سال پیش بهترین توزیع لینوکس برای کاربرد خونگی بوده و .... نظر شما در مورد اون چیه؟ مثلا آیا بعد از نصب لازمه که برای فعال کردن mp3, vcd, dvd جون بکنیم؟ یا نه همه چی درسته! وآیا مثل سوزه شما برنامه مرنامه به اندازه کافی درش هست؟
یه موضوعی که بنظرم خیلی مهمه داشتن اینترنت پر سرعت هستش چون داشتن یه اینترنت پرسرعت خیلی از مشکلات رو حل میکنه چرا مثلا برای اجرا شدن مولتی مدیا چون اکثر کدکها دارای کپی رایت هستن و چون اکثر دیستروهای لینوکس GPL هستش منع قانونی دارن برای استفاده کردن خود کاربر مسئول هست حالا میخواد چه فدورا باشه یا سوزه
در مورد مشکلات دیگه فکر کنم با صبر و حوصله و سرچ کردن قابل حله
شما میتونی نسخه 64bit سوزه رو بگیرید یه تست کنید هم فدورا و هم سوزه به اندازه کافی برنامه و مخازن دارن مثلا لینک زیر نگاه کن
بازهم اگر سوالی بود در خدمتیم
سلام
ببخشید یه مشکلی تو تایپ فارسی در openoffice داشتم. ببینید الان که دارم این مطلب رو مینویسم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی تو openoffice میخوام یه مطلب فارسی بنویسم ببینید چجوری میشه:
همونطور که میبینید بعضی از کلمات به هم دیگه چسبیده اند (رفتند تو هم دیگه!) و علاوه بر اون وقتی کلمات فارسی و انگلیسی رو در یک خط با هم مینویسم جای اونها (ترتیبشون) بهم میخوره مثلا همون پاراگراف دوم رو ببینید (تو همون عکس بالا) در واقع باید اینجوری باشه: "این شرکت گفت که در ششم فوریه، در استکهلم(Stockholm)، نیروی مسلح سوئد تصمیم به مهاجرت..." که اینجوری نیست;) البته باز هم میگم الان که دارم این مطلب رو مینویسم هیچ مشکلی ندارم و این مسئله فقط مربوط به openoffice هست (v2.0.4).
با تشکر...شهاب.:)
سلام
از چه فونتی داری استفاده میکنی اگر فونت مناسب نداری از لینک زیر بگیر من که از free farsi استفاده میکنم
شهاب جان لطف کن این عکسی که گذاشتی رو سریعاْ کوچیک کن یا به صورت لینکش کن
نظم تاپیک رو بهم زده