سلامنقل قول:
دان کردم اما موقع اجرا ارور میده . تصمیم براین شد که امروز یه انتی ویروس بخرم شما چی پیشنهاد میکنید. البته طبق گفته های خودتون فایر وال کومودو رو نصب کردم قبلا.
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
دان کردم اما موقع اجرا ارور میده . تصمیم براین شد که امروز یه انتی ویروس بخرم شما چی پیشنهاد میکنید. البته طبق گفته های خودتون فایر وال کومودو رو نصب کردم قبلا.
ممنون
سلام دوستان.
من آویرا رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم و مشکلی نداشتم. فقط زیر قسمت آپدیت هنوز زده Not performed
همینطور میگه لایسنس شما منقضی شده. مگه آویرا فری نیست؟ از کجا می تونم لایسنس تهیه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:درود دوست عزیز :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی همون صفحه ای که اویرا رو دانلود کردین پایینش یه کی-کلید -فعالساز هست که یک کیلو بایت بیشتر نیست..اونو دانلود و به اویرا معرفی کنید..بعد از اون تا زمانی که آپدیت بشه لایسنس نمیخواد...
این هم لینک دانلود اویرا و کلید رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ببخشید من وقت نکردم تو تاپیک سرچ کنم.
به داییم یه آینترنت سکوریتی بی سر و صدا و (یا به قول شرکت بیتدیفندر) Silent Protcion معرفی کردم؛
بین چند تا گزینه به آویرا راضی شد؛
الان نسخه ی اینترنت سکوریتی اونو دانلود کرده؛میشه یه لایسنس براش و نحوه ی لایسنس کردنش رو بذارید؟خیلی ممنون میشم...
راستی؛واسه آخرین ورژن؛تاپیک بهترین تنظیمات وجود داره تو تاپیک ؟ (البته فکر نکنم تنظیمات سختی داشته باشه اویرا)
و آخرین سوال؛آویرا نفس و سرعت سیستم رو که نمیگیره احیانا؟؟؟مثل سال های دور سبکه هنوزه؟
ممنونم
سلامنقل قول:
لایسنس آویرا کم پیدا میشه و زود بلاک
بهتر بود این ترکیب رو بهش پیشنهاد میدادین که خود من رو سیستم خیلی از آشناها نصب کردم و به خوبی هم جواب میده
آویرا رایگان+ویندوز فایروال
یا اینکه یک لایسنس اصلی براش خریداری کنید
اواست چطور؟
اونم براش لایسنس کم پیدا میشه؟
فکر کنم ترکیب مناسب تری باشه؛نه؟
همه لایسنس های فیک یک روز دو روز 10 روز یک ماه ... بالاخره یک روزی مسدود میشن و آنتی ویروس غیرفعال میشهنقل قول:
فکر نکنم دایی هم زیاد خودش رو درگیر آنتی ویروس و لایسنس و این حرفها کنه و نتیجه این میشه که سیستم ویروسی میشه!
من نمیدونم چه اصراری به استفاده از محصولات غیرپولی با لایسنس غیرمجاز هست وفتی تفاوتی بین قدرت نسخه های رایگان آوست و آویرا با نسخه های پولیشون نیست
فقط میمونه یک فایروال که فایروال ویندوز قوی تر از فایروال اینها نباشه ضعیف تر هم نیست
S@L@M
من چند روزی هست اویرا نصب کردم . اپدیت هم کردم. ولی هر وقت سیستمو خاموش وروشن میکنم ویندوز هر بار این پیام رو میده avira desktop reports that it is turned off رو گزینه turned on کلیک کردم .ولی بازم فرقی نکرد.:n27:
یه سوال دیگه: توی سایت ایران ستاپ نوشته بخاطر تغییر زیرساخت شبکه مخابرات ........انتی ویروس با اپدیت کردن دچار مشکل میشه ..باید چه کار کنم. ایا مشکلی پیش میاد؟
سلام
دیروز اومدم Avira Antivirus Free رو دانلود کنم؛
از صفحه ی اصلی خود سایت دانلود کردمش؛که یه فایل تقریبا 2 مگی بود که Installer برنامه بود؛:n15:
سپس چیزی حدود 125 مگابایت دانلود کرد و قاعدتا باید آنتی ویروس نصب میشد ولی خبری ازش نیس با اینکه در آخر نوشت دانلود با موفقیت صورت گرفت!
جریان چیه؟
اصلا انگار نصب نشده؟
دوباره باید دانلودش کنم؟
سلام دوستان.من اویرا اینترنت سکوریتی نصب کردم و اپدیت کردم.یک لایسنس از اینترنت گرفتم و میشه گفت کرکش کردم.الان از لحاظ انتی ویروس و اپدیت مشکلی نداره و من 1 تست ویروس هم با کمک بخش تست انتی ویروس همین سایت انجام دادم و شناسایی کرد ویروس هارو.
اما مشکل اینه بخش فایروال غیر فعاله و فعال نمیشه که به احتمال زیاد مربوط میشه به همون کرک شدن.ایا راهی هست بشه فایروال رو فعال کرد.