اگه کسی این سوال رو بلده بگه مرسینقل قول:
اگه کسی این سوال رو بلده بگه مرسینقل قول:
سلام :نقل قول:
برنامه هایی که داخل سند باکس در حال اجرا هستند رو از محیط ویجت جایی که مشخص کردم میتونی ببینی...بعد از منوی کارهای سندباکس پاکسازی سندباکس رو انتخاب کن بعد هم از جایی که توی عکس دوم نشون دادم اون برنامه رو استثنا کن تا توی سندباکس اجرا نشه...کلا سند باکس برنامه هایی که امن نیستن یا ناشناس هستند رو داخل خودش برای آسیب وارد نشدن به محیط ویندوز اجرا میکنه و اون برنامه دارای دسترسی محدود به منابع سیستم هست ...
محتوای مخفی: عکس ویجت کومودو
محتوای مخفی: عکس دوم
سلام
آقا حمید قسمت اول را درست فرمودید، قسمت دوم نادرست. اون قسمتی که شما نشون دادید، اگر قسمتی اضافه بشه، اون قسمت مجازی سازی نمشه. یعنی چی؟ یعنی اگر مثلا ویروسی در محیط مجازی کومودو اجرا بشه میتونه به اون قسمت دسترسی داشته باشه. چون اون قسمت مجازی سازی نمیشه و مستقیم در اختیار ویروس قرار میگیره. در واقع اونجا مناطق اشتراکی بین محیط مجازی و محیط اصلی سیستم است. پس مواظب باشید بی جهت قسمتی را به اونجا اضافه نکنید.
======
فایلهایی که هم اکنون در سندباکس( حالا یا محیط مجازی یا اتوسندباکس) در حال اجرا هستند را از طریق ویجت کومودو میتونید مشاهده کنید، توی عکس الان هیچ فایلی در حال اجرا توی سندباکس ندارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلهایی که اتوسندباکس می شوند به لیست فایل های ناشناخته می روند.
و برای اینکه فایلهایی که اتوسندباکس شدند را (در صورت امن بودن) درشون بیاری از قسمت فایل های ناشناخته --> انتقال به -> فایل های امن
سلام....
چجوری میشه کومودو رو تنظیم کرد تا در یک ساعت خاص شروع به آبدیت کنه و در مواقع دیگه اینکار رو نکنه .فقط سر ساعت مشخصی ابدیت بشه.
چجوری میتونم توی محیط کیوسک از برنامه snipping tool برای عکس گرفتن استفاده کنم . چون این برنامه در این محیط جواب نمیده.راهی به ذهن شما میرسه؟
در کل بعضی از برنامه ها در محیط کیوسک قابل اجرا نیستن. مثلا چیز پی ان رو باید در محیط اصلی اجرا کرد و در محیط کیوسک نمیتونی اجراش کنی.یا برنامه مثل hide ip در محیط کیوسک اجرا نمیشه و حتمی باید در ویندوز اصلی اجراشون کنی.
سلام علی جان
علی یه تست انجام میدی اگر روی ویندوز 8 هستی ؟ یا حالا دوستانی که در این انجمن هستند و از نسخه 6 فاینال بر روی ویندوز جدیدد 8 استفاده می کنند ، BB را غیرفعال بکنند و با HIPS Verbos تست کنید و ببینید در ویندوز 8 این قابلیت کار میکنه یا نه؟ اگر می توانید با این برنامه تست کنید : CLT.exe و ببینید از تمام قسمت از شما سوال می کند یا خیر؟
و اینکه باید بگم فعلا سوییت های جدید که خودم استفاده می کنم و KIS 2013 هست و با تنظیمات خیلی بالا و بعد امدم با ویروس مسعود تست کنم و همه دسترسی ها را بلاک کردم ولی باز مخرب تونست خرابکاری خودش را انجام بده و فایل های من پاک بشه و برای همین گفتم کاربرانی که در ویندوز 8 هستند با اپشن HIPS اگر خواستند مخربی تست بکنند ، خیلی و خیلی احتیاط کنند.
چون سوییت های جدید تا بیان بروی نسخه ویندوز جدید که 8 هست هماهنگ بشن شاید نسخه 2014 هر سوییت بتونه بهترین گزینه باشه ولی سوییت هایی که مانند کومودو نسخه جدید می دهند بهتر و زودتر می توانند این ناهماهنگی و مشکلات را برطرف کنند.
( چون یادمه ویروس مسعود هم با کسپرسکی ورژن 2012 بود که تست کردم و همان تنظیمات بود که جلوی مخرب را گرفت ) یا تنظیمات من مشکل داشتند یا کسپرسکی فعلا با نسخه جدید مشکل دارد ان هم با مخر بهایی که واقعا سمج هستند.
مخلصیم:n16:
سلام علیکم
میتونید از قسمت تنظیمات آپدیت، فواصل زمانی انجام آپدیت را زمانبندی بکنید.نقل قول:
تا آنجایی که من میدونم، عکسبرداری از محیط کیوسک به خاطر محیط امنی که قراره برای بانکداری آنلاین فراهم کنه مقدور نیست. من خودم نتونستم عکس بگیرم (با نرم افزارهایی عکس گرفتم، ولی عکس گرفته شده یک صفحه سیاه است).نقل قول:
من برای گشت و گذار آزاد اینترنتی از یک ابزار خاص و رایگان (منم که واسه این چیزها پول نمیدم) استفاده میکنم، که به راحتی در کیوسک هم اجرا میشه و مشکلی ندارم. فایروال فیلترنگ ایران هم نمیتونه جلوشو بگیره،
عکسی از محیط کیوسک، البته چون در محیط اصلی ویندوز نتونستم عکس بگیرم این مربوط به VM میشه، همه چیز آرومه:
سعی کن برنامه Hide IP را در کیوسک نصب کنی، بعد ببین اجرا میشه.
دلم میخواهد اینو معرفی بکنم اینجا ولی دو روز دیگه میرن میبندنش، حال ما رو میگیرن..:n02:
سلام امیر جان،نقل قول:
من فعلا ویندوز 7 دارم...... حسش نیست برم 8، اما بزودی وین 8 نصب میکنم و سعی میکنم تستهایی انجام بدم.
[QUOTE=Jadda;7407575]سلام علیکم
میتونید از قسمت تنظیمات آپدیت، فواصل زمانی انجام آپدیت را زمانبندی بکنید.
تا آنجایی که من میدونم، عکسبرداری از محیط کیوسک به خاطر محیط امنی که قراره برای بانکداری آنلاین فراهم کنه مقدور نیست. من خودم نتونستم عکس بگیرم (با نرم افزارهایی عکس گرفتم، ولی عکس گرفته شده یک صفحه سیاه است).
من برای گشت و گذار آزاد اینترنتی از یک ابزار خاص و رایگان (منم که واسه این چیزها پول نمیدم) استفاده میکنم، که به راحتی در کیوسک هم اجرا میشه و مشکلی ندارم. فایروال فیلترنگ ایران هم نمیتونه جلوشو بگیره،
عکسی از محیط کیوسک، البته چون در محیط اصلی ویندوز نتونستم عکس بگیرم این مربوط به VM میشه، همه چیز آرومه:
سعی کن برنامه Hide IP را در کیوسک نصب کنی، بعد ببین اجرا میشه.
دلم میخواهد اینو معرفی بکنم اینجا ولی دو روز دیگه میرن میبندنش، حال ما رو میگیرن..:n02:
سلام... ممنوناز پاسخ.من این hide ip رو نصب کردم قبلا گفتم که توی محیط کیوسک جواب نمیده.(توی کیوسک نصب نمیشه) حالا یه جوری اونو بهمون برسون.:n02: فدات
سلام... ممنوناز پاسخ.من این hide ip رو نصب کردم قبلا گفتم که توی محیط کیوسک جواب نمیده.(توی کیوسک نصب نمیشه) حالا یه جوری اونو بهمون برسون.:n02:فدات
سلام بر همگی
کاش یه جوانمردی آموزش استفاده و تنظیم CIS 6 را زحمت میکشید و اینجا قرار می داد برای ما تازه کارها !!! قسمتهای مختلفش را توضیخ میداد !! :n03:
ممنونم و سپاسگزار