چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:
Printable View
چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:
من لینک مستقیم رو نتونستم پیدا کنم یعنی لینکی که حاوی اپدیت دو گیگاباتی باشه نه کل بازی...نقل قول:
فایل تورنت اپدیت رو دادم به سایت zbigz مستقیم کرد و دانلود کردم مشکلی نداشت
اگه متوجه نشدی یه نگاهی به پست 389 بنداز
ممنوننقل قول:
پس همین فایل تورنت جواب میده دیگه؟
فقط آپدیت بازی بصورت جداگانه هستش،درسته؟
بله جدا هست و بعد از اکسترکت فقط کافیه محتویات رو کپی کنیدنقل قول:
از هرجایی هم که خواستید بگیرید حدود 2 گیگ هست
سافت 98 هم بازی کامل رو گذاشته که اپدیت شده هست و متاسفانه اپدیت جدا رو نزاشته
ممنوننقل قول:
همون تورنت رو زدم 1.88گیگه.
آره میدونم همه جا بازی رو با آپدیت کامل گزاشتن،دنبال آپدیت بصورت جداگانه بودم که خوشبختانه اینجا پیدا شد :20:
من اینو 10گیگی (همه زبونارو داره) دانلود کردمو تا الان بدون کوچکترین کرشی با تمام جزئیات بازی کردمو میکنم،فقط دنبال آپدیتش بودم که اونم حل شد:20::11:
ممنون :11:
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟
بله ، نصب کردم ، اما نمیاد ...نقل قول:
مشکل از خود بازیه و باگ داره . قرار بوده که با پچ از طرف EA برطرف بشه ولی همچنان مشکل پابرجاست .نقل قول:
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟
اونایی که خوش شانس هستن به این مشکل برخورد نمیکنن ولی اکثر کاربران این مشکل رو دارن .
دوستان بازی نصب کردم و گرافیک رو هم به 306.97 اپدیت کردم .
اما نمیدونم چرا بازی (حتی در کمترین جزئیات و رزولیشن ) بیشتر از 10 الی 15 فریم اجرا نمیشه.که تو فیفا 2012 هم من این مشکل داشتم که بیشتر از 25 تا نمیداد و بعضی موقع ها کمتر هم میشد.
عزیزان سایت این سیستم منه به نظرتون مشکل از کجاست .
Cpu : Intel PentiumDual-Core E5200 (45nm) 2.5Ghz \ 2MbCashe \ Bus800Mhz
VGA : XFX (Fatal1ty) 9600GSO \ 768mb DDR2 \ 192bit
Main : Asus P5QL¬-PRO Chipset P43+ICH10 \ FSB-1600Mhz \ DDR2-1066Mhz
Ram : UMAX 4GB Bus800
Hard : Maxtor 15OOGB \ 32mbuffer \ 7200rpm (Sata2)
Power : Green 535wattReal (Model : 535AD)
DVD\RW : Suzuki 22X Sata
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
شما در فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . و همچنین تیک Windows Aero Disable رو فعال کنید .
این بازی بصورت معمولی به 2 گیگ رم احتیاج داره و خود ویندوز Se7en هم 2 گیگ رم احتیاج داره .
پس ... برنامه هایی که با استارت آپ ویندوز فعال میشن رو در صورت غیر ضروری بودن , بسته یا غیر فعال کنید .