چطور باید direct x رو آپدیت کنم و کرک رو عوض کنم؟:n28: میشه بیشتر توضیح بدید؟:n30:نقل قول:
ضمن اینکه بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم:n02:
Printable View
چطور باید direct x رو آپدیت کنم و کرک رو عوض کنم؟:n28: میشه بیشتر توضیح بدید؟:n30:نقل قول:
ضمن اینکه بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم:n02:
کسی میتونی فایل رجیستری بازی رو واسه ویندوز 64 آپلود کنه ؟ که دیگه به نصب دوباره بازی نیاز نباشه و بعد از نصب یندوز راحت اجرا بشه
مال من مال 32بیت هست
سلام دوستان
من نسخه Reloaded رو دارم
پج 3.4 هم نصب کردم ولی لباس همه تیم ها یه رنگ هست
مشکل از کجاست چه جوری میتونم درستش کنم؟
ممنون
برای آنلاین بازی کردن ،
بازی میگه که باید نسخش بروز باشه راهی نیست که یه فایلی چیزی رو توی پوشه بازی بریزم این مشکل حل بشه
آخه پچ های بازی خیلی حجمشون زیاده نمیتونم دانلود کنم
بچه ها این صدای گزارشگر فهیم بازی قطع شده؟!
صدای موزیک میاد اما مزدیک میرزایی صداش قطعه!!
چکار کنم؟
آقا خوندم که بالا گفتین فلان فایل رو دان کنم خب مگه این فایل توی خود دی وی دی نیست؟میشه همون رو استفاده کرد اگه راه داره؟
من مشکلم حل شد:
اول برای صدای گزارشگر نیازی نیست چیزی دان کنید فقط دی وی دی دوم بزارین تو کامپیوتر و پچ بازی رو دوباره نصب کنید.
دوم برای رفع مشکل شوت زنی غلط، نمیخواد ستینگ رو کامل حذف کنید.در حین بازی برین توی ستینگ و گزینه شوت دستی!(فکر میکنم)رو اف کنید.
برای من اینجوری 2تا مشکل حل شدن.
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:n04::n28::n27::n13::n03::n14::n29::n30:
سلام
من بازیو از کسی گرفتم ولی مشکل اینجاست که اصلا اجرا نمیشه .
کرک Skidrow رو ریختم و Crack Fix ش رو هم دانلود کردم و ریختم ولی هنوز وقتی اجراش میکنم هیچی نمیشه ! (توی قسمت Process یه pes2013 میاد ولی خوب کاری نمی کنه)
سلام
من دو تا دی وی دی دارم اصلا کرک نمیخواد.قبلا نصب می کردم اتومات بالا میومد
آما الان این error رو میده
کسی میدونه هدف از این ارور ناجوانمردانه چیه؟
the program cant start because d3xdx9_30.dll is missing from your computer.try reinstaling the program to fix this problem
باید direct x رو نصب کنی احتمالا تو پوشه بازی هست!نقل قول: