فعلا" معلوم نیست برا PC میاد یا نه که بیان براش حداقل یا حداکثر سیستم تعیین کنن!نقل قول:
:n16::n11::n06:
Printable View
فعلا" معلوم نیست برا PC میاد یا نه که بیان براش حداقل یا حداکثر سیستم تعیین کنن!نقل قول:
:n16::n11::n06:
اگه بیاد از کرایسس 3 قوی تر میشه ؟! :n04:
gt650 میتونه اجرا کنه ؟ حتی تو ضعیف ترین حالت ممکن ؟ً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من همون طور که گفتم فعلا" معلوم نیست بیاد یا نیاد و هیچ پیش فرضی براش تعیین نشده!(مقایسه هم نمیتونیم بکنیم چون نه موتور بازی یکیه با بازیه دیگه ای ،نه همزمانه با هم موتورایه خودش و ...!):n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمـناً GTA V تا چند سال بعد از انتشار هم بهترین گرافیک و بهترین فیزیک رو داره ...
باشه چرا ناراحت میشی آخه گفتم شما گیمری سیر پیشرفت بازی ها رو شاید بدونی
باز هم ممنون از راهنماییت.
من احتمال میدم که از کرایسس هم قوی تر باشه چون از عکس هایی که پخش شده اینجوری به نظر میاد:n09:
از اونجا که این بازی برای کنسول های نسل بعد عرضه نمیشه نباید انتظار گرافیک خیلی فوق العاده ای داشت
حتی اگه روی pc هم عرضه بشه با توجه به سابقه ی rockstar نباید نیاز به کارت خیلی خفنی داشته باشه
نقل قول:نقل قول:دوستان کم کم تاپیک داره به حاشیه میره بی خیال بحث شین!نقل قول:
خوب چون بازی در سبک دنیای بازه و قراره مراحل زیادی داشته باشه و قسمتایه مختلف و... باید جوری از نظر گرافیکی جلو باشه که بعد چند ماه یا حتی (تجربه نشون داده)بعد چند سال هنوز هم زنده باشه و خسته کننده نشه!
احتمالا" گرافیک بسیار قوی ای خواهد داشت! چون حالا حالا ها از این بازی های همه چی تموم ساخته نمیشه پس این احتمال بالای 80 % ـه!
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دفعه تاپیک میاد بالا فکر میکنم مطلب جدیدی گذاشته شده.
ولی چرخه ی باطل ":-واسه pc میاد ؟ :- آره حتما میاد/هنوز معلوم نیست کی میاد" همینجور تکرار میشه . :n21:
تریلری از گیم پلی بازی منتشر نشده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس به تازگی درز کرده بود که سریع پاکش کردن !
بس روزنه امیدی هست برا نسخه ی PC!
این عکسو هم یکی از طرفداران بازی جمع آوری کرده از عکسا و تریلرا و یه جا گزاشته و شده این!(نقشه ی تقربی بازی!)
ولی این نقشه ی اصلی نیست! ولی خیلی به واقعیتش تو بازی نزدیکه!
و در آخر هم این که نسخه های مخصوص کالکتر که تو صفحه ی قبل اطلاعاتش گزاشته شده تقریبا" به کلی فروخته شدن!