شما اطلاعات رو بزار،ما تشکر میکنیم
پ.ن:بابا مگه یه تشکر چیه که میگین بخاطرش پست نمیدم؟!
Printable View
شما اطلاعات رو بزار،ما تشکر میکنیم
پ.ن:بابا مگه یه تشکر چیه که میگین بخاطرش پست نمیدم؟!
اطلاعاتی که با منت (Like) باشه من صد سال سیاه نمیخوام .:13:نقل قول:
واقعا كه ! شرم آوره ... يه اطلاعات گذاشتن اينقدر منت داره ؟نقل قول:
منم قبول دارم سر حال نيست اين تاپيك ولي ديگه اين حركت جالبي نيست ...
نه دوستان گلم
سو تقاهم پیش اومد
من اصلا منظورم این نبود که حتما با تشکر نشون بدین که شما هم مثل من تو کفین
همین که چند نفر بعد از پست من بنویسن که دلشون میخواد که اطلاعات رو داشته باشن هم کافیه
من منظوری نداشتم عزیزانم...
منظور DR-Shahrooz اینه که علاقه ی بیشتری به پست های مفیدی که داده میشه،بشه...
91 داده Gamemaster ...که عالیه !
خب گویا دوستان هم مثل من به شنیدن مطالب علاقه دارن
اما Career Mode
خیلی چیزا به این بخش اضافه شده و طبق نظر سنجی خود فیفا ، اکثر پلیر ها میخوان اولین چیزی که تو فیفا بازی کنن هم همین بخش باشه
از این به بعد وقتی میخواین یک بازیکن رو تو Career Mode بخرین این گزینه ها رو دازین :
Add To Shortlist : که این قبلا هم بود و میتونین یه بازیکن رو تو لیستتون قرار بدین که هروقت پولو اینا داشتین،به لیستتون سر بزنین و بخرین
Enquire About The Player : یعتی پرس و جو در مورد بازیکن ... یه جورایی همون ذیر ذره بین قرار دادن بازیکن و اینکه تو باشگاه خودش چطوریاس ، آیا روند رو به رشد داره ؟ آیا خریدش به صرفست ؟! این گزینه ، یه گزینه ی جدیده
Approach The Team To Buy
Approach The Team To Loan : که این 2 گزینه ها وقتیه که بخواین به باشگاه نزدیک شین و بازیکن رو یا بخرین یا قرض کنین
وقتی میخواین یه بازیکن رو بخرین ، علاوه بر محلی که باید مبلغتون رو بنویسین ، زیرش گزینه ای وجود داره به نام : And/Or Player که مثلا میتونین بگین این پول + این بازیکن رو میدم به جاش بازیکن شما رو میگیرم ! که این گزینه ها جدیده
بچه هایی که مثل من تو Career Mode تیم های داقون برمیدارن تا هی ببازن و طعم سخت تیم داری داقون رو بچشن ، میخوام بهشون 2 تا بازیکن معرفی کنم که قیمت زیاد بالایی ندارن ولی واقعا به درد بخورن
یکیش : ُDarren Mattocks هست که ST هستش و فقط 900 هزار یورو پولشه با درامد هقتگی 5000 یورو . این بازیکن ST هست و Overall ش هم 67 هست ، سنشم 21 سالشه و جای پیشرفت داره
یکی هم D.Nugent که فوق العاده گل میزنه و قیمتی هم نداره
اما حالا وقتی یکی به بازیکن شما پیشنهاد میده باز 4 تا گزینه هست که یکیش جدیده :
Stall : یعتی نه نه نه آره !!!
Accept Offer : قبول پیشنهاد
Reject Offer : رد پیشنهاد
اما گزینه ی جدید گزینه ایه به نام : Counter Offer که میشه ضد پیشنهاد !!!! مثلا فلان تیم میگه فلان بازیکن شما رو 1000 تومن میخرم !!!! در حالی که اون بازیکن 3 تا 4 هزار تومن می ارزه ! اینجاس که شما یه Counter Offer میدین و قیمت خودتونو پیشنهاد میکنین که مثلا من این بازیکن رو 3500 تومن میفروشم !!!! اینجاس که باید صبر کرد و دبد که آیا تیم حریف با رقم پیشنهادی موافقت میکنه یا نه...
از این به بعد هم شما یه همکار دارین که مسئولیتش اینه که پیشنهاد های ملی ای که برای مربی گری شما تو تیم ملی مطرح میشه رو بررسی کنه و به شما خبر بده.بدیهیه که هرچقدز شما بهتر باشین ، تیم های ملی بزرگتری به شما پیشنهاد همکاری میدن
بقیه ی چیزا مثل آکادمی جوانان و تربیت بازیکن های جوان و اینا مثل فیفا 12 س ....
همین ...
پس زود باش اطلاعاتو در مورد Career Mode بزار :31::10:نقل قول:
ویرایش شده :
دست گلت درد نکنه :46:نقل قول:
چند تا تیم توشه
خدایی پارسال این موقع ها اینقدر اینجا بحث داغ بود که من از دستم در میرفت ... حداقل این روزا 70-80 بودیم ...
دمو بیاد یه من خوب میشه