سلام.مدیر محترم دعوام نکنی.:45::45::45:اگه باید یه تاپیک جدید بزنم سوالمو بپرسم بهم بگید
دوستان لطفا راهنماییم کنید.
من مدل لپتاپم sony vaio ea1agg هست.9 ماهه دارمش.چند وقت پیش کاسپر رو نصب کردم اما با لایسنسش مشکل داشتم bit defender رو نصب کردم اما سرعت دانلود با IDM رو به شدت می آورد پایین. الان آنتی ویرووسم نود 32 هست.1 هفته نشده نصب کردم.راستش تازگی یه اتفاق عجیبی میفته...
وقتی ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن your freedom بازه و تو سایتایی مث beemp3 هستم یهو هیچ کاری نمیتونم بکنم.صفحه پیکسلاش شروع می کنه به شدت به هم ریختن و صدا میده.پیکسلا انقدر قاطی میشه که هیچی معلوم نیست.ببخشید نمیدونم چطوری توضیح بدم.خیلی ترسناکه.:37::37::37:
تا حالا 2 بار اینطوری شده هربارم که اینطوری شد انقدر وحشتناک بود که من میترسیدم صفحه بسوزه برا همین دستمو رو off نگه داشتم تا خاموش شه.:41::41::41:
وقتی روشن کردم هر دو بار مشکلی پیش نیومده بود.الان خیلی میترسم دوباره این مشکل پیش بیاد.نمیدونم چرا اینطوری میشه!به نظرتون به خاطر your freedom هست یا آنتی ویرووسم ضغیفه؟؟؟در هر حال میخوام عوضش کنم به نظرتون چی بریزم به جاش؟
یه چیزی میخوام که خیلی خیلی قوی باشه چون زیاد ویرووسی میشه لپتاپم.واسم سرعت دانلود IDM به شدت مهمه.اصلا نمیخوام سرعت اینترنت و دانلود پایین بیاد و سرعت کامپیوتر کم شه.من Lord 2011 رو دارم یه آنتی ویرووسی بگید که توش باشه.خودم نظرم روی Norton هست.مناسبه یا نه؟
خواهش میکنم کمکککککککککک کنید.:19:اعصابمو خورد کرده:42::42::42: