مگان کروز نداره و خودتون باید سارش بدین یا از بازار آزاد تهیه کنید و نصب کنید.نقل قول:
سایر آپشن ها رو دوستمون حسین توضیح دادن.
Printable View
مگان کروز نداره و خودتون باید سارش بدین یا از بازار آزاد تهیه کنید و نصب کنید.نقل قول:
سایر آپشن ها رو دوستمون حسین توضیح دادن.
هزینه کروز در بازار چقدر هستش ؟؟؟ هزینه نصبش چقدر هستش؟؟نقل قول:
آیا بعدا مشکل ساز نمیشه ؟؟؟/
سلام خسته نباشید ببینم بین 35 تا 45 تومن میخوام یه شاسی بلند بگیرم یا 0 یا 1 یا 2 سال کار باشه چی به ذهنتون میرسه ؟ممنون
سلام ، با این بودجه اتومبیل صفر شاسی بلند :نقل قول:
MVM X33 صفر
مگان 2های جدید 2 تا کیسه هوا داره... 6 تا بوده اولا متاسفانهنقل قول:
مگان داراي 6 بلندگو / 2 كيسه هوا (وارداتي هاي مدل قديمي 6 تا) و اتو لايت يا همون روشن و خاموش شدن اتوماتيك چراغ نداره مگان-سنسور باران رو هم بعيد ميدونم داشته باشه :20:نقل قول:
ترمز ها: EBV - ABS - EBA
سیستم صوتی: 4 بلندگو و قابلیت پخش CD
کیسه هوا: کیسه هوای سرنشینان جلو - جانبی - مجموعا 6 کیسه هوا
سایر امکانات:
روشن شدن خودرو بدون کلید - تنظیم برقی آینه ها - گرمکن آینه ها - سنسور باران - روشن شدن خودکار چراغ ها (سنسور نور) - تهویه اتوماتیک
تا حالا کروز دارشو ندیدم
سلام دوستان.
ببخشيد يه مشورت واسه دوستم ميخواستم ...
ايشون 50 تومن ميخواد بده واسه ماشين زيرپاش ... اينا رو هم ازش انتظار داره :
ماشين تر و تميز و شيك .
كم مصرف
قدرت و شتاب زياد مهم نيست (راحتي توش مهمه و امكاناتش،)
4 نفرن
مصرف خانوادگي
ماشين در حد صفر ميخواد(نهايتش اگر ماشين خوبي بود تو اين رنج فوقش يك سال كاركرد و گرنه صفر)
....
من خودم نظرم اينه كه بهش مگان 2000 رو پيشنهاد بدم ... ولي قيمت مزدا 3 جديد و قديم رو ندارم .... يا ميشه با 50 تومن مزدا 3 جديد گير آورد يا گزينه هاي ديگه اي هم هست ؟
مرسي
مزدا 3 تیپ 1 میتونن بخرن که 52 ملیون قیمت بهمن خودرو هست با تحویل 20 روزه .نقل قول:
kia cerato هم گزینه خوبیهنقل قول:
دوست من سراتو در حال حاظر 59 ملیون قیمت داره ( شرکتی ) که با بودجه ایشون جور نیست .نقل قول: