پارس جدید elx هنوز به بازار نیومده ,شیشه هاش هم ضد اشعه هست +امکانات پارس elxنقل قول:
این مدل دیگه قرار نیست با همون موتور زانتیا یعنی l4 تولید بشه و با موتور xum روانه بازار خواهد شد
Printable View
پارس جدید elx هنوز به بازار نیومده ,شیشه هاش هم ضد اشعه هست +امکانات پارس elxنقل قول:
این مدل دیگه قرار نیست با همون موتور زانتیا یعنی l4 تولید بشه و با موتور xum روانه بازار خواهد شد
نقل قول:
به نظر من بهترین انتخاب توی خانواده پارس همونelx هست
ای ال ایکس هم داخلش کرم رنگه +کامیوتر سفری ,صندلی های برقی ,رینگ آلومینیومی
این لینک دومی که گذاشتید اصلا معتبر نیست
این خبر پارس elx جدیده که دربارش گفته شده در صورتی که توی اون عکس موتور l4 ثبت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اون عکس رو من از کاتالوگ سایت ایران خودرو شات گرفتم و آپلود کردم.
به هر حال، اگر قیمت صفر همین مدل فعلی 30 باشه کارکرده رو میشه با 25 پیدا کرد تمیز ش رو؟
بله حتما پیدا میشه به راحتینقل قول:
اصئلا پارس ELX نمونه های تمیز و سالمش زیاد پیدا میشه اما فروشندش کمه چون هرکسی داره راضیه
ممنونم از کمک شما، به عنوان سوال آخر، آیا این ELX فول آپشن همونطوری که توی کاتالوگ سایت هست موتورش زانتیاست و یا همانطوری که دوستمون میگن XUM ه ؟نقل قول:
و اینکه ممنون میشم بهم قیمت بدید کارکرده تمیز. مثلا با 23 تومن میشه پیدا کرد ؟
اون ELX که منظور شما هست با همون موتور زانتیاست و اونی که دوستمن گفتن با موتور XUM در آینده تولید خواهد شد هنوز خبری ازش نیست.نقل قول:
با 23 میلیون تومان مدل 89 راحت گیر میاد.
تذکر : دوست من دقت کنید در تاپیک مخصوص به خودش مشاوره بگیرید
این تاپیک همونطور که از اسمش پیاست خرید تا 10 میلیون تومان هست
ما داریم بالای 20 میلیون تومان صحبت میکنیم.
انشالا دفعه دیگه فراموش نکنید.
موفق باشید
تويوتا كرونا و كارينا چجور ماشينايي هستن ؟
تویوتا کروناهای قدیمی که در کشور هستن سال تولیدشون بین 1987 تا 1992 بود که در انواع 2 در کوپه - 4 در سدان و 5 در ااستیشن و با پیشرانه 4 سیلندر 1500 , 1600 , 1800 و 2000 CC عرضه شدن.نقل قول:
که نمونه های موجود در ایران از نوع 2000 CC هستن.
در کل تویوتا کرونا تا سال 2001 تولید شد.
تویوتا کرولا رو میشه برادر کرونا دونست چون اتومبیل هایی هم سطح هم بودن که به مراتب کرولا تونست از محبوبیت بهتر و عملکرد بهتره بهرمند بشه و کلا جای کرونا رو گرفت و تا همین امروز هم تولید میشه.
تویوتا کارینا هم یکی دیگر از سدان های قدیمی تویوتا که نمونه های موجود در ایران بین سال های 1981 تا 1988 تولید شدن.
کارینا هم به صورت سدان و استیشن با موتور 4 سیلندر با حجم موتور 1500 و 1600 و 1800 عرضه شد.
از نظر ابعاد هم از کرونا بزرگتر بود.
تعداد زیادی از این مدل در دهه 60 شمسی از کشورهای کویت و عراق دارد کشورمون شد.
تویوتا کارینا تا سال 2001 هم تولید تولید شد.
حالا ارزش خريدن دارن ؟نقل قول:
بستگی به بودجه شما و ملاک های شما برای انتخاب خودرو دارهنقل قول:
در ضمن اینم بگم قطعات و لوازم یدکی این مدل ماشین ها دیگه مثل سابق اصلی و با کیفیت نیستن