دوستم سی دی دیکشنری من رو گرفته ببره کپی کنه حالا هم اصلا به روی خودش نمیاره چی بهش بگم؟ برای اس ام اس بدم چی بگم؟
Printable View
دوستم سی دی دیکشنری من رو گرفته ببره کپی کنه حالا هم اصلا به روی خودش نمیاره چی بهش بگم؟ برای اس ام اس بدم چی بگم؟
بگید سلام سی دی دیکشنریمو میخوام.وردار بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از خواهر یا برادرت بخواه که بیان پیشت و بهت بگن سی دی دیکشنریتون میدی ؟نقل قول:
بعد به دوستت زنگ بزن بگو کسی دیگه هست که سی دی منو میخواد باید بهش قرض بدم .. اینجوری دروغ هم نگفتین
سر کی رو داره گول می ماله:n13:نقل قول:
بابا خیلی راحت بگو من سی دی مو لازم دارم مگه لازمش نداری؟ دادم بردی از روش بزنی لطفا تا آخر هفته یا حالا هر موقعی تحویلش بده ممنون می شم. اصلا هم خجالت نداره مال تو هست دیگه اختبارشو داری تازه به طرف لطف کردی سی دی تو بش دادی اون که به تو لطف نکرده ازت قرضش گرفته:n05:
خب شاید ناراحت شه :n15: ولی بی تعارفش میشه همین که شما گفتین
سلام . خیلی خونسرد و منطقی اس میدی میگی اگه کپی کردی بی زحمت در اولین فرصت سی دی رو بیار لازمش دارم .نقل قول:
بهش زنگ بزن بگو: سی دی دیکشنریتو لازم دارم. آی میخنده حال میکنه
اینو می گم چون چند نفر دیگرم دیدم تو همین فروم اینجوری صحبت کردند. بابا جون چرا باید ناراحت شه از این که حرف منطقی ردیم بهش؟ تا قبل از این که تو این تاپیک مقداری فعال بشم اصلا نمی دونستم تعارف در جان برخی انسان ها چقدر نفوذ کرده. البته نمی گم حالا فرهنگ خارجی ها خوبه و از این صحبت ها منظورم نسیت ولی می گم خوب تعارف و خجالت کشیدن هم حدی داره دیگه... یه کاری نباید بکنیم که بعدا به خودمون ضربه وارد شه.چرا باید طرف از حرف من که بهش بگم سی دی خودمو بهم بده ناراحت شه؟ قرار مگه نبوده رایت کنه بده؟ مگه سی دی مال من نیست؟ دو حالت داره یا فکر می کنی طرف ناراحت می شه بعدا ازش سی دیتو بگیری دیگه به اون سی دی فکر نمی کنی می گی اگر داد چه بهتر ندادم که نداد. یا سی دی تو حتما می خوای پس خجالیت نداره آدم باید تکلیفشو روشن کنه. حالا کلک برنه که فلانی بیا به من بگو سی دی مو می خوای که من به طرف بگم و اینا هم از اون صحبت ها بود. (یاد معلم دینی اول دبیرستانمون بخیر چقدر از این گول مالی ها یادمون می داد مام ای می خندیدیم ای می خندیدیم:n09:)نقل قول:
سلام پسر بلخره اون دیکشنری رو نصب کردی؟ چطور بود؟ خوشت اومد؟نقل قول:
اینطوری سر حرف رو باز میکنی و غیر مستقیم یعنی اگه کارت با سی دی تموم شد بهم برشگردون
M.beh درست میگین ولی ایرانیا اکثرا تعارفی هستن حتی اگه نخوای تعارفی باشی و از تعارف بدت بیاد چون اکثر مردم اینجور هستن تعرفات الکی عرف شده اگه هم رعایت نشه به حساب بی
ادبی و خسیسی و این حرفا میذارن من خجالت نمیکشم ولی ترجیح میدم طرف رو ناراحت نکنم شاید اشتباه باشه کارم ولی اولویت رو به این میذارم که طرفم ناراحت نشه
بعضی ها هم هستن که منتظرن ازشون بخوایم چیزی که قرض داده شده رو بیارن پس نباید منتظرشون بود باید محترمانه بهش بگیم امانتی رو بیار