همه ی اینا درست ، با بهترین بودن منظور این نیست که WOW فاصله رو ببین ! بستگی داره معیارت چی باشه، معیار من سر این حرف معرفی IP هست و رشد دادن اون و نگه داشتن تو یه سطح خیلی بالا ، ND بازی Uncharted رو آورد رو سطح بالایی هم نگه داشت سه شماره هر سه عالی بدون افت ، دیگه همه میدونن چقدر سخته تو هر عرصه ای تو تاپ موندن ، همین پورتال که میگی خب دومین نسخش بود یا L4D که من اونقدر سطح بالا نمیبینمش و بیشتر IP اش حالت آنلاین دارن و بازم فرقی نمیکنه اونور دنیا اینور دنیا آنلاین ها هیچ وقت از نظر اهمیت و اینا .....!نقل قول:
خب دومین IP رو نگاه کنیدنمرات سایتای معتبر بالا و کامل (نه متا!دی!) و...یعنی دو تا IP که یکیشون سه تایی شد و بدون افت و اینکیم هم که میبینید چیکار کرده ...
درضمن راه زیادی هم یه کم ناجوانمردانس :n02: یه جوری میگی انگار تازه اومده به صنعت گیم ...تو نسل قبلی هم آثار شاهکار داشته که خیلیامون باش بزرگ شدیم مثل کرش و اینا .
R* هم شامل حرفم میشه ، درضمن GTAIV افت داشت ...نسبت به ابرشاهکار GTASA .
لوین هم که چاکرشم GOTY امسال رو آورده به نظر من !:n12: (ایشالا تو تاپیکش و به وقتش بحث میکنیم !دی!)
ببین جمع ببندی یه جورایی میشه گفت ND یه نمه میتونه بالاتر باشه ...یه نمه که میگم منظورم 5 درصد اینا :n02: