نقل قول:
الان صوتیه مگه؟! :دی
Printable View
نقل قول:
الان صوتیه مگه؟! :دی
نقل قول:
منظورم اون سه تا دکمه (Back, Home, Setting)که گوشی قبلیم که xperia arcبود اینقد اذیتم کرد که بیشتر از 2ماه نتونستم نگهش دارم این گوشی هم که باز از عملکرد اون دکمه هاش ناراضی هستن اکثر کسایی که تستش کردن:41:
اون دکمه ها توی این گوشی هم لمسی هستن. عملکرد لمسیشون ضعیفه.نقل قول:
فکر کنم منظور دوستمون او نوار شیشه ای و شفاف بین قاب گوشیه که همه انتظار داشتن از صفحه کلید لمسی شفاف استفاده کنه اما به جاش سه تا نطه ی لمسی بالاش قرار داده که گیج کنندس
دکمههاش گیج کننده هست اما شاید فقط واسه روز اول! بعدش دیگه آدم عادت میکنه. اگرچه در کل چندان کیفیت جالبی ندارند!!!
امروز یک ریویو جالب و کامل درباره این گوشی خوندم که نویسنده خودش بنچمارک هم گرفته. خوندنش رو از دست ندین. مخصوصا واسه کسانی که در گرفتن گوشی شک دارند...
لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع تاچش فرق ميكنه اتفاقانقل قول:
الان صوتیه مگه؟!
مشكل همينه! اگه با تاچ صفحه نمايش يكپارچه بود خوب بود
تاچش نوريه - كلا تاچ نوري مرغوبيت نداره
نويسندش كه خودتي پيمان جان :دينقل قول:
دکمههاش گیج کننده هست اما شاید فقط واسه روز اول! بعدش دیگه آدم عادت میکنه. اگرچه در کل چندان کیفیت جالبی ندارند!!!
امروز یک ریویو جالب و کامل درباره این گوشی خوندم که نویسنده خودش بنچمارک هم گرفته. خوندنش رو از دست ندین. مخصوصا واسه کسانی که در گرفتن گوشی شک دارند...
لینکش
گــ × ز چه ربطی به شقیقه داره؟! :دینقل قول:
نوع تاچش فرق ميكنه اتفاقا
مشكل همينه! اگه با تاچ صفحه نمايش يكپارچه بود خوب بود
تاچش نوريه - كلا تاچ نوري مرغوبيت نداره
این دوستمون میگه کاش تاچ بود ، من میگم همین الانشم تاچه ، تمام!
حالا ما خواستیم ریا نشه!! اگه شما گذاشتی :46:نقل قول:
اگه این گوشی LT29 سونی عرضه جهانی داشته باشه چیزی خوبی میشه سخت افزارش دقیقا شبیه وان اس از نظر سخت افزاری سونی چند پله جلو تر میبره :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والبته به نظر خیلی خوش قیافه تر از xperia s میزنهنقل قول: